40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Prince of Máté
    Az is fontos szempont hogy UMDről játszol-e vagy sem?
  • Sephi
    Az IGN es a GS nem arrol hiresek, hogy majd pont megmondjak a frankot. Rosz helyrol linkeltel. Igy en is beirom Google-ba es talalok neked 1001 ilyen tesztet. Itt az a lenyeg, hogy mig te egy PSP-rol alitod mindezt, en kezemben tobb gep volt.

Most szerinted az nekem miert lenne jo, hogy olyat alitsak ami nem igaz?

En megmondtam. Az en tapasztalatom az, hogy a PSP-en intenzivel jatszol szunet nelkul akkor több mint 2.5 / 3.5 orat nem bir el. Es itt UMD-es jatekokrol van szo , nem emulatoros vagy Mem stickesrol.

Neked talad azert birja sokat, mert jo mem kartyad van, es nem porgeti az UMD-et. Nem tudom , nem vagyok hive a custem FW-eknek. En az eredeti dolgokrol beszelek.

Arra kerlek meg meg, ha lehet kulturalisan valaszoljal es ne ilyen vulgar/offensziva stilusban mert en sem küldtelek el az anyádba.
  • 5c0rp330n
    -nem arra írta válaszként
    -még mindig nem értem hogy jön ide ez az egész usb-s téma
  • Sephi
    Ok!
  • Totis
    Nem a belinkelt tesztekre mondta, hogy parasztvakítás hanem az USB kapun keresztüli töltésre.
  • 5c0rp330n
    parasztvakítás? ezek egy teljesen objektív tesztek ahol pontosan leírták hogy milyen fényerő/hang beállításokkal pontosan hány órát/percet ment a gép. ha ez neked parasztvakítás, akkor szopj csak tovább a 2 és fél órás aksiddal és ne hidd el, hogy legalább 2szer annyit megy mindenhol.
  • Sephi
    Sajnos ez az amit "paraszt vakitasnak" hívnak. De ne menyunk bele mert megint anyazas lesz.

Az USB temarol meg annyit, hogy valoban toltni a SLIM-et de mivel maga az USB keves, ezert nagyon lassan. De ez mar azert is jo mert mikozben masolok legalabb nem oli az ellemet annyira.
  • 5c0rp330n
    ez az usb-s téma hogy jön ide? egyébként valóban nem lehet tölteni usb-ról, csak a slim-eket.
  • 5c0rp330n
    de hogy ne csak én beszéljek, google psp battery test első 2 találat:
    Hard Charging: PSP Battery Life~IGN

TEST 1: Hard Performance Test
    SCREEN: Full brightness
    AUDIO: Speakers, full volume
    WIFI: OFF
    UMD: Low use
    MEMORY STICK: No use
    FINAL RESULTS:
    3 hours, 32 minutes

TEST 2: Heavy UMD Gameplay Loading (Low Visual Intensity)
    AUDIO: Headphones, full volume
    UMD: Frequent
    FINAL RESULTS:
    5 hours, 9 minutes

TEST 3: Sleep Mode
    FINAL RESULTS:
    Negligible Battery Impact Over 24 hours

WiFi Multiplayer (Local)
    AUDIO: Speakers, full volume
    WIFI: On, Ad-Hoc Mode
    UMD: Low Use
    FINAL RESULTS:
    2 hours, 46 minutes

TEST 5: MP3 Playback
    SCREEN: OFF
    AUDIO: Headphones, full volume
    UMD: OFF
    MEMORY STICK: Constant
    FINAL RESULTS:
    10 hours, 39 minutes

egy másik teszt: Test: Old PSP Battery life, in a PSP Slim
    Battery life in the PSP Slim (PSP-2000)

Original PSP Slim 1200MAh battery: 5 hours 39 Minutes*
    Original Old PSP (fat) 1800MAh battery: 7 hours 15 Minutes*
    Original Sony Stamina Battery 2200MAh: 10 hours + (Estimate)
    High capacity 2600MAh battery: 12 ++ (Estimate)

ennyi. akinek nem ilyen, annak vagy szar az időérzéke, vagy szart fogott ki.
  • Sephi
    A SLIM az kb 2-3 orat tolt... nem is néztem.

Volt itt egy tag aki azt mondta hogy USB-rol nem lehet tölteni a PSP-et.
  • 5c0rp330n
    2,5 óra alatt pedig tutira feltölt szvsz, még volt hogy néztem direkt az időt. de 3 óra felé biztosan soha nem ment. valaki pedig ennek a szélső határnak írta a dupláját (5-6 óra töltés), aminek kb annyi igazságalapja van, mint a "legfeljebb 2ésfélóraalattlemerülésbármitől"-nek.
  • amdrula
    Nekem ilyen van, minden jól megy.
  • qB0B0p
    Milyen "mezei" SanDisk 4 GB Memory Stick Pro Duo (ami a képen van)? Van valakinek tapasztalata? (főleg az érdekelne akadnak-e rajta a játékok - nyilván nem a GTA: VCS cso-ba :D)
  • Flower
    Nekem a fat soha nem tölt fel 2,5 óra alatt 0ról. Nagyon sokáig tölt, pedig nincs kinyírva az akku.
    Másik témához nem szólok hozzá, mert nem figyelem mennyit bír, csak használom.
    Ha lemerül akkor feltöltöm.
  • Sephi
    A "JATEKROL VAN SZO" mondatban mi nem vilagos?

Ti tenyleg direkt nem figyeltek mit ir az ember?
  • rnd
    Hááát.... 4+ óra GoW is súrolja a kamu határát... vegyél egy órát, mert az hogy te 4 órának érzed a 2,5 órát az egy dolog, egyszer mérd is le
  • wordsworth
    Akkor én most szintugy kiallok neo mellett, mert tényleg baromságokat írsz :) nekem is bőven bírja, akkor ezekszerint az összes psp amit láttál gány vagy nemtudom...
  • Sephi
    Jah es csak az egyik a SLIM az ami "meg van aldva" :D

Es mindben eredeti aksi van nem az a utangyartott szar.
  • Sephi
    Kiszamoltam. Cegban van 27 PSP , kb 2.5-3 orankent toltik oket. Nekem volt 4 szemelyes PSP-em amibol az egyik SLim. Soha egyik sem birta meg tobb mint 3.5 oranal tobbet. JATEKROL VAN SZO! Sot az ilyen GTA LCS -nel ket es fel ora utan halt be pedig zsir uj volt.

Es nalad mit jelent hogy jol karban van tartva?
  • 5c0rp330n
    5-6 óra töltés? jó, köszi. 1800mah-os fat töltődik legrosszabb esetben 2,5 óra alatt fel nulláról fullra. és ezután egy 333mhz-en futó wifis játék nem meríti le 4 óra altt.
  • Geccoka
    Hjajj, csak neked kis korrekcióval a vesszők terén:
    ha jól karban van tartva kb 4,5 és 5 órát bír filmre és játékra, zenére kb 10óra
    Így már vili? :P
  • Sephi
    Vigyazz ne mondj ilyeneket mert mindgyart elkuld a francba, hogy kamuzol.
  • Sephi
    Ott irta hogy jatekra es filmre 10 orat birja az aksija.

En a jatekra ertettem , sem a zenere sem masra. Nekem te ne mond hogy a GOW -od birja tobb mint 3 ora mert nem hiszem el neked.

Stilusbol meg vegyel vissza mert ezt erre nem dijjazzak.

Senki sem mondott semmit a filmrol sem a zenerol.

Maskor olvasatok vegig a mondatokat es nem hirtelen felindulasbol irni itt illedelmes mondatokat.

Jah es Mate-nak jeleznem hogy en mar akkor PSP-et bontottam darabokra amikor o meg azt sem tudta mi az.

• tom235
    Az se mindegy, hogy slim vagy fat gépről van e szó. a slim lényegesen kevesebbet bírhat ezekszerint, mert az én 2 hónapos slimem akkuja kb 3 óra játék alatt kipurcan 5-6 óra töltés után.
  • 5c0rp330n
    neked sem sokszor lehetett psp a kezedben, különben ilyen ormótlan faszságot nem mondanál. és most bocsi a hangnemért, de elárulnád, hogy ha ennyire közöd nincs a dologhoz, miért teszel ilyen állításokat? Az én aksim eléggé le van strapálva, 3 éves a PSP-m, sokszor volt olyan időszak, hogy napi szinten tölöttem, annyit játszottam vele. és az aksija még most is kibír LEGALÁBB 4 óra GoW-ot, ami 333MHz, és jobban le se terhelhetné SEMMI, csak ha wifi-t is használna mindeközben. filmlejátszásra most is RÖHÖGVE kibír 5 órát, te meg a 2 és fél órádnak qrvára örülhetsz és el is mehetsz vele a faszba. zenehallgatásra pedig 11 órát kibír a megfelelő programmal. ez tény. 3,5 óra alatt én még semmilyen lestarapált PSP-t nem láttam lemerülni semmilyen dologtól és rajtad kívül sneki más sem. akkor most el lehet dönteni, hogy ki kamuzik.
  • Prince of Máté
    Már bocs, de pont te cáfolod meg a mi állításunkat, aki abszolút láma PSP terén? :S
  • NEOreg3
    zenéhez elég 100mhz-en üzemelnie+képernyő is ki lehet kapcsolva közben, simán meglehet a 10 óra-.-
  • Sephi
    10 orat bir a PSP ha jol karban van tartva? Ne haragudj de ekkora baromsagot en az eletemben nem halottam. Legalabb ne rohogtesd ki magad ilyen kijelentesekkel.

3.5 oranal tobbet nem bir semmilyen PSP es aki az ellent alitja az kamuzik. Lehet olyan szuper aksival de az meg roncsolja szal nem erdemes.

Szoval hagyuk mar az ilyen baromsagokat, mert mind tudgyuk jol, hogy egy nagy szar az aksi.
  • wordsworth
    8ért nem volt sok sztem, és az ff crisis is tökéletesen megy :)
  • NEOreg3
    3 éven belül kb 50x-esére (sőt...) fog nőni a memorystick-ek kapacitása, ne hidd, hogy 10 évig fogod használni:)
  • torrente
    Ja, csak 10 év múlva már nem fog létezni a cég.
  • SpeedXHUN
    de 10 év gari az már vmi:D
  • MaSzKa
    sansisk-et elveleg nem hamisítják

• Énvagyokazapád
    szvsz még újonnan is lehetett volna ennyiért venni, csak nem eredetit :D
  • MaSzKa
    sztem olcsobban is leheteett volna kapni használtan olyan 6eft
  • wordsworth
    nah nem bírtam ki vettem memsticket sandisk 2GB pro duo 8000 forintér mingya nézem FFet :D
  • MaSzKa
    ha jól karban van tartva kb 4,5 és 5 órát bír filmre és játékra zenére kb 10óra
  • MaSzKa
    15500Ft a 4GB-os Sandsik Ultra2 10év gari

digitalmix.hu
  • rnd
    Én is az "inkább csak 3-3.5 órát bír" táborhoz csatlakoznék
  • skajwa
    Én a 10 órás repülő utamon megnéztem 2 filmet, játszottam is vele, meg zenét is halhattam 1 órát. Min. fényerő, és mivel "agybadugós" fülessel használtam, a hangerőt sem kellett nagyon magasra venem. Játéknál kikapcsoltam a hangot. Persze nem ment végg 10 órát, de 5 éf fél -6-t igen!