PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézd meg pl. az apronet-et, keress rá hogy psp, szinte mindneki úgy árulja hogy már "meg van csinálva".
Sziasztok.

Fiamnak szeretnék venni PSP-t. Nemtudnátok ajánlani egy oldalt ahol aránylag olcsón lehet rendelni PSP-t?? és melyiket érdemes venni FAT et vagy a SLIM -et.És hogy mennyibe kerül megcsinálni úgy hogy elfussanak rajta a tört játékok? Esetleg lehet valakitõl kapni úgy PSP-t hogy már megvan csinálva?? köszönöm a válaszokat

Prince of Máté
A megoldás: PSPVideo 9

THX to FAQ

3gp converter + van hozza egy speci beallitas fajl.

ingyenes egyebkent.

Prince of Máté
Tudtok olyan videó konvertáló progit, ami 480x272-be(PSP felbontása) konvertál?
Nekem a PSP Movie Creator van, de az nem tud ilyet.

avengir
jönn a karácsony?

https://hotshu.wordpress.com/

MaSzKa
SonyPSP eredeti Full UMD-Lemezek

Gyári Tokba
Kézikönyvel
Jó állapotban

-Prince Of Persia Rival Swords (4900Ft)
-Burnout Legends (3900Ft)

a 2 együtt fix: 7500Ft

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
énm ár tegnapelött játszottam is vele

régi kedvenc:-)

laci 700
Nekem is a slim jobban tetszik! meg az újab is. sztem azt veszem...

TYRIAAAAAAAN

ójessz.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Ez tuti, mert már mind 1,5 éves minimum xD

Én még mindig a slimet venném 😄

PSN: berghold

torrente
A vastag ps2 megbízhatóbb és jobban is tud hûlni. Persze a chippeltekre gondolok.

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

MaSzKa
<#lama><#lama>

MaSzKa
Japan Pufik a legjobbak ezzek tutti 1,5évet kibírnak minimum

laci 700
Hi! Szerintetek sima PSP vagy PSP slim? melyik a jobb? és miben? megéri PSP-t venni? nem megy tönkre hamar? THX!

Prince of Máté
Ha nem esett volna le akkor lefordítom:
<#lama> verzió:
Üzenném minden hülyegyereknek, aki a címben írt kulcsszóra keresve talált el ide, hogy nincs hagyományos értelemben vett mûködõ PSP emulátor. Nem létezik. Létezik PSPe, ami homebrew emulátornak jó, másra nem nagyon. Egyáltalán miért akar bárki is PC-n egy kézikonzolt emulálni? Ilyen nagy öröm lenne 480×272 képpont méretben játékokkal játszani? Mindegy, tudom, hogy nagy az az állatkert, de meg kellene magasítani a kerítést.

Zickler
Bocsi (lehet hogy én vok a hülye) de itt én nem találtam mûködõ emulátort. egyáltalán elolvastad te hogy mi van odaírva?

Battletag: Muhee#2716

MaSzKa

En a jovore gondoltam, nem a jelenre, amdrula jol erzi,
de latom mar kar volt irnom azt a postot...
Amugy engem rohadtul nem erdekel a fat vs. slim flame, nekem slimem van, valszeg ha fatem lenne, akkor is ugyanenynire meg lennek elegedve vele.
Amugy meg a Crush egy fasza game 😄

MaSzKa
nem vagyok jós

mivel már fat-et ujonnan nem is lehet kapni

szerintem akkor is olcsóbb lesz a fat

nézd meg még mindig sokan vesznek vastag ps2-t mivel olcsóbb 10eft-al és ugyanazt tudja mint a slim kb

Az hogy most jobban megy a fat, mert olcsóbb nem jelenti azt, hogy egy pl. egy év múlva is így lesz.

MaSzKa

MaSzKa
semmivel nem gyorsabb a slim
ha memkariról töltesz akkot tök egyforma

umdrõl meg nem sokan játszanak itt :-)

MaSzKa
micsoda ne mondj hülyeségeket

én 10 simát elöbb eldok mint 4 slimet

a pufi olcsóbb ezért több mindekinek van rá pénze

és a pufi sok mindenbe jobb is egyedül nincs rajt tv kimenet amihez amúgy is 6000ft-os kábel kell külön megvenni

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Igazából van érv mindkettõ mellett és ellen is. Szerintem az lesz, hogy a "piszkos anyagiakra" bízom, hogy mivel jövök majd ki jobban... Köszi még egyszer! Hali!
öregharcsa
én próbáltam...szart sem ér...<#wow3><#szomoru1>(amit skinnyman linkelt)

http://pspfilez.extra.hu/

skinnyman
Ilyen nem létezik, de ha igen, akkor biztosan nem mûködik jól.
Találtam neked: link
Sztem túl sok jóra ne számíts velük. (a legjobb, ha semmire se számítasz és akkor nem érhet negatív meglepetés)

Regards,

Zickler
Csá mindenkinek.
Lehet hogy ez nem ide való kérdés, de enm tud valaki egy PSP emulátor-t
PC-re. Amit egy magamfajta láma is tud kezelni.
Elõre is köszi.

Battletag: Muhee#2716

Slim psp + Sandisk msduo kari 😄.

deep
Sziasztok!
Most készülök PSP-t venni. Tudna valaki egy rövid összefoglalót írni nekem, hogy hol érdemes most venni(ár, kiszerelés(value, giga pack(ha van még ilyen))), érdemes-e valamire figyelni. Stb,stb😊 Köszönettel elõre is
Közben ahogy nézegettem, ez valami olyanra való, hogy a régebbi firmvarek POPloaderjeit is lehessen hasznáálni mert állítólag van ami csak azon megy...

De azt nem értem, hogy nekem megse jelenik a plugin a recovery menüben. ez mitöl lehet ?
wordsworth
Hali szerintem a popsloader plug csak régebbi FWhez kellett az ujjakba már 'bele van építve" ha jol informáltak.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Sziasztok, kicsit gondba vagyok PSP-n a PS1 játékokkal.
Elõszöris nem értem minek a POPSLOADER pluggin, amikor anélkülis mennek a játékok.
A másik,. hogy nincs valahol egy lista hogy melyik játékot milyen fake ID-vel kell konvertálni hogy rendesen fusson ?
Röfikapitány
HI GBA Emulator leszedtem de nem tudom hová kell másolni a cuccot!Tud ebben segíteni valalaki?Játékokat is hogy hová kell majd tenin köszi!

skinnyman
UMDGen

Regards,

Prince of Máté
Mi annak a programnak a neve, amivel lehet ISO-t rippelni?
PL kivenni a videókat, zenéket meg ilyeneket.

Röfikapitány
HI!HAsználja valaki a mapthist?vagy másféle térkép progit ha van egyáltalán?HA igen dobhatna egy linket hogy kell feltenni és honnan lehet letölteni!(Budapest térkép kellene)

ELörre is köszi!

kisgabo
köszke

skinnyman
Akkor is eléggé hülye indoknak tartom, hogy késõbb jobban el lehet adni. Meg nem is feltétlenül igaz, mert a fat-et ha már nem fogják gyártani és valakinek olyan kell, sztem többet kiadna érte.

Regards,

Itt a távirányító progi!Magyar leírással! Használjátok egészséggel.
Lol, bakker, en nem a slim elonyeit irtam le ember...
Hanem a kerdeseire valaszoltam a slimmel kapcsolatban...
Es kit erdekel, hogy te el fogod-e adni? Õ kerdezte, miert erne meg slimet venni, en meg mondtam egy lehetseges indokot. Nem mindenki tartja meg elete vegeig a gepet, kozbejohet barmi, amiert szukseges eladni.

kisgabo
mekkora loller, megveszem azért a slimet, mert késõbb eladhatóbb. nekem 2 éves a FAT revision, cheapboy rulz, darabig filóztam hogy eladom, de szerintem már nálam fog nyugdijba menni.

kisgabo
hol van az infrához tv távrecsegõ proggi? pls.. <#wow1>

torrente
Egy fat 3.72-esrõl van szó.
Köszi a választ!

Basic PSP elõnye hogy lehet vele TVt távirányítani, meg file-t küldeni mobilról vagy bármely infrás eszközrõl.
Szerintem ha a Basic PSP procijának megnöveled a teljesítményét akkor az is gyorsabban tölti be a játékokat, nem csak a slim. max. hamarabb lemerül. Venni kell jobb aksit, és ha nagyon sokat akarsz játszani akkor máris van két aksid, szóval mentesz egyet a játékban és kicseréled, mikor lemerülne.
skinnyman
-az elsõ pontot nem értem, mert mégis miért kéne eladni? én soha nem fogom eladni a PSP-met.
-ezt teljes mértékben tudja a fat PSP is, minden további nélkül
-lehet, hogy sok meg, de sok nem megy
-ez elõny? 😊
-ennek mi köze a slimhez? Ha létezik ilyen, 100%, hogy sima PSP-n is jó (vagy csak azon jó)
-némelyik gyorsabban töltõdik be, a legtöbbnél minimális, elhanyagolható a különbség.

Ami komoly elõnyt látok a Slim mellett az a kisebb fogyasztás, és hogy belemegy a speciális akkufedéllel (eléggé kilóg) a fat PSP aksija is, így 11 óráig is bírhatja a játékot a cucc.

Regards,

Hello, en most vettem slimet csutortokon, par dologra tok valaszolni neked:
- en a slim mellett dontottem, mert ha kicsit kesobb eladasra kerulne a sor, akkor szvsz az jobban eladhato marad, mint egy mar hasznalt fat,
- menut persze meg tudod, en most pakoltam fel ra par PTF temat, azzal a menuben levo ikonok is lecserelodnek, nem csak a hatter, de olyan lehetoseg is van, hogy a hatterben futo hullamot csereled csak le masra
- azt nemtom milyet nem tudsz, egyelore nekem minden ment, ezek: Bookr (pdf, txt olvaso, eleg jo), ScummVM (regi dosos lucas artos gamek futtatasahoz), meg egy plugin, ami arra jo, hogy game kozben is mehessen a zene
- nincs infra
- billrol lattam mar kepet, ami usb-n csatlakozott, de hogy valoban kaphato e azt nem tudom
- ja megvalami, slimen gyorsabban betoltodnek a jatekok, youtube-on van par video, amikor ugyanazt a jatekot inditja el a csavo mindket gepen, meg lehet nezni, mennyivel gyorsabb egyes jatekokban

Helló!
Feltehetõen hamarosan veszek majd egy PSP-t.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik éri meg jobban, a Slim vagy a Fat PSP? Csak azért, mert ha jól olvastam a FAQ-ot, akkor a Slimen nem biztos, hogy fut minden. (1.50 FW-es cuccok). De ez konkrétan mire terjed ki? Milyen program az, amit nem tudok telepíteni esetleg, amúgy viszont hasznos lenne? Vagy a menü hátterét tudnám változtatni? Összességében melyik jobb?
És még egy kérdés. Ugye a Slim-en nincs infra. Volt egy próbálkozás a TyDoPad nevû programmal, amivel valamilyen infrás billentyûzetet lehetett psp-hez csatlakoztatni. Gondolom, ez után már nem lehetséges. Viszont: hogy tudjátok? Folytatódik a projekt, hogy lehessen valamilyen billentyûzetet használni hozzá?
Elnézést, ha olyat kérdeztem, amit tudnom kéne. Válaszaitokat elõre is köszönöm! Helló!