PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
*2: When using "Memory Stick PRO-HG" media with "Memory Stick PRO" compliant host devices, "Memory Stick PRO-HG" media functions as "Memory Stick PRO".
Nyílván ez igaz a duo-ra is.
PSN: berghold
A PSP version of Gran Turismo was due to hit the handheld in 2005 but it is now looking likely for a release sometime in 2009. One gaming website reports that the series creator has commented that the game won't be released until Gran Turismo 5 is released (set for a Holiday 2008 release). So it seems likely that the PSP version will hit a bit later in the year 2009."
Csak lesz már GT-nk 2009-re wazzeg 😊
Regards,
köszi szépen!!
itt vehetsz is újonnan ami viszi a másoltat.
Bátran ajánlom voltam már náluk😊
honap ha minden jól megy lesz egy psp-m, még nem tudom pufi-e vagy slim, attól függ hol veszem (csömöri auchanban 40ért nem tudom melyik van kirakva).
Szóval, ha pufi, nem gond az okosítás, de ha slim, pesten tud valaki egy helyet mondani és egy árat, ahol normálisan és megbízhatóan megcsinálják? (multiformat? konzolstudio? platinum?? köszi!)
A
#25665: ehhez csak azt tenném hozzá, hogy a 2200-as az igenis jobb mint az eredeti 1800-as aksi, 20%-al tovább bírja és semmi hátránya nincsen. Csakhát hamisítják, te meg olyat fogtál ki.
#25671: Az vszínûleg eredeti, a nem highspeedes 4gigások általában eredetik (én nem hallottam hamisról még) és olcsók is.
Regards,
telepísd újra elötte az xp-t
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
bekódoltam videót psp avc módban /480*272/ feltoltam hozzá egy lejátszót, de 333 mhz en is durván akadozik.
sima mp4 133 mhz en is megy...
tipp?
memkari hiba
usb 1.1-el néha rossz telepísd úja a windows néha kémprogramok virusok elcseszik az usb drivert beállításokat
az a legdurvább 1 idõbe a Sony Hungáriánál is csak hamisat lehetett kapni
méghogy Japán garantáltam eredeti -> inkább 1 kinaí xar
így nézki 1 eredeti gyorsírásos ami kb 25MB/s tud és olyan 40-45eFt az ára:

A 4 GB tárhelyû Memory Stick PRO-HG Duo™ nagy teljesítménye a digitális szórakoztatóberendezéseket (Sony D-SLR fényképezõgép, Sony MS Handycam) használók igényeinek is megfelel.
Sony
(nekem volt ilyen)
annyi se bír mint a gyári és mielött lemerülne nem jelezz semmit 30%-éknél offol 1et
Slimen meg lehet játszani azt hogy vesztek 1 másik hátlapot azt belemegy a Pufi 1800mAh-s akksija az 1200-as helyett így tovább bírja
3.71 M33-4
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Regards,
Egyébként ez egy jó oldal, itt témák és háttérképek is vannak 😛
Ti honnét szereztek témákat PSP-re?
Én egy karácsonyit akarok.
És háttérképeket hol találok ? :S
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
Regards,
itt
Sajnos sony, szal nem High speed, de 21ezer a 8 gigás!
Regards,
2 gigs kb 11-12zer, a 4 gigás meg 15.
Szal 3 ezer ft különbség van az meg semmi
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Mit csináljak?
Rányomtam a RESTORE TO DEFAULT-ra,és nem jön be a menü,csak az a szar UMD menü
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC