40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28019 Senki nem kér sört?:) -
#28018 Kinnt van a GoW!!
Gyertek a GoW topikba! -
#28017 Hello!
Én most vettem psp-t!
valaki megtudja mondani hogyha van rajta firmware akkor viszi az eredeti UMD lemezt is?
meg hogy kell témát berakni? -
#28016 ok that was weird :D ez mekkora :D szerintem felnis lett a gatyája, mien cuki kis fekete talpa van xDDD -
#28015 LOL!
okay that was...
Nemhogy újravideózná hanem így felrakja :D -
qB0B0p #28014 LOL ezen bexartam XD (ekkora balf**zt-t)
http://youtube.com/watch?v=f7TCf1UyIFI (1:35 környékén)
-
Brinn #28013 Jah, vettem észre... :)
Nem mentettem le a eredeti fatmsmod-t fájlt és most nem birok vele mitcsinálni... :)
Tud valaki küldeni egyet? :D -
rnd #28012 Azért nem biztos hogy ez így kell... -
Brinn #28011 Töltöttem le egyet vhonnan... :) Felülirtam erre aszongya nincs játék/zene felrakva... (3.90 van fenn...) -
Brinn #28010 Igen, s hogyan? :) -
lowdog #28009 psardumper -rel lehet kiszedni az eredeti 3.71-bol a memoriakartya-driver-t (fatmsmod.prx)
erre gondoltal? -
Brinn #28008 Ir vmi psardumpmodot... Azzal mit kell csinálni? :s -
lowdog #28007 dark-alex.org -ról letölthető:
Patch to Load 3.71 fatmsmod on 3.80/3.90 M33 -
Brinn #28006 Bah... :)
Nincs vmi javitás? -
rnd #28005 A 3.80-as firmware-ben lett "lebutítva" a memóriakártya kezelés. Próbálj meg felrakni egy az előtti verziót pl 3.71-et... -
Brinn #28004 Sztem nem eredeti... Sony... És nem lehet vele semmitse csinálni? -
#28003 Helló, most vettem egy 3.50-es fw-el rendelkező fat gépet. Ha jól olvastam csak eredeti Lumines játékkal lehet downgrade-elni. Nincs rá még más megoldás, illetve a közeljövőben nem lehet tudni, hogy lesz? Vennék egy Lumines-t, de egyrészt nem találok sehol, másrészt csak arra a fél órára kéne:) Vagy esteleg van valaki, aki megcsinálja nekem egy sörért?:) -
#28002 PSPlayer nevű progi elméletileg viszi az avikat. kipróbáltam, tényleg vitte, bár vszínű nem az összes fajtát viszi. és elég régi, kiforratlan a progi, jobbat én nem találtam. de az mp4re konvert tényleg a legjobb megoldás, xvid4psp-vel qrvajó minőségű videókat lehet konvertálni. -
lowdog #28001 igen.
kedvencem a 3GP converter, amihez le kell tölteni egy custom INI fájlt, ezzel lehet 480x272 felbontásban is kódolni (lejátszáshoz custom firmware kell ha jól tévedek) -
#28000 Tehat ha fogom a kis .avi sorozat file-t es atkonvertalom mp4 -be akkor menni fog? -
#27999 MP4-et játszik le.
Van rengeteg direkt psp-hez való mp4 konvertáló! google -
#27998 van már rég rá progi a sima avi-ra
de divx avit nam tud -
#27997 Gondolom valamit le tud olvasni nem? Az milyen kiterjesztés? Nem lehet konvertálni? -
amdrula #27996 Eredeti a kártya?
Gondolom nem... -
amdrula #27995 Még semmivel. -
#27994 Gyerekek. Avi file-okat mivel lehet lejatszani PSP-en? -
Brinn #27993 Heyho!
Amikor másolok a memóriakártyára akkor x%-nál kiirja, hogy nem olvasható. Megformattálom a kártyát és utána felbirok rakni egy játékot. Mi a p baja van? :S -
#27992 Jeanne d'arc nem volt rossz, csak ido utan kicsit unalmas lett nekem, meg nehéz, de a története nagyon fasza volt. Remélem ez kicsit kiemelkedőbb lesz jeanne-nel..
Crisis Core-t meg nem gyenég várom, GoW annyira nem érdekel, de persze végig fogom tolni. Viszont ez az echocrome mi? -
rnd #27991 Januárban úgy volt hogy februárban indul. Azóta semmi hír... -
#27990 Tud valaki valamit a készülődő psp játéktesztelő oldalról? Beszállnék videógyártás terén, meg néhány egyéb dologgal is tudnék segíteni.. -
#27989 aham. szóval vmi Jeanne d'Arc szerűség? :) -
rnd #27988 Hatszög mezőkön játszott, körökre osztott, stratégiai játék.
http://www.wildarmsxf.com/ -
#27987 Wild Arms? azmiaz? -
rnd #27986 Most lebuktam... -
#27985 miért? :D mindig alulmaradsz benne? :) -
#27984 GoW 3 nemsokára...
A Ps2-es Gow 2 kézikönyv házulján, pedig a PSP Gow van rajta :P -
rnd #27983 Bugyuta versenyzős játékok nem érnek -
#27982 akkor bővítem a márciusi kínálatot :)
március: GoW, fl0w, Wild Arms XF, CC:FF7, Echochrome, FlatOut: Head On
-
rnd #27981 A japán verzió március 19 (csak japánul), az "ázsiai" (kínai+angol nyelvvel) perdig március 20.
És valóban... tehát.... március: GoW, fl0w, Wild Arms XF, CC:FF7, Echochrome -
#27980 azthiszem egyenlőre csak japán! de sztem nem kell hozzá nagy feng shui tudás :)