PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
különben:

fléééjm sneciek!!!444négy
[/cserf][/fülünyúl]
PSN: berghold
Minden tört játékot visz? Vagy miket nem?
Tudtommal a memória csak az UMDrõl töltést gyorsítja, legalábbis ott érezhetõ.
(3.71 m33-as Fw van rajta.)
Regards,
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ha benne vannak a játékok is akkor honnan lehet megtudni? Gondolom benne van .nfo fájlba vagy valami, de mittomén pl 2007 április elötti gamek?
Szóval hogy lehet behatárolni?
a játékokat khm... nem umd-rõl tölteném be.
Nem UMD vs memory stickrõl van szó, hanem UMD-rõl töltés 32 vs 64 megával.
Regards,
PSP user n\' soon ps3 user too :)
#24830 itt írtam mia panasz!
köszi elörre is!
http://www.youtube.com/watch?v=WHl-idJLIZw
The Only One!
Szerintem +5k-t megér a slim, de te tudod.
mivel a pufi olcsóbb, asszem az lesz.
😄

De nagyából itt is össze vannak szedve a dolgok magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/PSP
Ajánlanám a #24791-es kommentem, szerintem nagyából függetlenül összeszedtem róla a tényleges negtívumokat is.
mivel van pda-m, az alkalmazások nem fontosak, az infra sem. az, hogy a nem eredeti játékok mennek-e, gondolom csak fw függvénye, nem a vastagságé.
a kijelzõ u.olyan mindkettõben? minek köszönhetõ, hogy a slim kevesebbet fogyaszt?
-Slim akksija kisebb, de kevesebbet fogyaszt, szal az üzemidõ kb ugyanakkora.
-Fatet usb-n keresztül nem lehet tölteni.
-Sebesség mindegyiknek max 333MHz.
Slim hátránya: nincs infra (óriási nagy hátány, kb. gyártani is hülyeség emiatt, mint kiderült 😄)
1.5-ös fw-re írt programok nem mennek.
Én direkt megvártam a slimet és nem venném a másikat.
Ez jonak tünik!
De azért irhattok jo progikat ha tudtok!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
a slim-nek van vmi hátránya az simához képest? akksi ugyanakkora? ja és a sebesség most már egységesen 333mhz?