40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#27387 megjelent
3.90 M33 kernel 1.50 v2.0 -
#27386 asszem gpsp a progi neve. -
sz4bee #27385 Tudja valaki hogy az 576ba hány pixelnél cserélik a psp? -
#27384 Na valaki? -
#27383 Hi!
Tud valaki GameBoy emulátort PSP-re?
Kedvet kaptam egy kis Pokémonhoz, mint a régi szép időkben :D
Működik slimmel, nem kell hozzá 1.50 kernel? -
Dj Siegfried #27382 Eladó 1 pufi PSP második tulaja vagyok eredetileg 2.80 fw volt rajta ( elméletileg 2006 júniusi) találtam rajta 1 pixelhibát (csak egyet) adok hozzá psp-s vászon tokot + töltőt (eredeti sony) + NFS MW 510 eredeti umd-t (nincs tokja) + demo disc ( majd kulcstartónak jó lesz:) megkímélt gép kijelzőjén néhány mikrokarc van. akksija feltöltve 6 órát bír UMD meghajtóját nem nagyon használtam :) +pár darab dvd (iso, cso, eboot) csere érdekel!!!!!!!!!! -
#27381 utánaolvastam közben és jól emlékeztem: a lightmp3 nevű progi támogatja a flac formátumot. -
#27380 igazság szerint azért nem szeretnék konvertálgatni mert lusta vagyok,és tényleg nem akarom csonkítani a FLAC-ot,bár úgyis kiírom DVD-re szal az alap FLAC örökre megmarad..de jó lenne csak átmásolni kártyára,azt csá megyek a dolgomra..ezért érdekelne ez a dolog ;) -
#27379 Az előbb említett hibakód:
80020148 - Unsupported PRX type | This error also seems to appear when you are running an iso with a fake mem. stick.
Érdemes elolvasni a második felét is... -
ent9hc #27378 OK de hogy tudom visszatenni a 3.80-ast csak simán mint amikor frissitem?
-
rnd #27377 Akkor rakd vissza a 3.80-at sztem... -
ent9hc #27376 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis gondom felraktam a 3.90-es CFW-t a psp-mre, de azota a sega rally nem indul el 80020148 hibaüzenettel kilép (még csak ez szorakozott) a 3.80-assal jo volt. Remélem tudtok segiteni.
Köszi -
#27375 Mind1, már lejött mininováról :D -
rnd #27374 Ja... erre a nem elérhető dologra meg az a megoldás, ha regisztrálsz egy másik email címmel és japán-t választod ki országnak... ^_^ -
rnd #27373 Nem, a letöltés mindenkinek egyéni, nem lehet linkelni...
A PSN címe: http://store.playstation.com/ -
#27372 én w4r3zről szedtem. durva h már demót is onnan kell szedni, gow demót is onnan szedtem. -
#27371 Be tudod nekem linkelni a letöltést?
Nekem amikor rámegyek a jp PS storeban h Patapon Demo, akkor kiírja h Page is Unavaible in you country :S -
rnd #27370 Sajnos nagyon valószinü hogy egy 2 gigás kártyát trükköztek át 4 gigássá. Csak egy dolgot tehetsz: ne nagyon másolj rá 2 gigánál többet. -
rnd #27369 én japán PSNről szedtem... -
#27368 Én úgy tudom, hogy az csak az eredeti támogatja! -
Sera26 #27367 Ja, és még egy kérdés...
Amire MagicGate:Supported, az tuti eredeti vagy már ezt a hamisban is megoldották? -
#27366 Patapon demóját hol találom? -
#27365 Crisis Core:FF7 2 új angol nyelvű videó
Csak én érzem úgy, hogy árad a hangulat a játékból? :) -
#27364 Ha nincs ráírva hogy High speed akkor az nem hamis! -
Sera26 #27363 Ezekkel én mind tisztában vagyok,de...
Sima 4 gigást honnan?Ami tuti nem hamis? -
#27362 3 féle memóriakártya van:
Hamis
Sima
High Speedes
Ezek közül vagy simát veszel, vagy high speedest.
A sony nem gyárt high speedest 4 gigásból, ezért ha egy 4 gigás sonyra rá van írva hogy High Speed, akkor az hamis!
Vagy veszel egy sim 4 gigásat, vagy Sandisk Ultra II-t, ami High speedes! -
#27361 Kártyaolvasóval próbálkoztál már??? -
#27360 az sajna hamis lesz... :S -
#27359 Pedig a CRC hibát a formázás általában megoldja.
Nem hiszem, hogy ezzel lenne a probléma, de milyen fájlrendszerben formáztad le? -
Sera26 #27358 Te milyet használsz egyébként?
Tudsz valami megbízható beszerzési forrást esetleg? -
Sera26 #27357 Olvastam a pspfilez fórumban, hogy a 2GB-osok megbízhatóbbak olvasási/írási sebességben. Állítólag még a hamis Sony is jól szuperál.
Az a baj,hogy annyiféle van a piacon, hogy fogalmam sincs melyikkel járnék jól.
Igazad van,hogy a 4GB-os jobb lenne, csak félek, hogy melléfogok, mert annyi gagyi van. Brutális árat meg nem akarok kiadni érte... -
#27356 Gabornak nem tudok mit mondani, próbáld ki a formázást...
Sera miért nem inkább 4 gigás kártyát veszel? -
Sera26 #27355 Nem árul itt senki közületek jóárasított 2GB-os memkarit?
Olyat ami garantáltan nem megy tönkre egy fél év alatt. -
the1gabor #27354 hali! van egy kis gondom. 4GB Sony memory stickem van (nem high speed) és ha a kártya telitettsége eléri a 2.95 gb-ot és még másolnék fel valamit kidob egy hibaüzenetet hogy :"Cannot copy "fáljnév": data error (cyclic redundancy check)." és megálll a másolás. Teljesen mindegy hogy 1 nagy iso-t vagy sok mp3-at. Probálkozat formattálásal(psp): semmi változás. Számitogéppel is probáltam teljes formázást akkor is semmi. Légszives irjátok le mit tegyek mert nagyon hiányzik az az 1 gb. van valami progi ami kijavitja vagy ijesmi? vagy csere? ti vagytok az uccso esélyem!!!!!!!!!!!! -
#27353 R-rel kell előhozni a Recoveryt.
Region free UMD = régió mentes UMD, tehát nem csak PAL-ost hanem NTSC-s umd-t is lejátszik. (de sztem csak videó UMD nél számít) -
#27352 rekobenüben mi az a fre umd region? -
#27351 jo mer én megnyomtam a selectet és ott volt valami umd normal és átraktam m33 drájvra és így mennek. -
#27350 vagy sony np9660 -
#27349 indításnál nyomd meg az L vagy az R gombot, nem tudom (azért nyomom mindig egyszerre a kettőt)
és ott keresgélj -
#27348 nem is home hanem select.