40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • léri16
    dejó sikerült nem kell!!!:Dhála isten
  • léri16
    és miután kikapcsolom és bekapcsolom bejön,de csak 1 pőillanatra!!!:S
  • léri16
    hali van 1 kis problémám!!leformáztam a memoria kártyám és azóta nem jön be a recovery!csak feketeség van!!!:( mit tegyek lécci help!!
  • lowdog
    orulok h sikerult

wifiben nem tudok segiteni nekem nincs gondom vele...
  • Flower
    BAzi lassú.
    Új szofttal nem javult a stabilitása?
  • wordsworth
    megtalatam a problemat. 1.50re volt allitva a hombrew kernelem atallitottam 3.52re es most siman felment. mire nem jo egy eloadas :) amugy lassu a net pspn... nincs ere vmi megoldas? mer nem a bmes wifi lassu:/
  • lowdog
    én ugyanezt csináltam tegnap, 3.52 M33-4 -ről indítottam a 3.90 update-et és minden okés volt.
    dark alex oldaláról leszedtem az updatereket, és psp-hacksról a sony FW-ket. szvsz próbáld meg újra letölteni a 3.90-es sony FW-t!
  • wordsworth
    Egyszeruen nem tudom feltenni a 2.90 M33 CFW-t... 2.52 M33-4 CFW van fennt nekem, és minimum 3-astól kellene tudnom updatelni de semi...
    Elinditom az updatert
    Unpacking... done.
    Please wait... --> és itt csak áll nem dolgozik a psp...
  • MaSzKa
    hát gondolom azért sírt mert meghalt a pályabíró (leszakadó keréktől ha jól tudom)és senna is eszébe jutott
  • MaSzKa
    nekem ez be se jön a papatonba

amugy a koreai is megvan

nekem fekete képernyő van azt pom pom van kiriva vagy mi
  • MaSzKa
    ott ne vegyél semmit max wc kefét

mert ha garanciáról van szó megszivod
  • ColdFire
    oksi:)
  • wordsworth
    Szartam bele kikapcsoltam és most megint jó, végülis nem fosok mert max ott a pandora.. Nah probalom maskepp :)
  • ColdFire
    hát igen, vmi van :o
  • wordsworth
    Hmhm para para :)
    Leszedtem 3.90 M33 CFW Extended Pack-et emyke blogjarol. Felmasoltam amit kellett, inditottam a 3.90es cuccot game alol..
    Unpacking... done.
    Please wait kb 10-15 perce és nem dolgozik a PSP.. Ilyenkor valami gebasz van? :D
  • wordsworth
    És a 3.90+-hoz kell a 3.52
  • wordsworth
    Mert eddig 3.40 OE-A volt :) Csak Patapon nem akar már evvel elindulni, és ilyenkor mindig nekiülök aztán a legújabbra frissitem.
  • ColdFire
    minek neked az?:)
    tess[/URL]
    [URL=http://www.dark-alex.org/]itt meg fenntvan az összes ;]
  • wordsworth
    Hali!
    Valaki tudna egy linket dobni egy 3.52 M33 CFW-hez? emyke oldalan lévő link halott és nem merem mashonnan leszedni
  • qB0B0p
    Áh már értem THX!
  • david13
    Bocs az OFF-ért
  • david13
    Helo nézi vagy nézte valaki még 2000-ben az F1 Monzai versenyt?ahol meghalt egy pályabiró KATT és az utána következő "beszélgetésen" Schumi elsirta magát !mért? ő mért sirt? katt sajnos ezt a versenyt nem láttam ! ha valaki tud róla valamit az legyen szives irja meg hogy mi történt?THX Hajrá Vettel!
  • NEOreg3
    ne menj rögtön a sivatagba, előtte lévő bossfight-ra kell menni, hogy megszerezd a DON-t
  • qB0B0p
    És a DON-t hol lehet megszerezni mert nekem még nincs az a baj :/
  • NEOreg3
    Pataponban a 3. dögöt (sivatagban a homokféreg) nem tudom megölni sehogysem 4 íjásszal, 6 lándzsással és 4 közelharcossal. Tápolhatnám mondjuk a csapatamot a vadászatból, de csak minden 5.-re dob követ a szörny, persze hogy a 3 fajta harcosból kettőhöz pont kő kell... Nincs valami tuti tipp? Próbáltam támadni feverben, próbáltam támadni defenseben, még esőt is megidéztem és úgy is támadtam, de semmi. Azért egy életerőt mutató csík csak elfért volna a dögön, fogalmam sincs, hogy közel járok e már ahhoz, egy kinyúvasszam:\
  • 5c0rp330n
    összejött közben. a ritmust nem találtam ki, #27640->az itt linkelt videóban jól látni pl hogy hogyan kell csinálni a ritmust hozzá, bár én egy másik videóból néztem ki. onnantól már gyerekjáték az egész, csak nem tart ki soká, ezért meg kell ismételni többször (nekem a fél seregem odaveszett persze, mert közben a fever elveszett és azt is fel kellett tölteni, hogy a rain miracle-t csinálhassam).
  • Kokesz02
    mert mindenki azzal jön hogy tuti leszívják az öszes pénzt, akkor nem ,jo kösz.
  • dzsedi
    Nehéz volt elsőre, az biztos..Én úgy csinálom, hogy amikor beadja a FEVER-t akkor még nyomok egyet abból a ritmusból amivel feltornáztam, mert az még benne van a kezemben. A forró homok előtt pl a védekezést érdemes, mert akkor nem trappolsz bele eső előtt. kis segítség
  • bazsi123
    én rendeltem már tőlük, memkarit telefonba és fényképezőgépbe. bankkártyával fizettem, és nem volt semmi gond. a rendeléskövetésen szépen nyomon lehetet követni, hogy melyik nap hol volt a cucc (németországból indult, ment pestre a futár, és onnan szállította ki a magyar futár)
  • bazsi123
    sziasztok

fat psp-m van, 3.90 m33-2 firmware-rel. a memkártya egy 2gb-os sandisk memstick pro duo magic gate. a firmware-t ma tettem fel, azelőtt 3.80 m33-5 volt. a problémám ma jelentkezett, még a 3.80 szoftver alatt. nem tudtam semmit sem rámásolni usb mode-ban a kártyára. elkezdte a másolást, és megszakadt a kapcsolat. a vicc az, hogy kb. három hete csináltam firmware frissítést, és akkor vettem a memkarit is. szépen fel tudtam tenni rá cuccokat, összesen kb 1,5 gb-ot. ehhez képest ma semmi se ment fel. gondoltam, hátha a firmware frissítés jó lesz, de mégsem. ugyanaz a hiba. ami esetleg még érdekesség lehet: a hétvégén windows reinstall volt. lehet, hogy az usb része nem megy? tehát nem a psp kaki, hanem a windows? van valakinek tippje?
  • Kokesz02
    pixmania-rol tud valaki valamit? rendeltetek már onnan? (nem e nyulják le a pénzed) pozitiv negativ élmények, onnan csak bankártyával lehet rendelni?:D jah és baocs az offért.
  • qB0B0p
    Én is ott vok pont. Abba a "dinó" ölősben meg a level3 jönne (gondoltam hátha ott kel megszerezni), de nem tom megcsinálni sehogy sem, pedig az első két esetbe simán lenyomtam :/
  • 5c0rp330n
    ok, ez azóta megvan. a pálya elején viszont meg kéne csinálni a rain miracle-t (don-dodon-dodon) és sehogy nem megy. ráadásul csak feverben lehet így ha elcseszem, akkor megint szórakozhatok egy csomót, mire megint megpróbálhatom. egyszerűen nyomom amit kéne mindenféle módon de mindig elcseszi :S nagyon idegesít.
  • Bedibeni
    Szevasztok! Valaki tud egy oldalt mondani ahol lehet hullámokat letölteni CXMB-s témához?? Előre is THX
  • dzsedi
    A második pálya(a vadászós) elején van egy totem amin /\(ez háromszög lenne) és O ikonok vannak. Tehát nem kell mást tenni mint /\,O,/\,O ütemet addig dobolni amíg kiemelkedik az oszlop teljesen. Utána már szerintem menni fog..
  • SpeedXHUN
    mármint a polcról
    de azért sorry
  • ColdFire
    nem lehet leszedni, psszt
  • SpeedXHUN
    szedem én is tényeg jó?
  • 5c0rp330n
    hmm, Patapon-ban megakadtam, sivatagban elég az egész hadseregem egy pontnál, a nagy mágis szerint a Don dobot kéne megszerezni és akkor tudnék esőt csinálni. az eddigiek az ölembe hullottak, ezt mégis hogy kéne megszerezni?
  • SpeedXHUN
    Loco Roco 2-t honnan lehet leszedni?