PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
és melyik a jobb a logitech playgear pocket vagy a street?
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Létezik magyar-német szótár psp-re?
bocsi elírtam 20e Ft-t kérnék a PSP mellé! "
PSN: berghold
www.gamepod.hu
Csak 20 ft-ot kér, nem 20k-t <#idiota>#idiota>
Szal valószínüleg sok olyan hülye lesz, aki rádob a pspjére-re még 20k-t...
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
netes multi nincs, csak adhoc, de az marha tartalmas, ajánlom mindenkinek.
Lalikum
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Az a szövettok amit még a pufi psp-hez adtak az szerintetek slimhez is jó lehet? Mármint mivel az ugye kissebb nem esik ki belölle,vagy nem lötyög nagyon benne?
A másik,hogy csuklópánt fekete színben is létezik? A base packhez jár,vagy az annyira "fapados",hogy semmi sincs hozzá?
Üdv: Pripyat
Most így néz ki a RECOVERY: -Game folder homebrew: 3.52 Kernel
-UMD Mode: Normal -UMD required
-Fake Region: Europe
-Fake UMD Region Dislabed
-Hard Reset on homebrew: Dislabed
CPU SPEED: -Deflaut
-Deflaut
Már szinte mindent megpróbáltam szerintem, ha esetleg tudja valaki mi a baja az legyen szíve segíteni! elõre is hálásan köszönöm!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Esetleg valaki nem tudd eladó magyar menûs, mindent lejátszó PSP-t!!!minnél olcsóban max adok érte 25e Ft (alapgép és töltõ kell más nemigen!)
Vagy adok egy Sima! Xbox:chipelt, gyári 10 Gb és 80Gb Winchesterrel!,Full teli játékokkal!(régi ill. új), és 1 gyári konzol,+DVD távirányítoval(infrás)! és még PSP mellé kérnék 20 Ft-t.
És mehet a csere! aki úgy gondolná hogy okés! az írjon!
Elõre is köszi!
PSP + 2GB memória + sony psp szivacstok + tápkábel + PSP-t tartó állvány + tápkábel! 50.000.-
Érd: PÜ
PS3 ID: marcogi zsírkutya
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Az áraik viszont tényleg jók. Itt a Console Corner boltot szokták ajánlani a srácok. Én is náluk veszem majd november végén.
Üdv: Pripyat