40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#27347 home és uána umd nél m33 drive? -
#27346 registry menü, és vmelyik almenübe no umd -
#27345 a 3.90m33 nál hogy kell beálitani hogy ne kejen az umd? a játékokhoz. -
#27344 nekem is így volt de most keletkezett egy buborék:((jó,de ennyi idő után) -
#27343 csak abból tudok kiindulni amikor a telómra raktam ilyet, egy elég méretes kijelzőre... először még voltak alatta buborékok ne lepődj meg de egy pár nap után eltűntek és elég jónak tűnt az egész... szerintem a pspnél is valami hasonló -
#27342 Ugyan vettem, de egy órás sem tudja rárakni...
Lehet megpróbálom itthon. -
#27341 Felhívtam a konzolstúdiót, ott azt mondták, hogy a kijelző fóliát csak órás tudja felrakni..
Aztán felhívtam a Konzone-t, ott meg azt mondták hogy otthon is fel tudod rakni..
Megyek a konzolstúdióba és veszek egyet, akinek van az hol rak(at)ta fel? -
#27340 Sztem simán hallhatod. A PSP-t dícsérni szokták a hangminőségéért, lazán szarrá veri hangminőségben a noname mp3 lejátszókat.
Én is egyre inkább FLAC-ot szedek, amikor csak tudok, jóideje. Innen a lejátszómra átkódolom mp3-ra jó kis konverterrel, magas bitrátán, mert flac-hoz kevés a lejátszóm (tárhelyileg is - 2gb- és alapból le se játsza- bár sztem 20-30ezres füles alatt úgysem hallani különbséget, nekem meg csak egy szerény cx300-am van:) ) mp3-at már csak azért sem szedek, mert bár alapból lehet az is eléggé jó minőségű jó konverterrel kódolva lossless forrásból, 256kb/s feletti vbr bitrátán, de a legtöbbször konstans 128/160 kb/s-ben teszik fel, legfeljebb 192-ben, szarul kódolva, ki tudja milyen forrásból. -
rnd #27339 Fúúú... ez a Patapon igen komoly... -
#27338 Kérlek tanulj meg linkelni!!!! -
akta02 #27337 internet?Google? -
rnd #27336 Akkor ennyi erővel egy videókamera segítségével akár egy százas szög vagy egy talicska is a tévére köthető. Szal maradjunk annyiban hogy a fat PSP-t nem lehet tévére kötni. -
#27335 Szerintetek ez jó fólia PSP-re? link
Mert holnap megyek fóliáért, de nem tudom ez jó-e.
Ott fel is rakják? -
#27334 újabb fw verzióval megy minden ami a régivel!
Csak javítottak rajra!
témák -
#27333 3.90 m33 ra honan szegyek témákat? -
#27332 Korszerű megoldás, így még szebb a fat :D -
#27331 jah és rndnek válaszoltam nem mr sugarnak
csak elnyomtam :S :) -
#27330 na bazz el..sztam na mind1
a 3. elég jó abból a szembontból is hogy van rajta ps joy kimenet :O
ha van 1 felesleges ps2 joystickod rácsatlakozol és voilá nem kell tartanod a kezedben azt a téglát :) -
#27329 http://www.superufo.com/review_html/Review_and_compare_on_PSP_to_TV_Adapters__Find_out_the_best_among_3_PSP_to_TV_adapters_.html -
#27328 http://www.superufo.com/review_html/Review_and_compare_on_PSP_to_TV_Adapters__Find_out_the_best_among_3_PSP_to_TV_adapters_.html
itt van ccd camerás cmos (amit foggalma nincs mi meg van 1 3. borsos áron 120$ ami elég jó lehet csak drága :S viszont a 2. se rossz az sem ccd camerás :) -
#27327 amúgy csak azért érdekel a dolog,mert mostanában kezdek áttérni a FLAC letöltésekre,amit tudok FLAC-ben szedek le,és ha valahogy megoldható lenne,akkor nem kéne állandóan konvertálgatnom.. -
#27326 erről van szó. -
#27325 Flac = veszteségmentes audió
Kb tízszer jobb a hangzása mint egy Mp3-é!
-
#27324 mér lenne bűn? ez csak egy kib.szott file! -
#27323 Szerintem PSP-n nem fogod hallani a különbséget Mp3 és Flac között! -
#27322 FLAC-et butítani sztem elég nagy bűn,van progim amivel tudok 320 kbps-re butítani,de nem szeretnék.. -
#27321 nero sokat tud... -
#27320 sztem meg konvertálj. -
#27319 lightmp3 nevű hombebrew asszem már támogatja -
#27318 hali!
megoldható valahogy hogy FLAC (lossless) formátumú zenét tudjak PSP-n hallgatni?előre is THX a választ! -
rnd #27317 Lécci világosíts fel... Én összesen 3 módszerről hallotam: kettőben CCD kamera van emiatt a képe gagyi és $65 körül mennek, a harmadiknál usb-n keresztül nyomod pc-re és max onnan tévére, de ott NEM tv-re kötöd a psp-t hanem pc-re... szóval? egy linket plz ahol utána olvashatok... -
MR SUGAR #27316 hol lehet most legolcsóbban SLIM-hez jutni? -
#27315 vicces vagy de olvass utánna inkább ha nem tudod mit beszélsz! :) -
#27314 Hi akit érdekel egy megkímélt psp (nem slim)
karcmentes szép állapotban fóliás kijelzővel dobozával tartozékaival +2Gb sony high speed memóriával 3.71 M33 szoftverrel (1.50kernel is rajta van)
irjon a [email protected]
Ára 35.000ft
Eljött az ideje hogy összerakjak valami pöpec gépet ahoz kell most a cash!Sztem leszek én még psp tulaj:)
HEló! -
rnd #27313 Nem érdekel valakit egy eredeti, jó állapotú Metal Gear Acid? Mert megválnák tőle... Természetesen eredeti tokkal, leírással plusz bonusz füzettel, 4 ezer pénzért... -
MR SUGAR #27312 hello! mire kell figyelnem (szoftver/hardver) ha mostanában szeretnék venni PSP Slim-et?(nem szeretnék sokat játékra költeni ) elnézést , de hirtelen nem találtam erre utaló választ! -
#27311 én sose formáztam, és nem is lett baj. -
#27310 de célszerű formatálni a telepítés után a memkarit, nem? -
#27309 nem kell feltenni, semmi sem veszik el. -
#27308 Ok, és köszönöm mindenkinek a segítséget