PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kilépéshez próbáltad a home gombot?
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Rátettem egy számológép programot psp-calc-v0_1
és nem tudok kilépni belölle ha kikapcsolom akkor is a számológépbe add vissza!!HELP!Köszi elöre is!!
www.gamepod.hu
Tudom a Faq-ban levan irva h kell megcsinálni a gépet h menjek a másolt játékok de nem tufná nekem érthetõen leirni?:S
http://www.pspiso.com/ ezt ismerem!Aki nem reggeljen nagyon jó kis oldal!
Köszi!
www.gamepod.hu
azt szeretném kérdezni, hogy a Tekken Dark Resurrection azért nem indul nekem, mert 1.5-ös kernel kell neki?, és az még nekem nincs megoldva a gépen?
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Regards,
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Többieknek, egy jóideig nem leszek itt, psp hiányában
Regards,
Regards,
de szerintem élõ ember még nem próbálta, sok értelmét nem látom...
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Debrecen környékén keresek valakit, aki tudna segíteni a "sötét oldallal" kapcsolatban. Ha valakinek van valami ötlete, légyszi küldjön egy pü-t! Köszi!