PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
ezt lehet 50e ft-ért megvenni😛SP-Slim&Lite,Giga Pack*,új,3.71-flash,gar,gép+töltõ+2GB memo+fülhallgató+tok+törlõ!

az övé hiába csak 3 napos már használtnak számít, ezért jóindulattal max 45e ft-ot adnak érte...(ha mákja van és jön egy "okos" akkor drágábban is elmegy a gép)

http://pspfilez.extra.hu/

laci 700
Hi! 55 000Ft-ért újonan lehet kapni 4GB-os kártyával! És küll miért adod el?
THX!

dzsedi
beowulf-ot próbálta már valaki? szerintem ritka béna lett. Le akarták koppintani a GoW egyes elemeit...nem sikerült.

VLB
játéktól függõ, no meg atól is hogy valóban eredeti é a memókari.

amúgy szerintem talán nagyjóindulattal 55e.

Lalikum

aham, persze, minden mást felismer

Bár amit még észrevettem, hogy pl. kitöröltem a CWcheat-nek a game150-es verzioját, de az meg ettöl még megjelenik :S
ColdFire
nekem 20ért, amugy nemtom 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kakaoskalacs
vki segitene abban hogy mennyiért lehet eladni egy 3napos psp Slim-et 2gb-s eredeti gyári memoriakartyaval(2jatekkal,(dobozzal papirral stb)?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Én mindig total commanderrel csinálom és megy..,

PSN: berghold

az eladó cserélte a mem.karit, továbbá eddig total commander-rel másoltam, most meg simán "intézõvel". és csodák csodájára, egyre másra indulnak el a játékok. szerintetek lehet az utóbbi miatt? elég meglepõ.
skinnyman
jó helyre másoltad?

Regards,

Megtudná valaki mondani mitöl lehet az, hogy a pluginek között nem jelenik meg nekem a popsloader ?
pufi psp 3.71-m33-3 van a gépen és az universal popsloader ami 3-as patch-hoz volt mellékelve, de valamiért nem látszik (minden egyéb plugin igen)
Az ön készülékében van a probléma.
Milyen memkarid van? Esetleg próbálkozz egy formázással.

hmm. szar release-t ki és miért tesz fel?
azt vettem észre, hogy amik mennek játékok azok 1-tõl 1-ig sco-k. iso egy darab sem megy.
skinnyman
NP9660-as noumd módban szinte az összes játék mûködik. Nekem még nem volt ami nem mûködött vele.

Regards,

skinnyman
Nézted az oldalt amit linkeltem mielõtt ilyen okosságokat írogatsz? 😊

Regards,

Nem a hely hanem a release a szar úgy kell érteni.

ööö, a torrent szar hely? mininova.org-gal keresek.
hol lehet demo umd-t 1k-ért venni?
MaSzKa
annyiért sehol sincs ahol van ott 20eFt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

NEOreg3
thx a linket, itt találtam 10-ért 2 gigásat, csak tudnám miért ilyen lassú d.max oldala:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

skinnyman
Sok értelme nincs, de mivel csak elõnye van és hátránya nincs, miért ne? Lehet rárakni témákat és pár hasznos funkcióval kibõvítették.

Regards,

Gascoigne
Ez így van, nálam eddig minden ment rajta.

Ps3 ID: Gascoigne74

skinnyman

Regards,

torrente
A 4500-5000 Ft-os hamis Sony-val is tökéletesen futnak a játékok. 3 darab hamisat tudsz venni egy Sandisk árából. Vagy szar a kártya és pár napon belül megadja magát vagy sokáig hiba nélkül mûködik.

torrente
3.52 M33-4-gyel is fut az összes, ebbõl a szempontból felesleges nagyobbat rárakni.

kakaoskalacs
mp4 formatumu a fájl és beleraktam a PSP/Video mappába és nem észleli a gép-.- mi a gond?

NEOreg3
linkt!😄 biztos én vagyok a láma, mert google-t használtam keresésre, de 2gb-os ultra II-t 12-14 ezerért lehet kapni:\ Ha aprónet, akkor felejtõs, mivel borsodi lévén személyes átvétel az esetek 95%-ában kizárva, postázgatást meg ilyen esetben nem szeretem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

skinnyman
14ért is kapni sztem már 4gigás ultraII sandisket.

Regards,

Röfikapitány
Max nálad!!!Nálam még semmi sem fagyott ki soha pedig jó játékot kipróbáltam már régit vadi újakat egyaránt!

ColdFire
mp4

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

NEOreg3
sonyt akartam venni, de most tudtam meg, hogy szinte az összes high speedes memóriakártya európában hamisítvány, hát marad ez, legalább minõségi és nem fognak a játékok szaggatni (hogy azokkal szaggattak-e volna, az már örök rejtély marad😛)

Ennél nincs nagyon jobb.
De szerintem felesleges, inkább vennék egy 4gb-os sima kék sandisket, kicsit drágábban, mint ezt 14-ért.

NEOreg3

skinnyman
Nálam eddig minden játék futott 3.71 m33-on. Bár igaz, hogy nem próbáltam végig mind a nemtomhányszát játékomat, de sztem az összesnek futnia kell rajta. Sztem ha nálad minden 2.-al baj van, a gond nálad van. Vmi noumd vagy egyéb beállítással baj lehet.

Regards,

NEOreg3
Hi. 2 gb-os memóriakártyát szeretnék venni. Melyiket ajánljátok? (eredeti sony-t elég nehéz beszerezni azt már tudom)

kakaoskalacs
milyen formátumba kell átkonvertálni egy videot hogy a psp le tudja jatszani?

üdv

Ja, a másik fele meg el sem indul xD

M44??? <#wow1><#wow1>

kisgabo
ne mond már, a játékok fele kifagy, 1000L várjuk az m44-et.

Röfikapitány
100x is leírom megy rajta mindne !MINDEN!!!!!!!!!!!!

ehh aszittem kicsit egyszerûbb lesz ez a téma.
csak nyugtassatok meg, hogy a 3.71 m33-3-mal megy a legtöbb játék, és akkor a hogyan-nak utánajárok idõvel.
öregharcsa
jah 😄....de itt a segítség: http://pspfilez.extra.hu/
Ha átolvasod a FAQ-t akkor sokkal több mindent megtudsz mit amit szerettél volna 😄 ...a különbözõ topicok-ban meg segítenek a srácok....

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

CoD23
hali
tud valaki olyan progit psp slimre amivel pdf file-t lehet megnyitni??
3.71 - es fw van rajta
elõre is thx<#integet2><#help><#help><#help><#help><#help>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

skinnyman
NP9660

Regards,

uhhhhh. hát van még mit tanulnom bakker.
no akkor a következõ kérdés hogy mit mire érdemes állítani, hogy fussanak is a játékok.
köszi neked.
Recovery: Bekapcsolás közben nyomod az R-t.
No umd-t ott állíthatsz meg XMB-ben is, ha megnyomod a selectet/homeot, ha be van kapcsolva a menü.

mik ezek hogy recovery menü meg no umd mode meg ilyesmik? ezeket hol lehetelõcsalni?
Röfikapitány
3.71 M33 3-assal viszont minden megy!!!!!!TApasztalat!

az van fenn. de baromi sok játék nem indul el. jó esetben a gondolom ismerõs 80020148 vagy ilyesmi számú hibaüzenettel áll le.
a kérdésem továbbra is, hogy van-e értelme downgrade-elni.
CaviaR
3.71 M33 2-es upgraddel nem megy a daxter. És nem csak nekem nem.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Nem látod jól. BTW ha nem 3.71 M33-3 van a gépen, akkor ted fel azt.