40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • MR SUGAR
    hahó! olyan bajom van, hogy pandóráztunk egy SLIM-et! és amikor elvileg minden kész, és hálózati töltőről be akartuk kapcsolni...előjönnek a hullámok, de utána kikapcsol a gép! mit csináljuknk? pls help!
  • MaSzKa
    a motogp-hez képest kockásabb a grafika
  • MaSzKa
    nekem elrontja a szememet

idegesítő

nem fagy?
  • Prince of Máté
    Ja, a válaszidőn javíthatnának :D
  • amdrula
    Ja, elég felesleges volt szoftveresen blurt rádobni, a psp kijelzője sajnos hardveresen támogatja ezt az effektet :D
  • Prince of Máté
    Na kipróbáltam a Pro Streetet.
    Kicsit fura, hogy az egész kép elmosódott, szerintem túloztak a blur effekten!
  • léri16
    tök jó hogy ennyire segítő kész mindenki!!!!
  • léri16
    nem értem miért kell törölni a hozzászolásomat????!!!!
  • bazsi123
    patapon: don drum és rain miracle megszerzése a patapon topikban!
  • szlav
    Ostoba spammer vagyok, sőt hazudós is!
  • fikoo
    Höhh... Kétlem ^^ De az enyémet szívesen odaadom 5.000 Ft/napért
  • LordAndrew
    Sziasztok,

valahonnan lehet PSP-t bérelni? Engem igazándiból csak az exkluzívan PSP-re (és PS-re) megjelent GTA epizódok érdekelnének, más nem, úgyhogy a bérlés lenne optimális.

Andrew
  • Prince of Máté
    patapon topic
  • MaSzKa
  • tomi890125
    hatalom váháháháh :)
  • Sir Quno Jedi
    VAGY leálltok a warezzal a topicban (kb. 30 hzsz.-t töröltem csak ma reggel), vagy bezárom a topic-ot egy pár napra kezdetnek és ha másikat nyit valaki azt törlöm és őt azonnal banolom stb.-stb. Mondom, EZ csak a kezdet!

Üzenem az aláírásbawarezoló okostojglinak, hogy vagy megváltoztatja, vagy megy pihenni és a sima hzsz.-eit is törlöm, hogy ne lássa senki a mocskát!

Köszönöm a figyelmet!
    További jó fórumozást!
  • léri16
    Hát..A NFS Most wanted a tescoban 3k!!nemsok érte az 5?
  • MaSzKa
    konzoljatek.extra.hu

most találtam ezt az oldalt itt az új slim csak 41eFt 1év gari
  • Dj Siegfried
    NFS Most wanted + Demo UMD nincs minimál ár!

• 5c0rp330n
    ehh, az egy dolog, h megkérdezik, de h szinte senki nem tudott rá egyből válaszolni, az röhej :)
    #27719 - nem volt olyan rég az
  • 5c0rp330n
    aláírásban bármi lehet szvsz. csomó mindenkinek szerepel a "pin@" vagy hasonló szó benne, mégha egy rövid vicchez is van kötve. de láttam itt már politikai aláírást is, és azért sem ütöttek.
  • MaSzKa
    nekem néha betöltésnél lefagyogat NFS ProS EUR van meg Accindent vagy mi
  • qB0B0p
    A totem hiányzott! THX! THX! THX!
  • baaka
    bocs mindenkitöl!!! nem üvöltésnek szántam
  • SpeedXHUN
    Na,elindult a pro street :D elég jó lett a grafika sem rossz a zene jó irányítás is frankó
  • Triple H
    1. nem kell üvölteni
    2. fat-et nem kapsz már újonan
    3. sztem 2-4 gigás kártyát vegyél
    4.Konzol Stúdióban megcsinálják neked.
  • baaka
    melyikket éri megvenni a slimet vagy a fat-et???????
    ÉS A SLIMET MELYIK MEMÓRIA KÁRTYÁVAL ÉRDEMES MEGVENNI????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • wordsworth
    Hunting pályán a totemmel kell valamit csinalna vagy dodanga 1-ső legyőzése elég az esőhöz?
  • qB0B0p
    http://youtube.com/watch?v=8dOKm_svPwg így kéne, de én hiába győztem le már 3X is Dodongát még nem kaptam meg a cuccos és ezért még ki se tudom választani a zászlóvivőmet :/
  • andrew-san
    Minekutána már legyőzted a Dodongát, ezért birtokodban kell legyen az eső csoda. Nem kell 100x legyőzni :) Indulj el a sivatagos pályán, de előtte rakd be a megfelelő helyre a csodát. Konkrétan a "Bobo's army is ready to move out!"-ot kiáltó patapon alá :)
  • avengir
    LOL

Mit nem sikerül megszerezni?
  • baaka
    szerintetek melyik a jobb ez vagy ezPSP-2004PB (PIANO BASIC Black, HUN)+2gb memkari szóval úgy 50998FT
  • qB0B0p
    A Ppatapon-ban még mindig nem sikerült megszereznem a DON-t. Most jönne a sivatag előtti boss lv. 4-en, de sehogy sem megy. Sztem elég jó a seregem és végig FEVER-en nyomom mégsem megy, hol rontom el?

• MaSzKa
    mert fost töltőttél le azért
  • aribazsy
    En is rakerdenek, mert latom meg sose valaszolt ra senki, szoval:
    nekem is loading kozben megakad a Patapon. Eur Next-es amugy. mitol lehet? vkinek vmi tapasznyalata?
  • lolman
    te fogsz kapni de nem a modiktól :)
  • andrew-san
    Menjél íjászokkal, dárdásokkal és sima harcosokkal. Ha nem megy, akkor menjél vadászni és csinálj erősebb pataponokat. Nekem semmi gondom nem volt vele.
  • avengir
    youtube
  • Dj Siegfried
    csak 2es kellene......
  • NEOreg3
    inkább az írjon már, akinek sikerült legyűrnie a homokférget Pataponban:D

full létszámú a csapatom és mégsem bírok azzal a döggel, pedig végig(!!!) feverben osztottam rá az áldást, nem tudom mi mást csinálhatnék:\