PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Regards,
Coldfire: Sztem arra a 2 kis nyílásra gondolt a kijelzõ mellett 2 oldalon ami hiányzik. De nem az az egyetlen dolog amivel baj van. Mondom, eléggé gagyi a modell sajnos.
Regards,
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Ezt csak kiskorotokban belétek verték, hogy a rózsaszín a kislányoké meg a buziké, a kék meg a kisfiúké.
Senki sem játszik vagy senkinek sincs psp-vel kapcsolatos híre?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ott van az alján :o
Üdv: Pripyat
Uj banner, új logo, új élet no pia, no nõk, no drog, only pray n priest? 😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Regards,
ezt nem is tudtam 😄
Hogy kell?
FAQ-ban ne mtaláltam :S
Simpsons se vmi nagy, télleg elég szar a kamerakezelése.
Lalikum
PSN: berghold
SZtem ilyet veszek, mert a 2 gigást kicsit kevésnek tartom.
Lalikum
Najó elárulom, painttõl photoshopig bármivel.
PSN: berghold
Regards,
Egyébként a PSP képernyõje Colban mérve mennyi?
Azt tudom, hoy 4,3 hüvelykes.