40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28223 PSP-hez a sima nem hamis is elég.
ez a vicces
gagyi 1 szar
neken 2 high speed is kifingott már és ismerősnek is 1db
hosszútávon drága lehet
és kurvaléassan lehet rá írni és gari sincs rá -
amdrula #28222 Ez volt a kérdés:
"Van amihez nem elég a Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme II sebesége és inkább a Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme III kellene?"
Erre a válasz az, hogy van de nem PSP témában.
Amúgy nem tom mi a vicces azon, hogy teljesen jól megy minden egy nem ultra/extreme Sandisk kártyáról... -
#28221 lol -
amdrula #28220 Ezek nem a psphez vannak kitalálva, hanem fotózáshoz.
PSP-hez a sima nem hamis is elég. -
#28219 Igaz Sandisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB és Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme III 4GB csak elöbb lusta voltam másolni és csak töröltem egy I-t. -
#28218 már ugy van :D
Válasz 'KillYou' üzenetére (#28215) Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme II ilyen nincs csak Ultra II -
#28217 Ha úgy nézzük nekem már most kevés, de ha okosan gazdálkodsz vele, pl amit lehet átraksz CSOba, és kiveszed belőle a nyelveket kivéve az angolt, akkor akár a felére is lehet csökkenteni a méretet! -
#28216 szerintem nincs -
#28215 Van amihez nem elég a Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme II sebesége és inkább a Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme III kellene? -
#28214 most 1 hónap után kevés lett a 4GB-os is :-(
kellene 16GB-os az 1 darabig jó lenne -
#28213 Ja, pl az Autós játékok, főként az NFS, és a GTA-k.
Persze vannak még mint pl a GoW. -
#28212 van eredeti Sony
MemoryStick
MemoryStick Duo
MemoryStick Duo Pro
MemoryStick Duo Pro HG
ha a 4gb-os sima MemoryStick akkor akadozhatnak a gamesok mert a kártya olvassási sebessége lassú
de ha Hamis MemoryStick Duo Pro vagy High Speed akkor mivel az olvasása jó ugy nem akadozik a games
CSO-ba a játékok 3%-a akadozik a tömörítés miatt ezek a gamesokat ha még a pc hdd-ről futtatod akkoris akadoznak
-
#28211 üdvözöllek a Sandisk táborba :D -
#28210 Nem, mert ez az első gémem, meg nem akarok szarakodni az 1,6 gigás isojával :P
-
#28209 nekem 4gb os van és tudom hogy nem high speedes mivel a 2gb os sem az (ha 10 alatt vetted)
vaterán asszem memory king a neve fake de nagyon gyors és szerencsémre nem döglött még be. -
#28208 VCS-t nem adod el? -
#28207 Jó de azért az egérkattintás még megy ugye? Olvasás esetleg? -
#28206 Azért mert az hamisított, a sima nem high speedes kártyán sem akadozik, csak a faken. -
baxxterboy #28205 jólvan köszi szépen nem mindenki lehet olyan kocka, mint te... látom sok segítőkész ember van itt... te lehet h egész nap ezt a szart bújod, de én nem. ajánlom magam. pá -
#28204 Dehogy. Nem kell. Letöltöd, bemásolod és megy.
Szerinted kell esetleg valamin változtatni a gyári körülmények közül, hogy elinduljon a warez??? Segítek, kell. Pontosabban meg kéne venni az UMD-t... De ha már ez nem megy, akkor legalább olvass. Pláne, ha az arcodba van nyomva a link. Igen, azaz ott fent lóbaszó betűkkel: Gyakran Ismételt Kérdések. Elnézést a modorért, de kikészültem... -
baxxterboy #28203 sziasztok. letöltöttem psp-re játékot csináltam neki egy game mappát ahova bemásoltam a *.cso fájlt. namost nemvagyok tisztába vele, hogy a psp-t fel kell e törni, mert nem nagyon akarja felismerni a játékot. mit lehet ilyenkor csinálni? köszi -
#28202 GTA LCS nekem a 2gb-os High Speed-es kartyan csodalatosan , aladas mentesen fut. A 4gb-os nem high speed-esen jatszhatattlan. -
#28201 Ja, és mind 100%os -
#28200 sok mentés található a neten ;] -
#28199 VCS megvan ereditben, az LCS-t meg elvittem kb a második sziget közepéig, de elveszett minden mentésem, mert elfejeltettem lementeni :(
Nincs valakinek olyan mentése, ami a második szigeten van? :(
A pro street, loco roco, Patapon, PoP, Burnout mentéseit is elveszettem többek között...
Kezdhetem őket újra.
Amúgy kijött a 3.93 FW -
#28198 kemény!
grat hozzá
GTA-t feltétlenül próbáld ki:D -
#28197 Na úgy volt, hogy ma jön meg a memkari, de nem telefonáltak, fel akarta őket hívni...
Aztán most csörgött a telefonom, hogy itt van a ház előtt:P
1 hónapba és 16870 ftba került. (de megérte kivárni:D)
Formázva 3,9 gb a PSP-ben.
Kb 9 megabájttal másol, ami duplája a standard kártyáknak!
Dobok fel róla pár képet:
-
léri16 #28195 használ vki gomessengert?ha igen akkor felvenném partnernak! -
#28194 De azért jöhetne már a 4.0-ás -
amdrula #28193 Nekem sincsbajom a 3.90-el... -
S8DJ #28192 gyertek wifi-zni
Medal of Honor : Heroes 2
Server name : HUN server
-
S8DJ #28191 Nekem 3.71 M33-2 van és tökéletesen műxik -
#28190 3.8 és a 3.7 meg jégkrém
amugy nekem már amikor kijött a 3.90cfw azóta van fent a pspmen és 1szer se fagyott le! -
#28189 Azt hallottam 3.9 fagyik. 3.8 vagy 3.7es verzión gondolkozok... -
#28188 :[ -
#28187 Melyik CFW-t érdemes feltenni? -
rnd #28186 Csinálj egyet... -
#28185 És mitől hozzák ilyen későn ki? -
kozmiviktor #28184 HeLLoka!
Ha témát akarok berakni és nekem nincs a PSPmappába theme mappa akkor mit cisnáljak ?
Bocs az OFFolásért :P -
rnd #28183 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Portable_Wi-Fi_games