PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cafu
Hello!
Holnap veszek egy Psp-t és az lenne a kérdésem h letöltök netrõl hozzá játékot h tudom futtatni rajta?

skinnyman
Részemrõl az is megfelel. Hol és mikor? 😊

Regards,

matyi08
és abban tud valaki segíteni, hogy tudnék iso-kat futtatni pc-rõl? 3.52M33-4-es firmware van a psp-men.

ColdFire
csak így tovább, kemény vagy mint a két hetes kutya.. 😄DDD
😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
Neeeem, én ezt élõben szeretem lerendezni fésztufész. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Röfikapitány
Hi!Holnap szeretnék egy jó kis aksit venni a psp-be!Tudnátok ajánlani hol a legolcsóbb???Elörre is köszi!

skinnyman
Na ez már kevésbé tetszik 😊 Emiatt jó, hogy vannak ilyen játékok, mint a Manhunt 2: le lehet vezetni virtuálisan a dühödet, ahelyett, hogy felkeresnél egy szívlapáttal. Még1 ok, hogy kipróbáld 😊

Regards,

Kata
A rózsaszín színvilágozás miatt mondtam, és rajtad fogom kiegyenesíteni. 😛PP

[/cserf][/fülünyúl]

kisgabo
vegyél legalább 1 gigás karit. 512-est add el.

matyi08
azt szeretném megkérdezni, hogy tudna-e valaki segíteni azügyben, hogy a Gta Lcs-t rávarázsoljam valahogy egy 512-es kártyára. mert úgytudom rá lehet, csak nem igazán tudom miket kéne kiszedni, amit ripkittel csináltam, az pedig nem akar mûködni. ha tud valaki segíteni légyszi írjon!

skinnyman
Ömm... Nemhiszem, hogy bárki is a horogra akadna, de azért sok szerencsét hozzá 😊

Regards,

ColdFire
ok

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Köszönöm szépen <#smile>

vbence13
kiváló állapotú Nintendo DS Lite konzolomat, M3 DS Simply +1 Gb micro SD kártyával, tokkal és 3 tartalék ceruzával elcserélném egy PSP-re.

dunga
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.psp-hacks.com/downloads/EBOOT_1.50.zip, http://www.psp-hacks.com/downloads/PSP_352_UPDATE.RAR

többi meg ott van asszem

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Pontosítanék, ezt a hibaüzenetet kapom: "Error in dlcount.txt on line 3.
./_/psp_firmware/fw150/EBOOT.PBP is already defined."

Hello, most szeretném frissíteni a PSPmen az fw-t 3.52-re, viszont a FAQ-ban leírtakat nemtudom megcsinálni, mert a fájlok nagy részét amit lekéne szedni nemlehet, már nincsenek fent ott ahol lenniük kéne, szóval a link csak egy hibaüzenetet hoz, hogy már nincs ott a cucc. Mit javasoltok?

Prypiat
Köszönöm a véleményeket újfent. 😊 Dosboxal kapcsolatban PSP-n van valakinek gyakorlati tapasztalata? Pl az egérkezelés mivel történik? Az analog pad-al? Milyen játékokat tud futtatni? Pl egy settlers 2 elmegy rajta?

Üdv: Pripyat

skinnyman
sztem Ultra II-t vegyél, jóval gyorsabb rá a másolás és tutira nem fog szaggatni semmilyen játék.

Regards,

Asszem csak sonyból szokott lenni, ilyet bátran lehet venni.

PSN: berghold

Prypiat
Köszönöm a segítséget!
Ebbõl a sandiskbõl is szokott lenni hamisítvány mint a sony kártyáiból? Csakmert ilyet szándékozok venni és nem nagyon szeretném,hogy akadozzanak a játékok rajta...<#wow3>

Elméletileg az ULTRA II gyorsabb, gyakorlatilag PSP-be bõven elég a kék, nekem is az van, teljesen jól mûxik.

PSN: berghold

Prypiat
Fuck... szóval 😊

Prypiat
Meg tudnátok mondani mi a különbség a két memkártya között? Mindkettõ jó a psp-be? Ez az ultra II megnevezés mit takar?

Voltan
Hú, köszi! Az volt a gond!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dunga
Volt nekem is ilyen bajom. USB kábelt cseréld le.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

skinnyman
Nem kell hozzá, lesz külön Home PSP-re is.

Regards,

Voltan
Help!
Megpróbáltam felrakni egy játékot, de lefagyott a cucc, a szám.gép azt írja, hogy a file nem található, és nem a vinyó hibája. A memsticken pedig csak egy sérült, csonka verzió van fent, ami persze nem mûködik. Leformáztam már, a gépen is, de nem segít.Minden játéknál ez van. HELP!!!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ColdFire
sztem kell ahhoz ps3 is😊

Prypiat
Hallottátok,hogy a Sony tervezi,hogy PSP-n is lehetõség legyen játszani azt az MMO játékot ami a playstation 3-hoz van?
Forrás

Banyapapa
van elvileg sima ppf file,amit a ppf-o-matic3 progival kell megpecselni,és ugyanez a folyamat,másképpen.

torrente
Pontosan nem értem. Mit kell csinálni?

Ben 10 Protector Of Earth Usa Psp Psypsp - ez is megjelent!!!!😄
Egyébként a Manhunt 2-õt le lehetne magyarosítani -------->
????????
Vagy csak rosszul értelmeztem volna!!?? :S

dunga
Na király. pspfilez fórum segített

dunga
Most frissítettem 3.52 M33-ra. Eddig 3.40 OE-A-m volt, pár játék nem ment(The game could not be started (80020148)). Most a frissítés után sem.
Valaki tudna ebben segíteni?

dunga
Melyik FW kell hozzá?

skinnyman
Hehe, itt van, hogy a cenzúrát hogyan lehet kitörölni:
link
A Rockstar szerencsére nem csinálta túl bonyolultra 😊

Regards,

skinnyman
Elindul, miértne indulna? Nem gyenge játék amúgy 😊

Regards,

avengir
Nem tud vki egy jó szervízet?

https://hotshu.wordpress.com/

lolman
márha elindul...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

skinnyman
Ez a beszéd 😊
Közben le is jött a cucc, indulhat az embervadászat 😊

Regards,

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
Gondoltam, hogy nem a te stílusod. Nem nagyon illik bele a rózsaszín színvilágodba 😊 Van aki azt mondja, hogy aki ilyennel játszik, az már beteg. Én személy szerint csak kipróbálás céljából szedem le, mert kiváncsi vagyok rá, hogy mitõl olyan botrányos. Aztán ha valami megfog benne, végigviszem, de ehhez nagyon jó hangulatának és sztorinak kell lennie.

Regards,

Kata
Uh, akkor az nem az én játékom.

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
Most jelent meg pár perce.

Kata: pszihopata, beteg játék, ahol egy õröltet irányítasz, akinek a túlélés reményében rengeteg embert kell megölnie nagyon brutálisan. Kb ez a Manhunt. Ez a játék Angliában be van tiltva, és amit most adnak ki, az egy finomított változat, mert az eredeti változat olyan brutális volt, hogy a Sony és a Nintendo nem engedte volna, hogy kiadják.

Regards,

narumon
Nem hivatalosan már van 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

lolman
Manhunt_2_USA_PSP-pSyPSP

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Az nem tegnap jelent meg?

www.gamepod.hu

Kata
az mi?

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
Sztem többet azóta sem tudni róla, márciusig várnunk kell... Viszont lesz addig jó játék. Pl. holnap jön a Manhunt 2 😊

Regards,