40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28142 FlatOut topik -
#28141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!khmkhm, ezt nagyon hallkan... JEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!4444444444 -
#28140 Gémsztórenc... -
#28139 khmm FlatOut Head On PAL MULTI5 PSP-OE khmmm -
karajjj #28138 valaki erre plíz -
léri16 #28137 elakadtam a god of war-ban vmi templomban vok és van 1 ló!megnyomom a kört kiir vmi faxságot és utánna semmi megint megnyomom ugyanaz!tom mit kell csinálni de nem tom hogy! -
Dj Siegfried #28136 mennyiért lehet most real sony 2 gb memory sticket venni? az a baj h csak ezeket a kamukat találtam sajna...... -
rnd #28135 Használhatók... attól függ hogy milyen módszerrel hamisítottak. Gyakori a felformázás, amikor egy 512 megásból csinálnak 2 gigásat, az értelemszerűen 512 mega erejéig akár még jó is lehet. Aztán sokszor csinálnak olcsó memóriacsipekből kínai bambuszkunyhóban kártyát, azok semmire sem jók. És még van pár hasonszőrű trükk. Ki kell fogni.
(( szerintem olcsóbb megvenni a drága, márkás, eredeti kártyákat )) -
Dj Siegfried #28134 a vatera tele van fake memory stick- kekkel, de ezek semmire sem használhatók? -
#28133 nálam... :) -
karajjj #28132 vaterán -
#28131 Hol érdemes Memory Sticket venni most? Gondolkoztam a 8 gigásban is. Vagy marad a 4-es, ártól függ. Hol van jó árban? -
karajjj #28130 láma kérdés: hogy lehet a psp-n az umd-rip filmet lejátszani? mármint hova kell másolni, meg hogy lehet elindítani? -
#28129 nekem lehet lesz de jó állapotba kicsit többért -
#28128 Nincs beállítva MAC szűrés a routeren? Ha van titkosítás, az be van állítva a psp-n is? Megpróbáltál 2 cm-re routertől csatlakozni? Próbáld ki hogy kikpacsolod a ps3-mat meg a lapitopit. -
Chris Lowe #28127 Igen pont addig jut el, aztán jön a "connection error has occured. The attempt to obtain the IP address timed out".
Furcsa mert közben arról a laptopról írok ami wifin megy...
-
#28126 új CC:FFVII képek/videók -
#28125 Odáig eljut a psp hogy "obtaining IP adress" ?
Mit ír ki előtte, utána?
Titkosítás van-e a routeren? -
Chris Lowe #28124 Kéne egy kis segítség! Vettem egy psp-t és próbálom beállítani az internetet, de nem akar elindulni. Routeren keresztül menne amire rá van kötve zsinóron a ps3 és egy laptop ami wifin megy. A psp felismeri a linksys routert 80%-os lefedettséggel de nem akar menni mégsem. Mi lehet a gond? -
#28123 Nna, nemrég elérhetővé vált a két kommunikációs feature PSP-re. Skype, Go!Messenger. Egyvalami naon hiányzik. A mikrofon.
Úgy tudom, hogy a mikrofonnak több módja van:
- Go!Cam usb kamera
- Talkman progihoz való USB-s mikrofon bemenet
- SOCOM headset.
A Socom headsetnél úgytudom mindenképpen kell a távirányító. Mivel a mikrofonos headsetnek négyérintkezős 3,5 mm -s jack csatlakozója van, és ez a csatlakozóbemenet csak a PSP Remote távirányíton van.
Ez igaz?
Én megcsináltam a saját headsetemet melynek egyik vége 3,5mm-s 4 érintkezős jack, a másik vége 2 db 3,5mm jack bemenet. Az egyik stereo, a másik mono. A kábelhez leírás itt.
Csak az a kérdés, hogy hogy lehet a slim psp-hez való remote távirányítóhoz hozzá jutni?
Azt ugyanis csinálni nem lehet, mivel a slim-en a fejhalgató bemenet mellett van egy 8 pólusú csatlakozó (a fat-nél 2X3). Ezen keresztül kommunikál soros adatátvitel használatával a távirányító (hangerő, zenelejátszó funkció vezérlés). A távirányítóban ezért mindenféle ic, meg egyéb kütyü van, úgyhogy DIY kizárva.
Valakinek ötlet a mikrofon probléma körre? -
#28122 nekem van, de mi az a 30 körül? :) -
#28121 a fórum nem, csak a topik :] -
#28120 nézz át a gow topicba :) -
#28119 csak én érzem úgy vagy tényleg kihalt egy kicsit a fórum? -
#28118 eladó!:) -
#28117 nincsen valaki akinek van egy joálapotu psp fat-je 30körül? -
#28116 én is -
#28115 Utána tegyétek fel az SP1-et is -
rnd #28114 Windows XP - Windows Vista - OSX Leopard
A theme mappába kell őket másolni... -
#28113 Még nem...
Elvileg jövő héten érkezik de ezt mondják már 3 hete. -
#28112 attól még nem kell sötétnek lenni, psp windows-al. gratulálok. -
#28111 "Életkor: 14-18 között"
mi a fasz bajod van??
lb 2-3 napja van PSP-m! -
#28110 sandisk megjött már neked? -
Dj Siegfried #28109 mac os x -
Dj Siegfried #28108 miért jó feltelepíteni a mac os x et psp-re ??? -
#28107 Életkor: 14-18 között -
#28106 de azért a dolgokat nagyon vágod:D -
#28105 ÚRISTEN -
eM82 #28104 jaja, s ha feltelpíted az OS X-et utána érintőképernyőssé válik a PSP kijelzője.
:P -
eM82 #28103 inkább nagy FAQx, ha minden alap kérdésre 100000xer válaszolnék.. :D
Szerintem sokan azt hiszik, hogy poénból írtam össze amit... Néha sírni tudnék, hogy egyesek mennyire nem veszik a fáradtságot egy kis utánaolvasásnak.