PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azt írja h hamis a PSP kódja... de nekem PSP 2004 Piano Black van, és csak Ceramic White, meg vmi Silver van...de semmi Piano Black!
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
nekem barátom megcsinálja, kell hozzá egy pufi psp, egy speckó akksi, egy speckó memory card(?) meg 5 perc... pesten 3-5 ezerig megcsinálják
Akkor jó,ez meg is fordult a fejemben😊 Köszi! Kérdezek mégvalamit privátban,mert gondolom itt nemszabad😛
igen, de ha behal a gép vagy vmi para van, visszarakod eredeti szoftvert, szerintem így nem derül ki a turpisság 😊
rendesek voltak, holnap cserélem slim-em, újat ki tudom próbálni jó-e a kijelzõ <#eljen>#eljen>
rendesek voltak, holnap cserélem slim-em, újat ki tudom próbálni jó-e a kijelzõ <#eljen>#eljen>
Sziasztok!
Egy egyszerû kérdés.. Ha újonan vett PSP-n szoftvert cserélek gari ugrik? Csak mert telefonoknál így van,annyit tudok
Egy egyszerû kérdés.. Ha újonan vett PSP-n szoftvert cserélek gari ugrik? Csak mert telefonoknál így van,annyit tudok
ezek a játékok nekem is szagattak, de csak cso-ban. iso-ban már nem.
Sztem nem nehéz regelni...csak egy pici angoltudás...vagy talán még az se kell....
am sztem már nem adnak semmit regelésnél, csak pályázhatsz ajándékok megnyerésére....
az akkori reg úgy volt h regisztráld a PSP-d, és megnéztem ez is olyan...hát, regelj és vagy küldenek vagy nem, veszíteni nem vesztes semmit!
Regisztrálni ittt!!!!!! kell!
Ezen az oldalon találsz egy olyat h "Register your PSP here" na arra kattints, utána "Submit" gomb, és adj meg minden valódi adatot...sztem telszámot ne de te tudod!
am sztem már nem adnak semmit regelésnél, csak pályázhatsz ajándékok megnyerésére....
az akkori reg úgy volt h regisztráld a PSP-d, és megnéztem ez is olyan...hát, regelj és vagy küldenek vagy nem, veszíteni nem vesztes semmit!
Regisztrálni ittt!!!!!! kell!
Ezen az oldalon találsz egy olyat h "Register your PSP here" na arra kattints, utána "Submit" gomb, és adj meg minden valódi adatot...sztem telszámot ne de te tudod!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Üdv Mindenkinek!
Kerestem valami jó PsP-s fórumot a neten, úgylátszik meg is találtam
Nem vagyok egy nagy fórumos, de szerintem itt törzstag leszek, mert nem rég vettem egy PSP-t és nagyon bejött eddig. Majd lesz pár kérdésem (pár <#buck>#buck>)is.
Remélem vannak törzstagok is nem csak ilyen "belibbenõ kérdezõ"-k <#smile>#smile>
Na majd jövök az elsõ kérdéssel ha lesz még ma rá idõm!
Kerestem valami jó PsP-s fórumot a neten, úgylátszik meg is találtam
Nem vagyok egy nagy fórumos, de szerintem itt törzstag leszek, mert nem rég vettem egy PSP-t és nagyon bejött eddig. Majd lesz pár kérdésem (pár <#buck>#buck>)is.
Remélem vannak törzstagok is nem csak ilyen "belibbenõ kérdezõ"-k <#smile>#smile>
Na majd jövök az elsõ kérdéssel ha lesz még ma rá idõm!
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
segít vki regelni MSN-en?
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
én regeltem már elég régen....akkor is UMD tartó volt az ajándék és nekem ki is küldték úgy két 7 múlva<#vigyor3>#vigyor3>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Akkor nekem biztos valami csoda verzió van meg a Simpson-ból!Na mindegy legyen igazad , legyen Karácsony.)
szeretném, LAIR megvan pölö..
annyira nem para ez a hiba amúgy, alig vettem észre! azt hittem kösz, szürke alpixel hiba, de rendesek hogy kicserélik!
csak az újjal ne legyen gond, üzletbe megpróbálom majd egy bekapcs erejéig kipróbálni!!
annyira nem para ez a hiba amúgy, alig vettem észre! azt hittem kösz, szürke alpixel hiba, de rendesek hogy kicserélik!
csak az újjal ne legyen gond, üzletbe megpróbálom majd egy bekapcs erejéig kipróbálni!!
Csakhogy ez a mozifilm, és ebbõl CSAK OAR arányú létezik 😮
Egyébként tegnap este normálisan átkonvertáûlta igaz 1 órába telt..
Egyébként tegnap este normálisan átkonvertáûlta igaz 1 órába telt..
elõször észre sem vettem, azt hittem kosz, szürkén világít 1, még utánakérdezek max felhívom õket :S
KÖSZ
KÖSZ
ja + 3.71 m33fw alatt faxom se tudja,h hol tom bekapcsolni a flash playert..elmeletileg sys settingben...de ott nincs...v mashol???nincs magyar,csak nemet kezikonyvem amugy..s ahoz nem nagyon ertek..
ha 1 szubpixelhiba, akkor nem feltétlen. de nyugi, nálam volt pár psp, és az 1 hiba az szuper volt, volt olyan, amin 9 db volt, abból dead 3...
hello...lenne 1-2 (lehet,h hulye) kerdesem:miert van az,h pl. gta lc-stories,v nfs:carbon szaggat a pspmen???amugy szerintetek a psp gombjai meddig birjak az iramot,v lehet-e oket cserenlni,stb..ja az emlitett gamek iso-k😊
hé! azt én veszem meg!
kérdés
psp slimhez nyertem egy szürke pixelhibát, szerintetek cserélik?!
thx
(sony árkádban vettem, ez volt uccsó darab egyenlõre, max hoznak, de lehet felhívom õket, csak tapasztalat miatt)
psp slimhez nyertem egy szürke pixelhibát, szerintetek cserélik?!
thx
(sony árkádban vettem, ez volt uccsó darab egyenlõre, max hoznak, de lehet felhívom õket, csak tapasztalat miatt)
én 2psp-t lereggeltem lósz@rt se kültek csesszék meg
a kijelzõvédõ fólia a Japán HORI a legjobb
a kijelzõvédõ fólia a Japán HORI a legjobb
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
TAlán ha leszednéd a rajzfilmet normális verzióba , hogy ne keljen benagyítgatni meg levágdosni akkor elég lenne ha beb.sznád a filmet a WinAVI MP4 Converter-be ott rányomád hogy psp-re csinálja meg és csókolom!Mi a f.szért kell mindent túlbonyolítani!!!!!Jóccakát!
rendeltem Sandisk Ultra 2 4GB-ost majd beszámolok
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Na beállítottam az Xvid4PSPben mindent, remélem most nem bassza el...
Video Bitratet mennyire rakjam?
Video Bitratet mennyire rakjam?
ADott egy OAR arányú Simpson család mozifilm DVD-ben, de mostmár letöltöttem XVid-ben is, hogy könnyebb legyen konvertálni.
Na most ezt mivel konvertáljam át, hogy levágja a széleit és a közepébe belenagyítson ?
az Xvid4PSP tudja ezeket, de azon kívül egy nagy szar, 1 óráig konvertál aztán cachel meg minden szar, aztán 98%-nál leáll -.-
Na most ezt mivel konvertáljam át, hogy levágja a széleit és a közepébe belenagyítson ?
az Xvid4PSP tudja ezeket, de azon kívül egy nagy szar, 1 óráig konvertál aztán cachel meg minden szar, aztán 98%-nál leáll -.-
Én arról kérdeznék, hogy van ez a yourpsp.com, és ha itt reggelsz, akkor kiküldenek egy ingyenes UMD tartót.
Még 15-én reggeltem, sztetek mikorra fog megjönni?
Ti reggeltetek már?
Még 15-én reggeltem, sztetek mikorra fog megjönni?
Ti reggeltetek már?
Solymáriban detto, polcon kb 20 üres doboz, kérdezem eladót miújság, elküldött a hitelügyintézõkhöz (?) Ott néni áll egy polc elõtt, tele 360-al meg ps2-vel, mondom mi kell... nincs ~_~
Budaörsibe nagy plexidobozba van belerakva a gyári doboz és le van zárva, a pénztáros veszi ki belõle, még van kábé 4 darab nekik.
Budaörsibe nagy plexidobozba van belerakva a gyári doboz és le van zárva, a pénztáros veszi ki belõle, még van kábé 4 darab nekik.
Nekem eladó a memkarim 5000FT 2gb os sony high...
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Sziasztok! még kezdõ vagyok megtudjátok mondani milyen fajta memória megy pspbe és körübelül menyibe kerül? köszi 😉
Hol tudom megnézni a WiFi MAC-ját?
De képküldésnél és játéknál is ugyan ezt irja.... :s
Egy csatlakozási hiba történt. (80410702)
Ezt irja ki ha Wifit akarom használni... Mi a baj?
Ezt irja ki ha Wifit akarom használni... Mi a baj?
Segítsen már valaki!!! a PLATINUMOS LUMINES jó downgrade-re????????????????????????????????????????????????????
vkinek netan otlete hogy milyen (es hol) kijelzovedo folat vegyek a gepre?
Netan tokot?
Merre hol, melyiket?
Kosziii
Netan tokot?
Merre hol, melyiket?
Kosziii