40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • fikoo
    Ja, jó, közben megoldottam, tök véletlenül... A misszió képernyőn a törzsfőnökön volt a kijelölés, és a játékindítás (start) helyett Xet nyomtam :D:D És tadaa! Ki lehetett választani azt az amulettet vagy mit.
  • baaka
    értem!
    és hol lehet hackeltetni a psp-ét?
  • NEOreg3
    ha eredeti a 4 gigás sony memory stick, akkor megéri, ha nem, akkor is, csak nem annyira, mintha az lenne

értem?
  • baaka
    PPLSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!
    help me!
  • qB0B0p
    hát gondolom ott a ritmus: tá-titi-titi (a bon bon boon-os ban is van olyan)
  • fikoo
    Valahol aktiválni kell ezt az esőtáncot, vagy mi? MErt megöltem a boss-t, és meg is kaptam a miracle-t, meg a DON dobot... Namost megcsináltam, min a videóban van, de csak elbukták a ritmust. Vagy dodont másképp kell nyomni mint a dont?
  • qB0B0p
    Én az egyik félévkor nem csak majdnem buktam meg... ^^
  • MaSzKa
    ének zenéból megbuktam majdnem általánosba

mindig kottáznom kellett a 2-esért XD
  • MaSzKa
    ezeknek az a nevűk hogy papaton?

azt hittem benszülöttek :D
  • qB0B0p
    Csak egyenletessen nyomjad minha tákat ütnél.
  • NEOreg3
    0_o

Jó, nyomkodd meg gyorsan egymás után háromszor a négyzetet, majd gyorsan a kört. Ha a pataponok elkezdenek előrefelé haladni, akkor valóban igaz, amit mondtál, ha nem, akkor meg a megfelelő ritmusra kell nyomkodni a gombokat.
  • MaSzKa
    nah most már

a fenéket kell ritmusra nyomni

csak az elején kell utána akárhogy lehet nyomni össze vissza
  • MaSzKa
    de fogalman nincs mikor kell nyomni
  • MaSzKa
    ja valami tutorial szerűbe voltam

összevisszanyomtam azt tovább lépett
  • MaSzKa
    nekem csak !!!kört!!! lehet nyomni és fekete a kép semmit se látok

csak azt hogy pirossal:
    Your timeing is off
    Listen to the rythm

• wordsworth
    Jaja mar defend is van ^^
  • 5c0rp330n
    lesz ott még chaka-chaka-pata-pon meg don-dodon-dodon :) meg még kitudja mi :)
  • Prince of Máté
    Oké köszi mindenkinek!
    az NFS Cso-ban nem akadozik?
  • 5c0rp330n
    remélem jót találtam:
    "Mobil: 06-70-312-6803
    Fax/Tel.: 061-277-1878 (9-17-ig)"
    prostreet 755 mega tömörítve (gondolom CSO-ban is ekörül lehet), ISO-ban nem tudom, majd ha hazaérek és lent van, meg tudom mondani talán, de ez csak este lesz...
  • NEOreg3
    061-277-1878(fax/tel) vagy 06-70-312-6803 (mobil)

pro street iso-ban 1473,8 megát nyom
  • wordsworth
    Patapont tolom ezerrel, de remélem h nem csak ez az előrre menés meg támadás van mer allandoan fever vagyok :D
  • Prince of Máté
    En pl pont veszhelyzetben vok, mert szervizben van a gepem :D
    Lenne egy keresem: ma akarom felhivni a digitalmixet a memoriakartya miatt.
    Csakhogy a PSP-n nem akar bejonni az elerhdtoseg.
    Vki lenne olyan kedves hogy leirja a telefonszamukat? Elore is thx!
    Egyebkent mekkora a PRo Street ISO-ja?
    Hú de sok ido volt ezt beirni:P
  • 5c0rp330n
    na ja, azt én is nagyon várom már, annak minden esélye megvan rá, hogy egy klasszikus legyen, míg nfs-nél erre nincs sok esély. tényleg, nincs is már messze, március 11-én jön. ez a március húzós hónap lesz psp fronton :)
  • NEOreg3
    én a flatout head on-t várom, végre lesz valami értelmes autós játék PSP-re, ami érdekel:) csak legyen benne infrastructure mód:D
  • NEOreg3
    pata-pata-pata-pon!

vagyis: négyzet-négyzet-négyzet-kör

Ezt nyomogatod a háttérben hallható dallam ritmusára, amíg meg nem tanulod a támadást (kör-kör-négyzet-kör). De szerintem egyértelmű, mivel szinte a szádba rágja a gép, hogy mit kell csinálni, folyamatosan kiírja a képernyőre.

• 5c0rp330n
    áz.
  • 5c0rp330n
    én azért meglesem majd, kiváncsi vagyok mit sikerült összehozni. van egy rossz előérzetem. lesz benne törés biztosan, ennyi pozitívat már fel tud mutatni.
  • Sir Quno Jedi
    értetlen
  • 5c0rp330n
    a ritmusra nyomkodd azt a rohatt O gombot, nem lehetsz ennyire érthetetlen :)
  • Sir Quno Jedi

A te hzsz.-edre válaszolták ráadásul, ha jól láttam... (istenkém)
  • MaSzKa
    rendszeresen olvasom ezt a fórumot

de nem jöttem rá mit kell csinálni és hogy

• 5c0rp330n
    netezni én se psp-vel fogok, vszínűleg egy e51-re beújítok majd hamarosan, azon is sokkal jobb/gyorsabb/használhatóbb a net, mint psp-n. psp-n a gépelés eleve gázos, az ékezetek is bukta dolog és kiszámíthatatlan: némely oldalt percekig tölt túlzás nélkül amit egy e51 behoz 5 másodperc alatt. psp játékra ok, videóra ok, képnézegetésre ok, zenehallgatásra ok, netezésre csak vészhelyzetben :)
  • baaka
    ez megéri?????
    #27674 slimet akarok venni
  • andrew-san
    Le kell törölni. Azonnal. Még mielőtt egy végletekig megkeseredett emberi roncs nem leszel. Ezt a játékot nem neked találták ki :D
  • baaka
    hali!elhatároztam hogy veszek egy psp-ét újonnan kérle titek segítsetek hogy kb milyet vegyek és hol úgy 50és60 ezer fölött gondolkozok benne
    és ha tudtok valami boltott ahol még az árba benne van kérlek írjatok
    (a GIGA PACK az megéri?)

• Sir Quno Jedi
    Pár tucat hzsz.-t visszaolvasni, az már smafu?!
  • MaSzKa
    valaki irja már le mit kell csinálni a papaton legelején!

O O O O vagy mit?
  • tomi890125
    Azt is nézzük meg azért hogy haverod n95ön hogy tolná god of warral vagy valami egyéb fasza kis psp játékkal.
    Ezzel csak azt akarom közölni hogy a psp nem netezésre született és én még ennek is örülök hogy ilyen "gyenge" wifit is raktak bele.(ami szerintem nem annyira rossz) :)
  • wordsworth
    Hát ahoz képest h a haverom nokia n95-el és mas laptopon sokkal gyorsabban netezik mint én.. elég lehangoló..
  • NEOreg3
    na kijött a need for speed pro street is, nem mintha különösebben érdekelne:P