40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28182 Hali.
Az lenne a kerdesem, hogy honnan tudom melyek azok a PSP jatekok amiket lehet ugy jatszani, hogy mindakettoknek van PSP-je. WIFI vagy neten keresztul?
Elore is koszi. -
#28181 Kedden lesz 1 hónapja...
Szal 1 hónapot kell rá várnom össz-vissz, jóesetben...
Honlapon : "Szállítási idő: 1-10 nap " htX -
#28180 jah futott nekem is -
#28179 :D mióta rendelted meg? -
Dj Siegfried #28178 megy rendesen -
#28177 Kedden végre kihozzák (elvileg) a kártyát! -
#28176 psp/theme a ptf-eket -
Brinn #28175 Reggelt!
3.90 feltelepitése után jött elö a probléma, hogy nem birok játékot felmásolni. Felraktam a 3.71-et, mert azt mondta valaki, hogy abba még nem baszták el a memóriakártya olvasót... De amikor másolom a játékot ugyanúgy kiirja, hogy Olvasási hiba... Ha formattálom a kártyát akkor egy játékot felbirok rakni, de ez se müködik mindig...
Tudok vele valamit csinálni? -
#28174 hova is kell a témákat bemásolni? köci -
#28173 azt hittem én vok a balfax -
rnd #28172 Vagy az FF:CC volt az? -
rnd #28171 A zeredeti biztos nemojan...
Olvastam valahol hogy a Square-Enix vicces volt a FF12vel DSre mert ha nem a zeredetivel tolod, 20 perc után kiírja hogy "köszi hogy kipróbáltad" és kikapcsol a masina és utána mentésről visszatöltve is véletlenszerű időközönként. -
#28170 most néztem csak quick start-ot, annál gebasz, de többi eddig megy -
#28169 pont ezt mondtam
:-( -
#28168 quick start-nál viszont lelövi magát psp -
#28167 nálam megy, 5 percre néztem csak kb. de elsőre nem néz ki rossznak -
#28166 sok psp theme -
#28165 Toca race driver 3 challenge megy neketek faszán?
nekem már a betöltésnél lefagy:-( -
Brinn #28164 Kész a pandora, 1.50-ös van fenn, vki tud adni egy linket ahol downgradelés le van irva és használható? Vagy csak annyit, hogy hol kezdjem el? -
Brinn #28163 Szóval, volt egy szoftveres pandora(sikerült), azután (nem gondoltam, hogy nem kéne) fel patcheltem 2.71-re, aztán ahogy a leirásban van megcsináltam mindent, de 2.71-ben maradtam, most megint padórázok egyet... Utána hogy downgradeljem? Minden féle képpen kell hozzá vmi umd-s játék, vagy meg lehet itthon is csinálni? -
#28162 Terjed a PSP oktatási célú felhasználása. Ezúttal Loco Roco bukkant fel mint a tanulást segítő szuperhős.
katt
Hamarosan pedig egy cég mutat be PSP-re írt oktató programokat
katt
Reméljük még lesznek ilyenek. -
rnd #28161 Bármilyen márkájú jó, csak ne gagyi legyen amin az adatok összekavarodnak a rámásolás és a felhasználás közt Az akksival meg ha tutira akarsz menni veszel eleve pandorázottat (de szép magyar szó). Ha megvagy eladod, esetleg pandorázós bótot nyitsz és milliomos leszel belőle. -
#28160 Sandisk ultra2 javasolt 10év garival -
#28159 Jo inkább olvasok még. :)
Memóriakarinál Memory stick pro duo a lényeg de nem kell hogy Sony legyen ugye? 128MBsom van Sandisk. -
#28158 Sztem vidd el vkihez aki megcsinálja neked vagy olvass még egy kicsit. Az utolsó 3 mondatból sugárzik, hogy fogalmad sincs mit is akarsz/kell pontosan csinálni. -
#28157 Üdv.
Az lenne a kérdésem hogy panndora akksi készítés előtt állok és nem tudom melyik módszert válasszam. Szoftweres vagy hardweres.
Nekem jobban tetszik hardweres csak nincs itthon pálkam meg ón.
De olvastam OS Pandora Battery Tool v0.5 nevű dologról, de azt meg nem ismerem annyira. Az csak 3.90en jó? nem tud valaki egy másik hasonló progit ami működik alacsonyabb CFWjű gépeken? (3.7 3.8)
Előre is köszöntem. -
lowdog #28156 kicsit részletesebben ha lehet. mit csináltál? -
rnd #28155 Az amerikai PSNen GoW theme és 4 háttérkép... lehet tőteni... -
Brinn #28154 Hali! Nem TA-082 alaplapom van, és downdatelni próbáltam, megkaptam a piros képernyöt, de még mindig 2.71 van fenn...
Valaki segitsen már légyszi! -
Dj Siegfried #28153 van 1 eladó 1gb memory stick duo pro-m eladó. érdekel valakit? PÜ -
#28152 khmmm Wild Arms XF USA PSP-ZRY -
karajjj #28151 köszönöm szépen -
#28150 utánaolvastam, ezt írják:
ide másold: /ISO/VIDEO
ISO-ban, ne tömörítsd.
VSH menüből válaszd az ISO VIDEO MOUNT-ot, ott balra-jobbra nyilakkal válaszd ki.
UMD legyen bent, noumd-vel nem müxik. -
karajjj #28149 mégmindig senki? -
#28148 NAND = A PSP alaplapján elhelyezkedő Memória, ami a PSP FW-ét ill. a felhasználói beálltásokat tárolja.
Dump = A FW egy másolata, emulációra használják. (Néha visszafejtik (ezáltal lehet módosítani a FW-t)).
by FAQ -
Brinn #28147 Pandora akksit próbálom csinálni, ez alapján. De aszongya mspformat.exe I enter y enter után, hogy: Pseudo format is not necessary.
Mi a gond? :S -
#28146 A PSP nadjának a dumpolása mit jelent? -
#28145 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jobb oldali szobrot alatta szét kell lőni lángcsóvával és utána ugorj rá és utána a lóhoz, én is szenvedtem 20 percet itt. -
Dj Siegfried #28144 köszi -
#28143 én vaterán vettem és simán bírja + elég gyors