40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38834 kérjél mentést, és így olyan gyökerek lehetnénk mint a wow account-ot vásárló loser-ek ... -
#38833 akkor beszeljunk rola, marmint Azazelrol... kinek milyen jotanacsa van azzal kapcsolatba, hogy hogy a fenebe lehet legyozni. -
#38832 Úgy látom a Tekken 6 főellensége nem csak engem kényszerít Tourette-szindrómára. :D -
#38831 na az paraszt -
#38830 A bónusz pályán lévő robot se piskóta... -
#38829 Tényleg nehezebb mint eddig bármelyik tekken főellenség(az eddigiek szerintem túl könnyűek voltak). Ki kell tapasztalni a gyengéit...mondjuk elsőre én is megszenvedtem . -
#38828 Nos ezt megértem:D -
#38827 nekem a GT jogsijánál vannak ilyen ingereim -
#38826 sebaj majd toljuk boxon... -
#38825 ÁÁÁÁ... Ne is mondd, az valami fantasztikus. Én nem is teszem fel psp-re, mert még kárt teszek benne... -
#38824 nekunk is volt reszunk benne, ugye csabi? hany oran keresztul kinlodtunk? -
#38823 Csak azt szeretném mondani, hogy: Életemben nem ba**ott fel 1 játék sem annyira mint a tekken 6, pedig tekken őrült vagyok, de az az Azael vagy ki, attól majdnem a falhosz csaptam a psp-t.
Csak ennyit akartam mondani :) -
#38822 szerintem annyira halk a psp , hogy értelmetlen bármilyen zenei plugin hozzá ... -
#38821 a psp-n vannak presetek, mint peldaul a Jazz, Pop, Unique, Heavy. a kerdesem a kovetkezo: lehet valahonnan mas preseteket szerkeszteni, vagy van esetleg equalizer progi psp-re? elore is kosz.
amugy aki jartasabb a homebrew teren nem allit ossze egy listat a jobb homebrew progikbol es pluginokbol. megkoszonnem. -
#38820 nem lehet a 3000 est :) -
#38819 akkor ezek szerint csak jol tudtam, hogy 3000et nem lehet pandorazni. -
#38818 a youtube oldalon rengeteg fake downgrade és egyéb baromság van..hogy miért jó másokat ezzel átverni azt nem tudom..
.
én akkor látnám bizonyítottnak(psp3000) ha utána lefuttatta volna a pspident progit rajta, vagy egy GEN-D3 telepítési képet is rakott volna oda..a folyamat nem érdekes, csak az eleje, mert ott mutatja milyen alaplap van a gépben... -
amdrula #38817 Azon a videón egy PSP-200x van. -
#38816 ez meg nekem is uj. magic memkarit megcsinaltad? -
Brinn #38815 Pedig youtuben van pár vidi fenn... :o
Link -
#38814 a 3000es psp-t tudtommal nem lehet pandorazni -
Brinn #38813 Csináltam egy pandora akksit, de nem akar működni, berakom a psp-be és nem kapcsol be. 5.03-as 3000-es psp az akksi meg ugye fat.
Mi lehet a gond? -
#38812 Az tuti. Ha nekem jólesz, akkor nyomom a számítógépen nappal, este meg a psp-n. xD -
#38811 szedj le* -
#38810 ha psp 3000ed van akkor felejtos, mert brickeled a gepet. szegyj le eleve decryptelt iso-kat es kesz. -
ibiza87 #38809 system verziom : 5.03 M33-6
leszedtem a 5.50GEN-A-t, úgy csináltam a másolást ahogy le van irva.
annyi, hogy nem USB-n kerestül másoltam, hanem közvetlen a kártyára.
a telepítő ismét nem indul. ugyanazt irja ki csak más kóddal: (80020001) -
#38808 select gomb aztan nezd meg, hogy az umd iso mode mire van allitva. allitsd at m33 driverre. ha ez sem segit akkor nezd emg milyen firmware van a gepeden: setting/system setting/system information menupont alatt. ha 5.50 gen-d2 vagy az alatti akkor vagy frissitesz gen-d3-ra vagy pedig decryptelt ([FIX] benne van a nevebe) jatekokat toltesz le. -
ibiza87 #38807 hali!
ha valaki tudna segíteni, vagy járt ilyen cipőben, megköszönném.
iso játékot raktam fel, már jó párat a mem. kártyára. Elindítom s ez az üzenet fogad: The game could not be started. (80020148)
Frissitenem kéne még valamit? ChickenHENR2 megcsináltam. Van játék ami indul, de a legtöbb ezt az üzenetet irja ki... -
#38806 hasznald egeszseggel, aztan majd cxmb is rakerul ha visszajosz -
#38805 Az én pufimról van szó a #38804-es hsz-be. Tényleg nehéz volt, de egy pohár diesel mellett röpül az idő és már kész is... Megéri egy picit megszenvedni vele, aztán kockulhatsz rajta mint én...
-
#38804 hat az attol fugg. egy-ket hete csirkeztem havernak a fat gepet es sokaig kellett kinlodni mire zoldre valtott a kepernyo es elindult. mondjuk az ovet kicsit nehez volt, mert kicsit meg volt kotve a kezem, mivel 3.50 koruli fw volt a gepen es nem volt aksija, nekem meg utangyartott van es azt nem lehet pandorazni, szoval az is ugrott, de a vegen osszejott. -
#38803 Hi
Találtam embert aki megtudja csinálni nekem a psp-t és azt mondta, nenagyon reménykedjek mert a fat psp-re olyan nehéz rátenni, hogy nembiztos, hogy sikerül. Ez így van? -
#38802 ChickHen telepítése - leírás
nagyon szépen megkérlek mielőtt bármit is csinálsz olvasd ezt el!!! -
Brinn #38801 5.01-ről update 5.03-ra aztán csirke?
Írnál pár szót légyszives a csirkés módszerről? -
#38800 nincs oltogatás..fenti linken legyél szíves körülnézni...
5.01-en(up 5.03) még lehetséges a chickHen a másik felejtős...
röviden:
ChickHen: létrehoz a flash memóriában egy olyan környezetet amivel ez után futtathatóak a backup(iso,cso) játékok -
Brinn #38799 Hali!
Szétnéztem a neten, de sajnos nem nagyon vágom az angolt, úgyhogy lenne pár kérdésem.
3004-es psp-t lehet downgradelni? Az egyik 5.01-es a másik 5.51-es.
Ha igen akkor melyik a legegyszerűbb módja?
Mi lenne ez a ChickHenR2?
Kerestem gugliba, de semmi használhatót nem találtam. Az oltástól kíméljetek, inkább ne válaszoljatok.
tenklyúverimacs! -
Cyberdevil #38798 A Silent Hill 2-t próbáld ki feltétlenül, a sorozat legjobb darabja. A Shattered memories tényleg iszonyat jó, jöhetne PC-re is... -
Na, kirpóbáltam PSP-n az új Silent Hill-t. Fél óra játék után, azt kell hogy mondjam, hogy nem is olyan rossz. Szerintem a grafika PSP-hez képest egész jó, ráadásul valós időben alakul át a város, igencsak szemfülesen. Itt is a szokásos problémám áll fenn, mint a régebbi játékoknál, mégpedig, hogy eltévedni el lehet rendesen ///de ez már az én bajom ///
A menekülésesdi egész jó, útközben eléd akadó szekrényeket, meg hasonló tárgyakat le lehet dönteni. Ahogy eddig láttam, fegyverünk nincsen, ami legalább távoltartaná a dolgokat. Ami a WII-hez képest nincs meg, az a zseblámpa szabad mozgatása, ami érthető is. //ahogy eddig láttam, az az egyetlen plusz elem a WII-n. Itt ugye az R lenyomásábal lehet nézelődni, de akkor nem mozogsz, L-el hátra lehet nézni akár menekülés közben is, kör a telefon elővételére szolgál, kockával futsz, háromszöggel a zseblámpát lehet ki/be kapcsolni, analóggal mozogsz, a nyilakat eddig én csak a telefon menürendszerében használtam. Vannak gyűjtögetni valók is, mint a szellemképek, amiket le kell fotózni, és akkor kapunk egy eredeti képet, plusz egy Voicemailt, illetve a rezonancia a telefonban ugyancsak ilyen helyeket térképez fel, plusz azt jelenti, hogy ellenség van a közelben. Összességében nem rossz játék, egy nagyon picit az irányítás nekem nehézkes ///Itt arra gondolok, hogy futás közben a fordulás meg egyéb dolgok nem mindig sikerülnek úgy ahogy akarom, de megszokás után nem lesz gond. Az ajtós rendszer például tetszik, hogy benyitás előtt bekémlelhetsz a szobába, remélhetőleg ezt később a játékban kihasználják valami olyannal is ,ami értelmet ad neki, például fényre támadó ellenfelek vagy hasonlók.
Nos többet nagyon nem mondanék, a Wii-s videóban a Youtube-on lehet látni nagyjából mi hogy néz ki, a PSP-n echte ugyanez, merem ezt állítani akár még a grafikára is. Mindenkinek ajánlom, szerintem nem bánja meg senki ha megveszi.
Mondom ezt úgy, hogy az egyetlen Silent Hill játék amit végigvittem, a HomeComing volt, ami nekem nagyon tetszett. Illetve játszottam még az 1-el és a 4el, de mindkettőnek az elején elakadtam. Az egynél az iskolához nem tudtam átjutni, négynél meg a metrónál nem tudtam mit kezdeni, de ha meg tudom újból szerezni, a két játékot, lehet hogy a PSP-s game hatására megint nekik esek.
Jó játékot mindenkinek, én azt mondom, hogy aki nem biztos a vételben, töltse le valahonnan, próbálja ki, vagy menjen át baráthoz, utána pedig ha szereti a műfajt, szerintem belátja, hogy érdemes megvenni.
-
#38796 Kinnt az új Silent Hill! 967Mb ISO -
#38795 félévente szoktam :D tehát akkor az újabb játékok azon nem mennek ???