PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prypiat
Sztaqrva... 7-esbõl nem csináltak? kiváncsi lennék rá... Ha van egy linked esetleg szivesen megnézném.

Üdv: Pripyat

Prypiat
Na én is hozzábõfögök már ehez a slim vs fat témához. Amikor elkezdtem nézegetni a psp-ket még csak a fat volt aztán pár hétre rá kijött a slim is. Elmentem megnéztem,megfogdostam az tûnt fel,hogy baromi könnyû,igaz akksi nélkül volt. Olyan volt érzetre mintha egy erõsebb mozdulattol kettétörne a kezemben. De aztán végül maradtam a slimnél azt vettem meg piano black színben,karácsony után majd elválik mennyire bírja a strapát. 😊 Egyébként meg szerintem is totál mindegy kinek melyik van,mindenki örüljön a sajátjának "oszt jó napot". 😊

Üdv: Pripyat

MaSzKa
az alsó a kínai hamítvány ha veleki nem tudná
a töréstesztje 1 csillagos<#shakehead>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
pufi vs slim olyan mint ez itt:

MaSzKa
a pufi psp az ABS mûanyagból készül a slim-et azt nem tudom de spóróltak az tutti

aki nem tudná az ABS elég jó 1 mûanyagfajta

utángyártott akkumlátorokat felejtsétek el

nekem volt 10 pufi psp-m és volt nálam 1 slim holnap is jön
én elsõ ránézésre tudtam, hogy nem váltanék a pufi-ról az biztos

nekem elsõre a kínai psp hamisítvány jutott eszembe slimrõl

MaSzKa
Total Commander-be 6400kb/s-el olvas és 5200kb/s-el ír max

a gagyira csak 1900kb/s-el lehet írni max

Voltan
Akkor már legyen egy kis ON. Szerintem végre most kezd eljutni a PSP a teljesítményének megfelelõ játékok korszakába. Alant írtam a Silent Hill Origins-rõl, ami beszarás. Tökéletes Silent Hill játék (nem port, nem remake, egy új Silent Hill!!!) egy kis vacak kütyün, amit ott tartasz a kezedben... elképesztõ! Ott volt még a Dead Head Fred-is, amit imádtam (bár nem vittem végig), aztán Manhunt 2 és most a Silent Hill...Hát, ez igen! Nem mondom, a Loco Roco-t is imádom, meg a Chrush-t, meg még jópár játékot, de végre ezek minden kétséget kizárólag bizonyították a PSP létjogosultságát. Pufi-Slim, le van szarva, a lényeg, hogy végre csõstül jönnek majd a jobbnál jobb cuccok!
A DS-tõl meg várjuk a visszavágást 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kata
Akkor most világosságot gyújtok a sötétségedben: nem valódi a flém, hanem hülyéskedünk. Beszívtad, van ilyen.

további jó hisztizést...

[/cserf][/fülünyúl]

Voltan
Hát azt, amelyiknek fel van töltve az aksija!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

öregharcsa
nem hisztizek , már kinõttem belõle, csak azt nem értem ha a userbar készítõknél tudtál normálisan viselkedni itt akkor miért nem tudsz?....igaz, nem szórakozni járok ide és tv-t sem nézek, sõt blikket sem olvasok meghagyom neked ezen szórakozási formákat, én általában segíteni járok ide az sg oldalára, de pont az ilyen emberkék miatt lépett le innen nagyon sok fórumozó...mint minden topicban itt is kerülendõ a flame és te pont azt szaporítod...tehát sok értelem nem volt benne azon kívül hogy 1-2 gusztustalan fotót belinkeltél...(na jó volt 1-2 vicces is).

további jó szemetelést...

http://pspfilez.extra.hu/

Hát még ebben a 35000$-os "gyönyörû" aranytokban 😄

PSN: berghold

plas

Ne vegyé' slimet szvsz mer' lötyögne ebben a 230€-s LV tokban<#whatever>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

avengir
Vannak rá húzó címek+egyedi játékok is; sõt a fat még ezeket is viszi. <#whatever>

https://hotshu.wordpress.com/

avengir
A fórumnak nincs értelme, az alkoholnak viszont igen. <#buck>

https://hotshu.wordpress.com/

kakaoskalacs
Figyelem fogós kérdés!! elárulná nekem valaki hogy megéri e a Slim psp vagy nem?? (mert má volt psp-m fat és eladtam bizonyos okok miatt ) szoval megéri vannak rá huzocimek?

ÜDv kalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Kata
ne hisztizz, olvass blikket, egy fórum nem olvasmány, és nem is kötelezõ, kérdések, válaszok, vélemények ütköztetése és baráti társalgás a célja, nem a te szórakoztatásod, ha nincs semmi a tévében -.-

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
Bizony, és kitartunk a végsõkig 😊

Regards,

skinnyman
Tudom, hogy ezzel a képpel mit akarsz mondani, de sajnos benyaltad 😊
Igen, valóban fényesebb a slim kijelzõje ezen a képen, de ennek mindössze annyi az oka, hogy a fat régi, és az LCD idõvel veszít a fényerejébõl, ugyanolyan lesz a slim kijelzõje is egypár év után.

Regards,

Prince of Máté
Ti melyiket választanátok?

Ha ez a kép se jönne be:
kattanj rá

Prince of Máté
Akkor ez való nektek:

Slim powaa!

Ja, az a 2 hsz is csak hülye kérdés lenne, mennyivel jobb a slimet magasztalni helyette xD

öregharcsa
nem izgulok...csak a sok szart nem elég olvasni, de még néznem is kell?...pffff...a telcsiért részvétem...a 2hsz meg értelmes lenne..

ColdFire
esti flém jól jön, majd lesz itt rend ne izgulj 😊
igy is elég szarul vagyok most nokia e50em halála óta, amugy meg ugyis lenne 2 hsz a topikban

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

öregharcsa
rakhatnál már egy kis rendet hamár te vagy a házigizda a topicban...<#wow3>

ColdFire
pedig skinnyvel probáljuk itt egy esernyõvel nyomni vissza

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Dehogy megyek, akkor már én is kiállok a slim mellett 😄

ColdFire
visszamennyé!

Aki beszól a Slimre, annak Chewbaccával gyûlik mega baja 😛

Kata
attól a fat psp-tõl az agyacskátok is elzsírosodott, azér beszéltek hüjeségeket -.-

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
ennyit értek <#wow3>

ColdFire
vegyél vissza, te kis slimes, bezzeg a nagy FATesek!

skinnyman
Kata
az hogy nyomi fates vagy -.-

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
mivan?
:l

skinnyman

akkoris fat rulez 😊

Regards,

Kata
Legalább ne röhögd el magad, mikor flémet játszunk. Hüje. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
ennyi vótál, béna fates 😊

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
próbáltam erre vmi frappánsat írni de ezzel most megfogtál és összetörtél 😊

Regards,

ColdFire
nemhát😊

Innen is látszik, hogy még közelrõl nem is láttál slimet 😄
Slim power 😄

Kata
lexarom, töröld

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
vegyél vissza, mert törlöm a hszeid! :@
amugy a fatesek nyugodtan fikázhatják a slimet😊

Kata
azért látszik a csavar feje, mert vékonyabb, ergó nem kell olyan mély süllyesztési furat, mint pisalyuk a hóban, hogy összefogja azt a rakás xart, amit fatnek hívnak

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
te a sony-felirattal jáccol? Bár ja amilyen fostalicska lassú a fat, el kell tölteni a készülék nézegetésével a hosszú betöltési idõket. Na meg milyen tré mûanyagból van az a fat? Mint egy wc tartály.

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
Bizony, azt hinnéd valami kínai hamisítvány de nem, ez tényleg ilyen. Valaki meg meg is veszi 😊

Regards,

ColdFire
rofl ez tényleg a slim? 😄
ebbõl kilátszanak a csavarok omg fosh big fosh :c

ColdFire
nézd már meg azta fosh sony feliratot is :c

Kata
csak irigykedtek, hogy a tiétek tetû fat -.-

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
hát jah, a gyengébbik nemnek csak a gyengébbik kiadás jut, ugye szegény Kata? 😛

skinnyman
Ezt a fost hívják slimnek 😊

Regards,