PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
oh my gott! :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
fúj, orális szekszre kényszeríti a nyuszit? 😮

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
neeem, fülünyúl nem sír, hanem röhög! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
jaj, bocsi, ez te vagy

na maj mindjárt...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
képt vagy megse történt 😛

ColdFire

Kata
nám, szõke vagyok és mellben erõsebb 😛

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
Ez te vagy legalább? 😊

Regards,

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
amugy meg flém off
különben:

ColdFire

Kata
A Slim a lekjobb! A régi, vacak, tré, lassú, fölöslegesinfrás, béna, dagi verziónál meg még ez is jobb. -.-

<#circling><#unalmas><#banplz>
fléééjm sneciek!!!444négy

[/cserf][/fülünyúl]

Leírom mégegyszer, minden PSPhez hivatalosan forgalomba hozott játék mûködik vele, m33-as fw-vel pedig iso/cso formátumban is.

PSN: berghold

Engem csak .iso játékok érdekelnek, nem szeretnék bótba venni játékot, egyszerüen letölteni és felrakni a memóriakártyára.

Minden tört játékot visz? Vagy miket nem?
PSP játékok mennek természetesen, elég hülyeség lenne, ha régi FW-hez lennének kötve...

Tudtommal a memória csak az UMDrõl töltést gyorsítja, legalábbis ott érezhetõ.

skinnyman
Minden hivatalos játékot visz természetesen.

Regards,

Hehe... Én azt kérdeztem, hogy a PSP Slim visz-e minden játékot és csak bizonyos progikat nem ismer fel, vagy játékokra is igaz ez...?

(3.71 m33-as Fw van rajta.)
skinnyman
Ez azért így nem egészen igaz, hogy duplagyorsan tölt. Lehet, hogy van olyan játék, ahol közel duplagyorsan tölt, de sok játéknál jelentéktelen mértékkel gyorsabb csak, valahol a Phat még kicsit gyorsabb is volt 😊

Regards,

Prince of Máté
Játék dupla olyan gyorsan tölt, láttam youtube-on videót is róla, csak a kérdés az, hogy UMD-rõl vagy kártyáról is?

Szóval akkor csak programokról van szó? Játékok kiesnek alóla? 😊
Az eLoader nevû progival müxik az 1.5-ös progik egy része is.

Prince of Máté
ez a gyorsabb töltés csak UMD-rõl van? 😞
Vagy memkártyáról is?

wordsworth
Csak h kilógjak az átlag ember vitatkozós hétköznapjaibol... gondoltam írok egy ilyen postot. na mindegy. Amugy Fatass-om van

PSP user n\' soon ps3 user too :)

A Slim csak az 1.5-ös FW-re irt programokat nem viszi? Vagy programokba benne vannak a játékok is?

Ha benne vannak a játékok is akkor honnan lehet megtudni? Gondolom benne van .nfo fájlba vagy valami, de mittomén pl 2007 április elötti gamek?

Szóval hogy lehet behatárolni?
Akkor szerintem nincs haszna a nagyobb memónak 😄

ja de használtan venném és úgy már azért nem kicsit nagyobb a különbség. szóval mégeccer: a 2x akkora memóriának van gyakorlati jelentõsége a játékok szempontjából?
a játékokat khm... nem umd-rõl tölteném be.
Ezen tényleg gondolkozz el...
Nem UMD vs memory stickrõl van szó, hanem UMD-rõl töltés 32 vs 64 megával.

skinnyman
hát te hülye-e vagyol? 😊 Hogy lenne már szar a Slim meg a Phat is? Az meg h milyet buliztál tegnap, hogy jön ide? Ha meg ma is fogsz: sok szerencsét a holnapi munkához...

Regards,

hu már aszittem azzal jösz, hogy a DS a király XD

wordsworth
Szerintem szar a Slim, meg a Fat is... De tegnap irdatlanul berugtam jót buliztam.. ja és ma is fogok.. teccikérteni? ^^

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Kata
ez a video pont hogy nem a #24845-öt mutatja be

[/cserf][/fülünyúl]

Röfikapitány
Hi!Nincs ötlet miért nem ment fel a netre a psp-m?

#24830 itt írtam mia panasz!

köszi elörre is!

A te döntésed, megsúgom rosszul nem dönthetsz akármelyik is lesz ;-)

tomi890125
épp ezaz hogy nem tölt gyorsabban ha umdrõl játszol sõõt még tul lassan is tölt be
http://www.youtube.com/watch?v=WHl-idJLIZw

The Only One!

Asszem, ha umd-rõl játszol gyorsabban tölt.
Szerintem +5k-t megér a slim, de te tudod.

Kata
~5k a differencia kb., szal nudli

[/cserf][/fülünyúl]

ja még annyi, hogy a slim-ben lévõ 2x annyi memónak mi a gyakorlati jelentõsége?
köszi. az angol nem gond, utánaolvasok.
mivel a pufi olcsóbb, asszem az lesz.
ColdFire
wow, kék is van má? :o
😄

Ha kicsit tudsz angolul ajánlanám: http://en.wikipedia.org/wiki/Psp_slim
De nagyából itt is össze vannak szedve a dolgok magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/PSP
Ajánlanám a #24791-es kommentem, szerintem nagyából függetlenül összeszedtem róla a tényleges negtívumokat is.

köszi a válaszokat, mivel most vagyok elõször a topikban, nem tudtam hogy ebbõl itt vita volt és nem is érdekel, csak el akarom dönteni, hogy melyiket érdemes vennem, ha.
mivel van pda-m, az alkalmazások nem fontosak, az infra sem. az, hogy a nem eredeti játékok mennek-e, gondolom csak fw függvénye, nem a vastagságé.
a kijelzõ u.olyan mindkettõben? minek köszönhetõ, hogy a slim kevesebbet fogyaszt?
ColdFire
ez igaz, de van olyan kábel hozzá kb ugyan olyan áron, hogy usb, és töltõ egyben, amit gépbe kell tyukni 😊

Miért kell megint elkezdeni a slim vs fat-et, pont hogy vége lett?
-Slim akksija kisebb, de kevesebbet fogyaszt, szal az üzemidõ kb ugyanakkora.
-Fatet usb-n keresztül nem lehet tölteni.
-Sebesség mindegyiknek max 333MHz.
Slim hátránya: nincs infra (óriási nagy hátány, kb. gyártani is hülyeség emiatt, mint kiderült 😄)
1.5-ös fw-re írt programok nem mennek.

Én direkt megvártam a slimet és nem venném a másikat.

Zan
Probáltam de azzal is ezt csinalja sajnos...Mindegy most találtam egy másikat😛SP Video 9

Ez jonak tünik!

De azért irhattok jo progikat ha tudtok!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

az igaz, hogy a "pufi" psp-t nem lehet usb-rõl tölteni?
a slim-nek van vmi hátránya az simához képest? akksi ugyanakkora? ja és a sebesség most már egységesen 333mhz?