PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ColdFire
ár?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

skinnyman
The Simspons Game kint van.

Regards,

torrente
Okítani kell egymást, ha valami nem megy. Én is helytelenül használtam azt, hogy "egyenlõre". Valakinek csípte a szemét és szólt, hogy helyesen írva "egyelõre". Azóta normálisan írom.

Röfikapitány
persze próbáltam nem reagált semmit!NO mindegy ebbõl is tanultam!

tomy8614
Nem ismerem ezt a progit, de ha kikapcsolod akkor kilép (kb 5 másodpercig tartani kell a kikapcsoló gombot, ha csak kicsit nyomod meg akkor csak elküldöd sleepbe)

Kilépéshez próbáltad a home gombot?

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Röfikapitány
kivettem az aksit igy most fasza , bocs csak hirtelen bepánikoltam😊 vigyázzatok a progikkal😊

Röfikapitány
hi!Kellene egy kis segitség!!!
Rátettem egy számológép programot psp-calc-v0_1
és nem tudok kilépni belölle ha kikapcsolom akkor is a számológépbe add vissza!!HELP!Köszi elöre is!!

Köszönöm a javítást, ahogy látom azért ettõl függetlenül tudtam segíteni.

www.gamepod.hu

Cafu
Hello!
Tudom a Faq-ban levan irva h kell megcsinálni a gépet h menjek a másolt játékok de nem tufná nekem érthetõen leirni?:S

Röfikapitány
HEló!Tudtok valami jó kis psp-oldalt ahol sok játék van és szabad a regisztráció?
http://www.pspiso.com/ ezt ismerem!Aki nem reggeljen nagyon jó kis oldal!
Köszi!

torrente
alagsor

macselek
Igen, kösz, megvan.

Elõször az alaksorban ki kell nyitni egy dobozt,amit lent találsz egy kis résen tudsz bemászni egy helyiségbe és ott. Utána felmész és bejön az ablakon egy ember. Remélem jól emlékszek és érthetõen le tudtam írni.

www.gamepod.hu

Szevasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy a Tekken Dark Resurrection azért nem indul nekem, mert 1.5-ös kernel kell neki?, és az még nekem nincs megoldva a gépen?
skinnyman
#24341 😊

Regards,

lolman
DNP ha vagy pre-n vagy nCore-n ott majd letöltheted a Rip-et😛

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
Silent Hill Origins USA PSP-pSyPSP

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

torrente
Ha az emeleten vagy, akkor az az ablak nincs bedeszkázva. Legalábbis én simán ki tudtam menni.

skinnyman
Van egy, amit téglával kell beb@szni, de nemtom h annál vagy-e.

Regards,

macselek
De az is be van deszkázva😮

torrente
Direkt olyankor is kipróbáltam a védekezést, amikor senki sem üt. Meg sem emeli a kezét. Az elején még tudott védekezni (amikor megtanított erre a program), de azóta egyszer sem.

torrente
Manhunt2 eleje? Jobbra van egy ablak, azon kilépsz, kint sétálsz pár lépést és be tudsz menni a füribe.

skinnyman
nem.

Regards,

bfg900
Ez a demo lesz, nem?
skinnyman
Silent Hill Origins USA PSP-pSyPSP

Oh yeah 😊

Regards,

macselek
A házban hogy lehet bejutni a fürdõbe? Ahogy látom ott egy nyitott ablak...

skinnyman
Reméljük is, különben lázadás lesz itt és leváltunk 😊

Regards,

ColdFire
am 1 hónapon belül lesz új psp, ne aggódj 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

skinnyman
Sztem megy a védekezés, scak miközben kapod az ütéseket, vagy közvetlenül miután ütöttél, nem tudsz, nem olyan gyors az emberünk.

Regards,

védekezés nálam sem mûködik 😞
ColdFire
Nem kell a kavarás 😛

kisgabo
akkor a házigazdai jogaid add csak le szépen. 😊

torrente
Az miért van, hogy hol védekezni nem tudok, hol meg a földön fekvõ emberbe nem akaródzik belerúgni, meg még egy pár helyen elég idegesítõ a Manhunt 2? Ennyire elqúrták volna ezt a játékot?

CaviaR
Ok, várom a cuccot! <#smile><#eljen>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

ColdFire
Caviar a pspt elhoztam a szervízbõl, ezen a héten feladom!
Többieknek, egy jóideig nem leszek itt, psp hiányában

ColdFire
Bocsiii <#puszi>

Röfikapitány
Már meg is van!De azért köszi😊

skinnyman
Sztem ne köszönd elõre, nemhiszem h bárki is tudna linket adni rá. Nem szokás rapidra ilyeneket tenni, és ha vki fel is tenné, törölnék hamar.

Regards,

Röfikapitány
heló keresem a Mercury játékot ha lehet rapidos letöltésben elörre is köszi!!!!

skinnyman
A 2 cd játékazonosítójának meg kell egyeznie asszem. PSX2PSP.vel meg lehet változtatni pl.

Regards,

:S :S
Kata
tetriszezz

[/cserf][/fülünyúl]

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy megvan a final fantasy 8 psp-re és végig vittem az eslõ cd-t és lementettem és ugye úgy menti le hogy a másik cd elejérõl lehessen kezdeni a játékot és amikor felrakom a psp-pémre a második cd-t akkor hiába indítom el a játékot mikor be akarok tölteni nem látja a mentet fájlt? Mit csináljak?
tomy8614
valószinûleg igen, mivel más a filenév 😊

de szerintem élõ ember még nem próbálta, sok értelmét nem látom...

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

ugyanannak a játéknak az iso és a cso verziója fent lehet egyszerre a gépen?
Sziasztok!
Debrecen környékén keresek valakit, aki tudna segíteni a "sötét oldallal" kapcsolatban. Ha valakinek van valami ötlete, légyszi küldjön egy pü-t! Köszi!
avengir
Ez a dobozterve vmi nyúl mészárlós játéknak?

https://hotshu.wordpress.com/

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Ha már úgy veszed, hogy a firmware custom rajta, akkor csak be kell rakni az iso játékfájlt az iso mappába. Ha még nem custom, akkor meg kell csinálni azzá. Ajánlom a fenti GY.I.K-ot