40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28263 Néztél te már filmet rajta? -
#28262 6 óra ?:DDDDD LOOL! Ha kibírja a 2 es fel orat orulj :D -
#28261 6 óra kb pont bele kell, hogy férjen, a fényerővel sztem nem is kell túlzottan takarékoskodni (világosban nem látni semmit ugyebár levett fényerővel), a füles használata viszont javasolt. az aksi állapotától is függ sztem a dolog, 4 órát mindenképpen bírnia kell szerintem. -
#28260 Nézd fülhallgatóval és min fényerőn! -
#28259 2 filmet talán kibír, ha lentebb veszed a világítást:) -
#28258 nézett már valaki filmet PSPn hosszabb úton? Meddig bírta
Én ugyanis meg szeretnék nézni párat a holnapi 6 órás utazásomon -
#28257 sztem nem, 15k-ért 4 gigásat kapsz. -
#28256 SanDisk Memory Stick Pro Duo 2GB 10 ropiér megéri? -
tiger006 #28255 Talán rossz helyre tettem valamit? -
tiger006 #28254 Sziasztok!
Légyszi, ha tudtok, segítsetek! Régóta vadászok fájlkezelőt és olyan lejátszót, ami .avi-kat is kezel a PSP-mre, és találtam is (FileAssistant, PMP), de indításkor mindig 80020148 vagy 8002014C hibaüzenetet kaptam. Utánanéztem a hibaüzenet jelentésének, de abból sem lettem okosabb... :-( Mi lehet a gond? Hogy lehetne segíteni rajta?
A gépem 3.71. M33-2-es.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni! Szép napot mindannyiótoknak! Helló! -
#28253 Szenvedés az FFet rippelni.. de meglesz :D -
Flower #28252 Tényleg elég gagyi. Ennél még a Juiced is jobb. Burnout meg... -
#28251 Vicces próbáltam lenni. Ezek szerint korlátozottan sikerült. Akkor mondom máshogy. A játék szar. Nem éri meg baszakodni vele. Ha mégis, én szóltam:D -
amdrula #28250 Én olyan vagyok, vagyis voltam, mert nem tetszik-> nem játszom vele :p -
#28249 Ezt most hogy érted? Ti milyen verzót töltöttetek le? Van olyan akinek fut a prostreet? -
#28248 akkor sajnos vagdalkozni kell.. gondolom only english nyelv van benne, tehat azt meg nagyon nem lehet kiszedni :S -
Geccoka #28247 ISO: 1.59 Gb
CSO: 1.06 Gb -
#28246 Huhu FF crisis :)Szedem is, sajnos 1.1GB valahogy 950mb-ra le kellene rippelni, de gondolom azt csak ugy erhetem el, ha videokat kiszedem.. Viszont ahogy nezem ISO talán CSO-val elérhető... -
#28245 Na elkezdtem ma újra az LCS-t a második szigetről, aztán át is vittem Shoreside valere :P
Nagyon tetszik a játék, csak a multit nem tudom kipróbálni. -
#28244 Final Fantasy VII Crisis Core USA PSP-EMINENT -
#28243 Nekem is ilyen van! Nagyon jó kártya! -
#28242 fájnöl fantazi krízis kóóór!!!!négy -
#28241 Ha te ajandekba kapnál egy fake-et akkor beszolnal annak akitől kaptad? Habar a stílusodat tekintve nem csodálkozom.
Én kerek elnézést. -
#28240 Nem kellett volna rá sokat várni, ha lenne raktáron...
Sajnos pont úgy jött ki, hogy elfogyott.
Ha úgy nézzük még gyorsan hozták ki, mert hétfőn lett náluk kártya, és másnap kihozták! -
rnd #28239 Ne haragudj, nincs veleszületett készségem, amivel érezném, hogy honnan akasztottad le a bóvlit. De igyekezni fogok a jövőben. -
#28238 Ne kínozd magad :D -
#28237 Eh...
Nem vettem. Kaptam. Majd biztos odamegyek ahhoz akitől kaptam es majd jól elkuldom mert fake. Gondolkozzál mar egy kicsit mielőtt ilyeneket írsz. -
#28236 Az okozza, hogy olyan bűnszar az a játék, hogy el sem indul, ezzel kérve elnézést a silány minőségéért... -
#28235 Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem. Slim psp-m van és 3.60 m33 van rajta. Minden játék kifogástalanul fut rajta, de a pro street indulás után megáll. Mi okozhatja ezt? -
rnd #28234 Ez akkor gondolom még fel se merült benned amikor féláron, fillérekért megvetted... -
#28233 A fake 4gb-oson :( -
#28232 Lol most deritettem ki, hogy a 4Gb-osom FAKE.
Detect FAKE MSPD -
amdrula #28231 áááááh, elmondhatnád milyen kártyán akadozott... ha nem ertedeti(nyílván nem az), akkor nagyon nem jelent semmit.
De, ha betéved valaki megint azt fogja hinni, hogy HS/ultra/extreme kártya kell mindenképpen a psphez, ha ezt elolvassa, holott egy akármilyen márkás kártya bőven jó. -
#28230 A Gow az pl borzalmasan akadozott a 4gb-on. A HS-en pedig tépett :D -
tiger006 #28229 Sziasztok!
Légyszi, ha tudtok, segítsetek! Régóta vadászok fájlkezelőt és olyan lejátszót, ami .avi-kat is kezel a PSP-mre, és találtam is (FileAssistant, PMP), de indításkor mindig 80020148 vagy 8002014C hibaüzenetet kaptam. Utánanéztem a hibaüzenet jelentésének, de abból sem lettem okosabb... :-( Mi lehet a gond? Hogy lehetne segíteni rajta?
A gépem 3.71. M33-2-es.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni! Szép napot mindannyiótoknak! -
amdrula #28228 Az ultrát vegyed, 1200-at megér, ha nem kell rá 1 hónapot várni, ha kell, akkor te tudod ;)
Extreme psphez már tényleg felesleges főleg ennyiért. -
#28227 Sandisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB
én ezt vettem 16,8eft-ért -
#28226 Sandisk MemoryStick Pro Duo 4GB és a Sandisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB kettő közöt nincs 1200ft akkor meg már mindegy.
A Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme III 4GB a normálhoz képest majd +12ezer az tényleg teljesen feleslegesnek tünő. -
#28225 bocs elnéztem
az a lényeg eredetit kell venni
a gigapackhoz jár 1gb-os gyors 5mb/s
a slim német pack-hoz 2gb-os gyors 5mb/s
és lehet eredetit kapni duo pro-ból is az biztos jó -
amdrula #28224 WTF? még a vessző nélkül sem tudom, hogy lehet félreérteni.
PSP-hez a sima, NEM hamis [kártya] is elég.
Meg nem tudom minek jönni ezzel a High Speedes baromsággal, ha hamis a kártya, akkor a High Speed sem jelent semmit, ha pedig nem hamis, akkor jól jön, de nem szükséges a psphez, mert az 5mb/sec írási és 7,5mb/sec-es olvasási sebességgel én pl. bőven megvagyok.
De egy profi nagyfelbontású fényképezőnél elhiszem hogy szükség lehet a képek gyors kezelésére, amihez ennél jóval nagyobb sebesség is kellhet.