PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Nem passzolt egyik gumival sem? Az a PMX sem rossz, jah. Csak azt nem tudnám zsebretenni, így szóba sem jött nálam.

Regards,

Tibor
Böngészõben menj a View-ra és ott Encoding, majd Western-t válaszd. Sajnos minden egyes oldalbetöltésnél ezt kell csinálni.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

fishBNS
Nem jo a banner amit toltam?

VLB
amugy most en is psprol irok,sg forumat tok gyorsan kezeli,engem csak az zavar,hogy hibasan jeleniti meg az ekezetes karaktereket

Lalikum

ColdFire
ha meglesz megin a psp, az lesz az elsõ -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Tibor
Socom Tactical Strike játékkal játszik vki?
Vélemény?

VLB
sennheiser px100,pmx100 is jo valasztas nekem az utobbi van,cx300 is volt,de nem passzolt a fulembe jol,pmx100 amugy is jobban szol,csak ugye ez meg nem zarja ki a kulzajt.

Lalikum

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

pc killer
OK végül is nem halok bele ha nem tudok homebrew progikat használni és a PSX emu sem létszükséglet. (de azért a hombrew progik használatába se halnék bele <#idiota>)

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

ColdFire
ez is a sok koczka chates miatt 😄

skinnyman
Hehe, nem tartott sokáig az új imázsod 😊

Regards,

Tibor
1.50 kernel-t nem lehet. PSX emulátorral kapcsolatban nem tudok semmit.
Nem használok.

pc killer
OK kösz akkor biztos jó lesz. Már csak ez a kérdésem van(egyelõre<#vigyor3>):"slimre lehet-e már rakni 1.50 kernelt és, hogy a psx emulátor mûködik rendesen?"

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

skinnyman
Némelyik oldalon egészen használható a böngészõ, némelyiken érthetetlenü lelassul, percekig nem történik semmi.

Regards,

ColdFire
wwewewweweweweweewew 😄

Népszerû témák
1. Need for Speed: Pro Street
2. XBOX360
3. Call of Duty 4: Modern Warfare
4. CRYSIS
5. The Witcher
6. Logómûhely
7. Magyar válogatott
8. Battlefield 2
9. SilkRoad Online
10. PSP

Tibor
Benne vagyunk a Top 10-ben!!!<#taps>

Tibor
Nekünk olyan routerünk volt, én kb 10-15m-re használtam tõle és eléggé eldugott helyen, de jó volt, csak meghalt több év 24/7 mûködés után.
Most ASUS van szerintem ez jobb.
De az sem rossz.
A PSP 802.11b-s WI-FI-vel rendelkezik, ezért lassabban tölti be az oldalaka, ahol sok kép van azt jóval lassabban.

pc killer
Ezen kívül még most eszembe jutott, hogy itt van mellettem egy Linksys WRT54GL wifi router amirõl most wifin egy laptop kapja a netet, kábelen meg az én gépem. Ezzel a PSP is ugyan olyan jól megy mint a laptop? Gondolom, hogy ez nem veszi olyan jól a jelet de nem is akarom a lakás másik felébe vinni csak itt a szobában routertõl 2-3 m-re használni.És a PSP böngészõje mennyire használható és milyen gyors? Pl. fórumolvasásra használnám ha már nem esik jól a gép elõtt ülni.

skinnyman
Az egy fejhallgató, míg a CX egy füles. Az árából ítélve nem sok köze lehet hozzá. A Logitech amúgysem volt híres sosem a hangminõségrõl, jó kis kiegészítõket csinál mindnhez, de nem a hangkeltõ eszközökben van a fõ profiljuk. Ha 20k-ba kerülne, még akkor is bizalmatlan lennék vele. Fejhallgatóból egyébként a Sennheiser HD555/595/650 eléggé jók (az elõbbi 20k, a második 30k, az utóbbi 80k, ez kb tükrözi a hangminõségüket is, de egy 555-ös is nagyon jól szól egy átlagos fejlhallgatóhoz képest, csakhát vannak igényes és nagyon igényes fülüek is 😊

Regards,

ColdFire
<#eljen>

skinnyman
Így van, ezt mondom én is. Ha van egy pink PSP-d, az még kimagyarázható, hogy csak poén stb, meg amúgysem a kinézete a lényeg, hanem a tudása. (bár én erre sem lennék hajlandó egy barátnõ miatt😊 ) Viszont ha felveszel egy rózsaszín ruhadarabot... Na ott már csak a kinézet számít, így azt már nem magyarázod ki, akkor már buzi vagy és kész. 😊

Regards,

Tibor
2 fajta kábelt lehet venni hozzá.
Egyik a komponens, ami a HD-s a másik meg a régihez való.

Tibor
Logitech Playgear MOD milyen?
A Sennheiser füleshez képest?

ColdFire
#24588 elkerülések végett 😊

Prypiat
Nagyon pörög a téma ugyhogy valaki megválaszolhatná nekem,hogy a slimet tv out-on keresztül milyen tv-re lehet rákötni? Csak a csoda hd tv-kre vagy az oldschool tv-re is ami azért tudja a 60hz-et de csak rca csatlakozó van rajta tehát a piros, fehér, sárga.

Üdv: Pripyat

Kata
akkoris buzis marad egy férfin 😊 Van errõl topik is.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
Egy ULTIMATE EARS UE-11 PRO csak 230.000Ft 😊

Tibor
PS3 kerül annyiba😄

ColdFire
nem õrültek azok, csak jó helyre tették a seggüket 😄

skinnyman
Ulrimate Ears->Ultimate Ears

Regards,

skinnyman
Azt nem mondanám azért, hogy a legjobb, én azt mondanám rá, hogy az arany középút. Az átlagemberek 95%-a, aki sima fülest használ, azoknak a CX300 egy megváltás, de van ennél is feljebb. Sony MDR-EX90LP egy fokkal jobban szól, de ez már 20k-ba kerül. Sony MDR-EX700SL 60k-ba kerül, ez mégjobban szól. De ez még mindig nem a top, a topon a Shure és az Ulrimate Ears van a 120-130 ezres füleseivel 😊 Na azok a legjobbak. Csak persze ki az az õrült aki annyit kiad egy fülesért 😊

Regards,

ColdFire
ez igy van, attol még hogy hangszorok rosszul szolnak, egy fülessel nagyon nagy dolgokat ki lehet belõle hozni

pc killer
Kössz a linke(ke)t. (jujj de hülye vagyok! Tényleg árgépen kellett volna nézni..) Amúgy a PSP-t a konzone.hu-ról akarom rendelni. Most fontos nekem, hogy cfw-el kapjam mert nincs felesleges akksim downgradeléshez és a FAQ szerint slimet csak pandora akksival lehet downgradelni. Ja és még az érdekelne, hogy slimre lehet-e már rakni 1.50 kernelt és, hogy a psx emulátor mûködik rendesen?

skinnyman
A PSP-nek eléggé jó ki hangkimenetele van, odab@ssza az elméletileg erre kitalált mp3 lejátszók 80%-át is. (A Sony Walkman-jeit lehet, h nem, de iPod-ot lazán veri hangminõségben)

Regards,

ColdFire
nah, beszélkessünk, meknyilt a psp chat, gyerünk top 10be 😄

ColdFire
576 😉

Tibor
Kösz, csak az unokatesóm nagyon mondja, hogy már pedig November 23-án megjelenik, mert az 576 oldalán az van.

ColdFire
nagyon is lehet 😉

ColdFire
az lesz, és utcán nem pspzek, (mert a szatir bácsik elveszik) haverok közt meg jó móka 😄

Tibor
PSP-nél azért annyira nem hallatszik ki a különbség szerintem, de lehet.

ColdFire
iciripiciri Sennheiser a legjobb 😄

skinnyman
Frankón pink PSP-d van? 😊 Nem hiszem el. Ki mersz menni egy olyannal az utcára? 😊

Regards,

ColdFire
US: February 2008
Japan: Unreleased
Europe: February 2008
Australia: Unreleased

skinnyman
"A füles jó, csak Logitech Playgear Stealth füles is kb ilyen, de olcsóbb."

Kinézetre lehet hogy hasonlóak (mind2 IEM), de hangminõségben és egyéb finomságokban van egy iciri piciri különbség 😊

Regards,

ColdFire
Én sem járok rózsaszinben, elég sötét underground alak vagyok, de bnõ rávett hogy poénbol pink pspt vegyek, és innen rámjött hogy online is mindenhol pink legyek 😄

Tibor
Vki tud vmit a Need For Speed Pro Street PSP-s változatáról?
Mikor jelenik meg?
2008. Február vagy 2007. November?

skinnyman
Ezeken a helyeken pl
A CX300 kitûnõ választás amúgy, az aztán szól rendesen 😊

Regards,

Tibor

ColdFire
még psp sincs 😄

Tibor
Elõrébb írtuk, hogy a Sandisk Ultra II 4GB-s kari 15eFt körül van, akkor érdemesebb a nagyobba venni. 3,5 mm-es kell bele, mint mindegyik manapság.
A füles jó, csak Logitech Playgear Stealth füles is kb ilyen, de olcsóbb.
PC LandItt minden olcsó a psp-hez.
Mi a bolt címe ahonnan veszed a slimet?