40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Verseghy #28504 Szerintem menj be egy boltba és vegyél.. Nemhinném, hogy cserél valaki memókártyát.. Bár én csak magamból indulok ki:D -
#28503 4.0 ofw találgatások itt -
evil 007 #28502 sziasztok mpost vettem pspt a god of wart adták hozzá teljesbe naon jo csak nincs mem carim tudna nekem valaki szerválni eggyet? az msnem [email protected] csere is érdekel tudok érte adni ps2 es eredeti sony memcardot + egy eredeti sony ps2 es kart ha érdekel vkit de pénzben is megegygezhetünk (habár most nekem nincs sok elment mind psp re:P) -
#28501 ace combat :) -
#28500 cs all!!
lenne egy olyan kérdésem hogy tudtok-e psp-re valami repülős játékot??
ha igen akkor irjátok le nekem, előre is thx!! -
#28499 És az a patapon az milyen? Sok jót hallottam róla. -
#28498 Mit fog tudni az a 4.0-ás fw? Milyen jelentős különbségek lesznek mostanihoz képest, hogy többen így várják? Miért?! -
#28497 Elvileg márciusban jön...
Lesz az még április is. -
#28496 Csak jönne már ki a 4.0ás firmware... -
#28495 egyébként Júniusban jön Európába a Crisis Core - Final Fantasy VII, ha RPG fan vagy, az egy erősen kötelező vétel kell, hogy legyen :) -
#28494 igen, inkább mész-ölsz kategória, de egyáltalán nem monoton. több fegyver, rengeteg combomozdulat, sok ellenfél van benne és többször gondolkozni is kell kicsit, hogy hogyan tovább. hangulat és grafika ügyileg abszolút ott van a toppon, a története is ott van. egy igazi interaktív ókori eposzi legenda. -
#28493 inkább csak mész oszt ölsz=)
rpg elem tán csak annyi van benne, hogy a leölt ellenfelek és a leamortizált környezet után kapott orb-okból fejleszteheted a már meglévő kombóidat, de max 4 szintig ha jól emlékszem -
#28492 Na hy. Ugye megjelent a God of War: Chains of Olympus. Ez a játék milyen? Mész oszt ölsz, vagy rpg elemek is vannak benne? -
#28491 Jetaudio kódol psp-re sima mp4-et és avc-t is, különböző felbontásban beleégetett felirattal még fekete sávot is tesz alá ha kell. -
#28490 ja, csak külön proggi játsza le. -
mochee #28489 Vagy a psp movie creator-ral lehet még csinálni, de valamelyik avinál kinyújtja a képet. -
#28488 XviD4PSP nevű progi. Amúgy marha jó minőségre konvertál, lényeg hogy a Video encodingnál x264 HQ2 Ultra-t válaszd ki. A Subtitles menüpont meg felül található ^^ -
#28487 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,nem tudom,benne van-e a Gy.i.k.-ben,asszem nincs.Annyi,hogy hogyan tudok egy feliratos filmet felirattal együtt begrabbelni mp4-be?Winavi converterrel már probaltam,nem jött össze,vagy valamit lehet elb*sztam,de nem müködött vele.Ha valaki leirna mivel lehet,vagy a WinAvival hogy kell,hálás lennék!
Zan -
rnd #28486 Ne is tőrődj vele, szegény csókának nem volt gyerekszobája és az a kényszerképzete, hogy ő mindenkit nagyon de nagyon jól ismer ezen a fórumon. -
#28485 ook, ty, megprobálom -
lowdog #28484 dark-alex.org
letölt, elolvas, megcsinál.
nemrég ugyanezt csináltam és megerősítem hogy működik, ha követed leírást, ilyen egyszerű... -
#28483 heh.. nem is rossz gondolat.. végülis nem az én psp-m..:D -
#28482 b*ssz rá vizes kalapáccsal:D
Amúgy egy pillanatra tegnap nekem is beragadt,de csak átmeneti zavar volt szerencsére:P -
#28481 eh.. lehet h csak én vagyok ennyire szerencsétlen, de nem akar menni eza PSP hack.. nincs kedve vkinek segiteni? -
T Zsolti #28480 de én azért félek azt megprobálni ami ezen az oldalon van mert 1 rosz klik és vége a pspmnek :S és mivel fingnyit se konyitok hozá ezért mégjoban félek megprobálni és ugytom hogy a LCS az könyen megcsinálja és azzal nem lehet elszurni -
#28479 ezmár kérdés aztán vaze :D -
#28478 eh.. megvan, csak egy kis erő kellett hozzá..XD -
#28477 kérdés: beragadt az analog joystick(vagy mi az..), hogy lehetne ujra mozgathatová tenni? -
Flower #28476 Konkrét leírást is adjatok.
Találtam, csak nem tudom melyik a jó.(http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=1&t=41) -
Flower #28475 Kérdés. 3.30 OE-A -ra szeretnék új CFW-t.
Először kell rá egy 3.52M33, utána a 3.90M33-2, utána a magyarosítás? -
#28474 Ha 2.80-as firmwaret akarsz downgradelniu 1.5-re, ahoz elég egy ingyen letölthető progi. A GTA:LCS csak 3.03FW-hez vagy az újabbakhoz kell.
Amúgy a FAQ-ban ez a link is benne volt..http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?t=126 -
#28473 Persze tudom én h eM82 nem hackelt, azért is tettemhozzá, h "ők írták meg a laikusoknak hogyan kell megcsinálni".
De az ő nevét is fontos felsorolni, mert nélküle azok akik nem tudnak angolul, sosem tudták volna megcsinálni, a magyarításokról nem is beszélve. :) -
#28472 Ahogy Sephi is írta, jó lenne megindolkolnod miért is nem értek az egészhez semmit.
Javítottam már jópár (még Sony márkaszervíz által visszadobott) gépet, ami által elég sok tapasztalatra tettem szert.
Különben sem tartom szükségesnek h bebizonyítsam neked, hogy értek hozzá. Akik ismernek azok úgy tudják h érttek hozzá, magamról is tudom, és azokat is tisztelem akik kifejtik miért nem értenek velem egyet.
Az h te most előjöttél itt valamelyik kő alól és behánytad ide a megalapozatlan véleményed sajnos szart sem ér, pont mint te magad. -
#28471 lehet hogy csak 1, de akár 10 is
általában 2-3 átlagos méretű játék ráfér -
T Zsolti #28470 egy 2 gb-os memory stickre menyi iso áték fér? :D -
T Zsolti #28469 a tipp 2-t hogy érted? -
#28468 alapvetően igaz, amit CaviaR ír, de vannak benne pontotlanságok. eM82 munkáját nagyra értékelem én is, ő tesz az egyik legtöbbet a MAGYAR psp közösségért. de nemzetközi szinten tudtommal nincsen igazán jelen, tehát nem Dark Alex puszipajtása, NAND feltöréséséhez nem sok köze volt, vagy a módszerek kitalálásához, ő "csak" a kész fw-t magyarította, praktikusan moddolgatta, hasonlókat tett. azért mondtam még így, hogy alapvetően igaz a lényege amit írt, mert mentalitásban DAX-hoz hasonló ő is: profi munkákat ad ki és egy vasat sem kér érte, sőt: felemeli a hangját érte, hogy más se kérjen. -
#28467 Engem nem az érdekel, hogy o mit ír. Meg kell tanulni kulturáltan beszelni fórumokon es nem beszólni mint egy bunkó paraszt. En erre vagyok allergiás. -
#28466 Sztem te is beállhatsz a sorba mellé.
1. Olvass, művelődj
2. Utána gondolkozz
3. Ha azt hiszed tudod mit írsz és meg is tudod indokolni később miért írtál bődületes nagy faszságot, akkor írd be.
De a hallotam a havertól/olvastam vhol a neten/vagy az én összeesküvés elméletem című dolgok műszaki cikkek esetében nem állják meg a helyüket. Ugyanez vonatkozik amikor dics himnuszokat zengünk vmiről. Továbbá próbáljuk meg hanyagolni a warezt. -
#28465 Miert? Miben nincs neki igaza? Mikor igy beszolsz, illene meg is alapozni az alitasodat mert igy teged rohognek majd ki.