40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38794 ezt amúgy elég félévente kérdezni, ugye nem kell tovább ragoznom -
#38793 még mindig csak az van... -
#38792 Sziasztok! Rendes törés van már a PSP 3000-hez vagy még mindig csak a CHickHEN-es megoldás ? :-) -
#38791 20 -
#38790 psphungary hírdetési rovatában vagy pspfilez oldalon vagy vatera...szerintem bárhol ahol aránylag sok ember van...pl itt az sg-n is van olyan topik ahová berakhatnád.....
én azt mondom kinek mennyit ér meg..szerintem nézelődj egy kicsit és akkor ki tudod alakítani az árát...(mennyire karcmentes, mit adsz hozzá..stb) -
#38789 több mint 2 éves FAT-et mennyiért lehetne eladni?
illetve hol lenne érdemes meghirdetni?
mivel szinte már csak zenehallgatásra használom, így inkább vennék egy ipod touch-t -
#38788 ha a "psp faq mindenkinek" nevű topikot elolvastad volna ott megtaláltad volna a linkeket is ..tudom kibaszott hosszú és unalmas...mert ez évek munkája amit ott látsz, nem kevés energia befektetése hogy felsoroljuk mi micsoda és hogyan kell használni...sajna az egy nap néha nem elég, van mikor még én is több napot szánok valamire csak hogy amit csinálok el ne baccam...a lényeg..
van 2 oldal magyarországon amik meghatározóak a psp-vel kapcsolatban..az egyik a psphungary a másik a pspfilez...ha csak ezt a kettőt látogatod akkor már sok mindent tudsz majd a psp-ről..itt sajna "elveszik" az információ vagy nehezen található meg mivel ömlesztve vannak a hozzászólások nem pedig kigyűjtve topikokba rendezve...
nem mondtam egy szóval sem hogy hülye gyerek vagy, egyszerűen csak figyelmetlen és türelmetlen...ez nem baj, csak sokan nem fognak segíteni mert ott minden le van írva... -
#38787 Annyira utálom amikor én itt ezerrek keresek, egy napot nekiszánok, de semmitsem találok értelmeset aztán mindenki engem b@sz le, hogy "inkáb elöbb keresgélj hülyegyerek". Ennél nincs is boszantób. Na mindegy. -
#38786 mert abból nincs CFW!!!
2.71 v 3.03OE a legközelebbi...a linkek nem véletlenül vannak..olvasgatni kell azokat az oldalakat mert akkor ezt már tudnád... vagy vidd el valakihez a gépet aki megcsinálja neked akár pénzért, de szerintem te hanyagold a CFW felrakását mert úgy látom nem fog menni....
tényleg nagy kérés az hogy előbb olvasni majd utána írogatni??
itt van leírva minden...:
2.80 to 1.5 downgrader
a downgrader ott található linkje működik kipróbáltam..az ofw nem...
mielőtt menne a szöveg hogy angolul van, olvass majd tovább Tibi leírta magyarul is a folyamatot....
a hivatalos FW-t már tudod hol találod de ha onnan nem megy a letöltése akkor a psphungary oldalán megtalálod:
official fw
sok sikert hozzá.....én itt be is fejeztem... -
#38785 De az officallal nemlehet iso-kat futtatni. Nekem custom kell, de abból is elöbb 2.80 kell. Onann meg nemtom milesz. Még a 2.80at sem találom sehol. -
#38784 tessék a hivatalos firmware-k letölthetősége:
innen
Mivel ezek hivatalos frissítések csak okosan a felrakással ha még játszani akarnál backup (iso) játékokkal...!!!
egyébként csak ennyit kell beírni a google keresőbe: psp official firmware update..
én qwára nem tudok angolul de asszem nem bonyolult dolog....
PSP\GAME\UPDATE\ és ide a frissítést..
-
#38783 regisztralj a psphungary.hu oldalon. ott nezz szet a Leirasok cimszo alatt. sokmindnet talalhatsz. en is onnan informalodtam anno. -
#38782 Igen olvastam. De azt nemírja amit én akarok. Aztkéne, hogy 1honan szedjem le a cfw 2.80-at 2. hogyan tegyem azt rá a psp-re. Ha még is ittvan akkor valami iszonyat vak lehetek. Azonkívül hogyan kell ennél továb updatelni. -
#38781 normalis leiras -
#38780 Ez nemaztjelenti, hogy nemvettem a fáradságot, sőt...tegnap az egész napot a keresésnek szántam. De semmi normális leírást nemtaláltam, vagycsak nemértettem mert tökre olyan szavakat írnak benne amiről dunsztomsincs mitjelent. De nemvágom miért nem lehet egyszerűen csak leszedni ezt a fájlt és betenni a megfelelő mappába és kész. Ezek mindent túl bonyolítanak. -
#38779 mondom eloszor olvass utanna, hogy mi az az OFW es CFW, mert ha ezzel sem vagy tisztaba akkor elkurod.
roviden:
OFW (official firmware)-sony altal kiadott hivatalos firmware - NEM FUTTATJA AZ ISO FILEOKAT.
CFW (custom firmware)-Dark Alex, m33, Gen csapatok altal feltort firmware-FUTTATJA AZ ISO FILEOKAT
Hackeles - az a folyamat amikor az OFW-t CFW-re csereled. ezt tobb fele keppen valosithatod meg ATTOL FUGGOEN, HOGY MILYEN OFW VAN A GEPEDEN (2.80 OFWig (ami mar nagyon ritka) sima programmal megoldhato
3.03ig GTA LCS + progi
3.50ig Lumines
5.50ig Pandora vagy Chickhen
5.50tol feljebb NEM LEHET).
en ezt most igy gyorsan leirtam, pedig nem kellett wolna, a bannerbe irja is (ezuton szeretnem felhivni BB7 kollega figyelmet, hogy szerintem a "nezegesse a linkeket" reszt nagyobb betukkel kene kiirni).
ha te nem veszed a faradtsagot, hogy egy kicsit utananezz annak ,hogy mit birtokolsz es mit szeretnel vele kezdeni akkor szinte tuti, hogy elkurod. nem te lennel sem az elso sem az utolso aki vagy elrontja a hackelest vagy frissiti a FW-t 6.valamennyire... -
#38778 A 2.80 már felismeri az iso-t meg a cso-t? -
#38777 ha mar 2.80 fele nyomod az FW-t akkor baszhatod, mert pamdorazas kell. szoval meg olvasgass. en ott kezdenm, hogym iaz a OFW es CFW. -
#38776 Ha ezt megcsinálom teljesen így ahogy írja akkor működnie kell?
"A letöltött és kicsomagolt EBOOT.PBP (a 2.80/3.03/3.50 ) fájlt tedd PSP/GAME/UPDATE/ mappába és inditsd el a GAME Memory Stick -ből . (LEGALÁBB 75% ON LEGYEN AZ AKSI ÉS NE HUZD LE A TÖLTŐRŐL NE BIRIZGÁLD) [ha nincs ilyen mappa akkor hozd létre] ez felupdateli majd a FW.-ed az általad kiválasztottra. A folyamat végén az újreinditás után a Sysinfo -ban leellenőrizheted az új Fw. verzód számát ."
??? -
#38775 akkor nagyon olvass utanna mielott barmihez isk ezdenel. eloszor kezd a FAQ-val itt a bannerben, aztan regisztralj a psphungary.hu weboldalra es ott olvasd el a leirasokat amik a kezdoknek szolnak, majd aztan forumozz ott is. -
#38774 Má kürülnéztem a környékemen sehol sincs hasonló boltse se szervíz ahol megtudják ezt csinálni. Meg van egy rakat ismerősöm egyiknek sincs psp-je. -
#38773 na most jon az, hogy NE NYULJ HOZZA!!!!!!!!!!!
mivel eredeti FW van a gepeden ezert videon, zenen es kepeken kivul mast nem tudsz nezni. ha jatszani is akarsz akkor mar hackelni kell. neked szerencsed van, mert ha jol tudom akkor 2.80 alatt gond nelkul lehet hackelni (ertem ezalatt azt, hogy nem kell pandora, vagy cfw enabler(mivel a chickhen ugymond meg nem tokeletes, ezert sokat kell kinlodni vele)), szoval NE FRISSITSD A FW-t. keress vkit aki ert hozza es csinaltasd meg. hidd el inkabb kifizetet azt a parszaz forintot minthogy felllokj egy 6.xx OFW-t aztan verheted a fejed a falba. -
#38772 Na valahogyan sikerült rácsatlakoztatnom a memót a gépre és videót is sikerült már rátennem meg zenét is. De azonkívül semmitsem tudok vele csinálni. Frissítenem kéne a FW-t 2.71-ről valami nagyobra ami má jól kezeli a dolgokat. Hogyan kell belőle mondjuk a legfrisebre csinálni? -
#38771 a silent hill késik.csak 19.-én fog megjelenni. -
#38770 Várjunkcsak nemlehet, hogy az a baj, hogy a psp csak a 3.0v-s fw-től tudja kezelni a 8gigás memória kártyát. Ezt olvastam. És az enyimén 2.71-es van. Ez nem lehetséges? Bár akkorsem értem a gép miértnem érzékeli 8gigásnak. -
#38769 en meg mindig azt allitom, hogy a memkari a hibas, mert fake. -
#38768 Ilyen a memória kártya. Csak ez kettes pakk. -
#38767 Hát ja úgytűnik nincs más választás. Visszaviszem azt az arcábavágom a csávónak mennyire nem műyik. Azt szerzek valami normálisat. De csakhogy megnyugodjak, ugye ez nemlehet a psp hibája csak a memóriájé? -
#38766 ez kukának hangzik nagyon...vidd visza.. -
#38765 Persze 2szer formáztam, mert elsőre azt írta ki " Format failed. (800002FF)". -
#38764 Megtettem azt is. Visszajött a hely, de amikor megint bedugtam ismént aztírta nincs megformázva. -
#38763 vidd vissza a akrit, hogy csreljek ki. folderek emg csak akkor lesznek ha psp-n keresztul formatalod, ha a gepen teszed ezt akkor ures lesz. -
#38762 Leformáztam psp-n is, mostmeg 7gigát jelez :S. Ez valami ritkaszar lehet. -
#38761 Kikapcsoltam, bekapcsoltam és mostmeg a psp-n is csak 3,5-öt ír. -
#38760 Leformáztam. A meghajtó amit észlel a gép aztjelzi, hogy 3,5giga. Pedig 7,6-ot jelez a psp-n. És Mindenhol ahol olvastam, aztírják lennie kell rajta mappáknak és azokba kell cuccokat betenni. De semmisincs rajta. Vagy hogyvan ez? -
#38759 formázástól?? hmm..láttam már tönkremenni kártyákat de pont ettől nem(de minden előfordulhat)...ami ilyet csinált az nem is engedte megformázni magát rendesen...
próbáld ott megformázni ahol mondtam majd ha sikerül akkor újból a pspn... -
#38758 Még nempróbáltam mert még vártam a véleményre. De az előfordulhat, hogy formázástól tönkremegy ha ilyen? -
#38757 és ha pcn formázod meg?? -
#38756 Má megvolt. De semmi változás. -
#38755 igy se mukodik... szoval tokmindegy. formazd le psp-vel.