PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már van régóta 1.50 Kernel 2.0 is<#vigyor2>#vigyor2>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Jó helyre tetted?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A homebrew progikra gondodolsz?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://www.dark-alex.org/
Requeriments:
- 3.71 M33 previously installed.
Instructions.
- Copy the directory UPDATE to /PSP/GAME/UPDATE.
- Get sony 1.50 update and copy it to the root with name "150.PBP"
- Run the program and done.
Notes:
- This program is only for PSP fat. The program will reject PSP slim, due to the 1.50 kernel
not working on it.
- Because of lack of space, the installer will remove Location Free Player, and the korean font.
itt csak ennyit irnak!Úgy vettem ki hogy marad a 3.71 M33-3 és hozzá teszi ezt a 1.50 es kernelt!
Azt szeretném végre elérni hogy fussanak a progik is!De nem akar összejönni
3.71 M33 previously installed.
Instructions.
- Copy the directory UPDATE to /PSP/GAME/UPDATE.
- Get sony 1.50 update and copy it to the root with name "150.PBP"
- Run the program and done.
Amit csináltam eddig bemásoltam a /PSP/GAME/UPDATE könyvtárba amit leszedstem (Addon for kernel 1.50 v2)
utánna elinditottam be is jön egy fekete kép hopgy nyomjam a folythoz az x gombot megnyomom de kiirja hogy incorrect bla bla 150.PBP vagy mi!
Mi a gond?
Üdv: Pripyat
elõre is thx
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
God of war demója már meg is van, meg a MOHH2 is, a Tekkent meg sztem megveszem vhol ahol olcsó.
Amikre szükséged lehet. <#mf1>#mf1>
-.-
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Amiket majd feltétlenül szerezz be, ha megjelennek: Crisis Core, God of War, ami mostanában újdonság és qrvajó: Manhunt 2 (persze csak ha szóba jön az ilyesmi játék nálad), SW:Battlefront RS, Syphon Filter: Logan'S Shadow, Silent Hill: Origins, MGS😛O+, bejöhet még a Warhammer 40k, MoH: Heroes 2 (ennek komoly netes multija van), Worms: OW2 (ha gépen szeretted a Worms-öt). Pár cím még ami eszembe jut:
Crush (logikai, de nagyon jó)
Burnout-Legends/Dominator (arcade autóverseny, külön stílusa van)
Ratchet and Clank (ötletes platform játék nagyon jó kis poénokkal, stílussal, Daxter is hasonló)
Tekken: Dark Resurrection (sztem a címe mindent elmond)
Killzone Liberation (felsõnézetes lövölde)
Hirtelen ennyi, de rengeteg van.
Regards,
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Amiket majd megszerzek:
GTA VCS/LCS
NFS
Tony Hawk
Ridge Racer
Loco Roco
Mohh2
Cod
TDU
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
el se hiszitek!
Kmét központba motoroztunk, megálltunk egy cigire, hát ki jön el mellettünk? 😮
Fábry Sándor, mondom wow, gyorsba meg is fogtam annak a háznak a kilincsét ahová ment ^^
Mellesleg Bocskor is ott volt, de Õ kevésbé érdekes 😄
on
ne türûd ki! Hagyd úgy! <#hehe>#hehe><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
PSP Base Pack *Piano fekete* SLIM 3.71 m33-2 fw. Ezt találtam 2 oldalon is 50k-ért.
Ami rajta van FW az ugye mindent visz és minden eddigi FW-k "tudása" benne van? Vagy van valami különbség?
(Ha kitörlöd igennek veszem! 😄)
Elöre is köszi! BB
Regards,
azt külön tudod feltennni 1.50 Kernel v2
Regards,
Regards,
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
tök cuki gépek 😊 reptér építõs-menedzselõs-légiirányítós (airport tycoon)
[/cserf][/fülünyúl]
szerintem megoldható és 1 sony-ericsson rezgõmotort is a dual shock miatt :-)
http://images.google.com/images?client=opera&rls=hu&q=psp%20gameboy&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi