PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Castlevania számomra kicsit nehéz lett :p
PSN: berghold
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
HA gépen netezel az tuti 802.11g-t használ az 54Mbps-os.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Valószínû hogy itt fogom megvenni: link
Csak nem tudom melyik csomagot vegyem...
48 ért slim + ridge racer 2, vagy hozzá a Ratchet & Clank
Vagy 45-ért a slim játék nélkül és megveszem hozzá a GTA VCS-t.
Jó játék a Ridge racer / Ratchet & Clank?
GTA VCS-t hol lehet olcsaón beszerezni?
okosított psp-slim-et hol érdemes\lehet venni pesten? (ami megbízható + meg lehet nézni a pixelhibát + töltõt vagy legalább valamit még adnak hozzá, thx)
Regards,
olvastam a FAQ-t meg tiltogattam is bõszen a képeket/flashaket, de még így is kenterbevágja sebességben a régi betárcsázós matávos net (56kbit) D:
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
ha elõször kapcsolom be a PSP-t akkor teljesen le kell meríteni és 10 órát kell tölteni? Vagy nem kell kisütni?
Regards,
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Te hogy raktad rá?😊
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Van egy PSP Slime-m,nekem a nagy többség ellenére tetzik,nincs vele bajom.Most jelen pill 3.71 M33-3 as Software van rajta,mindent játszik,eddig nem volnt még olyan game,amit nem tudtam volna futtatni.Eddig rendben is van,csakhogy:
Az a baj,hogy sem a Windows Live PSP Messengert,sem a Full screen browsert nem tudom rajta müködésre bírni egyenlöre...
A böngészö pontos neve: FullScreen Browser for the PSP v1.0
Azt irják a psphungaryn,hogy egyszerüen másoljam át a letöltött mappát a memo stick gyökérkönyvtárába(szoval ez gondolom az,amit a Total commanderben amikor kivállasztom a PSP-met,ezt nyitja meg alapbol-ISO-MUSIC-PICTURE..stb).Ezt megcsinaltam,aztan met azt irják,hogy az internet browserben irjam be ezt: file:/fsbrowser/menu.html
Ezt is megcsinaltam,és azt irta ki erre,hogy a megadott cél nem megjelenithetö,vagy valami ilyesmit.
Ez voltt a Messengerrel is,csak ahoz azt irták,hogy a psp/common mappába másoljam.De ezt sem inditotta el...
Kérdésem csak annyi,hogy ezeket azért nem tudom használni,mert valamit elcsesztem,vagy mert tul ujj még a firmware ami rajta,vagy egyszerüen sz*r ez a firmware?
Mitévö legyek?Igazség szerint csak a full screen browserért féj a szivem...mert az azért nem lenne rossz...
elöre is köszi,ha tudtok segiteni.
de ha sokat nem használod az árt az akksinak és kevesebbet fog bírni
az akksinak az a jó ha töltõdik merûl töltõdik merûl töltõdik merûl.......
csak nehéz felragasztani jól
szóval psx... gran turismo 2-t leszedtem, van egy eboot.php és key.bin file. na ezekkel mi a teendõ? GAME könyvtárba téve semmi.
Regards,
amúgy pont a GTA Liberty ... volt az egyetlen játék ami szaggatott, amikor töltött a kártáyról. na azt akkor pl. érdemes lenne visszatenni iso-ba?
a következõ kérdésem, ha még bírjátok a psx játékok futására fog irányulni, de elõbb teszek egy próbát 😊
Regards,
Erre vki segítsen ha egy 3.52 m33 felrakok akkor müxene?
Regards,
A lényeg:Havonta legalább egyszer hagyd teljesen lemerülni és úgy töltsd fel(kisütés)