PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Röfikapitány
na me mèg 1x!Nekem is 3.71-M33 van a gèpemen ès minden jàték elindult idàig beleèrve a règi és ùj jàtèkokat is!

de azt jó látom hogy csomó játék a 3.71 m33 miatt nem megy? a 3.60 jobb ilyen szempontból? megéri arra downgrade-elni?
Röfikapitány
3.71~en megy a daxter ès a homebrow progik is!Tudom mert nekem is az van rajta!

MaSzKa
Sandisk Ultra 2 vagy 3

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
a slim-re csak 3.60 vagy újabb fw megy fel

Prypiat
Valami ilyesmire gondoltam. 😊

Üdv: Pripyat

Ferro
Talán ez. De ha DungeonHack típusúakra gondolsz, akkor nem tudom. :S

Prypiat
Létezik PSP-re olyan rpg játék ami hasonló a legtöbb free pc-s mmorpg-re? Tudjátok 3d-s megjelenítés hatalmas bejárható terep stb. Lehetõleg ne manga stylban mert azt nem szeressem. 😊

Prince of Máté
SAndisk!

továbbá várom segítésgeteket, milyen márkájú 4 ggiás kártyát érdemes venni? most kivételesen nem az ár a legfontosabb.
jah sorry nem írtam oda, hogy ezt nem a FW-re értem hanem a Slim és "Fat" között

letöltögetek mindenféle cso-kat, némelyik kiír egy hibakódot, némelyik leáll töltés közben, némelyik meg újraindítja a gépet. nem 1, nem 2.
CaviaR
Daxter pl nem indul 3.71-en. Mint ahogy hombrew játékok sem, szal egyre inkább hajlok arra h visszarakom 3.52-re, mert csak a baj van az újjal, semmi elõnye.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

A sima játékokra ez nem igaz CSAK a homebrew-eknél van külömbség. (és ott is folyamatossan jönnek a slim-et is támogató verziók)

maszka, ez kezd szöget ütni a fejemben. próbálgatok játékokat a slim 3.71 m33-on de csomó nem indul el... gondolom a fw miatt. hát ez így nem tetszik. vhol mintha láttam volna hogy downgrade-elik 3.52 m33-ra, javaslod ezt, hallottál már ilyenrõl?
MaSzKa
ilyen olcsón csak sz♠r psp-t kapsz biztos van valami gubanc vele

Lövöldözés repülõgéppel.

Lendületes lövöldözõs játék, melyben egy repülõgépet irányítunk. A függõleges mozgású játékban a hullámokban támadó ellenséges repülõket, földi objektumokat és a pályák végén található fõellenséget kell legyõznünk. A harc során különféle extra tárgyakat: erõ, fegyver. Élet stb. vehetünk magunkhoz.

by Szoftverbázis

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

gazgoblin
szakadok....

Aláírásban történõ apróhirdetéshez csak odaútra szóló ajándékjegy jár a Banamákra!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Ez micsoda? Nem nagyon értek angolul...
Értem. Amúgy 3X.000 forintért elvileg 4Gb-os kártyával, de még alkudozunk. De akkor lehet, hogy másikat keresek. Köszi!
wordsworth
sztem ne vegyed meg, ez nem normalis dolog, szoft-nál nem szabadna ilyen hibanak jelentkezni. Csak rad akarjak sozni.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Röfikapitány
helò!meg lehet csinàlni hogy fussanak a psp-n a java- használò oldalak?A màsik ràtettem azt a you tub-os progi mindenr ok~t ír utánna meg vagy a keresésnèl megàll és nem törtènik semmi vagy kiìrja hogy nem talált videòt!!!Mi lehet a baj?Aki tudja segítsen köszi!

ilyen szoftverhibáról még én sem hallottam, ha már veszel, akkor vegyél olyat ami tuti faszán mûködik!
Amugy mennyiért akarják adni? csak kiváncsiságból.
skinnyman
Ilyen szoftverhibáról én nem hallottam, kétlem, hogy megoldaná. Szerintem egy selejtet akarnak rádsózni.

Regards,

Igen, engem is aggaszt... Bár most azt hallottam, hogy elég lenne szoftvert frissíteni, és megoldódna a dolog. Lehetséges?
Helló! Bocsi, én voltam a hülye...<#miaz>Rossz helyen volt az ISO mappa...
skinnyman
Szerintem komoly gond van azzal a PSP-vel, egyáltalán nem normális ha eltûnik a kép 40%-a csak úgy.

Regards,

torrente
Melyik játékról van szó?

Még valami: bemásoltam az ISO játékot az ISO mappába, és azt írja a játékok menüpontban, hogy hibás adat. Mit kell tennem?
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne. Tegnap megkaptam a PSP Fat-emet, amit elvileg meg fogok venni, hogy próbáljam ki. (Ezúton is tiszteltetem a Sony-t, HATALMASAT ALKOTOTT!!! <#vigyor0> ) De volt egy kis gond. Tegnap este kb. 4X egymás után eltûnt a a kép 40%-a! Stand by módba be és vissza után minden jó volt, aztán megint eltûnt. Aztán, mikor ezt kb. 4X megcsinálta, többet nem fordult elõ (legalábbis tegnap este óta). Mitõl lehet ez? Komoly probléma vagy könnyen orvosolható? (csak hogy tudjam, mennyire kellene visszaadnom a gépet a srácnak, akitõl vettem volna) Légyszi válaszoljatok!
És még valami: ha pl. txt fájl olvasót szeretnék feltenni, azt melyik mappába kell? A kártyára másolás után kell valamit beállítani a PSP-n is, hogy lássa a progit? Elõre is köszönöm, ha segítetek!
A gépen 3.52 M33-as FW van.
wordsworth
jön mikulas karacsony, megin jönnek a hülye kérdések..<#falbav><#idiota>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

hardware-es modosítással a Slim aksit is lehet használni pandora aksinak...

Bedibeni
Köszi a választ!

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

Prypiat
Ahoz,hogy a slim-en tudj iso játékokat futtatni kell hozzá egy custom fw. De azt egyenlõre csak egy "fat" gép pandora akksijával együtt lehet rátenni. Egy konzolboltban tuti megcsinálják neked. Amíg ez nincs fent nem tudsz játszani iso cuccokkal.

nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne utánaolvasni...

Bedibeni
Sziasztok tegnap kaptam egy Psp Slimet! Azt szeretném kérdezni hogy van rajta egy 3.71 szoftver és hogy tudnék rárakni iso fájlokat!!! Vagy egyátalán mien mappát kell csinálni a Memory kártyán? vagy honnan tudnék 3.71 szotfvert ami játsza az iso fájlokat?? Elõre is ksözönöm a választ

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

tényleg a psp-fat-ben mekkora hatótávú a Wifi?

Én most vettemhozzá 1 genius hp-02 live-ot0 és negyonjó hangzása van a játékoknál is,de zenehalgatásra és filmnézésre tökéletes vákumos füles!!!nagyonelnyerte a tetszésem!!!😄

Prypiat
Srácok mi a vélemény a logitech playgear mod fejhallgatóról?
Olyan fejhallgatót keresnék psp-hez ami faszán visszaadja a játékok/zenék hangjait de nem a hagyományos fejtetõn rögzíthetõ változat érdekelne.

MaSzKa
nálam volt mind2 több is

a SLIM minõségbe és 1.50-es kernel hiánya miatt és 1. ránézésre megbukott nálam

MaSzKa
azt hittem komolyan gondoltad :-)

ColdFire
kisoti nem véletlenül törlõdnek az üzeneteid, GYIK-ben, és "Amikre szükséged lehet." részben mindent megtalálsz!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Csak 40km-es a wifi de nem 5.1 van benne hanem 7.1, HD minõségû videót tud kivetíteni a beépített projektorjából ezenkívül viszi a Blu-ray UMD-t és tud írni is UMD-t. Egybõl 8 analog stickje van. És könyebb a levegõnél és nincs kiterjedése sem de olyan jó a fogása, hogy kefélés helyett is ezt fogdosod...

ColdFire
huuuuu :o
1-2, Sony Bravia copy? :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kisgabo
nagyobb felbontás, 5.1 es hang, +10 óra akkuidõ, beépitett 20 gigás warz vinyó, 50 kilóméteres hatótávú wifi...

ColdFire
pl miben?
oszd meg velünk 😊

laci 700
kipróbáltam egy slim-et és egy fat-ot is és a slim sokkal jobb sztem...
kissebb és sok dologban jobb lett...

ColdFire
ezt ne kezdjük megint, attól még hogy neked az jobban tetszik, és láttál már fatrõl egy képet

laci 700
Szerintem a SLIM jobb!