PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
majd idõvel az is meglesz, de most MS-rõl nyomom, 800 mega és csak a nyelvek nincsenek benne, szal tökéletes.

skinnyman
Jah, nem rossz választás 😊 De az LCS-t sem hagyd ki 😊

Regards,

Prince of Máté
ok értem.
Én megveszem, sztem jó lesz elsõ eredeti játéknak!

NEOreg3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha esetleg valaki priviben meg tudna dobni egy magyar sms-web-es link-kel, ahonnan rengeteg PSP-s játék tölthetõ le (régiek és újak egyaránt, bár a régebbiek kellenének), azt megköszönném. A tököm kivan a pubtorrenttel.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

skinnyman
A mindenit, ez tényleg qrvajó ár, máshol kereken 10k-val drágább (16k). Most frankón elgondolkoztam kicsit azon, hogy megvegyem, szépen mutatna az LCS mellett, meg van benne gondolom szép kis kézikönyv meg térkép. Csakhát úgyis memkariról játszanám, akkor meg minek? 😊 Azért tölt lasabban UMD-rõl, mert egyszerûen lassabb sokkal az olvasási sebessége illetve sokszor be kell pörgetnie a lemezt és egy idõ amíg felpörög rendesen. Ráadásul a lemez pörgetése szívja szépen az aksit.

Regards,

CaviaR
Daxter 3.71-en nekem sem megy, és egy havernak sem. 3.52-n ment az 100%.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

torrente
Egyébként miért is olyan megkerülhetetlen játék ez a Beats, hogy mindenféleképpen el akarod indítani?

na a driver 76 elindult, viszont a daxter fagyizik. 3.71-gyel megy vkinek?
torrente
A psp-ben le lehet formázni pillanatok alatt. Ha nem megy, akkor hibás a kártya.

Sziasztok!

Vettem ma 1 4gigás memory stick pro duo memória kártyát, csak hogy nem tudom leformázni, és ha megpróbálok rátenni bármi fájlt, az nyomban tõrlõdik a kártyáról miután megszakítom a kapcsolatot. Mit tehetek? Esetleg valamilyen formázó programot tudtok javasolni amivel Fat 16-ba is formázhatok?

Választ elõre is köszi
SpeedXHUN
Thanx😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ColdFire
iken, bedugod, formatálás, és ollé

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SpeedXHUN
Ha veszek 4gb os memkarit akkor csak rakjam a 2 gb os helyére,menni fog a psp?

SpeedXHUN
<#alien>

ColdFire
nem kell bemutatni 😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SpeedXHUN
Akkor inkább hagyom😞
Egy kicsit link társaság😄,de neked már nem lehet gondod.
Köszi az umd- gen mindjárt konvertálok 😄

Prince of Máté
nem hívtak még sajnos, de sztem telefonszámhoz a mobilszámod írd be!

SpeedXHUN
Ma hivtak?
Mert az a baj,hogy nem vok mindig itthon.....
Nem tudom mi legyen😞

Prince of Máté
Hát én szombaton rendeltem meg, de gondolom hétvégén nem dolgoztak, ezért ma látták meg a rendelést.
Arról nem tudni, hogy mennyi idõ mire kihozzák.
Egyébként ajánlom az UMD Geb 3.5-öt, én is azt használom, azzal lehet konvertálni és rippelni is.

SpeedXHUN
Köszi!😊

SpeedXHUN
Köszi a linket lehet megrendelem😊
Nem sokkal lassabb nyugi akkor én sem venném meg.
Mennyi idõ mig kiszállitják?

persze hogy lehet (pl. UMDGen vagy ha egyszerûbbet szeretnél akkor CSOnDAX)

Prince of Máté
AUchanban vegyétek a Slimet, csak 40 ezer!!
EGyébként nekem is lejött a GTA VCS, de 1,6 giga az ISO, lerippelni meg csak a zenét tudom kiszedni, úgy meg szar:S
Egyébként szombaton rendeltem meg a VCS-t innen: link
Csak 6 ezer +1,5 k a futár,de még így is itt a legolcsóbb.
EGyébként mért tölt lassabban UMDrõl mint MS-tõl?
A Slimnél is? ott van UMD cache.

SpeedXHUN
Nekem a VCS cso-ba van meg és akad mint a halál😞
vcso ból lehet isot csinálni?
6000 ezerért gondoltam a vcs-t😊

Sziasztok!

A gyári UMD-n lévõ játékot mivel és hogyan kell lerippelni?A PSP-n keresztül?
Egyáltalán ha lerippelem,akkor az új megy a downgradelt gépen vagy kell hozzá még valami okosság (pl. törés)?

skinnyman
Eredetibe? Minek? 😊 Én is gondolkoztam rajta amúgy, mert annyiban jobb, hogy bármikor elõveheted és beteheted játszani. Viszont sokkal lassabban tölt és jobban fogyasztja a PSP-t... Még az is jobban megérné, ha vennék annyi pénzbõl egy 2 gigás kártyát amin állandó jelleggel a Vice City Stories van 😊 Persze a Rockstar igazán megérdemelné, hogy sokan megvegyék ezt a játékot. Nekem az LCS eredetiben megvan, ennyiben nyugodt a lelkiismeretem 😊

Regards,

SpeedXHUN
Boccs😄
Gyerekek! Lejött a GTA Vice city rakom is fel😄(de kéne eredetibe is)

NEOreg3
találtam pspvaulton-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Okoska elolvastam az nfo filet, de mivel felraktam egy fw javítást (m33-4) ezért kíváncsi voltam, hogy azzal megy-e.

PSN: berghold

Triple H
A Konzol Stúdióban most 47990 Ridge Racer 2 játékkal, vagy Ratchet & Clank játékkal...

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Triple H
nekem 3.71-es a gépem!<#hehe><#hehe>és tuttom szerint ez a legújabb!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

vixo
Auchanben 1hete 49990Ft volt,most kereken 40000Ft 😊

NEOreg3
ha valakinek van USA-s Loco Roco world 4-es mentése az felrakná valahova?<#idiota>

a cso-t már átkonvertáltam iso-ba, de még így is lefagy a world 3 uccsó pályáján, gondolom olyasvalamit is kivettek az iso-ból, ami kellene neki😞

SpeedXHUN
3.03 OE?
ha ez az fw-d akkor igy csináld:3.52 m33
a 2. ponttól kezd el figyelmesen elötte tölts le mindent.
Ott van minden mondtatban hogy "illetve OE/m33 esetén......" ezt csináld

torrente
Ha 3.03-as a géped, akkor kell hozzá egy eredeti GTA LCS vagy egy Lumines vagy a Pandorás downgradeléshez egy másik lebutított psp. Ha ezek közül egy sincs meg, akkor tök mindegy, hogy van-e kábeled vagy sincs.

Milyenre érdemes frissíteni? 3.52 M33-4 vagy 3.71 M33-3. Ezekhez a verziókhoz már eredeti lemeznek sem kell bent lennie a psp-ben, anélkül is indulnak a másolt játékok.

Mármint amit kapok hozzá kábelt,azzal meg lehet csinálni?
És ha meglehet milyenre érdemes frissíteni?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

torrente
Elõször nézd meg a kábel végét.
Aztán nézd meg a psp usb csatlakozóját.
Hasonlít egymásra a kettõ?

torrente
Elég lenne csak az nfo fájlba belepillantani!

"This is a game from the Playstation Store rather than UMD. It doesnt currently work, requires a fix on the firmware side."

Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy 3.03-as psp-t lehet sima usb kábellel frissíteni?
Vagy valami más kábel kell?
Ha leírná valaki,hogy kell,nagyon megköszönném.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Komolyan, hajam ki fog hullni.
A Xvid4psp semmit nem tud, mar cache-eles kozben behal 😞 Ujraraktama gepet, aszittem az agond, de nem, meg mindig egy filmet se tud meg cachelni se. Ja de egyet, amit fel ora cahce-eles utan lelottem, tobb1000%nal.
Ultra Psp movie converter pedig allandoan csak azt mondja hogy a demai fiel nem supportalja azt 😞

Amugy feliratot hogy tudok akkor lejaccani? Az a "Pmp modder..."vagy mi, az minend lejacc , amr videot, es feliratot is kiteszi?
Vagy kinek van tuti muxodo begetos convertaloja?

Sorry a kerdezgetesert, de komolyan, nalam semmi nem ment eddig meg 😞
SpeedXHUN
Hát jah újonnan túl drága sztem.
auchanba 1 hete 48 ezer volt .Most elvileg 42 ezer akcióbande ez csak a gép.

deep
Ja, használtan? Mert én is akarok venni, azt hittem boltban valahol volt ennyi😊
SpeedXHUN
Pufi PSP foliás karcmentes.
-2 GB HIGH memory stick
-Spiderman 2 UMD
-Logitech tok
-szövet tok
-4dvd játék
-fülhallgaó(nem fülbarát😛)
ez volt 43 ezer

deep
Holmerremivel?😊
SpeedXHUN
vegyél jó cucc😄 én 43 ért vettem egy rakatt cuccal(fóliás gép)

SpeedXHUN
A psp rádióhullámon kapja a netet WLAN router kell neked.
De ott van fennt a gyakran ismételt kérdések!

avengir
Szerezz be egy wlan routert....

https://hotshu.wordpress.com/

Triple H
ja és SLIM!

Triple H
csá mindenki!
kapok PSP-t karácsonyra, és már megvan és kipróbáltam de hogyan kell csatlakozni a nethez? rákötöttem USB-vel a gépre, és bekapcsoltam a wlan-t, és Automatic-ra nyomtam, és címet is írtam, de egy órát tölt, és vmit ír vmi AOSS-el...mit tegyek, hogy jól menjen a net?

Hát ezzel sem megy...

PSN: berghold