40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#27427 Kijártam a japán Patapon-t. Elképesztő jó játék -
#27426 formátuma ugyanaz lesz, csak a mappa neve lesz más, amibe ment, ennek ellenére mégsem leszel képes beolvasni az USA-s mentésedet egy EU-s játékkal -
#27425 Más mappába rakja, a PAl-os EUC, az NTSC pedig EUS -
#27424 hogy érted? a formátuma más? -
#27423 Egyedül az a különbségük, hogy más a mentésük! -
#27422 nincs különbség! -
bazsoo1 #27421 de azt nem értem hogy pl total commanderben felrakta elsőre az egyik játékomat...
pedig mind azt mondtátok h ott nem szereti a psp...
kipróbálom haveromnál h nála mi a helyzet, kehet h el van átkozva a ház:D
köszi a tippeket -
#27420 De az is lehet, hogy szar az USB kábel. -
sesshou #27419 Heló srácok arra keresném a választ hogy psp-n is van e ntsc és pal verzió megkülömböztetve és ha igen akkor van e tényleges külömbség a kettő között pl ha én veszek külföldről egy ntsc psp-t akkor mennek e rajta az ithoni játékok tökéletesen vagy valami problémájuk lessz. -
Csokis #27418 Nagyon jó oldal! Köszönöm! -
rnd #27417 Vagy egy normális memóriakártya... -
#27416 szar a memóriakártya. -
bazsoo1 #27415 srácok!!!
még mindig ugyanaz a probléma, h nem tudom felrakni psp-re a játékot, mert félbeszakad a feltöltés.
most kipróbáltam h átraktam az asztali gépre és onnnan felmásolni a psp-re de onnnan még annyit se másolt fel mint a saját gépemen.
persze mindezt saját gépben csináltam.
most már tényleg tanácstalan vagyok...
lehet h már csak a kártyaolvasó lehet a megoldás?????? -
#27414 Csak PSP demókkal foglalkozó oldal
Innen tele lehet tenni.
fiKoo: a madarastecsó deal nagykirályság volt.
EVBK (egyszervoltbudánkutyavásár)
-
akta02 #27413 A konzolokszervizénél 42-ért vettem 1 hónapja :)
http://konzolokszervize.hu/ -
MR SUGAR #27412 kerestem hidd el... -
#27411 Énis karácsonyi madarasteszkóból szereztem
Ki kellett használnom ezt a hatalmas akciót -
#27410 Vaterán. -
#27409 Én még karácsonykor az Ósönben vettem, csak 40 k volt! -
#27408 tess -
MR SUGAR #27407 még1szer szeretnék segítséget kérni, hogy hol lehet legolcsóbban új PSP slim-et venni? légyszi adjatok tippeket!hol érdemes konzolt venni? köszi előre is! -
Csokis #27406 Wow! Ez jó lesz nekem! Köszi! -
rnd #27405 PSN-ről lehet letölteni, bár sok minden jóra ne számíts. És az európain kívül hivatalosan nem is tudsz mást megnyitni, persze nem hivatalosan még PS1 játékokat is vehetsz 6 dollárért... demó egyébként nem nagyon van... bár az amerikai oldalra most raktaki ki kettőt...
De van egy jó ötletem! PSPfanboy demo letöltések! Katt ide! -
#27404 legfrissebb?
Ott van fennt 5 demó legalább már egy éve:/ -
#27403 Demót leginkább úgy tudsz letölteni, hogy a PSP böngészőjében megnyitod a gyári 'PSP' könyvjelzőt. Innen elérhetőek mindig a legfrissebb demók. -
#27402 Ide sajnos nem kerülnek fel az új demók, a legújabb egy augusztusi asszem -
lowdog #27401 évekkel ezelőtt, mikor vettem a PSP-met, innen lehetett letölteni... -
Csokis #27400 No és itt hol lehet letölteni? PlayStation Store-on keresztül? Mert akkor ezt vágja a pofámba " PLAYSTATION®Store is not available in the selected country or region." :( -
lowdog #27399 www.yourpsp.com -
Csokis #27398 Tud valaki olyan oldalt, ahonnan PSP játékok demóit(!) lehet letölteni? Jó lenne kipróbálni a játékokat vásárlás előtt (a warezt most hagyjuk). Persze, ha egyáltalán létezik ilyen. -
the1gabor #27397 Hi!
Formázásnál minden hagytam alapon. FAT a fajlrendszer. majd ha otthon leszek küldök 1 képet.
1kérdés. ha gépről másoltok és befejeztétek a másolást a gépen nyomjátok be a "safety remove hardware"t vagy a PSP-n a kört?
(én a kört szoktam.) -
#27396 Egyébként most a fatet szidtad ;) -
#27395 a cikk szerint ezzel játszott: Burn Out Legends"
hihihihihihihihihihi -
#27394 PSP-Boy In Hospital XD de ez nem játék :D
http://www.techpowerup.com/51994/PlayStation_Portable_Spontaneously_Combusts_in_Boy_s_Pocket_Hospitalizes_Boy.html -
#27393 techpower.com-on van a hír
valami 12éves gyerek járt vele pórul :D -
BobaFett #27392 nekem eléggé photoshopos kamunak néz ki -
#27391 elsőre beszart a sony aksija vagy utángyártott aku, egyik se meglepő -
amdrula #27390 xD, remélem azzal tisztában vagy, hogy a képen egy fat van xD -
#27389 Jesszus, ez meg mi? -
#27388 vegyétek a slimpspt: