40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • eM82
    ha csinálsz biztonsági mentést előtte a Flash-odról akkor igen. A köv. változatba beletehetem a biztonsági mentéseket is.
    Tegyem? :)
  • léri16
    ha felrakom ezt a hun modot és nem tetszik akkor visszatudom majd rakni eredetire?(angolra)
  • ColdFire
    eh, én már itt nyomtam a tovább gombra
  • eM82
    3.90M33-2 Hun-moD (PSP-magyarosítás) v3.90.1.5 GUI változat
    Végre kapott grafikus felhasználói felületet a hun-mod, így mostantól egyszerűbb lesz a telepítés.

A telepítő “intelligens” (én tettem azzá :) ): elég csak csatlakoztatni a PSP-t a PC-hez USB-n keresztül s máris megtalálta a meghajtót, nem kell neked kiválsztani; s nem mellesleg ha Pufi PSP-d van, nem telepíti fel a Skype-hoz szükséges kb. 300kbyte-os fájlt. Figyelmeztet ha nem talált Flash0 memóriát.
    A telepítő Windows operációs rendszereken fut csak. /Vistán nem állt még módomban futtatni./

Fontos: min. FW-igény 3.90M33-2 ! (ajánlatos)

Változások:
    - böngésző majdnem teljes ékezesítése
    - PSX-emulátor menüjében megjelenő párbeszédek frissítése
    - 3 saját ikon korrigálása
    - M33 vshmenü magyarosítása

Linux-osok utálni fognak :P

Bővebb infó és letöltés: katt ide
    /remélhetőleg nem lesz probléma a futtatásával ill. a felhasználási feltételek betartásával :P :)/
  • 5c0rp330n
    bótból :)
    szabvány miniusb, sztem a legtöbb háztartásban akad már otthon, elég sok műszaki cucc ilyet használ fényképezőktől, mp3akon át több telefonig.
  • Sephi
    Hi.

Botoltam 38000 FT -ert egy PSP SLIM zsir uj , 2 gb kartjával.

Az a kerdesem hogy USB kábel alapból nem jar hozza? Azt honnan lehet szerezni?
  • NEOreg3
  • Prince of Máté
    Ne nyalizz a modinak! :D
  • NEOreg3
    megformáztad a psp-vel a memóriakártyát?
  • SHADOWEYES7
    Sziasztok!

Következő lenne a problémám!
    Van a psp-m hez 1 "Memory Stick PRO Duo"(1gb-os) memóriakártyám, és ha felrakok rá zenét, videót stb... abba a mappába amelyikbe kell, nem viszi a psp-m, a psp-n nem jön be 1 fájl sem, még ismeretlen fájl ikon sem! Mit tegyek?

(PSP-m: FAT 1004-es Fekete Verzió: 3.90)
  • Prince of Máté
    Mind1, megrendeltem az 576-ról és kész :P
  • 5c0rp330n
    európába/magyarorszégba lehet h később jön. 1 hét sincs már és megjelenik usa-ban a már most több helyen "best game ever made for psp"-ként lett értékelve :)
  • eM82
    ott van bezony, de hát a PSP akkufedelét nézegetni (még ha szép mintás is) elég hülye dolog :P...
  • Kalozoner
    hát a piros nem túl meggyőző szín de ha nálunk is 36K-ért árulnák venném is meg, de it lesz vagy 45K-50K...egyébként Kratos burája ott van rendesen...
  • eM82
    Vörös PSP, God of War csomag:
    Tartalma:
    - Vörös PSP,
    - God of War: Chains of Olympus UMD,
    - Superbad (UMD film),
    - Playstation Store-os ajándék: játékletöltési lehetőség.
    USA-ban Júniusban jelenik meg, kb. 199$-os áron (gondolom az nálunk 199€).

forrás: maxconsole.net
  • Prince of Máté
    Igaz hogy a GoW csak március 28-án fog megjelenni?
    Itt azt írják :(
  • Prince of Máté
    Még 14-én rendeltem meg a memkártyát a Digitalmixről, és most telefonáltak (m..), hogy végre van raktáron belőle.
    Elvileg jövőhéten már meg is lesz :P
  • Kata
    köszi!
  • rnd
    2008 március 25 ?
  • wordsworth
    ez engem is érdekelne
  • Kata
    crisis core-ra van már pöttyös megjelenési dátum?
  • tihs
    warez psp
  • dzsedi
    grrrrr jobbra/le ragad be
  • dzsedi
    Most, hogy átfutottam ezt a leírást (lásd #27875) kicsit elbizonytalanodtam. Mivel az analógnak nem az a baja, h egyfolytában ugyanabba az irányba húz. Egyszerűen csak beragad egyes játékoknál a balra/le irány. Viszont ha jobbra/fel irányba megmozdítom ezután akkor már "beáll" és nem mozog "magától" (megjavul a kerék/nem sántít a katona ).Nah majd elolvasom, rendesen holnap és majd..
    Állítólag az xmb\system information-be elrejtett kalibrálás, csak a maximális kilengést figyeli, a centerpontot nem..de a Sony még nem erősítette meg nekem.:)
  • dzsedi
    Nem mozdult el... ami egyrészt jó, mert nem kell szétszednem a psp-t. Másrészt fogalmam sincs mi lehet a baja.
    Talán a deadzone effektus amit a joysens készítője említ a leírásában. link
  • fikoo
    És valami progi, amiben van equalizer?
  • fikoo
    Nem lehet leszedni még valami hivatalos vagy akár nem hivatalos skint a PSP zenelejátszójához? Ennyi idő után szerintem már elég gyér az a 4 kis gizda skin
  • CaviaR
    Ha csak kicsit hord félre, akkor nem biztos h minden játék érzékeli. Legutóbb amikor előlapot cseréltem egy psp-n fel sem tűnt h jobbra húz enyhén a joy, csak amikor már a 3. játékot próbáltam.

Egyébként egyszerű megbizonyosodni: Indítsd el a böngészőjét, nyomhatsz egyből háromszöget, és rakd középre a nyilat. Ha elkezd menni a mutató valamerre, akkor hardver hiba, ha nem, akkor valami más.
    Ja és tájékoztass, mert érdekel. :)
  • dzsedi
    Még minden gyári, és nem is minden játéknál jelentkezik, ezért a hardveres hiba kicsit furcsán hangzik nekem. De nem kizárt. Ha lesz egy kis időm majd jobban utánajárok. Jelenleg a legtöbb Game jól megy..
  • CaviaR
    Félrehúzós joyokkal már számtalanszor volt dolgom. Előlap cserekor jön elő leggyakrabban, mert az új előlap nem úgy szorítja rá az érintkezőre a joyt mint a régi.
    Ha tehát valakinek előlap csere után jött elő, azt hardveresen könnyedén lehet orvosolni.
  • Brinn
    Hogy tudok új betütipust telepiteni a psp-re?
  • Brinn
    Olvastam a readme-t... de nem nagyon vágom, nem nagyon sikerül... :S
  • dzsedi
    joysens-t még nem teszteltem, de van mellette read me (install, how to)...
    Ha csak az egyik memkártyánál van probléma akkor valószínűleg a memkártya lehet a ludas. Formázd le. Ha nem segít, akkor passz.
  • dzsedi
    Pufi 3.71
  • Brinn
    Nope, pufi 3.52 m33-as fw-vel...
  • szabzol
    Slimetek van? Már én is találkoztam a problémáva haverom gépén.
  • Brinn
    Végülis, elöttem postolták a JoySenst... lal

De nem tudom felrakni...

Ha valaki tudna segiteni irjon privátot!

Köszi
  • Brinn
    Hali!

Akadt egy kis gondom a géppel, a gomba elhúz néha balfelsö irányba és ha másolok rá játékot 29% környékén kiirja, hogy nem olvasható és megáll. (Minden játéknál és csak az egyik memkártyánál.)

Halp!
  • dzsedi
    Sajna nem vált be. Marad a ...JoySens
  • Sephi
    Surgosen keresek megvételre "megáldott" PSP SLIM zsír ujjat ha lehet 2 gb kártával. Ajánlatokat varom privibe vagy mail [email protected]

bye