40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28384 jólvanna csak úgy értem, de azért nem kell ilyen bunko stílusban válaszolgatni.. -
#28383 Kit érdekelnek a tanulmányi eredményeid? -
#28382 2 hónapja voltam Japánban 22k volt most a psp :) 1.5évhez viszonyítva jó lement :) ! -
Verseghy #28381 -
rnd #28380 Bizony bizony... minimum hat egyetemi diploma kell hozzá... -
#28379 jé télleg ez eszembe se jutott :D
Ilyenkor tényleg mi van ? :) ha R2 L2 kell -
SlickAdam #28378 régen én is nyomtam ps1 játékokat psp-n, de csak belekukkantásnyi ideig. azóta se tudom, hogy lehet kiküszöbölni az R2-L2-JOBB ANALÓG hiányát... -
Verseghy #28377 Majd belenövök^^ -
#28376 hát ha összeszedem a pénzt a psp slimemre A fele már megvan és megcsináltatom hogy menjenek rajta a releasek meg a régi ps1-es játékok akkkor FIX hogy előkapok néhány régi klasszikust :)
Final Fantasy IX
Abe's exodus
Resident Evil-ek :D
Legalább tuti nem fogok unatkozni tanóráimon :D Beülök a hátsó padba aztán hadd menjen... :D //kivéve töri magyar :S mert abból 5ös kell nem elég a 3as 4es érdemjegy :S // -
#28375 ejj, ezek az újoncok kicsit tájékozódhatnának. méghogy nem lehet psp-n ps1 játékokat futtatni? ha tudnátok, micsoda ps1-retro-láz volt itt anno :) -
Verseghy #28374 Jah a fatnél -.- -
#28373 hát sokan értenek hozzá. a hozzáértés itt abban nyilvánul meg, hogy tudsz-e hibamentesen olvasni, analfabéták hátrányban, illetve tudsz-e fájlokat másolni egyik könyvtárból a másikba. Ezt szerintem egy kicsit intelligensebb 7.-es is megcsinálja... -
#28372 igen ezt én is olvastam :D
-
Verseghy #28371 Ja csak ahhoz is heckelt FW kell. Slimre mindenki azt tanácsolja, hogy olyan ember csinálja aki ért hozzá. -
#28370 thx :) -
#28369 Lehet-e PSX-es játékokat futtatni PSP-n? Hogyan? Milyen FW kell hozzá?
Lehet. A PSX-es játékok futtatásához minimum 3.02 OE-B FW kell.
PSP-SLIM-et is lehet törni, pontosan melyik verziókat így kapásból meg nem mondom FAT psp-m van de ha szeretned utanna nezek, a kérdésedre, meg ott a válasz :) -
#28368 de a fő kérdésre lécci választ :D
Slimen is lehet ha felrakatom rá a m33 firmwaret ? :D -
Verseghy #28367 Na és azt hogyan?:) Látom neked sok eszed van:D Taníts:) -
#28366 Eszed nemsok. olvass és ha biztos vagy akkor valaszolj, sry a stílusért csak enyhén félreinformálod. Mellesleg PSX-es CDbol ISO-t csinalsz, Majd pedig egy EBOOT.PBP fájlt, KEYS.BIN-el és már mehet is a móka :) -
#28365 Én meg 40-ért vettem magát a gépet, és nem kértem hozzá semmien fosadék gémet -.- -
Cortez71 #28364 PSPfilez FAQ, 4. pont (PSX-szel kapcsolatban) -
Verseghy #28363 Ilyenről még nem hallottam, vagy csak figyelmetlenül olvastam el:D Ha megtudod hogyan kell írd be lécci:):) -
#28362 öhm :)
Faqban találtam, h lehet valahol de azt már nem találtam hogy hogyan
Elvileg iso filet csinálok a ps1-es cd-mből azt rakom rá :) de hogy most ez mindkettőre igaz ha m33as van rajta az a kérdés :) -
Verseghy #28361 Tényleg játszható, de szerintem az NFS jobb:) Mondjuk én megvettem a Carbont, az bejön, gondoltam, hogyha ez egy újabb része, akkor jobb. -
Verseghy #28360 Egyik PSP-n se lehet PS1es játékokkal játszani tudtom szerint. Mivel a PSP-be UMD lemez megy bele a PS1-be meg CD nagyságú.
FAQból:
Mi a különbség a PSP Slim ill. az alap PSP között?
PSP Slim szemszögéből:
- 33%-al könnyebb (280g helyett 189g)
- 19%-al vékonyabb (23mm helyett 18.6mm)
- akksi töltés USB-porton keresztül
- gyorsabb játékbetöltés
- hatékonyabb akku-kihasználás
- nincs infra-port
- WLAN gomb átköltözött a PSP tetejére
- hangszórók elhelyezése is megváltozott
- nagyfelbontású videókat és .avi-kat (nem DivX és XviD, sima MjPeg-es) is képes lejátszani (remélhetőleg csak a FW miatt)
- új FW-t kapott (3.60), amivel képes TV-re küldeni video-t továbbítani (Video-Out-on) ill. képes mind a PS3 mind a PC winchesteréhez hozzáférni bárhol a világon (régiófüggetlen), köszönhetően az új csatlakozási opcióknak.
- PSP Slim immár 64MB memóriával rendelkezik
- Analóg Video Kimenettel rendelkezik (kábel kell hozzá)
- "Piano Black," "Ceramic White," és "Ice Silver" színváltozatokban kapható (kezdetben.. azóta van Vérvörös és Menthol Zöld is)
- Fut rajta a 3.90-es FW-rel érkezett Skype ! (Pufin nem megy) -
#28359 A Pursuit Force sem egy nagy durranás ahogy én hallottam, de valamennyire játszható, míg az NFS:Pro Street egy fostalicska, szóval nem biztos, hogy rosszabbul jártál. -
#28358 és mégegy kérdés. Hallottam h lehet psp-n PS1es játékokkal játszani :)
A Slimen is lehet ? :) mert ha nem akkor valszeg sima PsP-t fogok venni.
Mennyivel jobb a slim? Nem akarom Tv-re kötni. Ezen kivül csak vékonyabb lett több memoriával nem ?? -
Verseghy #28357 Én a Sony centrumba vettem pénteken az új slimet, kaptam hozzá egy Pursuit Force játékot. Így volt 52. Még aznap kiderült, hogy az 576-ban 49ért megkaptam volna, csak a játék az NFS Pro Street lett volna. (egy árba van az NFS és a PF) Szóval ha most kéne vennem, akkor az 576-ba venném. -
#28356 hol érdemes Psp-t venni ? :) Már csak ez a nagy kérdés. Én az uberkonzol.hu - ra gondoltam :)
Üdv mindenkinek és Boldog nyuszit -
amdrula #28355 Eméletileg, össze, de nyílván elvárja a legújabb FW-t a PSP-től a PS3, ami pedig nincs még CFW formában (lehet nem is lesz, mert elég lényegtelen update volt, majd 4.00-ás, ha tényleg közeleg) -
#28354 boldog nyuffit mindenkinek :] -
S8DJ #28353 Hellósztok!
valaki tud adni egy normális snes emulator-t ami Contra 3-nál nem szaggat? -
SlickAdam #28352 sziasztok!
custom firmware-es psp-t össze lehet valahogy boronálni a ps3-al? kipróbáltam, de azt írja, hogy frissítsek a psp-n fw-t...:( -
#28351 boldog nyuffit :] -
#28350 Tudom ... nem nekem kell ezt leírni hanem a bölcs Maszka-nak. -
#28349 http://jatekaim.hu/index2.html -
Verseghy #28348 Hello!
Nemtudtok valami jó boltot, vagy oldalt, ahol használt játékokat árulnak, vagy cserélnek? -
#28347 a klipp az zene:|
csak közben video is. -
#28346 Ha eredetid van, csak beteszed az UMD-t és megy. Ha netről töltötted, akkor állítsd át az emulált meghajtó típusát. -
#28345 Ja, es az nem zene ugye? Birom, hogy kerulod a dolgot.