PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
PSN: berghold
Elõre is thx a helpet!
ez van, amikor az emberek 60 rugóé melóznak... a többit pofánverik.
Valaki legyen oly türelmes és megértõ hogy elmagyarázza nekem az alábbiakat:
Az világos hogy a SLIM gépekhez kell ez a Pandora akksi, olvastam is róla,hogyan kell elkészíteni..DE...mi a rákot csinálok is ilyenkor?Mit módosítok az akksin/akksiban?Van benne valami szoftveres bizbaz,amit átír?
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
bemegyek, felbontott psp-s dobozok tömege. miafasz!
kérem hölgyet szerezzen egyet, aszongya fizessem ki, raktárról kell kihozni.
kifizetem, raktáron nincs, de gépbe van, meg kell keresni.
10 perc múlva + igazgató: bocs, raktáron levõ dobozból kilopták.
KURVA ANYÁTOK!
https://hotshu.wordpress.com/
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Vagyis kb 1.8 Mb/s.
köszi a tippeket, végül is vettem egy ócsóé egy sandisk 2gb pro duo ultra II-t 😊
holnap reggel auchan, psp.. piano black 2004\b vagy milyen psp (slim?) saturn-ban 49.990.- 😞
Regards,
Regards,
Ti mit gondoltok???
A PSPTube egy progi jah, de sztem van Slim-en futó változata is.
Regards,
Szal nem megy slimen még :S
Egyébként nekem még a régebbbi Sony NWE-003 am van
Regards,
Regards,
Regards,
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1386
Csak nézzétek a leírásokat... Mindegyikhez oda van írva hogy 15 Mb/s kivéve az utolsót: A 4GBos "HighSpeed" karit <#bee1>#bee1>
(am. pont ezt volt szerencsém megszemlélni a haverom által)
Egyetlen hátránya hogy mire felmásol egy iso-t az 10-20 perc. De szerintem ez megéri mert, megspórolsz 10-15 ezret vagy akár többet is <#bee1>#bee1>
Mindenki vonja le magának a következtetéseket... 😄
Mert belement a 3,5 jack csatlakozojú fülhallgató a slimbe és a fatbe is.
Ez jó fülhallgató hozzá?
Tudom mindenki tízezres sennheisert ajánl, de az nekem túl drága
Eredeti bontatlan csomagolású.
Na mind1, mindenkinek vannak hülye szokásai 😄
Regards,
Normális a.k.a. nem hamis nem high speedes kártya tökéletes a psphez.
BTW valszeg a psp ki sem használja a high speed elõnyeit, nem ahhoz lett az kifejlesztve, és írni úgysem sokat szokott a kártyára.
Hamis sonyt én nem vennék, viszont a normál (nem ultra2) kék Sandisk kártyámon semmi sem szaggat.
Konzol Stúdió!
Regards,
Regards,
A
Ti mit gondoltok???