PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
És am milyen kártyát érdemes venni,h ha rakok rá filmet/játékot,akkor ne szagasson?Elõre is thx a helpet!

torrente
Szerintem ennyiért sok, ne vedd meg! Feltétlenül írd meg nekem, hogy kitõl és hol vennéd meg, mert beszélnem kell ezzel az eladóval! <#vigyor1>

EmThor
ezaz, na nembaj, megoldjuk, THX

SpeedXHUN
Passz,bolt sztem ha van 2.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

EmThor
@ golemkonzol "Budapesten személyes találkozó megbeszélhetõ!" -> nekem valami üzlet kellene 😛

Since "Memory Stick PRO-HG" is an extended format of the "Memory Stick PRO" format, "Memory Stick PRO-HG" compliant host devices support the conventional "Memory Stick PRO" media as well as "Memory Stick PRO-HG" media. In addition, the "Memory Stick PRO-HG" media can be used conventional "Memory Stick PRO" compliant host devices as well as "Memory Stick PRO-HG" compliant host devices. *2

*2: When using "Memory Stick PRO-HG" media with "Memory Stick PRO" compliant host devices, "Memory Stick PRO-HG" media functions as "Memory Stick PRO".

Nyílván ez igaz a duo-ra is.

PSN: berghold

skinnyman
"Gran Turismo PSP set to cross the line in 2009

A PSP version of Gran Turismo was due to hit the handheld in 2005 but it is now looking likely for a release sometime in 2009. One gaming website reports that the series creator has commented that the game won't be released until Gran Turismo 5 is released (set for a Holiday 2008 release). So it seems likely that the PSP version will hit a bit later in the year 2009."

Csak lesz már GT-nk 2009-re wazzeg 😊

Regards,

EmThor
múltkor láttam pár doboz psp-t auchanban, de az régi volt, csak nem gondoltam hogy lecserélik, lesz ami lesz, csak garit ne feledjek el csináltatni még ha ott veszem

köszi szépen!!

Prince of Máté
Elárul.
A PSP nem támogatja a HG kártyát, szal az felõlem lehet ultra high speedes is.

SpeedXHUN
de ha viszel psp-t azt is megcsinálják pár ezerért

SpeedXHUN
www.golemkonzol.hu
itt vehetsz is újonnan ami viszi a másoltat.
Bátran ajánlom voltam már náluk😊

Prince of Máté
Auchanban Slim van, csak megétvesztõ az adat!

SpeedXHUN
Ott a piros csík az mindent elárúl

Prince of Máté
Csakhogy az nem High Speed Duo, hanem HG duo, és a kettõ más!

EmThor
Sziasztok,

honap ha minden jól megy lesz egy psp-m, még nem tudom pufi-e vagy slim, attól függ hol veszem (csömöri auchanban 40ért nem tudom melyik van kirakva).

Szóval, ha pufi, nem gond az okosítás, de ha slim, pesten tud valaki egy helyet mondani és egy árat, ahol normálisan és megbízhatóan megcsinálják? (multiformat? konzolstudio? platinum?? köszi!)

zola2000
Helo, most készülök venni egy használt pspt 3.hetvenvalamennyi costum firmwarel, 31ezer forintért +néhány dvd tele játékkal memkártya nélkül. Szerintetek ez jó ár? A másik hogy mi a hátránya a nem high speedes memória kártyáknak, akadozni fognak a játékok, vagy csak megnõ a töltési idõ (kb mennyivel?) a nagyobb divX videók akadozni fognak (gondolom az mp3, és a kisebb videók biztos nem) mert inkább vennék egy lassabb 8 gigás kártyát, mint gyors 4 gigásat, ha a sebessége nem okoz akkora gondot.

A

skinnyman
Maszka kicsit vegyál már vissza, olyan mintha chatelnél 😊 Gondold át, hogy mit akarsz írni pontosan és írd le. Ez nem chat, hogy ahogy jutnak eszedbe a dolgok, úgy írod be õket 😊
#25665: ehhez csak azt tenném hozzá, hogy a 2200-as az igenis jobb mint az eredeti 1800-as aksi, 20%-al tovább bírja és semmi hátránya nincsen. Csakhát hamisítják, te meg olyat fogtál ki.
#25671: Az vszínûleg eredeti, a nem highspeedes 4gigások általában eredetik (én nem hallottam hamisról még) és olcsók is.

Regards,

SpeedXHUN
Maszka neked a játékcsomagodba van 2007-es játékok?

SpeedXHUN
Na megvan a 4gb os kari,most 5 játék van fennt.(de nekem 1,6 giga a VCS lol😄)

kisgabo
Im Too dvd To psp converter, a legújabb. valami más a titok.

MaSzKa
próbáld x-vid psp legújabbal és K-lite codec pack legújabbal + net framework 3.0

telepísd újra elötte az xp-t

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kisgabo
help.

bekódoltam videót psp avc módban /480*272/ feltoltam hozzá egy lejátszót, de 333 mhz en is durván akadozik.

sima mp4 133 mhz en is megy...

tipp?

MaSzKa
USB kábel hiba

memkari hiba

usb 1.1-el néha rossz telepísd úja a windows néha kémprogramok virusok elcseszik az usb drivert beállításokat

MaSzKa
ez se eredeti szerintem

az a legdurvább 1 idõbe a Sony Hungáriánál is csak hamisat lehetett kapni

MaSzKa

MaSzKa
a vaterás hamis olyan High Speed nincs
méghogy Japán garantáltam eredeti -> inkább 1 kinaí xar

így nézki 1 eredeti gyorsírásos ami kb 25MB/s tud és olyan 40-45eFt az ára:

MaSzKa
MSEX4G
A 4 GB tárhelyû Memory Stick PRO-HG Duo™ nagy teljesítménye a digitális szórakoztatóberendezéseket (Sony D-SLR fényképezõgép, Sony MS Handycam) használók igényeinek is megfelel.

MaSzKa

MaSzKa
eredeti Sony-ból gyorsfajta ilyen van:
Sony

MaSzKa
2200mAh-as akkumlátor a legx@rabb ilyet csak gagyi kinaiba van

(nekem volt ilyen)

annyi se bír mint a gyári és mielött lemerülne nem jelezz semmit 30%-éknél offol 1et

MaSzKa
az összes utángyártott akksi ratyi!!

Slimen meg lehet játszani azt hogy vesztek 1 másik hátlapot azt belemegy a Pufi 1800mAh-s akksija az 1200-as helyett így tovább bírja

MaSzKa
nekem addig minden ment

3.71 M33-4

MaSzKa
pedig megy

csak nem értesz hozzá

torrente
2 gigásat 4500-ért már lehet kapni. Nekem tökéletesen mûködik.

Triple H
nekem Slim van!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

skinnyman
Nem igaz, hogy több pixeles lenne, ugyanakkora. 2 pixellel nem is lehetne több, legfeljebb 2 sorral, az meg már többszáz pixel. De ugyanakkora a kijelzõjük tudtommal.

Regards,

Prince of Máté
Van analog.
Egyébként ez egy jó oldal, itt témák és háttérképek is vannak 😛

Prince of Máté
Amúgy az igaz, hogy a Slimben 2pixellel több van mint a fatban?
Ti honnét szereztek témákat PSP-re?
Én egy karácsonyit akarok.
És háttérképeket hol találok ? :S

PSP-n van joystick?<#confused>

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

skinnyman
Ezt nem vágom, sehol sem írják hogy honnan jött a név. Azt írják, hogy nagyfelbontású fotók/zenék/videók (gondolom fõleg videók) real-time kezelésére (rõgzítésére/lejátszására) találták ki elsõsorban. Bõvebb infó: itt.

Regards,

Prince of Máté
Egyébként aki akar venni 8 gigásat annak tudok egy jó ajánlatot :
itt
Sajnos sony, szal nem High speed, de 21ezer a 8 gigás!

Prince of Máté
Na megjött az egyik profi 😄
A HG az minek a rövidítése?
Gondolom valami High ......

skinnyman
SpeedX, igaza van Prince of Máténak a memkarikat illetõen, valóban nem létezik eredeti 4 gigás high speedes Sony ms pro duo. Amelyik ilyen, azon nincs is mit vizsgálni, hogy hamisítvány-e, mert biztosan az, ugyanis a Sony ilyet nem gyárt. Amit te linkeltél a Sony oldalán az egy HG Duo kártya, nem high speedes 4 gigás. A HG kártyák a memory stick új generációi: nagyon gyorsak és elméletileg 32 gigáig is elmehet a kapacítása. Ezek qrvajó kártyák, és tudtommal nem is hamisítják õket, viszont jó drágák is, szóval kétlem, hogy tudnál ilyet olcsón szerezni. Inkább 4 gigás Sandisk Ultra II-t javasolnám: barátibb ára van és a sebessége is ott van amennyire kell. Az a HG kártya még eléggé a jövõ. Majd ha lesz belõle 16-32 gigás viszonylag olcsón, lehet hogy beújítok rá, de ez nem mostanában fog bekövetkezni.

Regards,

Prince of Máté
Igen, de egy 4 gigásra meg 2 db full umd-s játék fér rá, és nem kerül duplájába az ára.
2 gigs kb 11-12zer, a 4 gigás meg 15.
Szal 3 ezer ft különbség van az meg semmi

Már semmi

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

ÁÁÁÁÁÁÁÁáá!
Mit csináljak?
Rányomtam a RESTORE TO DEFAULT-ra,és nem jön be a menü,csak az a szar UMD menü

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

avengir
formázd újra a kártyát

https://hotshu.wordpress.com/

torrente
1 gigással kb. a játékok 80%-át el tudod indítani, de nagyon idegesítõ tud lenni, hogy néhány tíz vagy száz mega hiánya miatt nem tudsz elindítani egy jó játékot. Az eredeti UMD maximálisan 1.8GB lehet, tehát egy 2 gigás kártyán mindent el tudsz indítani.

Sziasztok.Volt-e már valakinek olyan baja,hogy nem tudott másolni játékot a kártyára,mert nekem azt mondja nincs ilyen meghajtó.De viszont ha a telefonba rakom a kártyát akkor onnan olvassa

Triple H
PSP Slim-re is van magyarosítás, meg ez a letöltött játék beolvasás?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu