PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Üdv: Pripyat
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Lendületes lövöldözõs játék, melyben egy repülõgépet irányítunk. A függõleges mozgású játékban a hullámokban támadó ellenséges repülõket, földi objektumokat és a pályák végén található fõellenséget kell legyõznünk. A harc során különféle extra tárgyakat: erõ, fegyver. Élet stb. vehetünk magunkhoz.
by
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Aláírásban történõ apróhirdetéshez csak odaútra szóló ajándékjegy jár a Banamákra!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Amugy mennyiért akarják adni? csak kiváncsiságból.
Regards,
Regards,
Egy fontos kérdésem lenne. Tegnap megkaptam a PSP Fat-emet, amit elvileg meg fogok venni, hogy próbáljam ki. (Ezúton is tiszteltetem a Sony-t, HATALMASAT ALKOTOTT!!! <#vigyor0>#vigyor0> ) De volt egy kis gond. Tegnap este kb. 4X egymás után eltûnt a a kép 40%-a! Stand by módba be és vissza után minden jó volt, aztán megint eltûnt. Aztán, mikor ezt kb. 4X megcsinálta, többet nem fordult elõ (legalábbis tegnap este óta). Mitõl lehet ez? Komoly probléma vagy könnyen orvosolható? (csak hogy tudjam, mennyire kellene visszaadnom a gépet a srácnak, akitõl vettem volna) Légyszi válaszoljatok!
És még valami: ha pl. txt fájl olvasót szeretnék feltenni, azt melyik mappába kell? A kártyára másolás után kell valamit beállítani a PSP-n is, hogy lássa a progit? Elõre is köszönöm, ha segítetek!
A gépen 3.52 M33-as FW van.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Olyan fejhallgatót keresnék psp-hez ami faszán visszaadja a játékok/zenék hangjait de nem a hagyományos fejtetõn rögzíthetõ változat érdekelne.
a SLIM minõségbe és 1.50-es kernel hiánya miatt és 1. ránézésre megbukott nálam
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
1-2, Sony Bravia copy? :o
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
oszd meg velünk 😊
kissebb és sok dologban jobb lett...