PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy Sry , hogy egy kicsit offolom a témát de,
A PSP Hungary-n nyereményjáték van ami ma este 20:00-kor jár le. A nyeremény egy 4 gigás MS high speed-es kártya (ami mindenkienk jól jön)
Csak regisztrálni kell és egy egyszerû kérdésre helyesen kell válaszolni!
Minden további információ itt:
http://www.psphungary.hu/news.php?item.631.1
ON
Egyébként külföldrõl már lehethozni Slimes tartót. (Csak nem Logitech)
Üdv: Pripyat
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
sims castaway. elsõ szigeten elakadtam, mert a mechanical tudásom nemtudom mivel kell fejleszteni, anélkül meg nincs hajó..
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Igényes kinézetû, egyszerû használni, nekem eddig mindent olvasott psp amit konvertált, és ha akarod fel is tölti neked pspre a jó helyre és jó néven. Nekem bevált.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Video konvertálással is próbálkoztam a hétvégén, de valami miatt egyik se lett jó, és nem azért mert rossz helyre másoltam õket, vagy rossz néven.
2 progot használtam : PSP movie creator, és PSPVideo9, mindegyikkel vagy "corrupted" vagy még valami másfajta hiba is volt, de nem játszotta õket.
tudtok valami mûködõ, jól bevált, teljes képernyõset csináló, ja és gyors
<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor>#vigyor> convertert???
1. Vettem 4gb High speedest, de sajnos nem Magic gate supportedes vagyis nem eredeti, de azért viszonylag gyors,ugyis máshol azt mondták, hogy ez is jó, 3500-3800 kb-al rak rá, nem tudom van valakinek itt eredetije, az mennyivel gyorsabb átvitelben?
2. Milyen játékokat ajánlotok így startnak?, leszedtem már a GTA LCS-t, nagyon klassz, (tiszta nosztalgia). És még a NFS Carbon-t. Ezzel volt egy elég nagy gond, hogy a mentések egy idõ után megsérültek, aztán nem tudta róluk betölteni, és az elejérõl kezdõdött.
3. Tok ügyben nekem is az elõbb említett kéne, csak az a gond, hogy gyõri vok, aztán itt úgysincs pont ilyen, szóval majd valamit ki kell találnom. Ebben az üzletben a Hunyadi téren kb 3500 Ft-ba kerül asszem.
Hori fóliát viszont már rendeltem, mert azt mondták, hogy kötelezõ védelem a képernyõnek, viszonylag olcsón 1100Ft-ért szereztem.
Szóval eddig ennyi a történet.
Örülök hogy már a PSP-sek csapatához tartozom.
üdv mindenkinek.
Nekem ez tetszik a legjobban, én is ilyent akarom majd a Slimemhez, eddig csak fekete szütyõ van, de az szerintem nem elég védelem.
Asszem itt lehet kapni : VI. Hunyadi tér 12. De lehet hogy csak a fat változathoz valót, mert olyan is van.
Egyébként nem tudja valaki,hogy lehet e már kifejezetten slimhez készült keménytokot kapni valahol? Karácsonyra kéne,mivel akkor lesz meg maga a psp is. 😊
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
slim psp re tud valaki olyan progit amivel meg lehet változtatni a témát??
elõre is thx !!!!!!4<#help>#help><#help>#help>
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
nem tudom mi történt de egyik bekapcsolástól a másikra a PSP nem látja a fájlokat amiket rámásolok, se játék, se zene semmit...
Valakinek volt már hasonló tapasztalata hogy mitõl lehet?
Hát én ps2-vel sehogy sem akarok játszani 😊
Akinek meg vettem annak meg jó lesz igy is. Ha nem, akkor meg szerez magának. (vagy szól az apjának hogy vegyen {Az meg úgyis jól elhajtja}) 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PSP user n\' soon ps3 user too :)
én este mikor bent vagyok az ágyba ezzel filmezek :-)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv,
Kristóf 😊
Kérésre képet tudok küldeni, mert csináltunk róla egyet. Email: [email protected]
Telefonon nála lehet érdeklõdni a 06-70-775-1232-es számon, Németh Zoli.
Átvenni Érden, Csepelen vagy Budapesten lehet (Kelenföld a legjobb Bp-en belül).
viccelsz, hibátlan kijelzõ is van benne, ami min 15k
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mármint miben nem volt igazam? Azt állitottam, hogy vettem egy ps2t 12-ért, ez ha fejre állsz akkor is igy van. Sõt ma kínáltak egy másikat is eladásra 15-ért, csak elhajtottam, hogy nekem már nem kell. Ha lesz még ilyen akkor szóljak esetleg? Elõ szokott ám fordulni. A chippelést meg játékokat meg a hülye sem számolja bele. Jól nézne ki; ad 50 játékot az 50ft/db (dvd lemezár) számolva 2500Ft! De ird ki kurvajó lemezre (Verbatim +R) 72Ft.
Ez egyébként olyan mintha valaki azt mondaná, hogy igaz hogy 100e forint ez a notebook újonnan de én azért adom 110-ért mert rajta van egy windows legálisan, meg van hozzá pendrive is. Persze ettõl te még vehetsz ps2-t 30-ért használtan, meg eladhatod az xboxot is úgy hogy pspt adjanak helyette és még fizessenek rá. Nem mondom, hogy nincs ekkora lúzer mert mint a mellékelt ábra is mutatja, elõfordul. Csak ha valami, akkor ez tényleg nem életszerû...
Szal ha el akarod adni engem érdekelne alkatrésznek.