PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
mi ez a hülyeség, hogy slim program, csak slim? <#idiota><#falbav>

snes9xtyl_pspslim_0.4.2 mûxik 😄

PSN: berghold

Az itthon kapható memkarik nagy százaléka hamis. És attól, hogy hamis, kb. minden ugyanúgy mûködik rajta, max. néhány játék kicsit lassabb, de a te problémádhoz köze nincs a memóriakártyának.

Na még1x: Nem tud valaki olyan oldalt, ahol direkt slimre vannak már hombrew progik? Vagy egyáltalán olyat, ahol vannak Slimen mûködõk?

Gomber
Hát bassza meg! még csak most veszem észre hogy hamis a memóm<#rinya><#sir> amitõl vettem azt mondta hogy nem hamis meg minden! erre : unknonw! akkor azért nem érzékel egy csomó game-t! hogy rohadna le, feljelentem!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

wordsworth
Mûpinát nem adnak mellé? <#nyes>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ez tök jó
vissza pillantó tükör helyett

MaSzKa
tönkrement a 2gb-os sony high speedes karim<#rinya> fél évig bírta

ha hamisítványt vesztek (ami magyaországon lehet kapni az 95% az) akkor mikor kicsomagoljátok akkor rakjátok be a psp-be és onnan ne szedegessétek ki, mert nekem akkor ment tönkre ez a 2. ami tönkrement
mingegyik eredetinek tünik de a psp magicgate: unknonw

az a durva még a sony magyarországnál is hamisítványt lehet kapni

wordsworth
Ha kipróbáltad UMD-vel No UMD-vel is, nagyobb procin 333.. akkor kuka a game, vagy szedjed le máshonnan lehet hogy a game rossz, bár ennek kicsi a valoszinusege (esetleg valamit elrippeltek)

Gomber

ColdFire
hüha, elsõ slim elõny:

Slim PSP 1Seg TV Tunerérõl és néhány érdekes infó:
Errõl már írtam korábban mire is jó.
Saját ikont kapott a fõmenüben (GAME és Videó közé került 😊). Tehát a 3.60-as FW-ben van még egy ikon.. (gondolom akkor jön csak elõ, ha rácsatlakoztatjuk.. ez majd még kiderül)
Amint elindítja az ember a programot, egy menü jön elõ, és jobb oldalon kilistázza az elérhet csatornákat.
Van természetesen full-screen opció is (R gombbal lehet aktiválni).
Sajnos a TV Tuner csak és kizárólag a Slim PSP-vel együttmûködni. Következõ hónapban dobják piacra, Japánban.

em82.extra.hu

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
amugymeg TÉK 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
DSbe megnézném mikor lennének ilyen cuccok 😄

macselek
Király, hogy már ilyen könnyen le lehet cserélni az ikonokat, nem?😊

scorpeeon
Csak nem értettem, hogy miért 3 ha ott a 4 is, de mind1, ha 3.71-re frissíted 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ColdFire
mert a 3.71hez kell vagy 3 vagy 4es update.

most már 3.71es vagyok

scorpeeon
Az meg mire kell? Nem értem, hogy miért nem 3.71 M33-2? De ha már 3.52, akkor miért nem 3.52 M33-4 a 3 helyett? 😊 Semmiben nem jobb az égvilágon a 3 a 4-nél, sõt: a 3 volt az, ami rengeteg PSP-t szétb@szott egy ps3news nevû oldal jóvoltából.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ColdFire
megvan😊))

ColdFire
mégse, letöltöttem 3.52.pbp-t, de hát ebbõl nem lesz prx 😊

ColdFire
3.52 M33 3 update, de már megvan

macselek
És ez mihez kéne?😮

ColdFire
ezt nem értem

Szedd ki az alábbi prx fájlokat a hivatalos FW updatebõl: /kd/popsman.prx, /kd/pops.prx, /vsh/modules/libpspvmc.prx és /vsh/modules/pafmini.prx and, majd másold õket a memóriakártyára az SEPLUGINS/popsloader/ mappába a következõ neveken: popsman3XX, pops3XX.prx, libpspvmc3XX.prx, pafmini3XX.prx, ahol az XX mindig az aktuális FW számát jelzi, ahonnan kiszedted (40, 51, vagy 52).

:o

Banyapapa
nekem nem kell,már van<#buck>

ColdFire
énis énis 😄

wordsworth
Egy meghívót én is szivesen elviselnék, és megköszönném ha küldene valaki macskára 😊

macselek
küldene nekem valaki meghívót blackcatsre?

scorpeeon
Ez az új Star Wars eléggé jó kis mókának tûnik, komoly multiplayer van benne: nagy pályák, használható jármûvek. Eléggé komoly kis játék.

Gomber

ColdFire
hmm, majd beszerzek egyet ha lesz pénzem

Nap kérdése: 2 gigás memkari, ütésálló tok, adatkábel+töltõ egyben, meg saját füles (sima LG). Ja meg törlõkendõ 😄.

scorpeeon
Bizony. Bár nekem pont feketében van 😊 A zajszûrés meg nem vicc: Ha ilyennel hallgatsz zenét, szinte azt sem hallod meg, ha melletted felrobban egy kocsi, szóval óvatosan vele az utcán, mindig körülnézni 😊 Arról nem is beszélve, hogy olyan hangja van, ami teljesen maga alá von.

scorpeeon
A legbiztosabb, a a Basys-ban veszed, ez a Sennheiser hivatalos Magyarországi forgalmazója: link
A legtöbb rendes boltban egyébkét nem adnak hamisat, csak a netes hirdetésekkel (fõleg ebay és hasonlók) vigyázni kell.

macselek
Te merre vetted?

Banyapapa
playgear mod volt,de eltört,pedig vigyázva volt rá😞
Kár érte,nem volt rossz

ColdFire
Magas minõségû sztereó FÜLBE DUGHATÓ FÜLHALGATÓ ezüst színben. Erõteljes mélyhang kiemelés, környezeti zajok kiszûrése. Különbözõ méretû (S/M/L) fülgumival csomagolva, hogy minden fülbe megfelelõen...

😄DDDD

macselek
Nekem van egy egy gigás, egy két gigás, és egy 32 megás karim. Ennyi😊

scorpeeon
CX300? Nagyon helyes 😊 Van nekem is CX300-am, de elsõsorban az mp3 lejátszómhoz használom, de jó persze PSP-hez is. Nagyon durván szól, egyszer meghallgatsz vele valamit és nem fogsz tudni más fülessel zenét hallgatni, egyszerûen ég és föld a különbség. Viszont vigyázz vele, hogy hol veszed és mennyiért, mert hamisítják.

A napi kérdésre: Nekem van egy 2 gigás kártyám. Ennyi. 😊 Meg persze az alapból adott tarozékok (Value Pack): törlõkendõ, szövet tok, 32 megás kártya.

ColdFire
nagggyon babaaaa

Az Ön által megrendelt termék(ek)et rendszerünk rögzítette. Rendelése aktuális állapotáról folyamatosan értesítjük Önt.
A termék(ek) átvételérõl e-mailben és/vagy SMS-ben kap tájékoztatást.

Banyapapa
nem ugrot be hogy ez télleg milyen kérdés😄

Amugy enyiméhez kemény tok (nem logiteches,valami csájná,de faxa), volt egy logitech fülhallgato de eltröt (grrr😞), szal most egy CX 300-as füles lesz,ha megjön,demo lemez,ridge racer,és Red hot chilli peppers slane castle koncert😊 (kurvajó)

ColdFire
nyah, meg is rendeltem

ColdFire

ColdFire
napi kérdés

nekem van egy tokom, egy kis kihangosítom, ami kinai fosh, fülhallgatom, UMD tokom, de UMDm nincs csak demo lemez, meg még 1-2 dolog

kisgabo
akkor? nem kérdés, baromság. én 2 fontot / 750 ft / nem adtam egy asztali psp tartó + töltõ dokkolóért... <#vigyor1>

ColdFire
Nah megvan az áldozat: Playgear AMP

ColdFire
ilyet viszont azonnal veszek ha lesz gps pspre

ColdFire
pénzhiányban vagyok..

kisgabo
4000 forint elköltéséhez, pénzügyi tanácsadó kell? <#vigyor1>

szerintem kacat.

ColdFire
mit mondotok, szerintetek vegyek, nevegyek? 😊

ColdFire
Ilyennel valakinek tapasztalat?
aranyos ez a honlap, vannak rajta jó dolgok😊

Gomber
hellosztok! van egy kis gondom! amikor elindítom a Star Wars Leath Alieca-t, bejön a fejlesztõ meg a többinek a "reklámja" az UBISOFTnak, meg a Lucas Arts-nak szval elindúl a game rendesssen! de amikor vége ennek kiad egy képernyõt aminre az van írva hogy Star Wars Alieth Aliance eddig minden rendben, de ennnek a képernyõnek az aljában az van írva hogy:

"Loading, please wait. Do not open the disc cover."

5 másodperc múlva kilép a game ból és ezt írja: "The Game could not be started"[quote]
Már mindent megpróbáltam! Az a recoveryben az UMD-t mindenre átálítottam de semelyikkel se jó! És IGEN van benn UMD lemez! ha tudja valaki hogy mi lehet azt nagyon megköszönném! A Választ elõre is nagyon köszi!