PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az övé hiába csak 3 napos már használtnak számít, ezért jóindulattal max 45e ft-ot adnak érte...(ha mákja van és jön egy "okos" akkor drágábban is elmegy a gép)
http://pspfilez.extra.hu/
amúgy szerintem talán nagyjóindulattal 55e.
Lalikum
Bár amit még észrevettem, hogy pl. kitöröltem a CWcheat-nek a game150-es verzioját, de az meg ettöl még megjelenik :S
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
PSN: berghold
pufi psp 3.71-m33-3 van a gépen és az universal popsloader ami 3-as patch-hoz volt mellékelve, de valamiért nem látszik (minden egyéb plugin igen)
Milyen memkarid van? Esetleg próbálkozz egy formázással.
azt vettem észre, hogy amik mennek játékok azok 1-tõl 1-ig sco-k. iso egy darab sem megy.
Regards,
hol lehet demo umd-t 1k-ért venni?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Regards,
Regards,
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
De szerintem felesleges, inkább vennék egy 4gb-os sima kék sandisket, kicsit drágábban, mint ezt 14-ért.
Regards,
üdv
csak nyugtassatok meg, hogy a 3.71 m33-3-mal megy a legtöbb játék, és akkor a hogyan-nak utánajárok idõvel.
Ha átolvasod a FAQ-t akkor sokkal több mindent megtudsz mit amit szerettél volna 😄 ...a különbözõ topicok-ban meg segítenek a srácok....
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
tud valaki olyan progit psp slimre amivel pdf file-t lehet megnyitni??
3.71 - es fw van rajta
elõre is thx<#integet2>#integet2><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
no akkor a következõ kérdés hogy mit mire érdemes állítani, hogy fussanak is a játékok.
köszi neked.
No umd-t ott állíthatsz meg XMB-ben is, ha megnyomod a selectet/homeot, ha be van kapcsolva a menü.
a kérdésem továbbra is, hogy van-e értelme downgrade-elni.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!