PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Én azon vagyok totál kiakadva, hogy egyesek még mindig nem tudnak annyit beírni a google-ba, hogy "psp pdf". Az elsõ találat a megoldás, és kb 5 mp-et vesz igénybe😄
NO OFFENSE, csak ezen mindig megrökönyödök😊
skinnyman
Te nem vagy egyszerû ember :S
Azzal nincs baj, hogy kisbetûvel írod a nagyokat, vagy nem teszel ki minden vesszõt, de csak szarod egymás után a kivétel nélkül elb@szott szavakat.

Regards,

kisgabo
nekem fontos, de kérdésre kérdés? <#rolleyes>

amúgy, pdf puska...

Kata
Psp-n ennyire fontos pdf-et nézegetni? 😊
Egyébként tuti kell hozzá vmi acrobat reader.

[/cserf][/fülünyúl]

kisgabo
hogyan lehet pdf fájt psp-n olvasni? help. pls...

maszka kõszõnõm szépen
MaSzKa
ugyanaddig ameddig a a pufi kb 4-6óra

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

tomi890125
http://www.psptvadaptor.com/PSP_TV_Adaptor_Demo.htm
ez a tv adaptor kompatibilis fat psp-vel is? 😮

The Only One!

te se vagy egy egyszerû enber nem eszt kérdesztem az lehet hogy nem tok helyesen irni ezért elnézést ha valkit meg bánatok vele 😄

psp slim fojamatos játszás melett menyi idejig birja az alap aksi vall
Prince of Máté
Ja, én is HD nézõ vagyok, mostmár egyetlen egy DVD-t sem nézek, mert sokkal gyengébb a kép és a hang.

skinnyman
Akkor linkben.

Regards,

skinnyman
Bazdmeg, elõbb ezt ajánlom figyelmedbe:

Ha ez megvolt, akkor jöhetsz kérdezni 😊

Regards,

skinnyman
Egy handhelden biztos. De messze nem HD. Annak (mint pl én), aki látott már HD-t, a DVD minõségre jobb esetben azt mondja, hogy egy kalap szar, és akkor még finom volt. Sztem 3szor akkora a különbség a HD és DVD között, mint a DVD és VHS között.

Regards,

psp slim fojamatos jatcás melett menyi idejig birja az alap aksi vall
a 720*480 is nagyon szépen mutat!
skinnyman
Biztosan nem tud HD-t. Ma sem létezik olyan kézi akármi, ami HD-t játszana le, ráadásul a PSP nem éppen mai darab (3 éves?). Némelyik 1080p (1920x1080) videónál már az én gépemen is belassul néha. A PSP legfeljebb 720x480 videót játszik le, ami közel sem HD, hanem DVD minõség, egy handheld-tõl ez sem éppen rossz 😊

Regards,

Mennyit ér egy makulátlan, karcmentes duci 3.71 M33 FW-vel? anno base pack volt, minden papir és egyéb kacat megvan hozzá.
Elvileg tud HD majd utánanézek. (és ne hajonlítsd PC-vel pláne amin Window van)

skinnyman
Olvastam olyanokat, hogy játszani nem lehet kikötve, minden mást meg lehet, nemtom mennyire igaz ez.

Regards,

Köszi, nem tünik rossznak, sõt. Biztos vannak sokan akik nagy hasznát veszik.
Én pl. kiba. sokat utazom, rengeteget alszom szállodában külöföldön is és itthon is. Szoval eddig bámulhattam a sok hablaty adót... akkor már inkább GTA-zom 😊
Le kéne cserélni a ducit.
skinnyman
Biztos felismeri. System settings-ben tudod formázni a karit.

Regards,

skinnyman
HD filmet PSP-rõl nézni azért kicsikét erõs, egy P4-es gép sem boldogul el a komolyabb HD-kel 😊 DVD minõséget le tud játszani tudtommal, ez 720x480 pixelt jelent.

Regards,

Prince of Máté
Sokan otthon játszanak PSP-n, és sztem jobb egy 72 centis TV-n játszani, mint egy 4,3 colos PSP-n.
Persze tudom, hogy úgy sokkal hangulatosabb, (én is úgy fogok) de azért nem lehet rossz úgy tekkenezni, vagy HD filmet nézni...

Prince of Máté
Nekem van egy 1 gigás Sony memory stickem, amit a Sony fényképezõnhöz vettem.
Az a kérdésem, hogy azt hogy azt hol formázzam meg?
Ha a PSP-ben, akkor felismeri majd akkoris, ha a fényképezõ mappái vannak rajta?

skinnyman
Azoknak jöhet jól, akinek nincs PS2-jük és TV-n akarnak játszani rajta. Sok értelmét én sem látom a dolognak.

Regards,

tomi890125
jó oké nagyon király hogy lehet tvre is csatlakoztatni apsp-t de azt nem értem minek hisz ennek a lényege hogy marokkonzol és hordozható
ha tvn akarok játszani akkor ps2 ha utközben akkor psp

The Only One!

csá!
PSPn hogyan tudok netezni?mit kell vele csinálnom?kell valamit telepiteni rajta?

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

1 http://www.teamxtender.com/news/uploads/psp-tv%5B1%5D.1.jpg
2 http://www.youtube.com/watch?v=hW3yl_hg4sQ
3 http://www.psptvadaptor.com/PSP_TV_Adaptor_Demo.htm

it van pár probálkozás tv és psp kõzõt
ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Be tudna linkelni valaki egy képet, hogy milyen amikor a slim TV-re van kötve? Hozza a ps2 szinvonalát SD tv-n, vagy vannak kompromisszumok? Video élvezhetõ?
persze

ha slim veszek fell tõrt jatékokat vini fogja ?
wordsworth
A FAT akkor is jó ^^ Meg a Slim is.. De az én Egóm mindent üt.. Respect for me <#worship><#ticking>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

avengir
Dagit már csak használtan vagy bótba, de már csak soványt gyártanak 😄

https://hotshu.wordpress.com/

szevasztok FAT Hol tok veni mert sehol nem találok csak slim van ?
ColdFire
ja és ték, ha már on 😄

ColdFire
és a slim is jó

MaSzKa
<#duma>ok de a pufi a jó akkor is

Prypiat
Ahogy látom nem egy hülyeség ha használom a csuklópántot a géphez... <#hehe>

Üdv: Pripyat

ColdFire
nah jó, itt a vége gyerekek, oks?

Én 1-2 napja zenét hallgattam fejhallgatóval az ágyba amikor kész lett a kajám én hülye felpattan és elindultam puff a PSP jött utánam és vagy 2m-t csúszott a földön kikapcsolt, de nem lett semmi baja még karcolás sem. De uyg beszartam, szal mostmár nagyon mégres vok, hogy a Logitech nem csinál már végre keménytokot a Slim-hez.

MaSzKa

MaSzKa

wordsworth
Ehez en is beszallok, haverhoz mentem fel, vittem PSP-m is.. Hazafelé mikor kiléptem tõlük 50DVD tokkal a kezembe rajta a PSP, erre elkezdett csuszni, aszittem ott halok meg 😄 Leesett a betonra, kiesett a tokbol, még ugrott kettot és a kocsiúton megallt, DVD-ket basztam le mondom magamba ennek annyi.. De semmi baja nem lett a memoria tartonal karcolodott meg egy nagyonkicsit, rakok majd fel kepet... Szoval nemtudom nem lehet könnyen megölni õket...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

MaSzKa
felejtsd el hogy jobb lenne a minõség kb 30%-al lett szarabb

a psp-k minõsége a japan 2.0-ás is javult utána a kinai szarokkal csak romlott

VLB
nekem pufi van, de nagyon jónak találtam a slimet amikor a kezemben volt, én szívesen lecserélném, de sok pénzbe fájna, ezért maradok a réginél, játékokat ugyanúgy viszi és csak ez a lényeg.

Lalikum

Prypiat
Azért nemhiszem,hogy a Sony rontott volna a minõségen,magát járatta volna le ha fél évvel a slim kiadása után mindenhonnan azt lehetne visszahallani,hogy ilyen meg olyan szar. Neki sem érdeke szart gyártani szvsz.

Üdv: Pripyat

Voltan
Ehhez csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy a pufi PSP-met egyszer sikerült lerántanom a polcról a töltõkábelnél fogva, és zuhant kb. 1 métert rá a csupasz padlóra, olyat szólt, mint egy ágyú. Mit mondjak, megállt bennem az ütõ. De a világon semmi baja nem lett, nem vált le az UMD tartó, nem tört be a képernyõ, még csak meg sem karcolódott.
Kíváncsi vagyok, ez a slimnél is így van-e.
Ez eldönthetné a vitát 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

amikor megláttam ezeket a képeket még a vétel elött aszittem sírni fogok - a valóságba totál nem így néz ki hátulról nem tom, hogy sikerült ez a kép amúgy