40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28545 Megvan a gép registrációja is. :D -
#28544 Valóban így van, jól jön egy NAND másolat, viszont a garihoz nem elég.
A TA-082-es alaplapok és újabbak esetében FW módosítás után 3.03-asnál újabb gyári FW-t nem lehet visszatenni rá (nem mintha bárki akarta volna :D )
Egyébként a pandorás downgrade-nél is elvész az egyedi NAND tartalom, szal én spec ezért preferálom inkább a Lumines-es módosítást. -
#28543 System Software 3.02 0E-B ez jó vagy rossz?
És a Serial Numbernak mit kell beírni a gép alján a vonalkód alatt látok egy számsort de az egész nem írható be. -
Flower #28542 Nekem írta.
Verziószámod: System Settings/System Info -
#28541 dark alex.org-os oldal szép de mit kövessek rajta valami magyar nyelvű leírás?
Meg elismerem hogy láma vagyok de hol nézzem meg azt hogy egyáltalán milyen a gépem verziója (annyi biztos hogy Fat PsP és tegnap megcsináltam a netes és software update-et) -
#28540 Ez megvan: Thank you for signing up for a PLAYSTATION(R)Network account. (angliai regem van)
mit és hogyan kell tenni ezekután hogy tudjak letölteni a Store-ból ingyenes dolgokat?
És érdekelne a www.psp-vault.com oldalról is a demók letölthetőségének lehetősége is.
Kösz ha válaszol valaki! -
rnd #28539 Még mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál le, nekem másfél óra autózás hogy a "fővárosba" érjek.
De örülök hogy csak ennyi fogást találtál azon amit írtam... -
bazsi123 #28538 jellemző. nem fővárosi=falusi
úgy szeretem az ilyet... -
rnd #28537 Mondjuk azt hogy én nem értek hozzá, de szerintem előre okosított illetve a falusi kóklereknél okosított készülékeknél egy dolog fog nagyon hiányozni: a szűz gép NAND mentése. Ez kábé olyan mint egy "fénykép" a gép gyári állapotáról, ha bármi balul sül el vagy egyéb garanciális gondod van enélkül még a zsír új okosított gép is garancia nélkülivé válik.
És ezekután meghallgathatod a hozzáértőket hogy miért nincs igazam... -
Flower #28536 Van ez a rész:
3 - Download official 3.52 eboot, rename it to 352.PBP and place it on "ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/" or "ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/"
Ez a magyar leírásban nincs benne.
Honnan töltsem le?
Vagy csak nevezzem át az m33creator eboot.pbp fájlt? -
#28535 Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hol vegyek/rendeljek (mivel nem fővárosi vagyok) megbízható forrásból, jó áron, okosított, de új PSP-t? Ja, meg valami nagyobb és jó memkari is érdekelne!
Vagy vegyek egy psp-t és okosítsam én?!
Várom a véleményeket, ötleteket elsősorban priviben, ha kérhetem!
Előre is köszi a segítséget! -
#28534 hali!!
van itt olyan aki vett a psp-hez gps-t?
ha igen akkor van rá szoftver ami működtesse vagy valami, mi a véleménye róla??
előre is thx -
#28533 akkor nem
:C -
#28532 http://www.teszvesz.hu/item328933797_2gb_highspeed_sony_memorystick_pro_duo_uj.html -
amdrula #28531 Ha hamis, akkor nem Sony :P -
#28530 ja bocs elnéztem SONY PSP SLIM PIANO BLACK/SILVER:39990..
már ennyiért is van -
#28528 Hát te hülyevagy bazdmeg... -
#28527 Ja 45.000 FT :D -
#28526 Eladó :
PSP SLIM alig használt , tokeletes alapotban!
-2 gb EREDETI Memory Stick duo High Speed
-eredeti Sony fullhalgato (sima)
-3.90 M33-2
-USB adatkabel -
amdrula #28525 Másolni természetesen lehet, de játszani csak akkor fogod tudni, ha cfw van a gépen. -
lowdog #28524 valamit biztos nem jól csinálsz, én is OE-ről ugyanígy updateltem. próbáld meg újra letölteni az egészet, de most már a dark-alex.org-ról és azt kövesd - tuti működik! -
evil 007 #28523 amugy a psp t ha van hozzá adatkebálom és 1gb os memcardom akkor lehet rá másolni gamekat? -
#28522 sziasztok. elcserélném egy tv-psp öszzekötő kábelt, ami 5 végződésű(ezen lehet tvn játszani), de nekem 3 végződésű kelle(ezzel nem). elcserélném. akit érdekel pirivbe irjon -
#28521 ez kicsit drága
alig kerül többe az új slim -
#28520 Szasztok:)
Eladó lett egy teljesen karcmentes csillivilli:) ceramic white psp-m.
Amiket adok hozzá:
töltő
bőrtok
doboz
KILLZONE UMD
Játékok DVD-n
1gigás sony highspeed kari
leírás
kérésre magyarosítom
Ez így 40k.
+5000-ért 2gigás bontatlan Sony highspeed kari.
Garanciális is lenne ha nem tetettem volna rá cfw-t. Számlát tudok mutatni.
Nagyjából ennyi képet tudok küldeni e-mail/MSN-en:[email protected] itt keressetek vagy telefonon 06309496393 Csak személyesen és csak Budapesten szeretném átadni illetve Érden. -
Shadow041 #28519 privát ment amdrula -
#28518 Igazad van. A minimap böngésző, de még az opera mini is ezerszer használhatóbb a PSP böngészőjénél. Ráadásul a telefon akkor sem esik kétségbe ha nincs wifi, mert van 3g, ha nincs, akkor edge. És mindig tudsz netezni.
Ami miatt én a PSP böngészőjével kinlódok: ekkora kijelzőn sokkal jobb olvasni a cikkeket (akár online, akár offline módban), hosszabb irományokat, blogokat.
Ha a gazdasági oldalát nézem, nincs mégegy ennyire olcsó internetképes mobilkütyü, aminek ekkora kijelzője van, ésfut rajta a GOW.
-
amdrula #28517 És mi a francnak neked rá a High Speed, ha azt sem tudod mit takar?
BTW jó a psphez. -
Shadow041 #28516 hello all
sztetek jó lenne ez a kártya a psp-be?
SDMSG-4096-E12 SanDisk MS Pro Duo Gaming 4096 MB ???
csak azért kérdezem mert nem látom rajta h High Speed -
amdrula #28515 Pontosan így vagyok ezzel én is :p -
#28514 a böngészőért én már nem szurkolok, vettem egy wifi-s telefont (E51), kb 20-szor gyorsabb, és használhatóbb a böngészője, mint a PSP-nek (ez mondjuk azért is lehet, mert 3-szor annyi a ramja), nincsenek gondok se az ékezettel, se a sebességgel, se a kezelhetőséggel soha. -
Flower #28513 2x megcsináltam. Mindent leellenőriztem, töröltem a kártyát is.
Ugyanaz. -
Verseghy #28512 Nekem elég lenne annyi, hogy amikor az analoggal lentebb viszem a kurzort akkor a képernyő is menjen vele lentebb amikor az oldalához ér. Mint az N series nokiáknál a böngészőben. -
lowdog #28511 sztem probald meg meg 1x az elejerol. -
Cortez71 #28510 Hali!
Lenne egy kérésem/kérdésem/problémám.
Szóval, PDF e-bookot szeretnék olvasni a PSPmen. Okés, utánanéztem Google-ben, hogy mik a lehetőségek. Ez a bookr nevű progi a legnépszerűbb és állítólag legjobb, rendben, leszedtem a 0.7.1-es verzióját. Readme írja, hogy csak 1.5-ös FW-n fut. Na mondom de jó, ezt ismeri a 3.71 M33 is. Felmásolom a PSP/GAME150 mappába, remek, meg is jelenik a Game Listben, de amint elindítom, "The game could not be started (80020148)".
Na akkor a kérdésem: mit rontottam el? Működnie kellene elvileg, de mégse indul el.
Ha nem lehet megoldani a problémát, akkor tudnátok javasolni egy másik PDF olvasót PSPre? -
rnd #28509 Ezek a listák úgy születnek hogy James vagy Sam leül és összeírja mit szeretne. Nem kell őket túl komolyan venni. -
#28508 khm. hát eegeen. Sokmindent rebesgetnek. Sipkának szerettem volna megmutatni, mennyire nem biztos, hogy mi lesz.
Én igazából azért szurkolok, hogy javítsanak valamit a böngészőn. -
#28507 téháiksz! :)
végül is nekem csak játékra kellene, túl nagy vizet nem zavarna, hogy most 3.9 vagy 4.0... -
rnd #28506 Ez a találgatás már réges régen fereppent, és tele van hummm... erős mellétrafálásokkal. Pl:
- PS1 játékokat már hónapok óta lehet PCs PSNről is tölteni
- remote play asszem már most is benne van a firmben
- a psp-ben bár spéci verziójú de 99% hogy 802.11b-s wifi hardver van (mivel nem standard chip ezért nem elérhető az adatlapja szal sose lehetünk 100% biztosak, de ha g lenne akkor már most is azt használnánk), ahhoz sajna szoftvercsere nem elég, forrasztani kéne hogy g-s legyen belőle.
- mit tudna kezdeni a psp egy 1080p videojellel? a psp kijelzője a közelében nincs a 1080p-nek -
Flower #28505 Adott egy 3.30 OEA.
http://www.psphungary.hu/e107_plugins/content/content.php?content.94
Alábbi linkről megcsináltam (volna) a 3.52 frissítést, hogy utána a legújabbat rárakjam, de a 6. pontnál
"Ha végzet, kiírja, hogy nyomd meg az X-et. Miután megnyomod a PSP kikapcsol. Kapcsold be manuálisan."
nekem nem kapcsol ki, hanem újraindul és marad a verziószám (3.30) :(
Mindent a leírás szerint csináltam. Pluginok nincsenek.