PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem újat vegyél...egyébkét mi történt vele?😊

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

kisgabo
új.... javított sose lesz a régi, a beteget meg eladni, 5k ért. 😊 valami mohó hüje úgyis megveszi.

ColdFire
Fontos kérdésem van felétek, fõleg az õstopikolókhoz 😊

28k a PSPm javítása, alaplap csere, külföldre viszik, stb...
na szóval, új psp, vagy javítás?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

MaSzKa
az gyári firmware

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bocsi itt a verzio 3.51
torrente
Auchanban meg 22000-ért volt - chippelés, másolt játékok és plusz kontroller nélkül. Tehát a bolti árra rájön a plusz kontroller, a chip, a chip beszerelésének és a játékoknak (=üres lemezeknek) az ára. Meg egy memória sem árt... Felteheõleg ezeket nem számoltad hozzá.
Az a lényeg, hogy most nem volt igazad és csak azért is támadsz. Nyugi!!

És ColdFire vevõjérõl is csak a lúzerság jut eszembe. Annyi a különbség, hogy itt az eladó járt jól.

ColdFire
lúzer volt, szó mi szó😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Én belenéztem a demóba, éppen csak elindítottam, de ahogy látom az ngage-es warhammer a pathway to glory-ba ültetve ami nagyon jót jelent. Bár tény, hogy az n-gage nem volt egy túl jó gép de ez a két játék nagyon szórakoztató volt. Eddig is nagyon vártam ezt a játékot, mostmár méginkább.

www.gamepod.hu

scorpeeon
Wazz olvasom mi van fent:
Warhammer 40,000: Squad Command
csak aztán eljutottam a következõ szóhoz: DEMO 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

narumon
És mire fel ez a sok BMW logó? Valami fanság is van benne? Jelzem én nagy BMWs vagyok. BMW klubtag is voltam. Most pihi van, mert az E36-omnak benne van az ára a lakásomban... 😞
Viszont gyûjtök egy ötösre 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"én a ps2m 35kért adtam el egy kontrollerrel 😄DD"

Mikor? No az volt a lúzer aki azt megvette 😄 (lásd pl elõzõ hozzászólásom).

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Bocs, de a 12 ezres ps2-s történetedet nem hiszem el, nem életszerû."

Nem életszerû? Ember te hol élsz? Corában múltkor 24900 volt zsir újonnan. Szerinted ha annyiért lehet újat venni akkor használtan 30-ért fogok venni? Szerintem ez nem az életszerû...

t0mmy
eszembe se jutott... 😊
de köszi!!

ColdFire
vannak jó ajánlatok kül honlapokon, szerintem már érdemesebb egy jó állapotú használt gépet venni...

t0mmy
Sziasztok!

Régen sokat írtam errefele, csak sajnos közel egy éve ellopták a PSPm... Most megint töröm a fejem egy új megvételén. Tud valaki nekem egy kölcsön luminest vagy segiteni a pandorához egy kölcsön PSPvel?! Anno még én is adogattam a GTA-m... Sajnos nincs az ismerõseim között senki akinek lenne PSP-je...
MSN: konczt kukac gmail pont kom

dzsedi
symphony of the night-t részt nyomtam...nem volt könnyû. Kíváncsi vagyok ez milyen lesz.

Toltam vele kicsit, nem rossz, elég nehézre sikerült 😄 (legalábbis én szívok vele, igaz az elõzõ részekkel nem játszottam)
The Sims 2 Castaway is megjelent lehet majd kipróbálom... 😄

PSN: berghold

scorpeeon
Kint van a Castlevania.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

wordsworth
Én irtam nekik levelet és nekem külön megengedték 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

scorpeeon
Hûha, ki gondolta volna, hogy addig nem viszi az iso-kat amíg rá nem teszel frissítést? A Sony alapból nem engedélezi az ISO futtatást az fw-kben? Hát ezt mégis hogy képzeli? 😊

dzsedi
nem még, de érdekes...neked sikerült?

Prypiat
Akkor ez még a pufi változat.
Menj a Settings Menüre, majd a System Settings-re, itt görgesd lefelé a System Information-ig. Itt nézd meg a FW-Verzió-t. Ezt írd meg mit ír ott.

Üdv: Pripyat

Ez az amit vettem!
Prypiat
Pufi vagy slim psp-t vettél? Ha pufi akkor olvasd el a faq-t az oldal tetején lévõ linken,ha pedig slim akkor kell hozzá egy pufi psp amin pandora akksi van.

Ha tévedek akkor javítsatok ki.

Sziasztok! A prince of persiat elindítoma gépen kíírja hogy loading és kész nem megy tovább. A többi játéknél sötét a képernyõ! Talán csak nagyon sokat kell várni. Légszi segítsetek mit tegyek?
wordsworth
Sztem ingyen fájna, ha utánnaolvasol, attol fugg hanyas FW van gépeden..

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Sziasztok!

Egy kérdés!
Ma vettem egy alap PSP-t és mondták azt hogy másolt ill. iso játékokat addig nem vissz, "míg rá nem tesznek valami frissitést" ez igaz?
vagy mi kell hozzá hogy minden játékot vigyen másolt, iso!
és ez kb. menyíbe lenne ha ezt megcsináltám"anyagilag"??!
Kérlek segítsetek, elõre is köszi mindenkinek!!!
Banyapapa
MaSzKa
van 5db játék ami 2éves

MaSzKa
ja és tök jó a logod!
én is akarok valami komolyabbat
de ami most van arra valamennyire hasomlítson BMW M-Power

Sziasztok!!! Nekem 3.71 M33-2 Fwm van a gépemen és az lenne a gondom hogy amikor elindítok egy játékot akkor elsötétûl a képernyõ! A játék .cso kiterjesztésû. Már átkonvertáltam isoba is de akkor már ki is kapcsolt a gép ha elinditottam a játékot! Mi lehet a baj? Elõre is köszönöm!
ColdFire
ok

Prypiat
<#vigyor2> Köszönöm!

Kokesz02
A psp a király!!!!!!!!!!!!!😊

kokesz

SpeedXHUN
sima tv-re is fellehet

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

torrente
Mindenhol 35k körül mozog az ára, úgyhogy nem jól mérte fel a piacot, tehát az állításom helyes: lúzer, mert kidobott 15 ezret az ablakon. De akinek jól megy a dolga, annak tényleg aprópénz...
Bocs, de a 12 ezres ps2-s történetedet nem hiszem el, nem életszerû.

ColdFire
én a ps2m 35kért adtam el egy kontrollerrel 😄DD

http://psphungary.atw.hu
Sziasztok Psp Slim-hez szerintem ez egy nagyon jó kemény tok lehet : SLim_tok
Mit szóltok ezekhez a darabokhoz, én tuti ilyent fogok majd beszerezni. Csak nálunk nem vagyok benne biztos hogy kapható. Suliban láttam egyet egy
srácnál, elég kompakt volt külsõre.
narumon
Ti mennyivel tudtok másolni a pspre?

narumon
"Lúzer lehet."

Vagy csak tényleg el akarta adni és felmérte hogy mennyiért lehet. Megsúgom még igy sem kapkodtak érte. Szerintem az a lúzer aki egy használt xért 30-40e forintokat kiad. Tegnap vettem unokatesómnak egy ps2-t. 12e forint volt chippelve gamékkal két kontrollerrel caklipakli.

Prypiat
Srácok,a tudomány jelenlegi állása szerint egy slim psp-t rá lehet kötni egy hagyományos tv-re amin van rca bemenet? Vagy csak a nagy plazmatv-ken keresztül lehet játszani?

SpeedXHUN
aproneten meg vaterán van 1 pár sztem itt nem nagyon lesz<#lookaround>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

MaSzKa
aztkéne megoldani valahogy hogy 1 laptop hdd kb 40-80gb-ost rákötni psp-re elvileg %-on megy az is és lehet kapni usb-s mobilracket tehát valami modchipet gyártani és rákötni 1 hdd-t
tutti páran vennének

régebben 4gb-os lehettt rákötni 4400mah-s akksival együtt de sajnos minden 2. kifingott

VLB
egyik se, street qrvanagy, pocket is elég nagy szerintem, ráadásul törik, reped, nem hosszú életü(lehet psp-d túl él egy leejtést ezel a tokkal együtt, de utána a tok már használhatatlan).

ha eccerú de naccerû tokot akarsz veszel egy sima noname zipzárosat, pl nekem egy könig van, nagyon jól mûxik. van hangfalas kivitelben is, persze beszerezni egy ilyet nehéz, de hasonló zipzáras tokokat láttam a mm vagy saturban is.

Lalikum

VLB
45 a slim, jobb helyen a dagadt 35-40 között mozog, akár pink is, bár x ára még így is alatta van, vinyóval együtt, bár azt a vinyót be kellett tenni(igen vhol ezért pézt kérnek ha buta és hozzá nem értõ az iiletõ ezért ezzel is számolni kell).

Lalikum

VLB
nemtom milehet a gond, de ne szarozz, tegyél rá egy másik custom fw-t, vagy akár 1.5 és devhookozz, pspvel tuti nincs baj, olyan nincs hogy kifogsz egy szar psp-t amin nem megy a tört cucc😄

Lalikum

Tibor
streetbe belefér egy stealth fülhallgató?
van vkinek streetje?
vélemény?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Nekem Pocket van, ez is elégnagy, nemhogy a Street... (magamrakötve meg nem fogom horadni 😛)
Ja meg a Slimhez ki kelett párnázni kicsit és kár, hogy a fülhali csati is odébbkerült.

PSN: berghold

ColdFire
ok, este van, beteg vagyok 😄DD
pocket
umdre nekünk ugysincs szükségünk 😛