PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony PSP-2000 PSP Slim & Lite részletes információ:
Jobb Wi-Fi kapcsolat.
Rövidebb töltési idõ az UMD adatok átmeneti memóriába való mentése által.
Belsõ memória (RAM) 32 MB-ról 64 MB-ra duplázódott.
Megnövelt akkumulátor élettartam az alacsonyabb energiafogyasztásnak és az USB porton keresztül történõ letöltésnek köszönhetõen.
33%-al csökkentett súly.
19%-al csökkentett vastagság.
Videó(TV) kimenet.
Újratervezett d-pad és gombok.
A Wi-Fi kapcsoló átkerült a konzol tetejére.
Új UMD tálca design.
Nincs többé infra-vörös port.
A hangszórók új helyen vannak, a képernyõ tetejéhez közel.
A Memory Stick slot új helyre került.
Legtöbbször dns problémát it ki de volt(de volt amikor a proxy-val volt valami)
ELörre is köszönöm az ötleteket!
én most vettem 2db gépet, ilyet😞PSP-Slim&Lite,Giga Pack*,új,3.71-flash,gar,gép+töltõ+2GB memo+fülhallgató+tok+törlõ!)
darabja 50 ropi volt...vannak olcsó erdeti játékok(5000ft) és kiegészítõk is..(pl😛SP-Memória kártya-új, eredeti(hehe) , 2 GB, garancia!-5000ft).
ha érdekel küldj egy privit és adom a címet...
http://pspfilez.extra.hu/
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
http://www.consolecorner.hu/#page5
http://www.globalgame.hu/webshop
ennél én 1000Ft-al leszek olcsóbb és plussz átalakítás és plussz játékok is lesznek
1 szóval konkurenciának löttek<#vigyor2>#vigyor2>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
rózsaszínt azt hanyagoljuk azért...
jöhet pm-ben is ajánlat... de gyorsan, mert visszatérnék már a psp-sek közé <#crazya>#crazya>
"Alaposan megörvendeztette az utazó játékosokat a Sony: kiadta ugyanis a PSP Extended Life Battery Kit-et, ami az eredeti és a karcsúsított PSP-khez egyaránt használható.
Ezt is ugyanoda helyezhetjük el, ahova a hagyományos akkumulátorokat is, de azokkal ellentétben ez 2.200mAh-t szolgáltat. A Sony becslései szerint a karcsúsított modellek élettartama ezzel az új erõtartalékkal lényegében megduplázható, "számos további" játékra vagy filmezésre fordítható órát bizosítva.
Kapható természetesen PSP-forgamlazóknál lesz, a gyártó által ajánlott fogyasztói ára pedig $39,99 (kb. 7.040 Ft)."
Sima PSP-hez eddig is volt 2200-as, gondolom az újdonság az, hogy Slim-hez is van.
Regards,
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"3AV kábel
AKCIÓS TERMÉK!
Segítségével a TV-re kötheted PSP Slim gépedet.
Hossza 2,5m.
Ár: 3990 Ft"
link
Regards,
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Regards,
Egyébként _szerintem_ szimplán a kereskedõk csesznek behozni a slim cuccait (drót, figyibogyó, tok, vonó...).
[/cserf][/fülünyúl]
Regards,
( helyes irásért el nézést kérek 😄 )
[/cserf][/fülünyúl]
Regards,
[/cserf][/fülünyúl]
Regards,
A psp-met csak játékra használom, meg zenehallgatásra. És minden játékom jogtiszta. Én erre vagyok büszke, nem arra, hogy milyen megpiszkált gépem van, amin minden kalózcucc fut...
[/cserf][/fülünyúl]
Hehe, látszik, hogy Slim-ed van és nem tudsz róla, hogy milyen homebrew dolgok léteznek. Pedig van az avi playertõl a file manager-en, film feliratozó programon és takarékos mp3lejátszón át a youtube-ig MINDEN-re program 😊
Itt is van egy PDF progi, talán ez jó lesz.
Regards,
Sztem tuti kell hozzá vhogy acrobat reader, csak nem tudom van-e olyan, amit a psp felismer és elindít. Esetleg utána lehet nézni más formátumoknak is. De a legegyszerûbb szerintem, ha psp képernyõnyi jpg képekben teszed fel a puskát - így nagyítani sem kell használat közben, és sztem ugyanúgy használható, mint doc vagy pdf ha olvashatóan van elmentve.
[/cserf][/fülünyúl]