PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
nagyon régi hír

már van régóta 1.50 Kernel 2.0 is<#vigyor2>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Rip
"incorrect bla bla 150.PBP" Ezt akkor szokta, ha nem az eredeti sony FW-t másolod be, vagy nem jó helyre másolod, vagy nem jól nevezed át.
Jó helyre tetted?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Röfikapitány
igen igen!

Rip
"Azt szeretném végre elérni hogy fussanak a progik is!De nem akar összejönni."
A homebrew progikra gondodolsz?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Röfikapitány
Vegre a varva vart 1.50-s kernel Pufi PSP-hez.
http://www.dark-alex.org/

Requeriments:

- 3.71 M33 previously installed.

Instructions.

- Copy the directory UPDATE to /PSP/GAME/UPDATE.
- Get sony 1.50 update and copy it to the root with name "150.PBP"
- Run the program and done.

Notes:

- This program is only for PSP fat. The program will reject PSP slim, due to the 1.50 kernel
not working on it.

- Because of lack of space, the installer will remove Location Free Player, and the korean font.

itt csak ennyit irnak!Úgy vettem ki hogy marad a 3.71 M33-3 és hozzá teszi ezt a 1.50 es kernelt!
Azt szeretném végre elérni hogy fussanak a progik is!De nem akar összejönni

Rip
Az 1.5-ös firmware-t is bemásoltad a megfelelõ helyre?

Röfikapitány
Help!!!Légyszi valaki!Mit rontottam el???

WRC a legjobb.

Röfikapitány
Heló!Most akartma rátenni a 3.71 M33-2 es pufi gépre a 1.50 es kernelt de nem jön össze!

3.71 M33 previously installed.

Instructions.

- Copy the directory UPDATE to /PSP/GAME/UPDATE.
- Get sony 1.50 update and copy it to the root with name "150.PBP"
- Run the program and done.

Amit csináltam eddig bemásoltam a /PSP/GAME/UPDATE könyvtárba amit leszedstem (Addon for kernel 1.50 v2)
utánna elinditottam be is jön egy fekete kép hopgy nyomjam a folythoz az x gombot megnyomom de kiirja hogy incorrect bla bla 150.PBP vagy mi!
Mi a gond?

Prypiat
Tényleg ha már a játékoknál tartunk,valami értelmes rallye játék létezik psp-re? Valamint ez a MGS Portable Ops + mitöl +?

Üdv: Pripyat

dragon ball van psp-re?😄
CoD23
hali van itt olyan aki elválalná hogy modingolja a slim-emet mert még a gyári 3.60 fw van rajta zat olyat kéne rá rakni amin indulnak a játékok
elõre is thx
<#help><#help><#help><#help><#help>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Prince of Máté
úh télleg ezeket mind kihagytam 😄
God of war demója már meg is van, meg a MOHH2 is, a Tekkent meg sztem megveszem vhol ahol olcsó.

ColdFire
Gyakran Ismételt Kérdések

Amikre szükséged lehet. <#mf1>

-.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

skinnyman
Elkezdhetném sorolni, de rengeteg cím van.
Amiket majd feltétlenül szerezz be, ha megjelennek: Crisis Core, God of War, ami mostanában újdonság és qrvajó: Manhunt 2 (persze csak ha szóba jön az ilyesmi játék nálad), SW:Battlefront RS, Syphon Filter: Logan'S Shadow, Silent Hill: Origins, MGS😛O+, bejöhet még a Warhammer 40k, MoH: Heroes 2 (ennek komoly netes multija van), Worms: OW2 (ha gépen szeretted a Worms-öt). Pár cím még ami eszembe jut:
Crush (logikai, de nagyon jó)
Burnout-Legends/Dominator (arcade autóverseny, külön stílusa van)
Ratchet and Clank (ötletes platform játék nagyon jó kis poénokkal, stílussal, Daxter is hasonló)
Tekken: Dark Resurrection (sztem a címe mindent elmond)
Killzone Liberation (felsõnézetes lövölde)

Hirtelen ennyi, de rengeteg van.

Regards,

pc killer
OK mindegy. Majd kiderül...<#nyes>Ha már normális választ nem kaptam.<#mf1>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Prince of Máté
Mik az alap gémek PSP-re?
Amiket majd megszerzek:
GTA VCS/LCS
NFS
Tony Hawk
Ridge Racer
Loco Roco
Mohh2
Cod
TDU

ColdFire
pestieknek ez biztos nem nagy szám, de kecsón nem sok ilyet lát az ember 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
nem tudom, gondolom vmi Fábry stand-up volt :o

skinnyman
Hehe, mit kerestek ott? 😊

Regards,

ColdFire
mi is csak ezt tudnánk irni, de nem akarjuk :\

pc killer
<#vigyor3><#nyes>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

ColdFire
off

el se hiszitek!
Kmét központba motoroztunk, megálltunk egy cigire, hát ki jön el mellettünk? 😮

Fábry Sándor, mondom wow, gyorsba meg is fogtam annak a háznak a kilincsét ahová ment ^^

Mellesleg Bocskor is ott volt, de Õ kevésbé érdekes 😄

on

avengir
Vki tud ajánlani vmi jó psp-s torrent oldalt?

https://hotshu.wordpress.com/

Prypiat
"(Ha kitörlöd igennek veszem! 😄)"

ne türûd ki! Hagyd úgy! <#hehe><#falbav><#banplz>

Prince of Máté
igen -.-

Hali!

PSP Base Pack *Piano fekete* SLIM 3.71 m33-2 fw. Ezt találtam 2 oldalon is 50k-ért.
Ami rajta van FW az ugye mindent visz és minden eddigi FW-k "tudása" benne van? Vagy van valami különbség?

(Ha kitörlöd igennek veszem! 😄)

Elöre is köszi! BB
Röfikapitány
Értem köszi!

skinnyman
volt rá reakció -_-

Regards,

Röfikapitány
Köcc remélem sikerül és nem cseszem el a masinát!Az infrás kérdésemre valami reakció?😊

skinnyman
R triggert kell, nem a jobbra irányt. Infra alapból nincs bekapcsolva és nem is lehet, csak homebrew progival lehet használni.

Regards,

MaSzKa
az -2 -3 updatek nem tartalmazzák a kernelt
azt külön tudod feltennni 1.50 Kernel v2

Röfikapitány
Köszi a linket holnap hazamegyek megpóbálom megcsinálni!Más!Miért jön elõ nekem olyan nehezem a recovery menü nem úgy kell hogy bdkapcsolásnál nyomva kell tartani a jobbra irányt?Ott nem lehet megnézzni rajta van e a 1.50 kernel?Teleforól akartam átküldeni egy képet infrán de nem találta meg a psp-t miért?

skinnyman
Grafikailag mondjuk nem tûnik túl erõsnek. Leginkább a textúrákkal van a baj, úgy néznek ki, mint a Flight 98-ban 😊 Ettõl függetlenül lehet persze jó a játék.

Regards,

skinnyman
Ha 3.71 M33-ra gondolsz: link

Regards,

Röfikapitány
Olvasgattam de nem találtam meg!Eddig egyik progi sem indult el mindre kiírt egy számsort meg hogy error!

CaviaR
Az 3.71 M33! A 2-es update úgy tudom tartalmazza az 1.5 kernelt, és h hogyan tudod feltenni: FAQ

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Röfikapitány
Heló!Van valahol leírás arra , hogy lehet megcsinálni egy pufi psp-t amin 1.73 M-33 2 fw van hogy elinduljanak rajta a homebrow programok!Írta valaki 1x hogy 1.5 kernel kell neki de azt hol találok és hogy kell rátenni és utánna is fut majd az összes játék is?Köszi a segitséget elörre is!!!

Prypiat
Nemtudom kire tartozik,de a FAQ-ba nem lehetne betenni ezt a memóriakártya probléma témakört? Csakmert akkor nem kérdeznék meg naponta. <#hehe>

Prypiat
1000000%,hogy memkártya hiba. Az is garantált,hogy hamis mivel a sony nem gyárt high speed-es kártyát 4gb-osban. Ezzel a fajta kártyával nagyon sokan szívnak ugyanígy. Sandisk ms pro duo kártyát kell venni,lehetõleg ultra II-eset. Drágább de garantáltan nem fogsz szívni vele.

hello..nekem olyan problémám lenne psp vel kapcsolatban,nem rég vettem egy slim-et FW 3.71-M33-2 feketében, 4gb os "high speed" kártyával,...és olyan tapasztalataim vannak hogy,amikor megvettem zsirul futottak rajta mindaddig a játékok mignem a GTa Liberty City stories lefagyott az egyik kuldetésnél utána sorra nem indultak el a nagyobb játékok. amig eddig futottak....csak az ilyen kisebbek ami mondjuk 200 és 600mb korul voltak...most leformáztam a kártyát és pár napig nem jácottam vele...és msot ujra fut pár játék...a gta 1kuldetés után megint lefagy...a lefagyás abban jelenik meg megakad a kép pár másodperc mulve memoriakártya már nem villog...hanem alatta a zold gomb bevilágit és kikapcsol...nem tudom h minek a hibája lehet?elvileg memoriakártya?lehet hamaisitvány?másik..észrevétel h memo kártyás hibás géprõl max 2mb/s el másolok fel rá. :S 😞...wagy ez csak a gta hibája és tonkre vágta a többit?elõre is köszi üdv.
ColdFire
wowww

Prypiat
Egyébként ilyen tycoon szerû játék jöhetne bõven mivel azokat imádom. Fõleg a rollercoaster tycoon 2 a kedvenc. Nameg a ttd. 😊

Kata
és most már a crisis core is megjelenhetne angolul...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
utálom a getva rizsszemû japánokat! Miért nem adnak ki angolul ilyen játékot?...

tök cuki gépek 😊 reptér építõs-menedzselõs-légiirányítós (airport tycoon)

[/cserf][/fülünyúl]

MaSzKa

MaSzKa
bele kéne modolni
szerintem megoldható és 1 sony-ericsson rezgõmotort is a dual shock miatt :-)

Silius
Ez amúgy nem sonypsp2 lenne, hanem a psp valami gameboy változatban 😊
http://images.google.com/images?client=opera&rls=hu&q=psp%20gameboy&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi

dzsedi
abszolút 1etértek ("..Már ha lesz ilyen.."). 1 a lényeg, remélem 2 analógja lesz..minimum 😊

skinnyman
Errõl beszélni abszolút korai. Ha a Sony fõ vezérigazgatóját kérdeznéd meg, hogy mikor lesz és milyen lesz, õ sem tudna többet mondani, mint amit bármi más. Ha egy átlagos konzol élettartamát nézzük, talán 4 év múlva lehet. De ez is csak lehet, még ez sem biztos.

Regards,