PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Regards,
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Vettem ma 1 4gigás memory stick pro duo memória kártyát, csak hogy nem tudom leformázni, és ha megpróbálok rátenni bármi fájlt, az nyomban tõrlõdik a kártyáról miután megszakítom a kapcsolatot. Mit tehetek? Esetleg valamilyen formázó programot tudtok javasolni amivel Fat 16-ba is formázhatok?
Választ elõre is köszi
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Egy kicsit link társaság😄,de neked már nem lehet gondod.
Köszi az umd- gen mindjárt konvertálok 😄
Mert az a baj,hogy nem vok mindig itthon.....
Nem tudom mi legyen😞
Arról nem tudni, hogy mennyi idõ mire kihozzák.
Egyébként ajánlom az UMD Geb 3.5-öt, én is azt használom, azzal lehet konvertálni és rippelni is.
Nem sokkal lassabb nyugi akkor én sem venném meg.
Mennyi idõ mig kiszállitják?
EGyébként nekem is lejött a GTA VCS, de 1,6 giga az ISO, lerippelni meg csak a zenét tudom kiszedni, úgy meg szar:S
Egyébként szombaton rendeltem meg a VCS-t innen: link
Csak 6 ezer +1,5 k a futár,de még így is itt a legolcsóbb.
EGyébként mért tölt lassabban UMDrõl mint MS-tõl?
A Slimnél is? ott van UMD cache.
vcso ból lehet isot csinálni?
6000 ezerért gondoltam a vcs-t😊
A gyári UMD-n lévõ játékot mivel és hogyan kell lerippelni?A PSP-n keresztül?
Egyáltalán ha lerippelem,akkor az új megy a downgradelt gépen vagy kell hozzá még valami okosság (pl. törés)?
Regards,
Gyerekek! Lejött a GTA Vice city rakom is fel😄(de kéne eredetibe is)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
PSN: berghold
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
a cso-t már átkonvertáltam iso-ba, de még így is lefagy a world 3 uccsó pályáján, gondolom olyasvalamit is kivettek az iso-ból, ami kellene neki😞
ha ez az fw-d akkor igy csináld:3.52 m33
a 2. ponttól kezd el figyelmesen elötte tölts le mindent.
Ott van minden mondtatban hogy "illetve OE/m33 esetén......" ezt csináld
Milyenre érdemes frissíteni? 3.52 M33-4 vagy 3.71 M33-3. Ezekhez a verziókhoz már eredeti lemeznek sem kell bent lennie a psp-ben, anélkül is indulnak a másolt játékok.
És ha meglehet milyenre érdemes frissíteni?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Aztán nézd meg a psp usb csatlakozóját.
Hasonlít egymásra a kettõ?
"This is a game from the Playstation Store rather than UMD. It doesnt currently work, requires a fix on the firmware side."
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy 3.03-as psp-t lehet sima usb kábellel frissíteni?
Vagy valami más kábel kell?
Ha leírná valaki,hogy kell,nagyon megköszönném.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
A Xvid4psp semmit nem tud, mar cache-eles kozben behal 😞 Ujraraktama gepet, aszittem az agond, de nem, meg mindig egy filmet se tud meg cachelni se. Ja de egyet, amit fel ora cahce-eles utan lelottem, tobb1000%nal.
Ultra Psp movie converter pedig allandoan csak azt mondja hogy a demai fiel nem supportalja azt 😞
Amugy feliratot hogy tudok akkor lejaccani? Az a "Pmp modder..."vagy mi, az minend lejacc , amr videot, es feliratot is kiteszi?
Vagy kinek van tuti muxodo begetos convertaloja?
Sorry a kerdezgetesert, de komolyan, nalam semmi nem ment eddig meg 😞
auchanba 1 hete 48 ezer volt .Most elvileg 42 ezer akcióbande ez csak a gép.
-2 GB HIGH memory stick
-Spiderman 2 UMD
-Logitech tok
-szövet tok
-4dvd játék
-fülhallgaó(nem fülbarát😛)
ez volt 43 ezer
De ott van fennt a gyakran ismételt kérdések!
kapok PSP-t karácsonyra, és már megvan és kipróbáltam de hogyan kell csatlakozni a nethez? rákötöttem USB-vel a gépre, és bekapcsoltam a wlan-t, és Automatic-ra nyomtam, és címet is írtam, de egy órát tölt, és vmit ír vmi AOSS-el...mit tegyek, hogy jól menjen a net?
PSN: berghold