40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
MR SUGAR #27812 hahó! olyan bajom van, hogy pandóráztunk egy SLIM-et! és amikor elvileg minden kész, és hálózati töltőről be akartuk kapcsolni...előjönnek a hullámok, de utána kikapcsol a gép! mit csináljuknk? pls help! -
#27811 a motogp-hez képest kockásabb a grafika -
#27810 nekem elrontja a szememet
idegesítő
nem fagy? -
#27809 Ja, a válaszidőn javíthatnának :D -
amdrula #27808 Ja, elég felesleges volt szoftveresen blurt rádobni, a psp kijelzője sajnos hardveresen támogatja ezt az effektet :D -
#27807 Na kipróbáltam a Pro Streetet.
Kicsit fura, hogy az egész kép elmosódott, szerintem túloztak a blur effekten! -
léri16 #27806 tök jó hogy ennyire segítő kész mindenki!!!! -
léri16 #27805 nem értem miért kell törölni a hozzászolásomat????!!!! -
bazsi123 #27804 patapon: don drum és rain miracle megszerzése a patapon topikban! -
szlav #27803 Ostoba spammer vagyok, sőt hazudós is! -
#27802 Höhh... Kétlem ^^ De az enyémet szívesen odaadom 5.000 Ft/napért -
#27801 Sziasztok,
valahonnan lehet PSP-t bérelni? Engem igazándiból csak az exkluzívan PSP-re (és PS-re) megjelent GTA epizódok érdekelnének, más nem, úgyhogy a bérlés lenne optimális.
Andrew -
#27800 patapon topic -
#27799 -
#27798 hatalom váháháháh :) -
#27797 VAGY leálltok a warezzal a topicban (kb. 30 hzsz.-t töröltem csak ma reggel), vagy bezárom a topic-ot egy pár napra kezdetnek és ha másikat nyit valaki azt törlöm és őt azonnal banolom stb.-stb. Mondom, EZ csak a kezdet!
Üzenem az aláírásbawarezoló okostojglinak, hogy vagy megváltoztatja, vagy megy pihenni és a sima hzsz.-eit is törlöm, hogy ne lássa senki a mocskát!
Köszönöm a figyelmet!
További jó fórumozást! -
léri16 #27796 Hát..A NFS Most wanted a tescoban 3k!!nemsok érte az 5? -
#27795 konzoljatek.extra.hu
most találtam ezt az oldalt itt az új slim csak 41eFt 1év gari -
Dj Siegfried #27793 NFS Most wanted + Demo UMD nincs minimál ár!
-
#27782 ehh, az egy dolog, h megkérdezik, de h szinte senki nem tudott rá egyből válaszolni, az röhej :)
#27719 - nem volt olyan rég az -
#27781 aláírásban bármi lehet szvsz. csomó mindenkinek szerepel a "pin@" vagy hasonló szó benne, mégha egy rövid vicchez is van kötve. de láttam itt már politikai aláírást is, és azért sem ütöttek. -
#27780 nekem néha betöltésnél lefagyogat NFS ProS EUR van meg Accindent vagy mi -
qB0B0p #27779 A totem hiányzott! THX! THX! THX! -
#27775 bocs mindenkitöl!!! nem üvöltésnek szántam -
#27774 Na,elindult a pro street :D elég jó lett a grafika sem rossz a zene jó irányítás is frankó -
#27773 1. nem kell üvölteni
2. fat-et nem kapsz már újonan
3. sztem 2-4 gigás kártyát vegyél
4.Konzol Stúdióban megcsinálják neked. -
#27772 melyikket éri megvenni a slimet vagy a fat-et???????
ÉS A SLIMET MELYIK MEMÓRIA KÁRTYÁVAL ÉRDEMES MEGVENNI???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#27771 Hunting pályán a totemmel kell valamit csinalna vagy dodanga 1-ső legyőzése elég az esőhöz? -
qB0B0p #27770 http://youtube.com/watch?v=8dOKm_svPwg így kéne, de én hiába győztem le már 3X is Dodongát még nem kaptam meg a cuccos és ezért még ki se tudom választani a zászlóvivőmet :/ -
#27769 Minekutána már legyőzted a Dodongát, ezért birtokodban kell legyen az eső csoda. Nem kell 100x legyőzni :) Indulj el a sivatagos pályán, de előtte rakd be a megfelelő helyre a csodát. Konkrétan a "Bobo's army is ready to move out!"-ot kiáltó patapon alá :) -
#27768 LOL
Mit nem sikerül megszerezni? -
#27767 szerintetek melyik a jobb ez vagy ezPSP-2004PB (PIANO BASIC Black, HUN)+2gb memkari szóval úgy 50998FT -
qB0B0p #27765 A Ppatapon-ban még mindig nem sikerült megszereznem a DON-t. Most jönne a sivatag előtti boss lv. 4-en, de sehogy sem megy. Sztem elég jó a seregem és végig FEVER-en nyomom mégsem megy, hol rontom el?
-
#27756 mert fost töltőttél le azért -
aribazsy #27755 En is rakerdenek, mert latom meg sose valaszolt ra senki, szoval:
nekem is loading kozben megakad a Patapon. Eur Next-es amugy. mitol lehet? vkinek vmi tapasznyalata? -
#27754 te fogsz kapni de nem a modiktól :) -
#27753 Menjél íjászokkal, dárdásokkal és sima harcosokkal. Ha nem megy, akkor menjél vadászni és csinálj erősebb pataponokat. Nekem semmi gondom nem volt vele. -
#27752 youtube -
Dj Siegfried #27751 csak 2es kellene...... -
#27750 inkább az írjon már, akinek sikerült legyűrnie a homokférget Pataponban:D
full létszámú a csapatom és mégsem bírok azzal a döggel, pedig végig(!!!) feverben osztottam rá az áldást, nem tudom mi mást csinálhatnék:\