40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
szabzol #27939 -
#27938 ha átforrasztod az akkudat, akkor igen -
#27937 Hi!
OFW 3.90-ről tudok CFW 3.90 m33-ra installálni? -
#27936 csekk
STRATO-PON -
#27935 Köszönöm Prince of Máté! :)
esetleg már játszottál is így? -
#27934 Az összes Fifa és NFS (meg burnout) támogatja a Game Sharinget! -
#27933 azért köszönöm!
ezek szerint pl. NFS ProStreet szintén megy megosztva. (lásd hátsó borítón, persze csak ha a wireless compatible valamilyen szinten egyenlő a game sharing-vel...) -
rnd #27932 Nem válaszoltam mert gőzöm sincs róla... -
#27931 kösz a választ ^^ -
#27930 igazad van, de nem válazsoltál a kérdésemre! ;) -
rnd #27929 wikipedia = olyan friss amilyenné teszed/teszem/tesszük, bárki szerkesztheti... -
#27928 bár ez nem úgy tűnik, mint ha hivatalos vagy gyakran frissülő lista lenne... :( Fifa vagy NFS sorozattal mi a helyzet? Én úgy tunom, azokon is működik a megosztás, itt viszont nem látom azokat sem... -
#27927 Hi!
OFW 3.90-el lehet Pandora Aksit, és Memkártyát csinálni? -
#27926 köszi szépen! :) -
rnd #27925 És itt van azoknak a játékoknak a listája amik a Game Sharing-et támogatják... -
#27924 Igen!
Game sharolni úgy kell, hogy akinek meg van a játék, belép a játékon belüli mulyplayerre, és ha ott van olyan, hogy game sharing, akkor abba belépni, majd mikor keresi, hogy kinek akarod megosztani, akkor a másik PSP az XMB(főmenü)-ben a Game/Sharing opcióra megy, és ott megtalálja. -
#27923 Tehát most ez azt jelenti, hogy nekem megvan a Juiced2, és ha nincs meg a haveromnak, attól még tudunk multizni? Nála is mennifog, mégha nincs is meg neki a játék?? És ezt hol kell beállítani :D -
#27922 Köszi! :)
Ezek szerint az okos M-33-ason mem kariról megosztott játékkal lehet játszani "tiszta" PSPvel is? -
#27921 Játékmegosztás lényege, hogy csak az egyik PSP tulajnak kell rendelkeznie a játékkal, a másik bekapcsolódik hozzá.
M-33 csak okosít, nem butít semmit.
-
#27920 Hello!
Gondolok, hogy vegyek egy PSP Slim 3,90 M33-t. Öcsémnek van 1 gyári PSPje.
Egy kérdésem lenne a játék megosztással kapcsolatban:
Öcskös ugye csak UMDről tudja tolni, ha ő megosztja a játékot, én kapcsolódok hozzá, simán tudunk játszani vagy nekem is kell ugyanaz a játék UMDn a gépbe?
Ez a 3,90 M33 gondolom viszi a játékokat memória kártyáról, ezeknél is működik a játék megosztás?
Előre is köszönöm a segítséget!
(GYIK-et olvastam, nem kaptam konkrét és egyértelmű választ, ezért ide írok! Tapasztalatokat is szívesen fogadok játék megosztás terén!)
-
rnd #27919 Így meg így és így -
#27918 Még ezekben sem írja hogyan kell megcsinálni! -
#27917 "Gyakran Ismételt Kérdések
Amikre szükséged lehet." -
#27916 Kérdés:
Hogy lehet Pandora Battery-t és Pandora Memóriakártyát csinálni? (3.90-es verzióm van.) -
Tibi85 #27915 hello.Nem tudja vki hogy kell multizni a pro streetbe.haverommal probáltuk létrehozott egy játékot én kapcsolódtam de nem lehetett elindítani.vki help please.köszi -
#27914 Go! Messengerről van valami infoja valakinek? Elvileg mától elérhető és megy fat gépen is. -
Dj Siegfried #27913 bocs :( -
Dj Siegfried #27912 3.90 M33-2 -n mennek a Homebrew cuccok? köszi -
Dj Siegfried #27911 [Nem warezolunk! Nem is beszélünk róla, hogy warezolunk! Első és utolsó figyelmeztetés!] modi -
eM82 #27910 "okézd" le.. és feltelepíti. A hellyel ne foglalkozz, lesz elég.. Csak a progi úgy számolja, mintha a maradék helyre kellene feltelepítenie kb. 4MByte-ot.. holott "csak" felülírja. -
#27909 lol? akkor csinálj helyet. ennyire ne legyünk már szerencsétlenek... -
léri16 #27908 nem tudom magyarosítani azt irja nincs elég hely!???????????? -
eM82 #27907 örülök, ha tetszik.
én nem szoktam visszaállítani eredetire.. eddig még sosem volt belőle baj. :) -
#27906 akkor nem tudom mi baja:\ -
#27905 Én most felraktam tök fasza :D
Ha majd kijön a 4.0-ás FW, akkor vissza kell állítani az eredetire, vagy nem baj ha moddolva van a flash0? -
#27904 Keresek , olcsón , nem agyonhasznált eredeti PSP fülest. Privi vagy mejl pliz. -
#27903 igen!
miért? -
#27902 Köszi! Sokkal jobb lett, de még így is beakad néha. Ezt az idióta szétmosást ami a játék közben van nem lehet kikapcsolni ? -
#27901 procit huzzad fel 333Mhz-ra -
#27900 Srácok nálatok is megakadozik a NFS Pro Street ? 3.90 M33-as firmware van fenn és olyan 5 másodpercenként egy pillanatra megáll a kép. Please help.