40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28344 Ha slim-et veszek, Hol tudom megcsináltatni azt hogy menjenek rajta a homemade dolgok ? Mert ahogy néztem, vagy a forrasztásos, amit nem akarok, vagy kell másik psp. Szóval hol, kinél és mennyiért tudom megcsináltatni ? :) -
the1gabor #28343 Ollala! Ezt nem fogjátok elhini. Anno vettem egy 4gb hamis sony memory sticket és irtam ide hogy gáz van vele mer csak 2.95gb láttam belöle. aztán rosszabodott mert csak 2.6gb láttam belöle. Most ideges l lettem, bedugtam a gépbe leformáztam 18szor(!!) NTFS re majd FAT re majd vissza
FAT32 re, váltogattam az allocation unit size-t ÉS MEGJAVULT!!!! TELE VAN A 4 GB!!!! Jah és 2 hete letörtem belöle 1 darabot(LOL) De megy. Szoval akinek ijen problémája van, az dugja be a gépbe és formázza le 10,100,1000 szer. Max 1-2honap.:D
Jah és vágja 1-2x földhöz.
Ergo Final Fanatsy Crisis Core mért nem indul fekete a kép... Pedig 3.90-2 és 150 van? (cso/Gamestorrents) Eredeti van aki nemhiszi annak küldök képet rola:P. -
#28342 tudom de azon klippek vannak -
#28341 UMD-rol. De hogy a szavaiddal eljek neked "psp-d sincs az biztos" es "sztem még psp-t se láttál".
Az lett volna jó ha a kerdesre válaszolsz, de latom nem megy kulturáltan.
-
the1gabor #28340 Köszi. -
#28339 VAn Music UMD is amúgy... -
#28338 az mp3 szten honna a pics@ból megy he nem memstickről -
#28337 Tehat akkor neked mennyit birja :
Jataknal?
Filmnel?
Zenenel?
Ugy hogy nem mem stickrol megy? -
#28336 de ne szarjá be 10év gari van rá
és ha pl tönkremenne 3év múlva akkor az akkori 15500Ft-os kártyát kapsz -
#28335 én is így jártam :-(
mondjuk én 1,5 hónapja vettem -
#28334 Akkor szopjanak le, mert kedden vettem a kártyá -.- -
#28333 15%-al -
#28332 most nézem 155-al olcsóbbak lettek a sansdisk karik és újak is megjelentek
digitalmix.hu
-
#28331 a hüvelykujj... :) -
#28330 God of War: Chains of Olympus
Crisis Core - Final Fantasy VII
Flatout: Head On -
#28329 ezt a kérdést te sem gondolhatod komolyan... -
the1gabor #28328 Sziasztok. Mi most a legjobb PSP-s jaték? (lehetőleg ujjat mondjatok) -
#28327 egy nagyobb memória kari jól jön. -
#28326 sziasztok! a közeljövőben szeretnék egy psp slimet venni. a kérdésem hogy mire figyeljek oda? És hol tudom olcsón megvenni ? Nem vagyok miliomos, így valszeg nem mindig eredeti gamekkel fogok játszani :) kell valami extra még ami majd létfontosságú ? Usb kábelen kívül. Meg kell-e eredeti lemez ahhoz hogy tudjak release-kel játszani ? -
#28325 ez komoly? tuti nem jó a polaritás... -
#28324 nekem autós nokia töltőm van :D
5V az is és a dugója is jó -
#28323 Huhh. köszi a válaszokat az aksikérdésemre, elég nagy vitát robbantott ki. Amúgy közben vettem egy autós töltőt a PSPmhez, mert úgy gondoltam, hogy ez a legjobb megoldás arra a 6 órára -
#28322 akkor jelentsd fel őket XD -
#28321 És amikor a Sony márkaboltba hamis memkarit árulnak? -
#28319 azt csak képletesen írtam
lényeg átlagba 2,5-óra alatt tölt fel max-ra
de az 1. töltésnél kb 4-5órát töltsük
amugy olyan helyen ne vegyetek ahol ki van bontva bemutató példányt mert annak már elbaszták az 1. töltését valúszínűleg
amit veszel győződj meg róla te bontod ki elöszőr -
#28318 sony memkariból 10-ből 7 hamis
sandsikből 10-ből 1 max ami hamis -
rnd #28317 Bazzz... korábban is mondhattad volna... én csak 104%-ra töltöttem fel... -
#28316 te láma vagy és hazudsz is
psp-d sincs az biztos
mikor mp3-at hallgatok 10óráig bírja
az meg hogy te hülye voltál az 1. feltőltésnél magadat minősíti
aki vesz új psp-t az előszőr tölcse fel 110%-ra az akksit +1órát legyen töltőn és fullra merítse le utána egyből és megint 110%-ra és utána jó lesz -
#28315 Hamisítják, csak nem olyan arányban mint a Sonyt. -
Dj Siegfried #28314 ez komoly?? -
Dj Siegfried #28313 érdekel valakit egy Memory Stick Duo Pro 1gb ? -
#28312 na én meg megyek Tekkent venni :D -
#28311 Vagy igyon qrva sok bort! -
#28310 vagy azt azért már talán inkább mégse -
rnd #28309 Vagy vegyen DS-t... -
#28308 ok. és még annyit tennék hozzá, hogy aki allergás az aksiélettartamra, az:
-cseréljen slimre
-slimbe tegyen eredeti 2200mah-os fat aksit (így elméletileg közel 10 óráig elmegy a cucc)
ha ez se lenne elég:
-futtassa memkariról a játékokat
-vegyen 3600mah-os X2 battery-t. -
rnd #28307 Szerintem lassan zárjuk le a témát. Akinek 25 órát megy a PSPje egy töltéssel örüljön neki, akinek meg csak 3-at az megszopta. Ennyi. -
#28306 Te en nem tudom. Ez nalunk orok vita volt, hogy miert csak ennyit birjak a gepecskek :( Hidd el zsir uj gepek, es tolteni kell oket mert nagyon hamar kihalnak. Reggel viccbol raraktam a nem modositott FW-s PSP-re a King Kong UMD-et. Beinditottam es hagytam jatsza le minimalis hanggal. Hat nem ment vegig a film mert mar pislogot a kis zold feny es kikapcsolt.
Tehat eleg durva. Lehet kartyarol futattom a filmet akkor nem ugyanez a hatas. Meg a regi PSP-eknel nagyobb volt a UMD motor fogyasztasa. -
#28305 mondom, ez volt a google-n az első 2 használható találat, de van egy olyan tippem, hogy ha még 10et linkelnék, akkor is hasonló eredmények jönnének ki a tesztben, mert egészen egyszerűen ez az igazság.
"Most szerinted az nekem miert lenne jo, hogy olyat alitsak ami nem igaz?"
ez az amire én is nagyon kiváncsi lennék. nem értem egyszerűen, hogy hogy merülhet le ennyire hamar a psp-d. használtan vetted? nem kama aksi van benne (vagy durván agyonhasznált régi)? mert 2,5 óra alatt maximum hangerőn/fényerőn merül le egy olyan játéktól, ami 333MHz-en fut, folyamatosan pörgeti az UMD-t és folyamatosan WiFi-t használ. Egy átlagos játék esetében normális körülmények között 4-5 órát bírnia kell szemben a te "legfeljebb 2 és fél órás" állításoddal. az eredeti témához visszatérve pedig filmnézést legalább annyira bírnia kell, mint a játékot. -
#28304 Ja most olvasom h UMDről...
Hát akkor úgy elhiszem azt a 3 óra gamet.