40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#27467 Kijött a 3.90 M33-2!! Letöltés--> http://www.dark-alex.org/ -
#27466 Remélem az Euro Park Saturnjában is van, mert a Mammut az messze van..
Egyébként ilyet vettél? link -
#27465 Na az jó ár!!
Lehet ott veszem én is.
Rendelt már valaki valamit innen?
Én vasárnap rendeltem egy tokot, de azóta semmi visszajelzés, jellemző... -
#27464 a memkari -
#27463 én a mamutban vettem az fölszinten vagy még lejebb, aszem a szaturnban vagy mi vann ott nem tom de ott 14.500. -
#27462 Kössz:)
De lehet, hogy majd csak később veszem meg, mert előtte mindenképpen memóriakártya vásárlás lesz, mert 1GB nagyon kicsi:(
A lényeg, hogy az életem árán is megveszem a GoW-ot! -
Cortez71 #27461 Nem, sajnos nem tudok, a sztoriból így halvány kukkot sem értek, de azért chapter 3-ig már eltoltam a játékot xD Nem bírok március 25-ig várni :)
Coldfire: köszi a tippet, akkor egyelőre nem módosítgatok :) -
#27460 fasza lesz!
Boldog Szülinapot előre:) -
#27459 [URL=http://www.gamekapocs.hu/hir/10154/Elkeszult+a+God+of+War:+Chains+of+Olympus]Kész a GoW^^[/URL]
Na akkor ezt meg is veszem a másnapi szülinapomra! :D -
#27458 Na ez zsír.
-
#27457 márc 25, naptárba beírni! :)
meg remélem arra sem kell figyelmeztetnem senkit, hogy GoW 3 hét múlva elérkezik, márci 4-én! (egészen biztos, hivatalosan is megerősítették, hogy kész van és megkezdték a sorozatgyártást) -
#27456 Ángilus verzsön mikor jön belőle? -
#27455 az a Crisis Core még igen csak a vövő zenéje, de bizonyára onnan jöhettél. vagy tudsz japánul? -
#27454 ezt ajánlom -
#27453 3.90m33ra frissíthetsz, bár értelme nincs sok, max ha vmelyik új játék igényli ezt az fwt. -
Cortez71 #27452 Sziasztok!
Én is PSP tulaj lettem, nagyon olcsón jutottam hozzá egy új konzolhoz :) 3.71 M33 firmware-em van, esetleg érdemes szerintetek frissíteni? Mert ahogy olvastam, ez nagyon stabilnak tűnik, aztán lehet, hogy egy újabb nincs ilyen jó.
Kipróbáltam pár játékot, eddig a FF: Crisis Core győzött meg a legjobban. El se hittem volna, hogy ilyen grafikára képes ez a kis masina :) -
#27451 értem, köszönöm az infót! -
Sera26 #27450 Kell hozzá egy Pandora akksi meg egy Despertar Cementarios memkari. -
MR SUGAR #27449 hello! egy 3.90es Slim-et hogy lehet feltörni? mert itt a FAQ-ban csak 2.71ig találtam, másik oldalon meg csak 3.50ig! előre is köszi! -
#27448 Hali!
Van egy PSP slimem 3.90 M33al, az érdekelne hogy ennek segítségével lehetőség van e FAT PSP pandorázására. (nem tudom használható e a pandorás SLIM feltörési módszer FAT esetében, meg hogy egyáltalán jó ez bele a slim akksi, stb) Valaki csinált már ilyet? -
#27447 Az méretenként változik!
a 8 gigásnál piros. -
#27446 nem úgy van, hogy a kártya csomagolásán a PSP matrica alapja zöld? -
#27445 Azt nem, de hol tudok szerezni max 15k- ért? -
#27444 nekem is 4g sandisk ultra II-m van és nagyon kira, és azt nem is hamisítják nagyon. ill még nem-igen halottam rola. -
#27443 az mind1 sztem, mert az 5 év az a Sony boltra vonatkozik. (sztem) -
rnd #27442 Ja és a hamisokból hiányzik a MagicGate...
és ehun egy link amit olvasgathacc... -
#27441 a másik ami elég fura hogy elvileg ez most ugy ír rola mintha egy tiszteséges keresedés árucikke lenne és azzal jönnek hogy 1év tejeskörü kari van rá, pedig a dobozon 5év van ráirva és az elég...fura. -
#27440 aha...
Hát egyik ismerősöm kifogott egy hamis 4 gigást, amire csigalassan másolta rá a cuccokat, kb 2MB/Sec, és pár hónap után el is romlott...
Asszem nem kockáztatok, és veszek egy 4 gigás sandisk ultra II-t, csak azt nem tudom hol. -
#27439 plusz még az is ellene szól, hogy a GB felirat vastagabb mint az eredeti, és a bevonata nem érdes, hanem sima...
Itt egy eredeti:
És itt van amit árul:
Szerintem kamu, főleg ennyi pénzért!
AZ eredetit én 25-30k-ért láttam jobb helyeken...
Egyébként mi a hátránya annak h hamisított? -
rnd #27438 Ha hamis akkor több minden lehet:
- lehet hogy pl egy 2 gigás kártya van feltrükközve 8 gigásra (asszem kitalálod mit jelent)
- lehet hogy egy non-brand memóriachip van a belsejében (ez lehet hogy semmit nem jelent, de lehet hogy csiga lassú vagy kicsit "feledékeny" így amit rámásolsz nem marad rajta)
- és lehet hogy semmi különbséget nem veszel észre a gyárihoz képest -
rnd #27437 95% hogy hamis. Az eredeti kártyákat úgy lehegesztik a műanyagba hogy szekercével lehet csak kinyitni - és persze soha többé nem lehet visszacsomagolni emiatt. A képen láthatót szinte semmi nem tartja egybe (én négy pici pöttyön látom összenyomva). Emiatt a csomagolás már több mint gyanús. -
#27436 Valaki erre?
Ez eredeti? (sztem nem)
Ha hamis akkor annak mi a hátránya? (lasabb másoláson kívül) -
rnd #27435 Az lehet. Mint ahogy torrenten van minden más játék. Mégis eredetiben az igaziak... -
#27434 Gow demót csak amerikában osztottak...
Egyébként már régóta van torrenten USA patapon demó is :P
-
#27433 Most lenne egy fontos kérdésem:
Szerintetek ez a memóriakártya eredeti? link
Ha az, pls ne vigyétek el előlem :D -
rnd #27432 Ha ez nekem szólt... akkor...
1. mert a patapon egy nagyon jó játék
2. a teljes játékot a demo mentéséről folytatva lesz spéci fegyver + pajzs
3. alapvetően ingyér van, csak a postát kellett fizetnem -
rnd #27431 Mivel megrendeltem... kénytelenek... legalábbis remélem... -
#27430 magyarra is kihozzák?? -
#27429 minek? -
rnd #27428 Én gyorsan megrendeltem az amerikai demo lemezt is