PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsedi
MaSzkának ment a válasz. sry

dzsedi
Maxconsolon olvastam vmikor, hogy kb 3-4 év múlva dobják ki a psp2-t. Már ha lesz ilyen,ill. ha lesz még sony...😊

MaSzKa
<#worship>

Egy kis ízelítõ milyen lehetne a SonyPSP2

Eladó lesz csütörtökön:
SonyPSP (Átalakítva 3.71 M33-3) + Sony Magicgate Supported 2GB + 150 Játék + Tartozékok 41k

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

skinnyman
Amúgy ha jól tudom, Pat-é az oldal pspfilez-ról, sztem megbízható, legalábbis rosszat nem hallottam róla.

Regards,

skinnyman
Ha azt kapsz, személyesen vissza"viheted" neki 😊

Regards,

ColdFire
http://004pspfreegame.cwi.hu/ -s csávót ismeri vki?
utánvétellel rendelném tõle a pspt, csak nehogy féltéglát kapjak :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Prypiat
Egyébként mi ez a rózsaszín örület? <#ravasz1>
Lehet,hogy nem vagyok elég trendi,hogy piano blacket vettem? <#hehe><#vigyor2>
Na sebaj majd átfestem rózsaszín körömlakkal... <#eplus2><#nyes><#ravasz1>

Üdv: Pripyat

ColdFire
alap, Te kis 666os 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Prypiat
De tudsz rá tenni akkoris ha a sony márkaboltban veszed meg akkor is. Ajánlom a gyakran ismételt kérdések rovatot ott sokmindenre választ kapsz.

pc killer
#24649 <#help>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Rip
Nekem a NDS-es rózsaszín! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hát pl hivatalos helyen (576) ba veszem akkor costum fw-t nem tudok rá majd tenni? mindenképpen kell akkor olyan pandora akksi vagy mi?

Prince of Máté
Tényleg, ha már a rózsaszínnél tartunk, nekem Rózsaszín GameBoy Advencem volt 😄

Prypiat
A wipeout pulse hivatalos megjelenési idõpontját nem tudja valaki?

Prypiat
Szeva!

Tudsz,csak elõte kell rátetetni egy custom fw-t. Ha konzolboltban veszed elképzelhetõ,hogy vállalják is,vagy eleve úgy kapod. Ha "hivatalos" helyen akkor gyári fw van rajta és azt házilag nem tudod módosítani kell hozzá a régi pandora akksija.

Javítsatok ki ha tévednék.

Sziasztok! Ha most veszek psp slimet azon már tudok futtatni iso játékot? Ha nem akkor érdemesebb a vastagabb változatot venni? elöre is thx

Kata
rózsaszínnel... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
<#idiota>

Prypiat
Mit kell itt pöcsölni. Kiírjuk fehér alapon nagy piros betükkel,hogy PÉESPÉ TOPIK oszt jónapot. <#hehe><#banplz>

ColdFire
nem banner, csak kép, képem nekem is van amibõl lehet csinálni bannert 😉

ColdFire
zajos, nem tetszik

Prypiat
Nekem ez is tetszik.

fishBNS

Ko nem Ko? ;D <#wilting>

torrente
Külömbség? <#confused><#hehe>

Prypiat
Megadtad a választ saját magadnak. 😊

Az egyik slim custom fw-vel a másik pufi általad meg nem nevezett fw-vel. 😊

Tibor
Hallottam már olyat, hogy hivatalos Sony boltban adtak el hamis kártyát.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

A Sony PSP Base Pack *Piano fekete* SLIM 3. 71 m33-2 fw és a Sony PSP - BASE PACK fekete között mi a külömbség?

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Prypiat
Az milyen lenne ha a psp-hez gyárilag adott memkártya hamis lenne... 😊

torrente
Én eddig csak 2 gigás Sunyit használtam és soha semmi gondom nem volt velük (pedig mindegyik hamis volt).

Prypiat
Na én pont ezért veszek Sandisk Ultra II 4gb Mem stick-et. Kicsit tovább kell rá gyûjtenem de legalább nincs az állandó szívás vele,nem szaggatnak rajta a játékok...
Nekem ennyit megér.

Sziasztok
Már párszor panaszkodtam itt, hogy nem mennek nekem a gamék, kiderült, hogy a memkarimmal vannak gondok, mert formázás után az elsõ nagyobb játék
mindig elindul, ha rárakok még többet, azok már corrupted data-k lesznek. Szóval a memkari szektoraival lehet gond. Már formáltam össze vissza mindennel, Sajátgép/ kezelésben is, úgy sem volt jó, nincs valami szektorjavító megoldás?
De a tanulság : ezekben a 4g-s High speedes Sonykban ne nagyon bízzatok meg, persze biztos ki lehet fogni belõlük jót, hát én pont nem így jártam.
ColdFire
woáw!

Nyertem egy Manhunt2-õt Cheap Ass Gamer-en 😄

PSN: berghold

pc killer
Letöltöttem A PSX-es GT2-t olyan verzióban ami már meg van csinálva PSP-re (EBOOT.PBP file + van benne vmi KEYS.BIN is). Ez ugye elindul slim PSP-n?<#help>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

skinnyman
Akkor hogy? Bélának? 😊 Lehet h tudat alatt az vagy 😊

Regards,

VLB
elég hüje fülem van ez van, viszont a sonyericsson tellámhoz való hasonló inear füles jól passzol és kényelmes viselni is, és jól is szól. bkv-n ezt használom. máshol pmx100

Lalikum

VLB
ez elég nagy macera, jüó lenne ha be lehetnbe állítani alapértelmezettbe.

Amúgy a másik gondom, hogy amióta 3.71m3 van fenn a psp-n azóta nem tok elmenteni künyvjelzõket a böngészõbe, sõt, próbáltam letölteni a psp hivatalos oldaláról egy ape escape minigame-et, lejött 100%ig, utána meg kiírta hogy save failed. olvastam hogy flash1 ürítése segít, de nálam nem segített.

GT PSP verziórol meg annyit hogy szerintem sohasenemlesz.

Lalikum

wordsworth
Ergo én akkor buzi-e vagyok? 😞 Mert én szinte csak rózsaszínben járok vagy fehérszerûségben (, de a rózsafüzér nem lóg a nyakamban thy...)
Amugy szeretem a barátnõmet ^^ És nem Lacinak hívják... 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

To Be Announced...

PSN: berghold

Prince of Máté
LOl honann szeded ezeket a képetket? 😄

torrente
Szerintem csak maradi, kocka a gondolkodásotok. Majd 10-15 év múlva már itt is máshogy tekintenek erre. 10 éve még egy fiú sem melírozta a haját, mert ciki volt és extrém, most meg egy csomóan (és mégsem buzik). Így változik az ízlés.
Ha külföldön élnél, biztosan nem lennél ennyire konzervatív. Én speciel egy sötét zakó alatt nagyon csinosnak vélek egy kellemes színû rózsaszín inget. Jobb, mint a pincéres fehér.

ColdFire
Full Spectrum Warrior, megvan

ColdFire
hogy hívják azt a PCn megjelent, SOCOM szerü játékok?

ColdFire

pc killer
Használom a googlet csak nagyon belemerültem a gthd videókba, képekbe.<#vigyor3>

ColdFire
eh a google nélküli mindenségit!😊

US: TBA 2008
Japan: TBA 2008
Europe: TBA 2008

Nemtom miaza TBA, de akkor 😄

Nah huzzunk bele, TOP 1 kell 😄

pc killer
Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg a Gran Turismo PSP-re?

Prypiat
Köszönöm! 😊

ColdFire
nekem az a bajom h az sgt tölti be a leglassabban :\
anno a régit pikpak behozta

Tibor
9-ek vagyunk!! Hajráá!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)