40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#27979 az még csak japánban vagy már máshol is? -
#27978 hát nemtom. én ismerni a Final Fantasy-t, játszottam kicsit némelyik résszel, de sokkal több közöm nekem sincs hozzá, mint neked, ps2-m nem volt, pc-n mintha egy ősi részével még játszadoztam volna. a Crisis Core-ba viszont bele szándékozok merülni rendesen :) -
#27977 echochrome :) -
#27976 Skype és GO! MESSENGER-t hogy a túróba használom? Csak ha GO kamerát veszek a PSP-hez akkor tudok mikit rakotni? Vagy hogy? -
#27975 Nem ismerem se a Final Fantasyt se ezt a Crysis Coret...
ÉRdemes így is "megvennem"? -
lowdog #27974 ha végeztél vele, mindenképp töltsd le a plusz pályákat is! -
rnd #27973 Azért izgalmas március elé nézünk: GoW, fl0w, Wild Arms XF, CC:FF7 -
rnd #27972 Igen. Európában. -
#27971 Most kaptam meg az Exit 2 c. jatekot Japan-bol de full angol. Ez a jatek egyaltalan megjelent Japan-on kivul? -
#27970 tök8 amugy is kell egy 2GBos kari, csak nem mindegy mikor, mert nem mindent tudnak lerippelni 960mb alá, annyi a mostani karim... -
rnd #27969 Hát igen... mikor megjelenik valószinüleg $39.99 lesz az árcimkén. És sokkal de sokkal jobban megéri 8-9000 forintért venni egy memóriakártyát mint 6500 forintért megvenni az eredetit. -
#27968 az lehet, de én nem fogok még annyit sem adni egy UMD-ért.. lehet fikázni de ez van. -
#27967 sztem le tudják rippelni 1 gigásra, legfeljebb ki kell vágni belőle a videójeleneteket, mit számít végülis... eléggé unfair dolog ilyenért reklamálni, hogy ejnye, vehetek új kártyát, amikor egy olyan kártya olcsóbb, mint 1 (azaz EGY) darab umd játék, másrészt a Crisis Core is szvsz az a kategória, ami igazán beleférhet a fanoknak a pár eredeti psp játéka közé... -
rnd #27966 Meg tudom érteni milyen szar neked -
#27965 Hmm Szerintetek crisis core-t le tudjak majd rippelni 1GB alá? gondolom kizárt.. Akkor meg vehetek majd egy 2GBos karit mi? :S
Mennyi mostanában egy 2GBos? -
#27964 16GB-os karik már vannak csak nem itt mo-n
majd irj hogy milyen lett a sansdiks? -
#27963 Jónak íglrkezik ez a jövőhét.
God of War, elivleg kihozzák a 4 gigás kártyám, és szülinapom...
Aztán még márciusban jön ki a 4-es FW, és a 16gigás kártyák is. -
#27962 ha nem UMD lemezről beszélsz, akkor warez. -
#27961 Hali! Bármilyen Custom Firmware-al el lehet indítani ISO/CSO játékokat? -
akta02 #27960 Tőlem egy ezresért :P -
rnd #27959 -
#27958 haggyad már. ez olyan mintha egy focicipőre írnám, hogy kötelező vétel és azt írnád rá, h és azzal mi van, akinek amputálva van a lába? :) az megszívta. a maradék 99,9%-nak kötelező. -
#27957 akkor tényleg ne töltsd le mert amit majd megkapsz játékot nem fog érdekelni mert úgy is megvan. -
#27956 Erre csak azt tudom mondani, hogy ha van olyan játék, ami meg tudja szerettetni velük az akció játékokat (mondjuk ez inkább kaland-akció, vagy valami ilyesmi) akkor ez az. Szerintem ha valaki egyszer kipróbálja, az örökre beleszeret -
rnd #27955 Már miért lenne kötelező?
Aki nem csípi az akció játékokat az messze elkerüli... -
#27954 hát igen, ha van olyan játék psp-re, ami kötelező vétel, akkor az ez.
nomeg a kis Crisis Core-ról se feledkezzünk el: új harci videók -
Dj Siegfried #27953 :) -
#27952 Ja, de az csak külföldön 2 nap :(
Én szerintem nem fogom letölteni, mert megveszem eredetiben. (elivleg 03.28)
HA megjelenik ide gyertek beszélgetni pls: GoW -
#27951 2 nap még A JÁTÉKig. -
#27950 EA-nál sose lehet tudni, én a TDU-nál dobtam egy hátast. -
Dj Siegfried #27949 amatőr hiba volt . bocs :) -
Dj Siegfried #27948 felraktam a 3.90 m33 -2 -t és amikor játékot szeretnék elindítani akkor hibát ír : 800020321
ez mit jelent?
köszönöm előre is -
amdrula #27947 Erőssen kétlem :D -
Dj Siegfried #27946 A burnout paradise ki fog jönni psp-re? -
#27945 Én olyat nem találtam...
nem tudsz belinkelni egy Slim alap flash0-át? -
eM82 #27944 ízlések, pofonok.. ezúttal indok nélkül :P.. van ez így.
Lényegre térve: impose.rsc-ket is felül kell ám írni :).
kd/resource mappa -
#27943 Egyik haverom PSP-jére felraktam a Hun Mododat, de neki sajnos nem tetszik, persze azt nem mondja meg miért...
A biztonság kedvéért csináltam előtte egy mappamentést a Flash 0 tartalmáról.
Visszaraktam tehát az eredeti fájlokat, minden a régi lett, kivéve amikor játszok, és megnyomom a home gombot, akkor még mindig magyar a szöveg. -
#27942 kiváló, nagyon köszönöm még egyszer! :)
már csak +1 psp-t kell beszereznem... ;) -
#27941 Igen, én így Tekkeneztem, és Burnoutoztam!
Kicsit többet tölt, mivel töltés közben átküldi a játék néhány fájlját. -
amdrula #27940 Ha tudnál nem kerdéznéd xD