PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fiamnak szeretnék venni PSP-t. Nemtudnátok ajánlani egy oldalt ahol aránylag olcsón lehet rendelni PSP-t?? és melyiket érdemes venni FAT et vagy a SLIM -et.És hogy mennyibe kerül megcsinálni úgy hogy elfussanak rajta a tört játékok? Esetleg lehet valakitõl kapni úgy PSP-t hogy már megvan csinálva?? köszönöm a válaszokat
ingyenes egyebkent.
Nekem a PSP Movie Creator van, de az nem tud ilyet.
Gyári Tokba
Kézikönyvel
Jó állapotban
-Prince Of Persia Rival Swords (4900Ft)
-Burnout Legends (3900Ft)
a 2 együtt fix: 7500Ft
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
régi kedvenc:-)
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Én még mindig a slimet venném 😄
PSN: berghold
<#lama>#lama> verzió:
Üzenném minden hülyegyereknek, aki a címben írt kulcsszóra keresve talált el ide, hogy nincs hagyományos értelemben vett mûködõ PSP emulátor. Nem létezik. Létezik PSPe, ami homebrew emulátornak jó, másra nem nagyon. Egyáltalán miért akar bárki is PC-n egy kézikonzolt emulálni? Ilyen nagy öröm lenne 480×272 képpont méretben játékokkal játszani? Mindegy, tudom, hogy nagy az az állatkert, de meg kellene magasítani a kerítést.
Battletag: Muhee#2716
de latom mar kar volt irnom azt a postot...
Amugy engem rohadtul nem erdekel a fat vs. slim flame, nekem slimem van, valszeg ha fatem lenne, akkor is ugyanenynire meg lennek elegedve vele.
Amugy meg a Crush egy fasza game 😄
mivel már fat-et ujonnan nem is lehet kapni
szerintem akkor is olcsóbb lesz a fat
nézd meg még mindig sokan vesznek vastag ps2-t mivel olcsóbb 10eft-al és ugyanazt tudja mint a slim kb
ha memkariról töltesz akkot tök egyforma
umdrõl meg nem sokan játszanak itt :-)
én 10 simát elöbb eldok mint 4 slimet
a pufi olcsóbb ezért több mindekinek van rá pénze
és a pufi sok mindenbe jobb is egyedül nincs rajt tv kimenet amihez amúgy is 6000ft-os kábel kell külön megvenni
Igazából van érv mindkettõ mellett és ellen is. Szerintem az lesz, hogy a "piszkos anyagiakra" bízom, hogy mivel jövök majd ki jobban... Köszi még egyszer! Hali!
http://pspfilez.extra.hu/
Találtam neked: link
Sztem túl sok jóra ne számíts velük. (a legjobb, ha semmire se számítasz és akkor nem érhet negatív meglepetés)
Regards,
Lehet hogy ez nem ide való kérdés, de enm tud valaki egy PSP emulátor-t
PC-re. Amit egy magamfajta láma is tud kezelni.
Elõre is köszi.
Battletag: Muhee#2716
Most készülök PSP-t venni. Tudna valaki egy rövid összefoglalót írni nekem, hogy hol érdemes most venni(ár, kiszerelés(value, giga pack(ha van még ilyen))), érdemes-e valamire figyelni. Stb,stb😊 Köszönettel elõre is
De azt nem értem, hogy nekem megse jelenik a plugin a recovery menüben. ez mitöl lehet ?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Elõszöris nem értem minek a POPSLOADER pluggin, amikor anélkülis mennek a játékok.
A másik,. hogy nincs valahol egy lista hogy melyik játékot milyen fake ID-vel kell konvertálni hogy rendesen fusson ?
PL kivenni a videókat, zenéket meg ilyeneket.
ELörre is köszi!
Regards,
Hanem a kerdeseire valaszoltam a slimmel kapcsolatban...
Es kit erdekel, hogy te el fogod-e adni? Õ kerdezte, miert erne meg slimet venni, en meg mondtam egy lehetseges indokot. Nem mindenki tartja meg elete vegeig a gepet, kozbejohet barmi, amiert szukseges eladni.
-ezt teljes mértékben tudja a fat PSP is, minden további nélkül
-lehet, hogy sok meg, de sok nem megy
-ez elõny? 😊
-ennek mi köze a slimhez? Ha létezik ilyen, 100%, hogy sima PSP-n is jó (vagy csak azon jó)
-némelyik gyorsabban töltõdik be, a legtöbbnél minimális, elhanyagolható a különbség.
Ami komoly elõnyt látok a Slim mellett az a kisebb fogyasztás, és hogy belemegy a speciális akkufedéllel (eléggé kilóg) a fat PSP aksija is, így 11 óráig is bírhatja a játékot a cucc.
Regards,
- en a slim mellett dontottem, mert ha kicsit kesobb eladasra kerulne a sor, akkor szvsz az jobban eladhato marad, mint egy mar hasznalt fat,
- menut persze meg tudod, en most pakoltam fel ra par PTF temat, azzal a menuben levo ikonok is lecserelodnek, nem csak a hatter, de olyan lehetoseg is van, hogy a hatterben futo hullamot csereled csak le masra
- azt nemtom milyet nem tudsz, egyelore nekem minden ment, ezek: Bookr (pdf, txt olvaso, eleg jo), ScummVM (regi dosos lucas artos gamek futtatasahoz), meg egy plugin, ami arra jo, hogy game kozben is mehessen a zene
- nincs infra
- billrol lattam mar kepet, ami usb-n csatlakozott, de hogy valoban kaphato e azt nem tudom
- ja megvalami, slimen gyorsabban betoltodnek a jatekok, youtube-on van par video, amikor ugyanazt a jatekot inditja el a csavo mindket gepen, meg lehet nezni, mennyivel gyorsabb egyes jatekokban
Feltehetõen hamarosan veszek majd egy PSP-t.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik éri meg jobban, a Slim vagy a Fat PSP? Csak azért, mert ha jól olvastam a FAQ-ot, akkor a Slimen nem biztos, hogy fut minden. (1.50 FW-es cuccok). De ez konkrétan mire terjed ki? Milyen program az, amit nem tudok telepíteni esetleg, amúgy viszont hasznos lenne? Vagy a menü hátterét tudnám változtatni? Összességében melyik jobb?
És még egy kérdés. Ugye a Slim-en nincs infra. Volt egy próbálkozás a TyDoPad nevû programmal, amivel valamilyen infrás billentyûzetet lehetett psp-hez csatlakoztatni. Gondolom, ez után már nem lehetséges. Viszont: hogy tudjátok? Folytatódik a projekt, hogy lehessen valamilyen billentyûzetet használni hozzá?
Elnézést, ha olyat kérdeztem, amit tudnom kéne. Válaszaitokat elõre is köszönöm! Helló!