PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Regards,
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
PSN: berghold
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Tegnap kerdeztem hogy mivel lehet videot atkonvertalni PSP-re, fullos felbontasban, feliratbegetessel.
Namost kiprobaltam a Xvix4PSP-t, az egyik filmet se ismeri fol mar cache-eles kozben. Ultra Psp tryOut verziot probaltam, az meg kiirja hogy a media file nem supportalja a subtitle-t! Na de kerdem en, melyik supportalja?! egesse bele. Vagy mi a megoldas. vmi leiras, tutor van erre?
Es raadasul csak 5 percet tud konvertalni, es sehol nem talalok "megoldast" ra. (Ebben is szivesen fogadnem segitseget 😉 )
Segitsegeket elore koszonom!
nekem a psp,asztali gép,notebook megy rajta és mind1 hogy a gép bevan-e kapcsolva.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Tudtok olyan video konvertert, ami tud ISO-ból konvertálni, és úgy, hogy az OAR képarányú filmekbõl a széleit levágja és sima widescreent csinál?
Scan-utánna allitsd be az internetet
Egyébként amit vettem, az 3.71 van rajta.
mi kell ahhoz hogy netezni tudjak?
Vagyis tudok így is de csak ilyen 10-20 %-os erõsségû netet talál az meg nagyon lassú...
Van itt Miskolc környékérõl valaki, aki jó magyar forintért megcsinálná nekem a kütyü "okosítását"? Nem sok merszem van megpróbálni...
Regards,
GTA VCS kéne mert letöröltem😞
Én töle vettem tök korrekt áron, érdemes megbeszélni vele egy találkozót...
30ezres gép gondolom elég karcos, én 40ezrest vettem és semmi baja
hallottatok már a psp bontó oldalról? 30.000 ért nem fura az ajánlat?
http://www.psp-hacks.com/category/20
Itt 6ezer a VCS, de onlinebolt szal szállítási költség is van -.-
Akkor holnap megyek és meg is veszem!
Remélem van még!
Télleg azt nem tudod, h van-e ott a GTA VCS?
Vagy valaki más nem tud olyan helyet ahol olcsón van a VCS?