40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
sztem nagyon megéri
akár 1 hónapot is várnék rá megint -
#27506 tud valaki olyan átalakítót ami microsd-ből produot csinál?! neten van szarásig csak mind külföldi oldal... nemigaz hogy itthon nem lehet ilyen hasznos dolgokat beszerezni... -
#27505 jó lenne:)
másféle nincs? -
akta02 #27504 Na, miért nem szóltatok, hogy ilyen nagy az érdeklődés a cucc iránt?:D Akkor megsűrgetném a szállítást :P -
#27503 a carbont még psp-re baszták el a legkevésbé szvsz. végre volt benne kocsiválaszték, szabad barangolás, meg valami történetféle és több, mint 10 óra volt a végigjátszása. a pc-s carbonnal 3 óra latt végeztem, és uninstall egyből. arról nem is beszélve, hogy mekkora nulla játék volt a szó minden értelmében. -
#27502 küldtem egy pm-et!! -
david13 #27501 Csáo nem tudja valaki hogy PSP-re F1 07? F1 08 ?jelenik-e meg!Mert sehol se lehet róla infót találni LoL -
#27500 Na végül is megrendeltem a digitalmixtől, szállítási időnél az van, hogy 1-10 nap... -
#27499 de most hamis vagy nem? -
#27498 Release Date: February 18th, 2008 Pro Street -
#27497 akkor remélem holnap:)
Nekem a UG2 meg a MW volt a kedvencem(PC-n)
Most a pro steet ben azt utálom,hogy dög unalom tud lenni ez a pár pálya(psp re lehet másféle lesz a játékmenet) -
#27496 Aha, én mindenhol Február 15-öt láttam megjelenési dátumnak!
Egyébként a Carbont minden platformra elbaszták :P -
#27495 Jól mondja ColdFire, a firmware nem teszi tönkre az UMD meghajtót, ez egészen biztos, mint ahogy az alaplapot sem.
Viszont az elképzelhető, hogy a MEGHIBÁSODOTT umd meghajtó elrontja az alaplapot! Pl ha a lézerfej kiégett, és mondjuk zárlatos, akkor az alaplapnak árt, ha szakadás maradt a helyén, akkor nincs meg a kellő terhelés és a feszültségmegfutás kiéget egy ic-t vagy ami az útjába kerül. Lehet még a hiba a motorokkal is, ami a lézerhez hasonló veszélyeket rejt. -
#27494 Menj már tényleg?
Csak ne b*sszák el mint a carbont MW után.(PSP ről beszélek:D) -
#27493 Elvileg holnap NFS Pro Street? -
#27492 UMD meghajtó csere:
14.990 (konzone)
11.990 (consolecorner)
7.000-ér láttam anno Pat-nál, de most nincs neki.
De kicserélem Budapesten, 5.000-ért, 2hét garival.
-
S8DJ #27491 egy UMD olvasó csere mennyibe kerül? -
#27490 csak slim jó:)? -
#27489 1GB tényleg kevés nekem 2 is az volt:D akkor vegyél 4gb osat:D(vagy 8???)mondjuk a játék is megérdemli a pénzünket sztem:) -
#27488 "megjött az 1 hónapja digitalmix.hu-n rendelt Sandsik Ultra2 4Gb-osom :D
kb 3x kellett őket felhívni és lebaszni mire kihozták"
Inkább én nem várok rá 3 hónapot...
Egyébként amit az expresszen árulnak sztem nem hamisítvány, mivel csak 2k-val olcsóbb mint más helyeken. -
#27487 Nem úgy van, hogy a Sandisket nem hamisítják?
Egyébként ahol vetted ott szállítással együtt 17k... -
én is kérek, én is! :) -
#27485 de ez most igaz SpeedX? mert Prince of Máté szerint hamis, de remélem nem, de nekem nincs tapasztalatom h milyen a 2 kártya közti másolás... -
tiger006 #27484 OK! Köszönöm szépen a választ! Eszem ágában sincs belepiszkálni, mert nem értek hozzá... Akkor remélem a legjobbakat. Még egyszer köszi! Helló! -
#27483 nekem is ilyen lesz, szval jó lesz leszakadni róla :DDsdd
najó, megveheted, megengedem -.-
:) -
#27482 ez kell nekem
-
#27481 ez sztem hamis megintcsak
nekem máshogy nézett ki
olvass vissza 2 hetet ott a képróla -
#27480 ez hamis
4g sandisk ultra II-m van és nagyon jó 9200kb/s írás 10év gari 15eFt
digitalmix.hu-n vettem -
#27479 1. a custom fw miatt az umd olvasó nem hibásodhat meg, egyéb oka lehet.
2. az alaplap sem fog tönkremenni, ha nem baszod el úgy mint én, de ez hosszú, a hardveréhez nyúltam hozzá, szoftveri alapon nem teheti tönkre.
3. fogod magad és kicserélteted az umd olvasód, pl SONY márkakereskedésben, nem hinném hogy ott a szoftverhez hozzányúlnak, nem fogják normál fwre áttenni.
negyed 1kor nagyábol ennyi :D -
tiger006 #27478 Helló!
Egy nagyon komoly kérdésem lenne! 2 hete vettem a PSP-m, teljesen jó állapotban, 3.71 M33-2 firmware-rel. Ma elmentem egy boltba, hogy elcseréljem az egyik UMD lemezem. Ugye a gépem olvassa az ISO fájlokat, de úgy voltam vele, hogy annyival több helyem lesz a kártyán. Viszont ma már nem volt hajlandó semmilyen UMD lemezt olvasni! (a drivert átállítva sem) A boltban azt mondták, hogy meghalt az UMD olvasóm, és ez gyakori a feltört PSP-knél, sőt, kb. 2 hét múlva az alaplapomat is tönkre fogja vágni!
Most teljesen őszintén, mi az igazság?
A custom firmware (tehát, ha viszi az ISO játékokat) tényleg tönkre tudja tenni a PSP-t? Én nem hiszem, hogy akármelyik programozó azért csinált volna egy ekkora munkát, hogy utána 1 hónappal kidobhassa a PSP-jét!
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ez valóban amiatt van-e? Ha igen, tényleg ezután tönkremegy az alaplap is? Ha erre is igen a válasz, lehet még ez ellen tenni valamit? Valami gond biztos van, hiszen 1 hete még működött az UMD olvasóm, ma meg már nem, és közben nem is használtam! Ha az UMD olvasó nem megy, azt még túlélem, de az már kicsit nagyobb gáz lenne, ha az alaplap is bemondaná az unalmast!
Nagyon kérlek titeket, aki tud felelni, mondja meg őszintén, mi a helyzet, és mit tehetek! Akár privátban is! Előre is köszönöm! Sziasztok! -
#27477 szevasztok, érdekel valakit esetleg egy 8800gts OC 320 megás vga, egy slim pspért cserébe?! vagy kápé is eladó...
bocsi az offért :) -
#27476 Aha szóval nem high speedes, és nem Ultra II-s...
Az teljesen más.
Triple H 2 gigás kártyája pedig nem high speedes sztem mert, a standard kártya másol 4-5 megával! -
#27475 2 gigás ultra II sandisk-em oylan 8 megával másol -
#27474 az én 2 gigás high speed-es Sony kártyám (köszönet érte SpeedXHUN-nak, nagyon jó vétel volt) átlag 4 megával másol. -
#27473 vagy hát nem tom mert konkrétan nincs ráirva olyan mint a képen, hi nincs sehol ráirva hogy high speed-es de gondolom az. elég gyorsan töltenek rola a játékok meg minden király. -
#27472 bajod nem lesz tőle. -
#27471 oké.
Egyébként érdemes felrakni az 2-es updatet? -
#27470 jaja -
#27469 De a tiéd Ultra II-s?
high speedes? -
#27468 a csomagolás nem pont ijen de amugy ja.