PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Valaki próbálta már a Squad Commandot? Jó lött?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Prypiat
Nálunk egyszer haverék kibérelték egy hétvégére a sulijuk auláját és ott tartottunk egy hatalmas lan partyt. Volt erõsítõ hangfalak,és rengeteg arc. Sokkal nagyobb élmény egy ilyen helyen tolni mint otthon köntösben a félhomályban a gép elõtt egyedül online.

De egyébként egy sörözõben psp-vel is fasza lehet.

Üdv: Pripyat

skinnyman
Akár 😊 De most biztos elijesztetted, szóval mostmár ne is számíts rá, hogy eljön. 😊 PSP-vel én még nem voltam (W)LANparty-zni, 2szer voltam sima LANpartyzni haverokkal: elõször beültünk egy helyre, ettünk egy jót, lecsúszott pár sör, aztán betankolva este 10-tõl (sötétedéstõl) nyomtuk hajnali (reggel) 5-ig, amikor befejeztük, már világosodott 😊 Jó poén, közben lehet egymást oltani rendesen.

Regards,

wordsworth
Hét én azér bejátszanám, csinálnánk pár jó kis cigit, hogy úgy romon legyünk azt go neki, szigeten futva PSP-zni xD

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Prypiat
A lan partyk is hangulatosak nem úgy van az,hogy mindenki csak kockul a gép elõtt magában. 😊

ColdFire
Te ezt úgy is hiszed hogy mindenki játszik és meg se szólal? ^^
Az én elképzelésem hogy megismerlek, iszunk, játszunk, megtörténik a romantikus csók, este is játszunk, csak mást, utánna felkelünk (hozod nekem az ágyba a reggelit), elveszlek feleségül mert tudsz fõzni, és boldogan élünk míg el nem romlik a képzelõ erõm 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

wordsworth
Én is szivesen beneveznék egy rózsaszinre, mennék vele partyzni xD

Kata
Én speciel nem tudok elképzelni ilyen psp-találkozót, hogy mindenki fogja a kis gépét, és leszegett fejjel nyomkodja a gombokat.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Figy imádom a rózsaszínt, de ilyen kis komoly ketyerében még én sem veszek rózsaszínt. Az enyém szép piano-black. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Prypiat
Egyébként pont erre gondoltam én is,hogy vajon szokott e lenni néha ilyen psp-lan party szerüség. Nem lehet rossz egy ilyen. Élõben sokkal feelingesebbek a multiplayer játékok mint online.

skinnyman
És sör? 😊

Regards,

ColdFire
Am egy találkozó nem lenne rossz, majd összedobok vmit nyári szünetbe, csak juttassátok eszembe!
Lesz ingyen kóla! 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
😄

Nem vagyok buzi, de azért mekkora má, rózsaszínûje sincs sok embernek 😄
a belsõ a fontos nem a külsõ 😛

Prypiat
És mivel játszunk majd? Sims - Gay house orgy? <#hehe>

torrente
Majd jövõre nyomunk egy jó psp-partit a Szigeten, a Szivárvány sátorban.

ColdFire
akárki csinálhat ám uj bannert :o
😄

ColdFire
eh.. 😄

kisgabo
érdemes, a nimh akku szereti, ha lemerítik, de nem csontra... elviseli a rátöltést, de idõvel kialakulthat memória effektus. mivel az akku nem szabványos... nem olyan könnyû "rendbetenni" mint egy AA vagy AAA cerka akksit.

kisgabo
az nem vicc, végre alõjött ez éned... 😊

ColdFire
hm, rájöttem, hogy a vicc kedvéért rózsaszín pspt veszek 😄

skinnyman
Persze, hogy lehet, ilyenkor sztem nem is aksiról megy a gép, hanem hálózatról és az aksi attól függetlenül töltõdik.

Regards,

Prince of Máté
Ja lehet persze, ez a jó benne 😄
Akkor tehát teljesen le kell meríteni?

Prypiat
Az akksis választ pedig köszönöm. 😊 Töltés közben azért lehet játszani? 😛 Nehezen bírnám ki ha nem lehetne. 😊

Prypiat
Nem anyuék. 😊 Barátnõm úgy engedélyezte a sokadik konzolt a házba ha karácsonyig tudom türtõztetni magam. 😊 Az elõbb olvasott Silent Hill vélemény után egyre nehezebb lesz. 😛

kisgabo
litium aksit csontra meríteni bûn, rátöltést neki, és a nikkel metált se illik 0 voltra kisütni. psp akksija nikkel metál, tehát lemerül a kis rohatt, és töltöd.

Prince of Máté
De elõször akkor is le kell meríteni nem?
Vagy nem kell mert, Lítium aksis?

skinnyman
Így van, amíg narancsszínûen világít a LED, addig töltõdik, utána már nem.

Regards,

torrente
Jó lesz végig, nekem nagyon bejött.

Kata
a modern aksiknál ilyet már nem kell csinálni

[/cserf][/fülünyúl]

wordsworth
Hehe ez a silent hill nagyon brutál, hazafelé toltam buszon, egy résznél összeszartam magam és eltoltam egy közepes orditást meg ugrottam egyet... Nem gyengén néztek az utasok h mivan velem 😄 utanna egybol kikapcsoltam aztan lehuzodtam az ulesben 😄

tomi890125
utánna jöhet a sok szaftos cucc

The Only One!

tomi890125
aksiját elsõ alkalommal le kell csontra meríteni majd 12óráig töltõn hagyni utánna 😉

The Only One!

torrente
Nyomj gázt!

Kata
Velkám!
Míg fel nem tölt. <#idiota>

Anyuék eltették karácsonyig?

[/cserf][/fülünyúl]

Röfikapitány
NEm tettem fel nem is tom hogy kell!Ha csak nem aki megcsinálta fel nem tettem de ezek szeint nem!Hol talélok ezt a kernelt és hogy kell feltenni?

tomi890125
3.71-M33-2 van a gépeden ugy látom de fel raktad az 1.5ös kernelt? mert csak ha azt felrakod azután futnak a homebrew progik 😊

The Only One!

Röfikapitány
HI megint fel akartam tenin egy progit és amikor elinditottam akokr egy error és egy számsor fogadott!!!MI a gond?a game150 mappába tettem a progit!
ELörre is köszi!

3.71-M33-2

Prypiat
Nos mátol én is sikeresen csatlakoztam a psp-sek táborához. 😊 Piano Black Slim&Light 3.71 M33.
Viszont csak karácsonytól tudom használni a gépet. 😞
Annyiban tudtok segíteni,hogy az elsõ alkalommal az akksiját mennyi ideig kell tölteni?

Röfikapitány
BOOKR ezt nekem akartad? hová kell másolni a psp /game/ be?azt hiszem ezt tettem egyszer fel és amikor el akartam inditani valami errort irt ki meg egy számsort!Jó lenne megoldani valahogy hogy vigye a pdf-et is!!!

Sziasztok!
Vlki tudna nekem segíteni a TDU elindításában psp-n? ha igen egy pm -et dobjon már vlki vagy itt írjon. Köszi

Elkúrtam a http-t.

BOOKR

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

torrente
Én nem használom, csak tippet adtam.
Biztos oda kell bemásolni, ahová a többi progit is. De nincs leírás mellé?

Prypiat
Ha minden igaz holnap megyek megvenni a psp slimet 3.71 M33-as fw-vel zsír újonnan piano black színben. <#vigyor2>
A rossz hír,hogy csak karácsonykor tudom majd tolni. <#nemtudom>

Röfikapitány
senki??😞

Röfikapitány
Szia ettõl nem lettem okosabb!

PDF2PSPv1.6.app leszedtem ezt a filet -és most?Légyszi fejtsd ki nekem bõvebben köszi!Mehet privibe is!

torrente
Írd be agoogle-ba, hogy "pdf for psp".

Röfikapitány
Hogy tudok pdf et megniytni a psp-n könyvet szeretnék rátenni!ELörre is köszi

3.71 M33-2 a gépem

tomi890125
érdekelne pár dolog róla hogy mennyit fogyaszt a psp aksiból és egyebek 😄

The Only One!

tomi890125
üdv
kinek van psp camerája?

The Only One!

torrente
Szerintem a lehetõ legtöbbet hozták ki belõle, amivel egy psp megbírkózik.
Még eredetiben is érdemes megvenni. Látni, hogy van benne munka.