40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28464 Annyira látszik, hogy nem értesz az egészhez, csak elkezdtél okoskodni, hogy az már fáj.... -
lowdog #28463 ez is már valami :) -
rnd #28462 Ööö.... ne haragudj nem tudtam hogy ott dolgozol vagy tiéd a bót. Nem akartam rontani az üzleted. -
mochee #28461 donate = adakozni, adományt adni -
#28460 én írtam neki 1 angol THX üzenetet :D -
#28459 az miaz a donate? -
lowdog #28458 kiváncsi lennék, vajon hány konzolboltos ill. nagyarcú pénzértbutítós "szakember" nyomta meg a "donate" gombot a dark-alex.org oldalon... -
lowdog #28457 ne nézzük már egymást hülyének, ha kérhetlek.
a hozzászólásod hangneme is magáért beszél - ha nem tudsz kultúráltan viselkedni, nem kötelező hozzászólni!
"28455"-tel pedig teljesen egyetértek, ugyanezt akartam írni...
-
#28456 em82 mint firmware hacker? :o
:] -
#28455 Nagy tudás kell felrakni egy firmwaret. Neten gyönyörűen fent van, semmi szakértelem, semmi háttértudás nem kell hozzá.
Egyedül az olyanok mint DarkAlex, Ass (lehet h ők egy személy?) vagy eM82 érdemelnének pénzt ezért, és CSAKIS ŐK. Ők törték fel a NAND-ot és a gyári FW-ket, ők találták ki a módszereket, ők írták meg a laikusoknak hogyan kell megcsinálni. Mindezt ingyen.
Méghogy beleteszik a "szakértelmüket" meg a "tudásukat", lóf*sz... -
#28454 igen a szakértelmet kell megfizetni
nem az alkatrészt
te például magadtól biztos nem jöttél volna rá hogy azt kell kicserélni -
#28453 akkor menjetek a konzolboltba lázadni. sőt, az összes bótba, miért adják felárral a cuccot, ami a gyárból kijőve kb fele összeg.
itt nem a warzról van szó, csak egyeseknek ingyen kéne minden.
annakidején az amigámban 200 forintos alkatrészt 3 perc alatt forraszutott meg 2000é. aszonta a szaki, nem a csere a pénz, a tudás, mit cseréljek.
-
rnd #28452 Sztem úgy értette, hogy ki lehet hagyni a normál aksi szoftveres pandorázását ha valaki nagyüzemben tolja és van külön pandorás akksija. Illetve nem kell minden alkalommal jigkick memkarit se csinálni ha van erre rendszeresített külön kártya. Szóval memkari berak, akksi berak, gomb nyomogat, 1 perc pihi, akksi ki, kártya ki, kész. -
#28451 az nem így van
olyan nincs hogy kihagysz valamit
és fel kell rakni külön a 3.90M33-t a downgrade után és utána a patchot -
#28450 sztem felre ertettem, holnap vagy penteken hozzak! -
lowdog #28449 ez nem "mentség", és nem is ez a gond, hanem a hozzáadott érték hiánya, és a dolog némileg "fekete" jellege, ami nem biztos, hogy konzolboltba való.
de ezt nem itt kéne kitárgyalni... -
#28448 5k az tényleg durva. én szívességből csináltam meg haver barátjának úgy, hogy életemben nem csináltam még ilyet előtte.. és aki üzletből csinálja, annak feltételezhetően már van pandora aksija is állandóan így kihagyhatja a műveletek jó részét és ténylegesen 5 perc maximum a művelet.. -
rnd #28447 Lassan sajnálni is kezdem szegénykéket... jó hogy nem halnak éhen...
Egyébként 4500ért kapni Datel akksit ami "pandorás" eleve... a többit mindenki döntse el maga. -
#28446 te mennyiért csinálnád? 300k üzlet rezsi, 3 ember bére, világitás, fűtés... -
Verseghy #28445 Én inkább kispórolom az eredetit:) -
#28444 kihozta már? gondolom igen, azért nem írtál azóta :) -
#28443 Igen ha a megfelelő verziót veszed belőle (2.0-s LCS), akkor tudsz vele downgradelni 3.40ig akármilyen gépet.
Tipp 1: GyIK-ban szépen le van írva lépésről lépésre a művelet.
Tipp 2: Ha 2.8-as verziót akarsz downgradelni, ahoz nem kell semmi eredeti
Tipp 3: Ha tervezed h később gépeket downgradelsz, szerezz Luminest. Az több verziót is tud downgradelni, és már olcsóbb sokkal mint egy GTA. -
#28442 jah, de kb 10 perc alatt magad is meg tudnád csinálni tök ingyen.. hajrá :D -
#28441 én is szerencsés vok immáron 2. szor:D -
S8DJ #28440 köszi szépen! -
T Zsolti #28439 tehát ha az én eredeti 2.8-as FW-hez a grand Theft Auto Liberty City Storiesel lehet igaz? :D és azt hogy lehet pontosan átékal föltörni? és az csak föltöri amire lehet rakni az egyeti FW-t igaz? -
rnd #28438 Jó órabérük van a srácoknak. 1 perc meló 5 ezer és a T ügyfél dekkoljon még 29 percet hogy ne tűnjön soknak... -
#28437 nekem a Console Co****-esek azt mondták megcsinálják fél óra alatt 5 rongyért... Nekem megéri mert bennük meg lehet bízni :) tökéletes lesz az ... -
lowdog #28436 nyugi.
majd megunja... :) -
#28435 igen, az úgy jobb, én is így csinálom. Igaz nekem már akkor megvolt amikor pandora még sehol sem volt, de azóta is ezt használom.
A pandorát csak akkor használom ha már szofveresen halott a gép.
Javasolnám a Luminest, az 3.50-ig is jó. -
T Zsolti #28434 tudom hogy mejik játék kell ahoz hogy föltudja törni a pspmet. az szerintetek jo ötlet ha azt megveszem és akkor nem kell a kockázatos pandorás modszerrel csinálni??? -
T Zsolti #28433 bár mondjuk walkman jel van rajta :D és mivel kinaiul nemtok ezért nem tudhatoom xDDD -
T Zsolti #28432 csak sony nem sony ericsson ! -
#28431 Ismét nincs gépem, PsP-ről vagyok, és az 576 ma hozza ki a God of Wart! -
Verseghy #28430 Szerencséd volt.. -.- -
mochee #28429 Nekem hamis a memkarim és kurva jó. Már évek óta. Ha ebben a pillanatban beadná a kulcsot akkor is rohadtul megérte. -
#28428 Manapság már mindent hamisítanak, erről nem a Sony tehet. -
#28427 bazdki "így vegyetek Sony-t"?
ezen kikészültem.
ha ilyen fasz vagy, akkor ne vegyél sony-t, vegyél hushiyama-t, az biztos kurvajó.
amit linkeltél, rá sincs írva, hogy Sony Ericsson! És ha rá lenne írva akkor sincs olyan fasz aki beszopja! És ha tökéletes hamisítványt csinálnak ami lehetetlen: ez hol a Sony hibája?
ajókurvaéletbemár :S -
Verseghy #28426 Háá ez enyém eredeti^^ -
#28425 tudod mennyi ember vesz hamis xart, mert olcsó? pl a topik fele, hamis kari rulez.