PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyi,azt fontos,hogy nagy vagy kis betüvel irom be az elérési utvonalat?nem tudod,hogy pontosan hova kell másolni ezeket a cuccokat a memo sticken belül?

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Ja, snes emutlátor és super mario 😄

Castlevania számomra kicsit nehéz lett :p

PSN: berghold

skinnyman
Castlevania ilyen sztem.

Regards,

skinnyman
Pontosan, nem az átviteli sebesség miatt lassú. Egyszerûen maga a böngészõ tetü néha.

Regards,

skinnyman
Mind2 játék eléggé jó, a Ratchet a legjobbak között van egészen biztosan.

Regards,

Tibor
De legalább megnyitja, nem mint a flashes odlalaka.😞

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

NEOreg3
valami jó 2d-s ugrálós platformjátékot nem ismertek? az se baj ha 3d-s, ha "supermario nézetben" kell játszani

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
a 802.11b meg kb 10Mbps-os, szóval még akkor is gyorsabbnak kellene lennie:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tibor
A WLAN csak 802.11b és nem a g-verzió!
HA gépen netezel az tuti 802.11g-t használ az 54Mbps-os.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Prince of Máté
Ok kössz a helpet!
Valószínû hogy itt fogom megvenni: link
Csak nem tudom melyik csomagot vegyem...
48 ért slim + ridge racer 2, vagy hozzá a Ratchet & Clank
Vagy 45-ért a slim játék nélkül és megveszem hozzá a GTA VCS-t.
Jó játék a Ridge racer / Ratchet & Clank?
GTA VCS-t hol lehet olcsaón beszerezni?

EmThor
hi

okosított psp-slim-et hol érdemes\lehet venni pesten? (ami megbízható + meg lehet nézni a pixelhibát + töltõt vagy legalább valamit még adnak hozzá, thx)

skinnyman
Pontosan: miután nem ég a narancs LED, olyan, mintha nem is lenne töltõn, teljesen felesleges 10 órát rajtahagyni, max 3 óra alatt teljesen feltölt nulláról.

Regards,

skinnyman
Némelyik oldal rohadt lassan jön be, ez van. Némelyik viszont egészen gyors.

Regards,

NEOreg3
tényleg ennyire lassú a netezés a PSP-n? 100%-os jelerõsség mellett (2mbit/386kbit-es net) legalább 1 percet kell várnom, hogy egyáltalán behozza az sg.hu/forum.php-t😞

olvastam a FAQ-t meg tiltogattam is bõszen a képeket/flashaket, de még így is kenterbevágja sebességben a régi betárcsázós matávos net (56kbit) D:

Pontosan, sõt teljesen lemeríteni is felesleges.

pc killer
Szerintem 10 órát nem fogja tölteni mert amikor az akksi teljesen feltöltõdik akkor nem világít tovább a LED és ha a menüben megnézed akkor ott ki is írja, hogy "Charge complete".

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

SpeedXHUN
meritsd le teljesen és mehet a 10 óra is rá

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Prince of Máté
Hi!

ha elõször kapcsolom be a PSP-t akkor teljesen le kell meríteni és 10 órát kell tölteni? Vagy nem kell kisütni?

skinnyman
Ez nem igaz, a 3.71 M33 minden homebrew-t visz 1.50 kernellel. Egyébként meg amiket kérdezett, azok nem is homebrew progik hanem böngészõs progik, az ilyenek bármilen PSP-n el kell hogy fussanak. Vmit rossz helyre másolhatott be vag a böngészõbe írt be rossz címet.

Regards,

pc killer
Valakinek nincs más ötlete, hogy miért nem megy a net a psp-men? Minden be van állítva a psp is csatlkaozik a routerhez de az ip lekérésnél mindig megáll.A router beállítása is biztos jó mert a laptop is simán csatlakozik rá.[#falbav<#help>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

SpeedXHUN
Vki tudna adni egy Recovery linket 1.5 re akarom visszarakni a psp-t,de a faqban rossza link?

hát asszem pont ezzel a fw-rel (mellesleg nekem is ez van fent) vannak gondok a homebrew progik futtatásával. pl. a mame emulátor sem megy, gondolom emiatt.
van olyan bolt bp-en ahol felrakják?
nekem is van ilyen HORI-m,csak nem tudom rendesen felragasztani,azaz ezt nem is ragasztani kell,csak rátapad magátol.Egyszer már felraktam rá,de nem tudom ugy rárakni hogy teljesen rátapadjon...elösször is tele lesz levegö bubival alatta,ami viszont nagyon nem jo,másrészt a szélei feljönnek...

Te hogy raktad rá?😊

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Sziasztok!

Van egy PSP Slime-m,nekem a nagy többség ellenére tetzik,nincs vele bajom.Most jelen pill 3.71 M33-3 as Software van rajta,mindent játszik,eddig nem volnt még olyan game,amit nem tudtam volna futtatni.Eddig rendben is van,csakhogy:

Az a baj,hogy sem a Windows Live PSP Messengert,sem a Full screen browsert nem tudom rajta müködésre bírni egyenlöre...
A böngészö pontos neve: FullScreen Browser for the PSP v1.0
Azt irják a psphungaryn,hogy egyszerüen másoljam át a letöltött mappát a memo stick gyökérkönyvtárába(szoval ez gondolom az,amit a Total commanderben amikor kivállasztom a PSP-met,ezt nyitja meg alapbol-ISO-MUSIC-PICTURE..stb).Ezt megcsinaltam,aztan met azt irják,hogy az internet browserben irjam be ezt: file:/fsbrowser/menu.html
Ezt is megcsinaltam,és azt irta ki erre,hogy a megadott cél nem megjelenithetö,vagy valami ilyesmit.
Ez voltt a Messengerrel is,csak ahoz azt irták,hogy a psp/common mappába másoljam.De ezt sem inditotta el...

Kérdésem csak annyi,hogy ezeket azért nem tudom használni,mert valamit elcsesztem,vagy mert tul ujj még a firmware ami rajta,vagy egyszerüen sz*r ez a firmware?

Mitévö legyek?Igazség szerint csak a full screen browserért féj a szivem...mert az azért nem lenne rossz...

elöre is köszi,ha tudtok segiteni.

MaSzKa kitiltva
sokértelme nincs

de ha sokat nem használod az árt az akksinak és kevesebbet fog bírni

az akksinak az a jó ha töltõdik merûl töltõdik merûl töltõdik merûl.......

MaSzKa kitiltva
szerintem nagyon jó a fólia megvédi a kijelzõt a karcoktól az összes psp-men volt HORI japan

csak nehéz felragasztani jól

Ez igaz, de hülyeség, hogy azt tanácsolja, hogy lényeges lemerülni hagyni havonta, amikor nem, sõt, ha lemeríted, és úgy rakod el huzamosabb ideig, akkor azzal rongálhatod is.

... és tényleg :-) köszi.
pc killer
Nekem a gt2 úgy van fent, hogy a GAME mappán belül van egy GT2 mappa és ebben van az eboot.pbp és a key.bin. Nekem így mûködik.

aham na én is így gondoltam, akkor megpróbálom visszarakni iso-ba.

szóval psx... gran turismo 2-t leszedtem, van egy eboot.php és key.bin file. na ezekkel mi a teendõ? GAME könyvtárba téve semmi.
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

sztem ez a "néha lemerülni hagyni" téma túl van lihegve, ezeknek az akksiknak mindegy, pár év múlva ha kifingik és még mindig psp-zel, pár k-ért veszel újat.
skinnyman
Rosszul írtam, a GTA azon kevés játékok egyike, amit csakis ISO-ban érdemes játszani. 9-es tömörítéssel mehet sztem nyugodtan ha már vmit betömörítesz.

Regards,

dzsedi
Volt már valakinek olyan gondja, hogy egyes játékoknál nem megfelelõen mûködik az analóg? pl a Kilzone-ban és a god of war demoban ha jobbra elindulok, akkor „beragad” a jobbra irány(nem fizikailag), és ha elengedem akkor is jobbra tart a karakter... A legtöbb játéknál nincs ilyen probléma, de azért elég idegesítõ.(PSP-1004) fw-tõl függetlenül jelentkezett ez a hiba..

NEOreg3
most akkor ne hagyjam teljesen lemerülni?😄

ööö akkor ne 9-es fokozattal tömörítsek hanem inkább mondjuk 5-össel?
amúgy pont a GTA Liberty ... volt az egyetlen játék ami szaggatott, amikor töltött a kártáyról. na azt akkor pl. érdemes lenne visszatenni iso-ba?
a következõ kérdésem, ha még bírjátok a psx játékok futására fog irányulni, de elõbb teszek egy próbát 😊
skinnyman
Jahh 😊 Bár van olyan játék, amit kifejezetten CSO-ban ajánlott (bár igen ritka), ilen pl. a Lumines II, olyanokat olvastam róla, hogy az egyik zeneszámnál teljesen lelassul ISO-ban, CSO-ban meg viszi mint az álom. De ez nyílván egyedi eset, nem jellemzõ. Van sok olyan játék is, ami valójában nagyon kicsi csak megtöltik hulladékadattal, hogy többnek nézzen ki. Ezeket általában felére/harmadára is be lehet tömöríteni.

Regards,

Mármint ISO-ban, nem?

SpeedXHUN

Erre vki segítsen ha egy 3.52 m33 felrakok akkor müxene?

Lényeg, hogy lehetõleg ne...

skinnyman
Így van, de a legtöbb játék esetében alig veszed észre a különbséget, 1-2 olyan játék van csak, amit ajánlott CSO-ban játszani, ilyen például a GTA vagy az NFS:Carbon OTC.

Regards,

NEOreg3
minél jobban tömöríted, annál jobban szaggat(hat) tõle a játék / tovább tölt

skinnyman
Tégy egy próbát 3.71 M33-al 😊

Regards,

na ez a cso konvertálás felkeltette az érdeklõdésemet. minden iso-t rizikómentesen át lehet alakítani cso-ba? van ennek vmi hátulütõje? bármi...
NEOreg3
ok, thx

Jah egyszerûbb azt mondani hülye vok mint netán rákeresni, utánaolvasni...

SpeedXHUN
Ráteheted bármikor.
A lényeg:Havonta legalább egyszer hagyd teljesen lemerülni és úgy töltsd fel(kisütés)

NEOreg3
a PSP-t bármikor rá lehet tenni a töltõre, vagy csak akkor érdemes, ha már a zöld led villog? (esetleg van egy bizonyos %, ami alatt nyugodt szívvel rátehetõ?)

SpeedXHUN
1.:Igaz és semmi hibája nem lesz.
2.:A letöltött játékot a PSP memóriájára kell felraknod USB kábellel.UMD- nem kell max a demo UMD.