PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
Amúgy én is azt hittem elõször,h a duci psp-t adják 40ért,de 13.án tegnap pénteken bementünk tesóval és akkor még 49000ft volt,mert csak mától ér a 40000ftos akció és tesóm ma ment vissza érte😊

vixo
bizony slim és igen a madaras tesco=auchan 😄 már megvan,nagyon nagyon faxa,nem is tudtam,h lehet vele internetezni,nekem nagyon bejön,tudom,h van a king kong-nál jobb játék is rá,de ez is isteni😊

De õ csak most kapja a kezébe.

PSN: berghold

Prince of Máté
Egyébként a madaras tesco az az auchan 😄
A leírás és a kép alapján fat, de vixo szerint slim...

Vagy madras tesco az az?😄
Amúgy én is néztem, nekem is fatnek tõnt sõt ott van, hogy base pack.

Tesco != Auchan

Prince of Máté
Auchanban 40-ért vetted a SLIMET??
Mert az újságban nincs kiírva hogy slim, és akép is a régi PSP-re utal!

skinnyman
King Kongot? Vannak jobb játékok is rá 😊

Regards,

vixo
Oksa,akkor a hackelést,azt most télleg hagyom,nem tartom olyan fontosnak,a lényeg,hogy a filmeket tudok most nézni rajta,a játékot is amit vettem,azt elvileg ha végigjátszottam visszavihetem és cserélhetek,csak a különbözetet kell viszedni,ha van,szóval játszani is tudok,ez most így jó,akkor köszi szépen a segítséget srácok! ^^

avengir
vagy ha HB progikat akarsz használni

https://hotshu.wordpress.com/

vixo
USB kábelem az van,elvileg jó hozzá a digitális fényképezõm kábele,az FW még nem tudom,mert csak kb 20órára lex nálam a gép,mert tesóm ment el megvenni a psp-t még reggel,mert ment szegedre és útba eset neki,én meg vettem egy eredeti játékot hozzá king-kongot,szóval azzal elleszek egy darabig sztem,addig nem is hackeltetem a gépet,még egy memo kártyát veszek hozzá jövõhéten és akkor hack nélkül filmeket meg zenéket,képeket át tudom rakni rá,a hack csak arra kell,ha iso játékokat töltök le és a letöltött játékokat akarom futatni rajta,jól értettem ugye?😊

SpeedXHUN
Milyen FW van a gépeden?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Igen,de venni kell USB kábelt azzal a zenéket meg filmeket meg akármit futtathatsz.A másik játék demokat tudsz futtatni beírod google ba hogy psp demo és tölts kedvedre.

vixo
hát én most vettem a madaras tescoban,40000ft-ért egy slim psp,akkor gondolom,ezt még hackalni kell a játékok futtatásához,de filmeket,meg zenét,azt elvileg enélkül is tudok rárakni,ha van memoria karim,ugye?

SpeedXHUN
Ha újonnan veszel akkor igen,de eza faqban le van írva.
Ha használtan akkor nagyon figyeld hogy vagy ez legyen a verziója: pl x.xx OE vagy x.xx M33 mert ezeken a verziókon futnak a játékok.
Van 1-2 bolt ahol árulnak újonnan törve: www.golemkonzol.hu

vixo
Köszi a helpet!
még egy olyan kérdésem lenne,h kell neki vmi hack,mint pl ps2-nél csipeltetés,h fussanak azok a game-k amiket letöltök netrõl?

SpeedXHUN
Nyugodtan másold nem lesz baja!
Igen,csak oda másold pl a zenket a Musicba és minden ok lesz!

skinnyman
"Ennek mennyi a valóság alapja?"
0. Nulla. Zérus.

Regards,

vixo
Hi all!

Olyan kérdésem lenne,h mennyire kockázatos a pspre játékokat átnyomni géprõl?én azt hallottam,h eléggé necces,mert,ha megszakad vmi oknál fogva a kapcsolat a gép és a psp között,pl lefagy a gép,akkor kisülhet a psp és akkor a javítás 30000ft-be kerül:SEnnek mennyi a valóság alapja?
És a filmeket/képeket/zenéket elég,ha a megfelelõ mappákba rakom,nem kell semmi xtra dolog hozzá,ugye?
Vki informáljon pls,még eléggé kezdõ vagyok.thx!

skinnyman
Vagy xvid4psp, ez mindent tud ami csak kellhet videókonverthez.
PMP mod-nak hívják a progit ami tud feliratot is kezelni. Van egy PSPlayer nevû progi (nagyon régi és nagyon kiforratlan), ami eléggé sok formátumot lejátszik, például avi-t is.

Regards,

EmThor
fekete slimrõl ilyen pletyik keringenek 😊

De! (én pl. az Ultra PSP Movie Converter-t használom)

Hmm, na ez is mar fejlodes.
Es miaz a plusz progi ami folteszi ra?
Godnolom raegetes meg mindig nem emgy egy szoftverrel amivel be is tomorited? vagy netan igen?
skinnyman
Alapból mpeg 4 avc (h.264)-et játszik le, immáron full felbontásban. Feliratot külön progival lehet rátenni, vagy rá lehet égetni némelyik konverterben.

Regards,

avengir
Nem nagyon szoktak megdölgelni, a pixelek a kijelzõn

https://hotshu.wordpress.com/

Udv mindekinek!
Erdeklodnek, mert sajnos mar lassan 1.5 eve hogy eladtam a Psp-met hogy most hogy ala video lejatszassal? milyen foramtumok mennek, ill. feliratot tud-e mar kitenni?
Segitsegeteke elore is nagyon kosz!

ui. ill. szivese vennem ha van vkinek elado, slim, "okos" verzio elado netan 😉
nekem meg ezüst slim-em és nekem sincs egy darab sem

öregharcsa
nekem nincs rajta egy sem... még a régi "pufi" psp-m van....

http://pspfilez.extra.hu/

EmThor
írják hogy a fekete slimeken nagyobb a pixelhiba arány de én nem nagyon hiszem el, most akarok venni én is...

shenmuedc
Most szeretnék psp-t venni és az a kérdésem lenne hogy mi a helyzet mostanában a pixelhibákkal psp-n. Régen sajnos belefutottam és nem szereték megint.
NEOreg3
Ha hardwares hiba miatt nem kapcsol be, akkor a pandora semmit sem ér. Ha szoftveres hiba az oka, akkor meg a pandorával rendbe lehet hozni, szal akkor meg felesleges szervízbe vinni.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

skinnyman
háát... nem is tudom... mondjuk...pandorával? 😊

Regards,

torrente
Hogy ha beszarik a géped (értsd: nem tudod bekapcsolni), akkor hogyan teszel rá akármit is szervíz elõtt?

EmThor
<#worship>

skinnyman
aha.

Regards,

EmThor
hi

ha veszek egy psp-t boltban számlával garival, és custom FW-t rakok rá (3.52 m33 pl.), de valami gáz lesz a cuccal és szervízeltetni kell, eredeti FW-t tudok majd rá rakni hogy ne legyen para nem?

thx

skinnyman
A középsõ már 3.71 óta van.

Regards,

VLB
simán

Lalikum

torrente
Ha egy psp-re már fel van telepítve a magyar nyelv, attól függetlenül a firmware-t lehet módosítani? Most 3.52 M33 van rajta, de lehet hogy rákerülne a 3.52 M33-4 is.

Én meg tudtam nézni a boltban, és nem hibás a kijelzõm.

zsolltikka
forrás

Jön a 3.8-as fw.

A fontosabb újítások:

- internetrádió, streaming audio támogatás
- Jelenetenként lehet videóban keresni
- RSS ezentúl megjeleníti a képeket

MaSzKa kitiltva
szerintem nem fognak ott kinlodni hogy nézegesd a pixelhibát

egyébként nálam volt 3db Slim psp és az összes pixelhibás volt

este lekapcsolt villanynál MAX fényerõn meg kell nézni Dead Pixel Checker képekkel

leggyakoribb pixelhiba a subpixelhiba ami azt jelenti fekete képen világít 1 fehér pont

javítani nem lehet filmeknél este idegesítõ tud lenni

MaSzKa kitiltva
MegaMan X és RockMan X

esetleg Loco Rocco

MaSzKa kitiltva
állítsd a sebességet xMB 333mhz-re

MaSzKa kitiltva
slimre nehezen rakod fel az 1.50-es kernelt mert nem lehet

MaSzKa kitiltva
a boltba még kokányabbul rakják fel

nekem is harmadikra sikerült az alját semmi képp nem szabad megfogni mert zsiros lesz

MaSzKa kitiltva
én mivel sokat raktam rá ezért tudom az 1.-õt én is elcsesztem

be kell állítani és 1 mozdulattal utána hajszírítóval ki kell simogatni a buborékokat

de mikor felrakod úgy kell csinálni minél kevesebb buorék legyen és elötte jó minõségû LCD tisztitóval le kell nyomatni

Na,a full screen browsert sikerült beüzemelnem!😊

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Ridge racer nekem nem jön be, x360-on legalábbis nagyon nem tetszik :p
R&C viszont jónak tûnik.

Szerintem ilyen lassú, az egyetemen nagyon szar, majd veszek egy usb-s wifit itthonra, aztán kipróbálom.