PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
2 vagy 4?
A 4 gigásnak van valami hátránya? (lassú vagy ilyesmi)
Egyik haveromnak "elromlott" a 4 gigás karija, vagyis nem ismeri fel a PSP.
Mi tévõ legyen? :S
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A PSP Slimhez (alap csomag) adnak-e Demo UMD-t?
Mert anélkül nem megy kártyáról a játék.
(nem magam flasheltem)
Hogy tudom a legegyszerübb módon elérni hogy fussanak ezek a programok rajta?
HA valaki azt mondja tegyem fel az 1.50-et mert azon megy akkor azzal az a bajom hogy 1 nem tudom hogy kell feltetnni rá
2 tudtommal azon meg nem futtnka az iso meg cso játékok
Elörre is köszönöm a válaszokat!
Mondjuk ahol esetleg butitanak is... Vagy kifejezetten PSP szerviz?
Valaki tudna cimet adni?
nem nagy cucc de lehet mozgatni 😄
The Only One!
www.gamepod.hu
Szóval így elsõre a számomra üde színfolt a psp-s játékok között
www.gamepod.hu
Jah term. CDt akartam irni 😊 3000Ft volt az elsõ cdm és 1500-ért irták meg. És akkor kerestem 35-40e forintot 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
hát ha túlteszed magad azon hogy a kamerát nem lehet forgatni (más szögbõl nézni a diablot ha értitek) akkor egész kellemes.
nem egy túl bonyolult vagy összetett stratégiai játék inkább egy gyors tempót diktáló (ahhoz képest hogy korokre osztott) lövölde.
van hat unitod ami lehet marine meg jármû vegyesen oszt ezekkel kell rombolni vagy megolni mindenkit az adott pályán.
remélem pár missionel arréb már nem csak hat egységet lehet majd iranyitani.
összeségében én elég nagy WH40k fan vagyok és még szerintem is felejthetõ ez a cucc...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Amugymeg nekem nem szurja le az emebreket, volt már kalapács meg minden szar nálam de nem üti a földön õket.
Amugy meg, hogy a legjobb megölni egyszerre két ilyen dögöt? mer kicsikét nehézkes, most van elõször ilyen rész nekem, hogy 2-t kell kifektetni
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A tükör elhelyezése a játékban mindig nagyon logikus. Ha közben nézegeted a térképet, akkor látni fogod, hogy mindig véges terepet tudsz bejárni és csak a tükör segítségével juthatsz új pályarészre (mert akkor kinyílik egy ajtó vagy úgy fel tudsz venni egy kulcsot, stb.).
PSN: berghold
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Most láttam a reklámját Youtube-on..nagyon komoly:
TeCsõ
Szóval SLimen többnyire a giga felettiek nem mentek, 1 kivétel volt a Sonic Rivals. Csak van itt valaki akinek Slimje van 3.71 M33-2-vel és hasonlókat tapasztalt?
Már nagyon zavar ez a dolog!és kéne a help THX...
Regards,
Hol volt akkor még DVD?! <#nevetes1>#nevetes1>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Regards,
Mint az idõs házaspár... Próbálnak szexelni, de csak hosszú perceken át kinlódnak. Megszólal a feleség:
- Mi van, neked se jut az eszedbe már senki?
[/cserf][/fülünyúl]
Igazából nem tudom miért, de azok a játékok nem mennek a Slimemen, amik 1 Gb feletti iso.- játékok. Ráraktam a Silent Hill-t az 700 mega, (cso), az elmegy rajta simán, de ma ráraktam a GTA VCS-t is az 1,6 Gb az meg nem indul. Szóval ez a közös bennük hogy méretük nagy, erre tudtok valami orvosságot?
Üdv: Pripyat
De ne offoljuk szét a topicot. 😊
Üdv: Pripyat
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Warhammer 40k Squad Command USA PSP-pSyPSP
Medal of Honor Heroes 2 USA PSP-pSyPSP
Regards,
Node amit akartam mondani az az, hogy ott volt ilyen x watton üvöltõ muzsika, Doom partyk hálóban, pénzért dvd irás, és sör sör sör és sör 😄