40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#27587 én már leírtam hogy kell felrakni 4-5 hónapja
hajszárító kell stb olvass vissza -
#27586 igazam volt... részben. a memó se lényeg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cards from two separate retail companies will work together in SLI mode, but they must be the same GPU model (e.g. G70, G73, G80, etc). The cards may have different BIOS revisions, different default clock speeds, or even different memory sizes. However, the fastest card – or the card with more memory - will run at the speed of the slower card or disable its additional memory
-
#27585 szerintem megyen az simán sli-ben mert a márka nem számít csak a csip rajta meg a memó... -
the1gabor #27584 Hali!
Coldfire ami képet küldtél a #27545 kommentedbe az mejik játékból való?
smash vids: HUJE BETEG @#@##>ÐÄðÐ]!!!!
memcard: szerintem ár/érték arányba a legjobban a 4gb sony éri meg a legjobban. vatera-n nézzéteg meg, 8000FT. Van rajta sony hologrammos matrica, bontatlan doboz. Attol hogy nem High Speed es megy rajta minden iso/cso ban is.
Juiced 2 cso, SW: Battlefront RS iso, Warhammer 40k iso megy.
Mi volt psp-n a leghosszab játékidejü játék amivel jáccotatok?(single részére gondolok) (kicsit rövidnek találom a jatekokat.)
tripnek: Ha Asus EN8800gts lenne cserélnék (menne SLI ben a gépem:D) de mivel nem az bukta...
-
rnd #27583 Sztem valamit félreolvastál, mit ír ki egész pontosan, szó szerint? -
rnd #27582 Drága? 50~80 ezer dolláros éves fizetés mellett nem tűnik annyira soknak párszáz dollár elszórása... -
Faramir56 #27581 Üdv Everyone! Mire jo a Location Free player? Nem tudom telepíteni, mert azt írja nyomd és tartsd a setup mode buttont a base stationon, de nem tudom melyik a setup mode button, próbáltam mindegyik gombot, de semmi. Aki tud segítsen ebben, köszi. -
#27580 Az is lehet...de ahhoz drága játék -
rnd #27579 15 perc hírnév? -
#27578 Szerintem egész egyszerűen gyökerek,és 2 dologból van nekik túl sok 1ből pedig túl kevés: Pénz,szabadidő,agy... ebben a sorrendben:) -
#27577 nah talán itt a magyarázat
Szinte épphogy csak a boltokba került a méregdrága PlayStation 3, már is néhány eszement azon agyalt, hogy miként zúzza be az új konzolt. Az oldal csak tegnap nyitotta meg kapuit, de már is működésképtelenné tettek a srácok egy példányt. Az erről készült videó lentebb megtekinthető. A játékgépre a pénzt úgynevezett "donorokból", azaz adományokból dobták össze néhányan. Ez elég furcsán hangzik, de az oldal a következő sorokkal magyarázta az egészet:
"Úgy döntöttünk, hogy egy kicsit továbblépünk ezzel az egész "megsemmisítős üggyel", és azonnal a megjelenésükkor tesszük a dolgokat tönkre, fanok százai előtt, akik idegesen nézik végig a hőn szeretett konzoluk szétzúzását. Nem az a célunk, hogy a Sonynak keresztbetegyünk. A projekt létezésének egyedüli célja, hogy elégtételt nyújtson azoknak, akik utálják a PlayStation 3-at, vagy csak szeretik látni azon emberek reakcióját, kik egy napot töltenek el a sorban, hogy megkaparintsanak egyet azokból a konzolokból. Szórakozás az egész, semmi több!" (thx Halfer)
Azért ez még így is elég érdekes... -
#27576 Azért mert ők megtehetik.
Ha elromlik, nem dől össze a világ, vesznek még1et. -
#27575 De ez egy felnőtt csávó,nem ilyen 15 éves kis pöcs..meg ünneplik is! Tudom,hogy gyökér amcsik meg minden,de ezt akkor sem vágom! -
#27574 ez végképp magas,nem konzol,és az eladó előtt b*a szét... -
#27573 Ez a trendy!
Amit apa megdolgoz szétbasszuk. -
#27572 Sziasztok!
Találtam pár elég durva videt youtube-on... van vmi gyökér csóka,aki azzal szórakozik,hogy konzolokat aprít darabokra... bemegy a boltba,megveszi majd kimegy és szétveri egy kalapáccsal..és még ünneplik is!
Valahogy én nem értem a lényegét a dolognak,ez vmi tiltakozás a konzolok ellen,vagy mégis mi a céljuk?valamiért csak csinálják ezt az egészet sorozat szerűen...nos?
smash my wii
smash my ps3
smash my psp -
rnd #27571 Hát bizony ez magyaroknak nem elérhető trükközés nélkül... -
#27570 A fólia alól már nem lehet kivenni a porszemeket? :S
A hol kell bevizezni?
A képernyőt vagy a fólia alját? -
qB0B0p #27569 Víz nélkül lehetetlen normálissan felraki de úgy is neki kell futni párszor amúgy. -
#27568 Ebből mind megvolt, kivéve a víz...
Jó hogy ezt ahol vetten nem mondták... -
qB0B0p #27567 Valszeg csak te voltál amatőr.
1) Viszonylag pormentes környezetben kell csinálni, nyugodtan minimum 15 perc fölös idővel.
2) Le kell tisztítani a kijelzőt, ne maradjon rajta por vagy piszok.
3) A fóliát vízzel kell felvinni és ha fent van, egy olyan kártyával ami nem sérti a fóliát (én egy külön erre célra való gumi cuccost használok) ki kell simítani a vizet a fólia alól. Ha jól csinálod türelmesen 1 darab buborék sem lesz. -
#27566 :DDdd -
#27565 sziasztok, még mindig cserélnék 8800gts OC 320 megás vga-t egy psp-re. főleg slim érdekelne, vagy ha kell valakinek akkor eladó csakúgy simán is, jóárasítva :)
(SpeedX azért egy választ dobhatnál...) -
#27564 Na ráraktam a PSP-mre a fóliát, többszáz buborék van alatta, amit sehogy sem lehet kivenni, és minden buborék alatt van pár porszem.
Ennyit ér, dobom is ki a rákba. -
#27563 PLAYSTATION®Store is not available in the selected country or region.
neked ez bejön? -
#27562 ok! koszi szepen rnd! -
#27561 Márciusban, mivel akkor jönnek ki a 16 gigás kártyák, és azt még jelenleg egy FW sem ismeri. -
rnd #27560 >>> PSN kliens letöltés itt <<< -
rnd #27559 Fel kell rakini a PSN kliensét, USB kábellel összekötöd a PC-t a PSP-vel, PSP-t USB módba rakod és duplát klikkelsz az xpd-re. -
david13 #27558 Jaja -
#27557 hi lehet h. hulye kerdes de hogy tudom kiprobalni azt a demot vagy trailert, a PSP-n ami .xpd? pcvel toltheto,pl a patapon, meg a crisis core video. pls help -
#27556 mikor jön a gow?? -
#27555 azt is nézd meg hogy a hír mikori :) -
rnd #27554 Ha figyelembe vesszük az eddigi firm kiadási ciklusokat inkább március, mint november... -
szabzol #27553 Patapon.EUR.PSP-NextLevel
Csak gondoltam szólok, remélem nem csak nekem új -
#27552 http://play.tm/wire/click/1684018 -
#27551 Nemtudom, nézelődtem, és egy oldalon láttam... De közben jobban beleástam magamat, és találtam valódibbnak tűnő dátumot is: Within two months (2 hónapon belül) -
amdrula #27550 Honnan szedted a novembert? Sokkal előbb kellene jönnie a 4.0-nak... -
#27549 Egy kis jövő zenéje: PSP FW 4.0 Novembervben, immáron DivX támogatással :D:D Jujj de várjuk már -
#27548 gazdag kötsögök itt szennyik a környezetet :-(