40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Gideon Wieth
    jólvanna csak úgy értem, de azért nem kell ilyen bunko stílusban válaszolgatni..
  • Prince of Máté
    Kit érdekelnek a tanulmányi eredményeid?
  • Inferno
    2 hónapja voltam Japánban 22k volt most a psp :) 1.5évhez viszonyítva jó lement :) !
  • Verseghy
  • rnd
    Bizony bizony... minimum hat egyetemi diploma kell hozzá...
  • Gideon Wieth
    jé télleg ez eszembe se jutott :D

Ilyenkor tényleg mi van ? :) ha R2 L2 kell
  • SlickAdam
    régen én is nyomtam ps1 játékokat psp-n, de csak belekukkantásnyi ideig. azóta se tudom, hogy lehet kiküszöbölni az R2-L2-JOBB ANALÓG hiányát...
  • Verseghy
    Majd belenövök^^
  • Gideon Wieth
    hát ha összeszedem a pénzt a psp slimemre A fele már megvan és megcsináltatom hogy menjenek rajta a releasek meg a régi ps1-es játékok akkkor FIX hogy előkapok néhány régi klasszikust :)

Final Fantasy IX
    Abe's exodus
    Resident Evil-ek :D
    Legalább tuti nem fogok unatkozni tanóráimon :D Beülök a hátsó padba aztán hadd menjen... :D //kivéve töri magyar :S mert abból 5ös kell nem elég a 3as 4es érdemjegy :S //
  • 5c0rp330n
    ejj, ezek az újoncok kicsit tájékozódhatnának. méghogy nem lehet psp-n ps1 játékokat futtatni? ha tudnátok, micsoda ps1-retro-láz volt itt anno :)
  • Verseghy
    Jah a fatnél -.-
  • wordsworth
    hát sokan értenek hozzá. a hozzáértés itt abban nyilvánul meg, hogy tudsz-e hibamentesen olvasni, analfabéták hátrányban, illetve tudsz-e fájlokat másolni egyik könyvtárból a másikba. Ezt szerintem egy kicsit intelligensebb 7.-es is megcsinálja...
  • Gideon Wieth
    igen ezt én is olvastam :D
  • Verseghy
    Ja csak ahhoz is heckelt FW kell. Slimre mindenki azt tanácsolja, hogy olyan ember csinálja aki ért hozzá.
  • Gideon Wieth
    thx :)
  • wordsworth
    Lehet-e PSX-es játékokat futtatni PSP-n? Hogyan? Milyen FW kell hozzá?
    Lehet. A PSX-es játékok futtatásához minimum 3.02 OE-B FW kell.

PSP-SLIM-et is lehet törni, pontosan melyik verziókat így kapásból meg nem mondom FAT psp-m van de ha szeretned utanna nezek, a kérdésedre, meg ott a válasz :)
  • Gideon Wieth
    de a fő kérdésre lécci választ :D

Slimen is lehet ha felrakatom rá a m33 firmwaret ? :D
  • Verseghy
    Na és azt hogyan?:) Látom neked sok eszed van:D Taníts:)
  • wordsworth
    Eszed nemsok. olvass és ha biztos vagy akkor valaszolj, sry a stílusért csak enyhén félreinformálod. Mellesleg PSX-es CDbol ISO-t csinalsz, Majd pedig egy EBOOT.PBP fájlt, KEYS.BIN-el és már mehet is a móka :)
  • Prince of Máté
    Én meg 40-ért vettem magát a gépet, és nem kértem hozzá semmien fosadék gémet -.-
  • Cortez71
    PSPfilez FAQ, 4. pont (PSX-szel kapcsolatban)
  • Verseghy
    Ilyenről még nem hallottam, vagy csak figyelmetlenül olvastam el:D Ha megtudod hogyan kell írd be lécci:):)
  • Gideon Wieth
    öhm :)

Faqban találtam, h lehet valahol de azt már nem találtam hogy hogyan

Elvileg iso filet csinálok a ps1-es cd-mből azt rakom rá :) de hogy most ez mindkettőre igaz ha m33as van rajta az a kérdés :)
  • Verseghy
    Tényleg játszható, de szerintem az NFS jobb:) Mondjuk én megvettem a Carbont, az bejön, gondoltam, hogyha ez egy újabb része, akkor jobb.
  • Verseghy
    Egyik PSP-n se lehet PS1es játékokkal játszani tudtom szerint. Mivel a PSP-be UMD lemez megy bele a PS1-be meg CD nagyságú.
    FAQból:
    Mi a különbség a PSP Slim ill. az alap PSP között?
    PSP Slim szemszögéből:
    - 33%-al könnyebb (280g helyett 189g)
    - 19%-al vékonyabb (23mm helyett 18.6mm)
    - akksi töltés USB-porton keresztül
    - gyorsabb játékbetöltés
    - hatékonyabb akku-kihasználás
    - nincs infra-port
    - WLAN gomb átköltözött a PSP tetejére
    - hangszórók elhelyezése is megváltozott
    - nagyfelbontású videókat és .avi-kat (nem DivX és XviD, sima MjPeg-es) is képes lejátszani (remélhetőleg csak a FW miatt)
    - új FW-t kapott (3.60), amivel képes TV-re küldeni video-t továbbítani (Video-Out-on) ill. képes mind a PS3 mind a PC winchesteréhez hozzáférni bárhol a világon (régiófüggetlen), köszönhetően az új csatlakozási opcióknak.
    - PSP Slim immár 64MB memóriával rendelkezik
    - Analóg Video Kimenettel rendelkezik (kábel kell hozzá)
    - "Piano Black," "Ceramic White," és "Ice Silver" színváltozatokban kapható (kezdetben.. azóta van Vérvörös és Menthol Zöld is)
    - Fut rajta a 3.90-es FW-rel érkezett Skype ! (Pufin nem megy)
  • 5c0rp330n
    A Pursuit Force sem egy nagy durranás ahogy én hallottam, de valamennyire játszható, míg az NFS:Pro Street egy fostalicska, szóval nem biztos, hogy rosszabbul jártál.
  • Gideon Wieth
    és mégegy kérdés. Hallottam h lehet psp-n PS1es játékokkal játszani :)

A Slimen is lehet ? :) mert ha nem akkor valszeg sima PsP-t fogok venni.

Mennyivel jobb a slim? Nem akarom Tv-re kötni. Ezen kivül csak vékonyabb lett több memoriával nem ??
  • Verseghy
    Én a Sony centrumba vettem pénteken az új slimet, kaptam hozzá egy Pursuit Force játékot. Így volt 52. Még aznap kiderült, hogy az 576-ban 49ért megkaptam volna, csak a játék az NFS Pro Street lett volna. (egy árba van az NFS és a PF) Szóval ha most kéne vennem, akkor az 576-ba venném.
  • Gideon Wieth
    hol érdemes Psp-t venni ? :) Már csak ez a nagy kérdés. Én az uberkonzol.hu - ra gondoltam :)

Üdv mindenkinek és Boldog nyuszit
  • amdrula
    Eméletileg, össze, de nyílván elvárja a legújabb FW-t a PSP-től a PS3, ami pedig nincs még CFW formában (lehet nem is lesz, mert elég lényegtelen update volt, majd 4.00-ás, ha tényleg közeleg)
  • Énvagyokazapád
    boldog nyuffit mindenkinek :]
  • S8DJ
    Hellósztok!
    valaki tud adni egy normális snes emulator-t ami Contra 3-nál nem szaggat?
  • SlickAdam
    sziasztok!
    custom firmware-es psp-t össze lehet valahogy boronálni a ps3-al? kipróbáltam, de azt írja, hogy frissítsek a psp-n fw-t...:(
  • Énvagyokazapád
    boldog nyuffit :]
  • Sephi
    Tudom ... nem nekem kell ezt leírni hanem a bölcs Maszka-nak.
  • avengir
    http://jatekaim.hu/index2.html
  • Verseghy
    Hello!
    Nemtudtok valami jó boltot, vagy oldalt, ahol használt játékokat árulnak, vagy cserélnek?
  • NEOreg3
    a klipp az zene:|

csak közben video is.
  • avengir
    Ha eredetid van, csak beteszed az UMD-t és megy. Ha netről töltötted, akkor állítsd át az emulált meghajtó típusát.
  • Sephi
    Ja, es az nem zene ugye? Birom, hogy kerulod a dolgot.