PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én is azt hittem elõször,h a duci psp-t adják 40ért,de 13.án tegnap pénteken bementünk tesóval és akkor még 49000ft volt,mert csak mától ér a 40000ftos akció és tesóm ma ment vissza érte😊
bizony slim és igen a madaras tesco=auchan 😄 már megvan,nagyon nagyon faxa,nem is tudtam,h lehet vele internetezni,nekem nagyon bejön,tudom,h van a king kong-nál jobb játék is rá,de ez is isteni😊
De õ csak most kapja a kezébe.
PSN: berghold
Egyébként a madaras tesco az az auchan 😄
A leírás és a kép alapján fat, de vixo szerint slim...
A leírás és a kép alapján fat, de vixo szerint slim...
Vagy madras tesco az az?😄
Amúgy én is néztem, nekem is fatnek tõnt sõt ott van, hogy base pack.
Amúgy én is néztem, nekem is fatnek tõnt sõt ott van, hogy base pack.
Tesco != Auchan
Auchanban 40-ért vetted a SLIMET??
Mert az újságban nincs kiírva hogy slim, és akép is a régi PSP-re utal!
Mert az újságban nincs kiírva hogy slim, és akép is a régi PSP-re utal!
Oksa,akkor a hackelést,azt most télleg hagyom,nem tartom olyan fontosnak,a lényeg,hogy a filmeket tudok most nézni rajta,a játékot is amit vettem,azt elvileg ha végigjátszottam visszavihetem és cserélhetek,csak a különbözetet kell viszedni,ha van,szóval játszani is tudok,ez most így jó,akkor köszi szépen a segítséget srácok! ^^
USB kábelem az van,elvileg jó hozzá a digitális fényképezõm kábele,az FW még nem tudom,mert csak kb 20órára lex nálam a gép,mert tesóm ment el megvenni a psp-t még reggel,mert ment szegedre és útba eset neki,én meg vettem egy eredeti játékot hozzá king-kongot,szóval azzal elleszek egy darabig sztem,addig nem is hackeltetem a gépet,még egy memo kártyát veszek hozzá jövõhéten és akkor hack nélkül filmeket meg zenéket,képeket át tudom rakni rá,a hack csak arra kell,ha iso játékokat töltök le és a letöltött játékokat akarom futatni rajta,jól értettem ugye?😊
Igen,de venni kell USB kábelt azzal a zenéket meg filmeket meg akármit futtathatsz.A másik játék demokat tudsz futtatni beírod google ba hogy psp demo és tölts kedvedre.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
hát én most vettem a madaras tescoban,40000ft-ért egy slim psp,akkor gondolom,ezt még hackalni kell a játékok futtatásához,de filmeket,meg zenét,azt elvileg enélkül is tudok rárakni,ha van memoria karim,ugye?
Ha újonnan veszel akkor igen,de eza faqban le van írva.
Ha használtan akkor nagyon figyeld hogy vagy ez legyen a verziója: pl x.xx OE vagy x.xx M33 mert ezeken a verziókon futnak a játékok.
Van 1-2 bolt ahol árulnak újonnan törve: www.golemkonzol.hu
Ha használtan akkor nagyon figyeld hogy vagy ez legyen a verziója: pl x.xx OE vagy x.xx M33 mert ezeken a verziókon futnak a játékok.
Van 1-2 bolt ahol árulnak újonnan törve: www.golemkonzol.hu
Köszi a helpet!
még egy olyan kérdésem lenne,h kell neki vmi hack,mint pl ps2-nél csipeltetés,h fussanak azok a game-k amiket letöltök netrõl?
még egy olyan kérdésem lenne,h kell neki vmi hack,mint pl ps2-nél csipeltetés,h fussanak azok a game-k amiket letöltök netrõl?
Nyugodtan másold nem lesz baja!
Igen,csak oda másold pl a zenket a Musicba és minden ok lesz!
Igen,csak oda másold pl a zenket a Musicba és minden ok lesz!
Hi all!
Olyan kérdésem lenne,h mennyire kockázatos a pspre játékokat átnyomni géprõl?én azt hallottam,h eléggé necces,mert,ha megszakad vmi oknál fogva a kapcsolat a gép és a psp között,pl lefagy a gép,akkor kisülhet a psp és akkor a javítás 30000ft-be kerül:SEnnek mennyi a valóság alapja?
És a filmeket/képeket/zenéket elég,ha a megfelelõ mappákba rakom,nem kell semmi xtra dolog hozzá,ugye?
Vki informáljon pls,még eléggé kezdõ vagyok.thx!
Olyan kérdésem lenne,h mennyire kockázatos a pspre játékokat átnyomni géprõl?én azt hallottam,h eléggé necces,mert,ha megszakad vmi oknál fogva a kapcsolat a gép és a psp között,pl lefagy a gép,akkor kisülhet a psp és akkor a javítás 30000ft-be kerül:SEnnek mennyi a valóság alapja?
És a filmeket/képeket/zenéket elég,ha a megfelelõ mappákba rakom,nem kell semmi xtra dolog hozzá,ugye?
Vki informáljon pls,még eléggé kezdõ vagyok.thx!
Vagy xvid4psp, ez mindent tud ami csak kellhet videókonverthez.
PMP mod-nak hívják a progit ami tud feliratot is kezelni. Van egy PSPlayer nevû progi (nagyon régi és nagyon kiforratlan), ami eléggé sok formátumot lejátszik, például avi-t is.
PMP mod-nak hívják a progit ami tud feliratot is kezelni. Van egy PSPlayer nevû progi (nagyon régi és nagyon kiforratlan), ami eléggé sok formátumot lejátszik, például avi-t is.
Regards,
De! (én pl. az Ultra PSP Movie Converter-t használom)
Hmm, na ez is mar fejlodes.
Es miaz a plusz progi ami folteszi ra?
Godnolom raegetes meg mindig nem emgy egy szoftverrel amivel be is tomorited? vagy netan igen?
Es miaz a plusz progi ami folteszi ra?
Godnolom raegetes meg mindig nem emgy egy szoftverrel amivel be is tomorited? vagy netan igen?
Alapból mpeg 4 avc (h.264)-et játszik le, immáron full felbontásban. Feliratot külön progival lehet rátenni, vagy rá lehet égetni némelyik konverterben.
Regards,
Udv mindekinek!
Erdeklodnek, mert sajnos mar lassan 1.5 eve hogy eladtam a Psp-met hogy most hogy ala video lejatszassal? milyen foramtumok mennek, ill. feliratot tud-e mar kitenni?
Segitsegeteke elore is nagyon kosz!
ui. ill. szivese vennem ha van vkinek elado, slim, "okos" verzio elado netan 😉
Erdeklodnek, mert sajnos mar lassan 1.5 eve hogy eladtam a Psp-met hogy most hogy ala video lejatszassal? milyen foramtumok mennek, ill. feliratot tud-e mar kitenni?
Segitsegeteke elore is nagyon kosz!
ui. ill. szivese vennem ha van vkinek elado, slim, "okos" verzio elado netan 😉
nekem meg ezüst slim-em és nekem sincs egy darab sem
írják hogy a fekete slimeken nagyobb a pixelhiba arány de én nem nagyon hiszem el, most akarok venni én is...
Most szeretnék psp-t venni és az a kérdésem lenne hogy mi a helyzet mostanában a pixelhibákkal psp-n. Régen sajnos belefutottam és nem szereték megint.
Ha hardwares hiba miatt nem kapcsol be, akkor a pandora semmit sem ér. Ha szoftveres hiba az oka, akkor meg a pandorával rendbe lehet hozni, szal akkor meg felesleges szervízbe vinni.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hogy ha beszarik a géped (értsd: nem tudod bekapcsolni), akkor hogyan teszel rá akármit is szervíz elõtt?
hi
ha veszek egy psp-t boltban számlával garival, és custom FW-t rakok rá (3.52 m33 pl.), de valami gáz lesz a cuccal és szervízeltetni kell, eredeti FW-t tudok majd rá rakni hogy ne legyen para nem?
thx
ha veszek egy psp-t boltban számlával garival, és custom FW-t rakok rá (3.52 m33 pl.), de valami gáz lesz a cuccal és szervízeltetni kell, eredeti FW-t tudok majd rá rakni hogy ne legyen para nem?
thx
Ha egy psp-re már fel van telepítve a magyar nyelv, attól függetlenül a firmware-t lehet módosítani? Most 3.52 M33 van rajta, de lehet hogy rákerülne a 3.52 M33-4 is.
Én meg tudtam nézni a boltban, és nem hibás a kijelzõm.
forrás
Jön a 3.8-as fw.
A fontosabb újítások:
- internetrádió, streaming audio támogatás
- Jelenetenként lehet videóban keresni
- RSS ezentúl megjeleníti a képeket
Jön a 3.8-as fw.
A fontosabb újítások:
- internetrádió, streaming audio támogatás
- Jelenetenként lehet videóban keresni
- RSS ezentúl megjeleníti a képeket
szerintem nem fognak ott kinlodni hogy nézegesd a pixelhibát
egyébként nálam volt 3db Slim psp és az összes pixelhibás volt
este lekapcsolt villanynál MAX fényerõn meg kell nézni Dead Pixel Checker képekkel
leggyakoribb pixelhiba a subpixelhiba ami azt jelenti fekete képen világít 1 fehér pont
javítani nem lehet filmeknél este idegesítõ tud lenni
egyébként nálam volt 3db Slim psp és az összes pixelhibás volt
este lekapcsolt villanynál MAX fényerõn meg kell nézni Dead Pixel Checker képekkel
leggyakoribb pixelhiba a subpixelhiba ami azt jelenti fekete képen világít 1 fehér pont
javítani nem lehet filmeknél este idegesítõ tud lenni
a boltba még kokányabbul rakják fel
nekem is harmadikra sikerült az alját semmi képp nem szabad megfogni mert zsiros lesz
nekem is harmadikra sikerült az alját semmi képp nem szabad megfogni mert zsiros lesz
én mivel sokat raktam rá ezért tudom az 1.-õt én is elcsesztem
be kell állítani és 1 mozdulattal utána hajszírítóval ki kell simogatni a buborékokat
de mikor felrakod úgy kell csinálni minél kevesebb buorék legyen és elötte jó minõségû LCD tisztitóval le kell nyomatni
be kell állítani és 1 mozdulattal utána hajszírítóval ki kell simogatni a buborékokat
de mikor felrakod úgy kell csinálni minél kevesebb buorék legyen és elötte jó minõségû LCD tisztitóval le kell nyomatni
Na,a full screen browsert sikerült beüzemelnem!😊
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Ridge racer nekem nem jön be, x360-on legalábbis nagyon nem tetszik :p
R&C viszont jónak tûnik.
R&C viszont jónak tûnik.
Szerintem ilyen lassú, az egyetemen nagyon szar, majd veszek egy usb-s wifit itthonra, aztán kipróbálom.