PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
crisis core angol verzióról nincs hír?

[/cserf][/fülünyúl]

Prypiat
Kiváló ötlet! <#taps> Köszönöm!<#worship>

Üdv: Pripyat

kisgabo
sarkokba kell beragasztani filc korong darabot / ikea, ami a szekrény aljára való, öntapadós /

OFF:
Hy Sry , hogy egy kicsit offolom a témát de,

A PSP Hungary-n nyereményjáték van ami ma este 20:00-kor jár le. A nyeremény egy 4 gigás MS high speed-es kártya (ami mindenkienk jól jön)
Csak regisztrálni kell és egy egyszerû kérdésre helyesen kell válaszolni!
Minden további információ itt:
http://www.psphungary.hu/news.php?item.631.1
ON

Egyébként külföldrõl már lehethozni Slimes tartót. (Csak nem Logitech)
Prypiat
Én azon töröm a fejemet,hogy veszek egy Logitech Play Gear Pocket tokot,belülröl valami puha filcet ragasztok bele és akkor a slim is jó lehet bele talán. De majd bele kell próbálni,hogy mennyire lötyög benne. Mert ha nagyon akkor semmi értelme.

CaviaR
Ok! PM megy..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

kisgabo
help, pls.

sims castaway. elsõ szigeten elakadtam, mert a mechanical tudásom nemtudom mivel kell fejleszteni, anélkül meg nincs hajó..

ColdFire
alaplap hibás, de Caviaral mar megbeszéltük ezt pmbe

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

avengir
Mi a baja?

https://hotshu.wordpress.com/

ColdFire
üdv, 15ért a tiéd a szar pspm

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

CaviaR
WinAVI MP4 Converter

Igényes kinézetû, egyszerû használni, nekem eddig mindent olvasott psp amit konvertált, és ha akarod fel is tölti neked pspre a jó helyre és jó néven. Nekem bevált.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hu mégvalami, bocs a sok külön HSZ miatt.
Video konvertálással is próbálkoztam a hétvégén, de valami miatt egyik se lett jó, és nem azért mert rossz helyre másoltam õket, vagy rossz néven.
2 progot használtam : PSP movie creator, és PSPVideo9, mindegyikkel vagy "corrupted" vagy még valami másfajta hiba is volt, de nem játszotta õket.
tudtok valami mûködõ, jól bevált, teljes képernyõset csináló, ja és gyors
<#vigyor0><#vigyor> convertert???
Sziasztok lenne még egy pár kérdésem is új tulajdonos lévén :

1. Vettem 4gb High speedest, de sajnos nem Magic gate supportedes vagyis nem eredeti, de azért viszonylag gyors,ugyis máshol azt mondták, hogy ez is jó, 3500-3800 kb-al rak rá, nem tudom van valakinek itt eredetije, az mennyivel gyorsabb átvitelben?
2. Milyen játékokat ajánlotok így startnak?, leszedtem már a GTA LCS-t, nagyon klassz, (tiszta nosztalgia). És még a NFS Carbon-t. Ezzel volt egy elég nagy gond, hogy a mentések egy idõ után megsérültek, aztán nem tudta róluk betölteni, és az elejérõl kezdõdött.

3. Tok ügyben nekem is az elõbb említett kéne, csak az a gond, hogy gyõri vok, aztán itt úgysincs pont ilyen, szóval majd valamit ki kell találnom. Ebben az üzletben a Hunyadi téren kb 3500 Ft-ba kerül asszem.

Hori fóliát viszont már rendeltem, mert azt mondták, hogy kötelezõ védelem a képernyõnek, viszonylag olcsón 1100Ft-ért szereztem.

Szóval eddig ennyi a történet.
Örülök hogy már a PSP-sek csapatához tartozom.
üdv mindenkinek.
Szerintem a legbaróbb tok Slimhez : Slim tok

Nekem ez tetszik a legjobban, én is ilyent akarom majd a Slimemhez, eddig csak fekete szütyõ van, de az szerintem nem elég védelem.
Asszem itt lehet kapni : VI. Hunyadi tér 12. De lehet hogy csak a fat változathoz valót, mert olyan is van.
Prypiat
Nabazz... hülye fórum. 😊

Egyébként nem tudja valaki,hogy lehet e már kifejezetten slimhez készült keménytokot kapni valahol? Karácsonyra kéne,mivel akkor lesz meg maga a psp is. 😊

Prypiat
Nem véletlenül van az oldal tetején nagy piros betûkkel a gyakran ismételt kérdések. 😊 Ott megtalálsz minden szükséges dolgot ahoz,hogy feltehess egy custom fw-t a psp-re. Ha jól sejtem még nem a slim géprõl van szó hanem a pufiról?

Prypiat
A gyakran ismételt kérdéseknél minden szükséges segítséget megtalálsz. KATT

felfrissítenénk 3.50-re
Prypiat
Vaterán árulnak most is 2 lumines umd-t. De nemcsak azzal lehet downgradelni a 3.10-et ha jóltudom.

Eladó egy 3.10-es verzión lévõ PSP 1gb-s karival. A gép hibátlan, karcmentes, sose járt a szabadba mindíg csak szobában játszottak vele és mindíg tokban tárolták. a PSP-hez 5 eredeti játék van +egy tok. nincs downgradelve. a psp-t azért adjuk el mert nem találtunk luminest sehol <#vigyor2>. Irányár: 40e forint.
CoD23
vagy tud valaki olyan progit ami 3.60 as fw re való ??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

CoD23
van ez a XMB progi ez jó slimre is ??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

t0mmy
asszem a 3.7X-es fw-en alapból lehet csinálni
itt nézd meg!
témák
még témák
(a x:\PSP/THEME mappába kell tenni ezeket)

CoD23
hali
slim psp re tud valaki olyan progit amivel meg lehet változtatni a témát??
elõre is thx !!!!!!4<#help><#help>

http://sourceforge.net/projects/bookr/

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

ha jól tudom ilyen nincs, gépen kell képekbe átalakítani a pdf-t...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Prypiat
Syphon Filter ha minden igaz. Talán a Logans Shadow?

t0mmy
mi annak a játéknak a neve aminek itt van a youtubeos videója? 😊

t0mmy
irni olvasni tudtam aPCn, de már megoldottam egy formattal...
köszi

avengir
Szvsz tönkrement a memo kártyád

https://hotshu.wordpress.com/

narumon
Skacok! Létezik valami pdf reader pspre? Tud valaki mondani ilyet?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

t0mmy
Helo!

nem tudom mi történt de egyik bekapcsolástól a másikra a PSP nem látja a fájlokat amiket rámásolok, se játék, se zene semmit...
Valakinek volt már hasonló tapasztalata hogy mitõl lehet?

narumon
"Az nem baj, mert tudok olcsón szerezni. (De akkor az a 12e mégsem 12e, mert kell még rákölteni, ha normálisan akarsz rajta játszani)"

Hát én ps2-vel sehogy sem akarok játszani 😊
Akinek meg vettem annak meg jó lesz igy is. Ha nem, akkor meg szerez magának. (vagy szól az apjának hogy vegyen {Az meg úgyis jól elhajtja}) 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

wordsworth
Én mikor megyek etelére mindig filmet nézek, tökéletes, felíratot is lehet látni, csak tényleg kell egy füles, mert alap fülessel semmit nem hallasz. Meg legalább 1GB-os kari 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

MaSzKa
jó filmnézésre
én este mikor bent vagyok az ágyba ezzel filmezek :-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kisgabo
szerintem teljesen oké filmnézésre, nekem 4 gigás karin van 8.. arra döglöm. egy logitech mûanyagtok a legfontosabb, esetleg egy sennheiser füles.

redbull0304
Sziasztok! Én most napi 3-4órát utazok, úgyhogy kéne valami elfoglaltság! 😊 Legfontosabb szempont, nekem filmet nézni kéne! Mennyire élvezhetõ a rajta való filmnézés? Mennyi körül érdemes, mennyi a reális ár 30-40? és mik a legfontosabb kiegészítõk, amik feltétlenül érdemes hozzá venni?

Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv,
Kristóf 😊

torrente
Az nem baj, mert tudok olcsón szerezni. (De akkor az a 12e mégsem 12e, mert kell még rákölteni, ha normálisan akarsz rajta játszani). 50004 alatti ezer éves szarok nem érdekelnek. Akkor feltétlenül írj, ha 50004-est vagy normálisan chippelt slimet tudsz 12-14e-ért!

Szerintem vegyél egy uj alaplapot ebayrõl és csináld meg magad.
narumon
memória egyikhez sem volt.

torrente
Nem semmi a fenti Syphon Filteres videó! Ilyen bénán játszani nem semmi!

torrente
Persze, chippes ps2 memóval, 1-2 eredeti kontrollerrel, játékokkal bármikor jöhet 15e-ért. Írj majd privátba!

VLB
tedd fel vaterára, vagyott a pspbontó.

Lalikum

torrente
Haverom megkét, hogy hirdessem meg a psp-jét. Fekete színû, nagyon jó állapotban van, 3.52 M33-4 a firmware-e (ezzel futtathatóak a másolt játékok is). Amit ad: gyári doboz, szövettok, Logitech keménytok, aksi, töltõ, fülhallgató, kézikönyv, 32MB-os és 2GB-os memória, kb. 110 játék 8 dvd-n, USB-kábel. Az ára: 48 ezer Ft.
Kérésre képet tudok küldeni, mert csináltunk róla egyet. Email: [email protected]
Telefonon nála lehet érdeklõdni a 06-70-775-1232-es számon, Németh Zoli.
Átvenni Érden, Csepelen vagy Budapesten lehet (Kelenföld a legjobb Bp-en belül).

ColdFire
5kért? 😄
viccelsz, hibátlan kijelzõ is van benne, ami min 15k

scorpeeon
Jaja, csak a kijelzõt 15k körül adják. (az persze új)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kisgabo
ez a beszéd... <#idiota> egyébként a kijelzõ, az umd, az apróságok külön, mint alkatrész érnek azé valamit.... sõt.

narumon
Új psp. Ha nem fontos a szin akkor itt pinkeket kinálgattak 34 körül.

narumon
"Az a lényeg, hogy most nem volt igazad és csak azért is támadsz. Nyugi!!"

Mármint miben nem volt igazam? Azt állitottam, hogy vettem egy ps2t 12-ért, ez ha fejre állsz akkor is igy van. Sõt ma kínáltak egy másikat is eladásra 15-ért, csak elhajtottam, hogy nekem már nem kell. Ha lesz még ilyen akkor szóljak esetleg? Elõ szokott ám fordulni. A chippelést meg játékokat meg a hülye sem számolja bele. Jól nézne ki; ad 50 játékot az 50ft/db (dvd lemezár) számolva 2500Ft! De ird ki kurvajó lemezre (Verbatim +R) 72Ft.
Ez egyébként olyan mintha valaki azt mondaná, hogy igaz hogy 100e forint ez a notebook újonnan de én azért adom 110-ért mert rajta van egy windows legálisan, meg van hozzá pendrive is. Persze ettõl te még vehetsz ps2-t 30-ért használtan, meg eladhatod az xboxot is úgy hogy pspt adjanak helyette és még fizessenek rá. Nem mondom, hogy nincs ekkora lúzer mert mint a mellékelt ábra is mutatja, elõfordul. Csak ha valami, akkor ez tényleg nem életszerû...

CaviaR
Én megvenném. Mohó hülye ugyan nem vagyok, de a kutyám megrágta, így elég ramaty állapotban van. 😛 Ugrott az elõlap, az elemtartó ajtó, az UMD ajtaja, néhány alsó billentyû fóliával együtt, bekapcsoló gomb, töltõcsati, stb.
Szal ha el akarod adni engem érdekelne alkatrésznek.