PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap veszek egy Psp-t és az lenne a kérdésem h letöltök netrõl hozzá játékot h tudom futtatni rajta?
😛
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Regards,
[/cserf][/fülünyúl]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
többi meg ott van asszem
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
./_/psp_firmware/fw150/EBOOT.PBP is already defined."
Üdv: Pripyat
Regards,
PSN: berghold
Ebbõl a sandiskbõl is szokott lenni hamisítvány mint a sony kártyáiból? Csakmert ilyet szándékozok venni és nem nagyon szeretném,hogy akadozzanak a játékok rajta...<#wow3>#wow3>
PSN: berghold
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Megpróbáltam felrakni egy játékot, de lefagyott a cucc, a szám.gép azt írja, hogy a file nem található, és nem a vinyó hibája. A memsticken pedig csak egy sérült, csonka verzió van fent, ami persze nem mûködik. Leformáztam már, a gépen is, de nem segít.Minden játéknál ez van. HELP!!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Forrás
Egyébként a Manhunt 2-õt le lehetne magyarosítani -------->
????????
Vagy csak rosszul értelmeztem volna!!?? :S
Valaki tudna ebben segíteni?
link
A Rockstar szerencsére nem csinálta túl bonyolultra 😊
Regards,
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Regards,
Kata: pszihopata, beteg játék, ahol egy õröltet irányítasz, akinek a túlélés reményében rengeteg embert kell megölnie nagyon brutálisan. Kb ez a Manhunt. Ez a játék Angliában be van tiltva, és amit most adnak ki, az egy finomított változat, mert az eredeti változat olyan brutális volt, hogy a Sony és a Nintendo nem engedte volna, hogy kiadják.
Regards,
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
www.gamepod.hu