PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De egyébként egy sörözõben psp-vel is fasza lehet.
Üdv: Pripyat
Regards,
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Az én elképzelésem hogy megismerlek, iszunk, játszunk, megtörténik a romantikus csók, este is játszunk, csak mást, utánna felkelünk (hozod nekem az ágyba a reggelit), elveszlek feleségül mert tudsz fõzni, és boldogan élünk míg el nem romlik a képzelõ erõm 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Lesz ingyen kóla! 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem vagyok buzi, de azért mekkora má, rózsaszínûje sincs sok embernek 😄
a belsõ a fontos nem a külsõ 😛
😄
Regards,
The Only One!
The Only One!
ELörre is köszi!
3.71-M33-2
Viszont csak karácsonytól tudom használni a gépet. 😞
Annyiban tudtok segíteni,hogy az elsõ alkalommal az akksiját mennyi ideig kell tölteni?
Vlki tudna nekem segíteni a TDU elindításában psp-n? ha igen egy pm -et dobjon már vlki vagy itt írjon. Köszi
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Biztos oda kell bemásolni, ahová a többi progit is. De nincs leírás mellé?
A rossz hír,hogy csak karácsonykor tudom majd tolni. <#nemtudom>#nemtudom>
PDF2PSPv1.6.app leszedtem ezt a filet -és most?Légyszi fejtsd ki nekem bõvebben köszi!Mehet privibe is!
3.71 M33-2 a gépem