PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
Kéretik a vitát lezárni, HTXOMG!!!444

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

torrente
Próbáltál már nem 5.1-es hangú filmet konvertálni ugyanezzel a progival?

Zan
Valaki please help...#24827

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

torrente
Szerintem a Psp Slim csak arra jó, hogy új termékként eladva ugyanolyan áron tudják értékesíteni, nem kell így levinni az árát. Az az 1-2 mm a vastagságban és pár gramm a súlyban számomra annyira lényegtelen apróságnak tûnik. Nekem a fat sem tûnik vastagnak és nehéznek.

Röfikapitány
Hi!Kellene egy kis help!Nem tudom összefüggésbe van e de nemrég megcsináltam a segitségetekkel hogy vigye a homebrow progikat!Viszi is!
Eddig simán felment a netre a gép de most az istennek nem akar!!!
tegnap dns errort írt ki ma meg a proxy val volt valami baja!Pedig mindig automatic szoktam csak jobbra húzni a kart és elmenteni a kapcsolatot és eddig jó volt!Mi lehet a baj!VAn valami fájl a psp-n ami megsérülhetett ami szükséges a wifi kapcsolathoz ez honnan pótolható!VAgy mi lehet a guba?

plas
Amennyiben sikerül döntést hozni a kérdésben: jelen esteben "Melyik a jobb PSP-old v. PSP-slim?" A legjobban érvelõ usernek cégünk felajánlja ezt ajándékkép:

<#mf2>
Kéretik a témát befejezni, örüljetek h nem DS-etek van.<#nevetes1>
#24823-ra aki kompotens az kérem válaszoljon...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Zan
Az infrát valszeg azér vették ki beöle a galádok,mert rajöttek,hogy tul sok mindenre lehet igy használni😊...😞!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Jo reggelt mindenkinek!

Tegnap letöltöttem egy videokonvertálo progit,az Allok Video to PSP Convertert.Nagy jo kis program,csak az a bajom vele,hogy fogtam egy 1gb-os avit,ami XviD.AC3.5.1-re van kódolva és átkonvertáltam PSP Mpeg4 formatra(azaz mp4 re),meg is csinalta,az 1gb-os filebol lett egy 180mb os file,aminek nagyon örvendtem,müködik is,lejátsza a PSP,csak éppen a hang szar,olyan mintha be lenne lassítva...!

Arra lennék kiváncsi,hogy ez mitöl van.A konvertalo progi szar,vagy ilyen kódolású avibol nem tudok jo mp4 et csinálni,vagy esetleg valamit a konveráló progiban kellene valamit átállitani?Lehet benne állitani egy csomo mp4 tipust.

Vag esetleg tudnátok ajánlani valami másik convertáló prgit,ha ezt nem ismeritek?Bár ez elég jo programnak tünik,ugyhogy remélem valaki tudja hogy kell beállitani..

Elöre is köszi!

Zan

Prince of Máté
Egyébként kicsit furcsa, hogy akinek régi PSP-je van az azt isteníti, akinek Slimje van, õ meg azt.
Márcsak azért sem lehet rosszabb a Slim, mert csak javítottak benne, kivéve az infrát vették ki belõle.

plas

Kis összehasonlítás😊

plas

Akinek esetleg nem lenne elég a jelenlegi PSP tudása ajánlhatom a fenti jószágot<#zavart1>

plas
Veszekedés helyett inkább azt mondjátok meg, hogy 3.52 M33-as FW-en megy-e a PMPmod videolejátszó (ez az ami a feliratot is hozzáilleszti a lejátszandó filmhez) ill. a PSX-es programok lejátszásához mi szükséges ezen az FW-n? Mûködésükhöz esetleg kernelt kell állítani? (vissza 1.51-re?) Mert az elég macerás lenne... Köszi

ColdFire
5k kb

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
Én meg azt vártam, hogy majd úszik, fütyül, fára mászik és idõnként ellátja az állatokat. Mi a francnak kéne egy játékgépre beépített kamera, áruld már el nekem. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Speciel mellétrafáltál, mert én bármelyikkel tökéletesen elégedett lennék. Amilyen kicsinyes xarást csináltok itt egyikrõl-másikról az valami röhej.

Amúgy mennyi is a bolti árkülönbség a kettõ között?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
gondolom ti értetek, mert ti viszont ott dolgoztok

[/cserf][/fülünyúl]

Voltan
Nem, csak irigy vagy ránk, akiknek még pufi jutott 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

én épp most dobtam fel a Manhunt 2-õt hátha megteszik

MaSzKa
persze psp-re nagyon várom a GranTurismoMobile-et biztos jó játék lesz

jelenleg ez a legjobb autós játék: WRC - FIA World Rally Championship

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ok akkor igazad lehet, bár szerencsére én ezt nem veszem észre rajta <#vigyor3>

MaSzKa
biztos értesz hozzá láttál már ilyet készülni vagy a gyárba dolgozol?

MaSzKa
én a beépített kamerát vártam

amúgy tanultam minõségbiztosítást és voltam céges gyakorlaton is

de enélkül is megmondom neked mi a gagyi és a slim psp biztosan közte lesz

Nem igaz, hogy ugyan olyan tudásút és az sem, hogy szebbet (legalább is ez az én véleményem)

CaviaR
szerintem nem az jött le a hozzászólásomból, hogy én minden áron olyat szeretnék. <#idiota>
Abban igazad van h nem slimem van, és abban is h nincs rá pénzem. Ha lenne, akkor sem a slimet venném.

Téged pedig az nyomaszt, h megvetted a slimet, mikor ugyan olyan tudásút (és szebbet) kaphattál volna olcsóbban is.. <#ravasz1>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Kata
<#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez idiótaság.

[/cserf][/fülünyúl]

Akkor lenne az ha kiadták volna új külsõvel és semmi más változatatás nem lenne. (kicsit én is csalódtam benne de csak azért mert egy 8GB belsõ memoriával megláldott drágaszágot vártam a felrebenõ hírek miatt)

Voltan
Ettõl függetlenül teljesen igaza van. A Slim parasztvakítás.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kata
ugye neked nem slimed van, de azt szeretnél, csak nincs rá pénzed, és kénytelen vagy a régiddel beérni? <#ravasz1>

[/cserf][/fülünyúl]

Zan
Hát azért remélem nem fog hamrabb tönkre menni,mint a másik!
:S:S:S

CaviaR
Pedig a Slim tényleg csak egy parasztvakítás.
Olcsóbb anyagokból csinálják (lásd elõlap), kevesebb benne a stabil fém alkatrész (lásd lcd-t tartó fémkonzol ÉS umd ajtó silány átalakítása), még csak demo umdt sem adnak hozzá, és ezért elkérnek többet mint a régiért.
Egyszerûen csak profitot akarnak növelni tényleg minimális átalakítással újra piacra dobott termékkel.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Zan
Erre meg csak annyit mondanék,hogy akkor valoszinüleg az össze ember,aki msot vesz psp-t egy rakás szart vesz,mert ezek már nem jok semmire..

Azért ezt ne már..

az egy dolog hogy ezen nem mennek az 1.5 ösre irt progik,de gondolom majd idövel lesznek erre is progik irva.Csak egyenlöre még nincs nagyon.

Azért szerintem ennyire nem kéne fikázni!

Zan
ohh nagyon köszi!

Csak azt ne mond hogy te soha az életben nem töltötték,és nem is töltenél le játékot a pspdre...!

MaSzKa
a Tesco-ba lehet tölteni a polcról 3000Ft-ért

Zan
Sziasztok!

Nem tudtok veletlen olyan oldalt,ahonnan lehet játékokat letölteni?

Ha igen lécci irjátok meg priviben!

Elöre is köszi!

U.i:Legföképp torrent érdekelne!

skinnyman
Nem, csak gondoltam nem a sajátodat akarod downgradelni és akkor a sajátod segítségével meg tudnád oldani. De 2.71-et sztem sok módon lehet downgradelni, van emlékeim szerint egy nagyon egyszerû 2.71 downgrader, csak nemtom h TA-082-vel megy-e.

Regards,

torrente
Ha valaki Érden vagy a környéken lakik (Nagytétény, Szhbatta, stb.) és szívesen segítene Pandorával, attól elfogadnám a segítséget. Máskülönben marad a 2.80 to 1.50-es megoldás.

torrente
Aha, és azt gondoltad, hogy 2 psp-t tartok itthon? 😊

avengir
nem igazán...

https://hotshu.wordpress.com/

skinnyman
1el nem sajna, 2 kell hozzá.

Regards,

torrente
És azt itthon meg tudom csinálni 1 psp-vel?

skinnyman
Én azt mondom, hogy pandorával lehet mindent a legjobban, legbiztosabban downgradelni. Azzal még a 4.00-át is biztosan le lehet, pedig még meg sem jelent 😊

Regards,

torrente
2.71-es TA-082-es (IC1003-as) alaplapú gépet eredeti játék nélkül még mindig a "2.80-1.50 Improved Downgrader"-rel lehet biztonságosan megcsinálni? Ha jól értettem a leírásból, akkor majd menet közben megpatcheli az alaplapot (idstorage changer vagy valami ilyesmi).

Én azért elmondanám a véleményem. Én egy PSP Daxter Entertainment Pack - Ice Silver-t (ezüst PSP Slim+1GB-os kari+Daxter game+Family Guy movie) hozattam Las Vegas-ból vámmal szállítással együtt kb. 48k volt, a vámosok szerint ez a csomag kb. 21k-t ér ^^.
Nah, szóval és nagyon meg vok elégedve vele nem értem a gagyi mûanyag hol van én nem láttam rajta sehol <#vigyor> - igen láttam már "sima" PSP-t, mert havernak az van. Abba igazad van, hogy az hogy könnyebb azt jelenti kevesebb benne a vas, de ez engem nem zavar amint végre lesz Logitech tok Slimhez is abba tartom majd. Kicsit engem is bosszant, hogy nincs rajta infra de túlélem. A fogása is valóban rosszabb, mint az eredetinek, de megint csak nem vészes mértékben. Az UMD tálca is egy rossz pontként felfogható dolog - szerintem könnyen letörhet.
Na és akkor jöjjenek a pozitívumok. Nem lálszik meg egyeltalán raja az ujjlenyomat (bár lehet csak az ezüstnél). Én örülök neki hogy könnyebb, és a WiFi is tényleg jobb valamivel (legalább is úgy vettem észre több esetbe) szerintem pedig mindenki örülne, ha 64 Mb-os Ram-ja lenne, és a TV-re köthetõségnek is nagyon örülök (nem a játékok miatt hanem mer tok szép nagyképernyõn filmezni a kicsi monitor helyett - igen tom, van más lehetõség is de ez így jól jött).
Én nem mondom, hogy egyik jobb a másiknál szerintem a PSP egy fantasztikus gépecske és értelmetlen vitatkozni - én a slim mellett döntöttem és nem bántam, meg de akkor sem sírnák a "simám" lenne.

avengir
esetleg nem vagyok regelve?

https://hotshu.wordpress.com/

MaSzKa

MaSzKa
én a kidolgozás minõségére értettem

a slim-en gagyihatású mûanyagot használtak és kevesebbet is és gondolom olcsóbb volt

Prypiat
Totálisan egyetértek... <#rolleyes>

Üdv: Pripyat

dzsedi
szerintem kár belemenni ebbe a régi vagy Slim PSP a jobb vitába. Szerintem mindenki örüljön a sajátjának. Aki hozzám hasonlóan ennél is tovább mer menni az örüljön annak, hogy másnak is van valamilyen, mert így legalább van kivel beszélgetni psp témában. Veszekedni bárhol bárkivel lehet. Ne itt tegyük.

EmThor
mondtam hogy ott a torrentleech az mért nem jó?