PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis ízelítõ milyen lehetne a SonyPSP2
Eladó lesz csütörtökön:
SonyPSP (Átalakítva 3.71 M33-3) + Sony Magicgate Supported 2GB + 150 Játék + Tartozékok 41k
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Regards,
utánvétellel rendelném tõle a pspt, csak nehogy féltéglát kapjak :c
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Lehet,hogy nem vagyok elég trendi,hogy piano blacket vettem? <#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
Na sebaj majd átfestem rózsaszín körömlakkal... <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#ravasz1>#ravasz1>
Üdv: Pripyat
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Tudsz,csak elõte kell rátetetni egy custom fw-t. Ha konzolboltban veszed elképzelhetõ,hogy vállalják is,vagy eleve úgy kapod. Ha "hivatalos" helyen akkor gyári fw van rajta és azt házilag nem tudod módosítani kell hozzá a régi pandora akksija.
Javítsatok ki ha tévednék.
Az egyik slim custom fw-vel a másik pufi általad meg nem nevezett fw-vel. 😊
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Nekem ennyit megér.
Már párszor panaszkodtam itt, hogy nem mennek nekem a gamék, kiderült, hogy a memkarimmal vannak gondok, mert formázás után az elsõ nagyobb játék
mindig elindul, ha rárakok még többet, azok már corrupted data-k lesznek. Szóval a memkari szektoraival lehet gond. Már formáltam össze vissza mindennel, Sajátgép/ kezelésben is, úgy sem volt jó, nincs valami szektorjavító megoldás?
De a tanulság : ezekben a 4g-s High speedes Sonykban ne nagyon bízzatok meg, persze biztos ki lehet fogni belõlük jót, hát én pont nem így jártam.
PSN: berghold
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Lalikum
Amúgy a másik gondom, hogy amióta 3.71m3 van fenn a psp-n azóta nem tok elmenteni künyvjelzõket a böngészõbe, sõt, próbáltam letölteni a psp hivatalos oldaláról egy ape escape minigame-et, lejött 100%ig, utána meg kiírta hogy save failed. olvastam hogy flash1 ürítése segít, de nálam nem segített.
GT PSP verziórol meg annyit hogy szerintem sohasenemlesz.
Lalikum
Amugy szeretem a barátnõmet ^^ És nem Lacinak hívják... 😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSN: berghold
Ha külföldön élnél, biztosan nem lennél ennyire konzervatív. Én speciel egy sötét zakó alatt nagyon csinosnak vélek egy kellemes színû rózsaszín inget. Jobb, mint a pincéres fehér.
US: TBA 2008
Japan: TBA 2008
Europe: TBA 2008
Nemtom miaza TBA, de akkor 😄
Nah huzzunk bele, TOP 1 kell 😄

anno a régit pikpak behozta