40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • tomi890125
    egyébként miért ez a cím?
    " LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE 3.90 M33-2"
    már rég nem ez a legújabb custom firmware...
  • lowdog
    "ha pixelhibás akkor 24 órára ki kell kapcsolni és kipattan a hibás pixel"

ebbe ne nagyon reménykedj! ha csak beragad a pixel, akkor megjavulhat, de ha meghalt, akkor annak annyi.

a többi szavadra: GYIK elolvas, ha nem érted, akkor tedd fel újra a kérdésedet tagolva, mondatokba szerkesztve!
  • Prince of Máté
    Hát persze, a slim kijelzője 45°-kal el van dötve, ez itt a probléma.
    Sejtettem hogy ide lyukadunk ki, valaki elkezdi, aztán Maszka jön a tapasztalataival :D
  • evil 007
    nekem is slimem van és semmi baja se pixelhiba semmi amugymeg azt mondták ha pixelhibás akkor 24 órára ki kell kapcsolni és kipattan a hibás pixel amugy meg most vettem memcardot kicsit még 32 mb játékmentésnek elég meg pár zenének a fülesbe utközben de videot nemviszi avit tettem a Video mappába de nemjeleníti meg mien programmal kell konvertálni hogy jó legyen az avi?
  • Prince of Máté
    Nincs 1 kiégett pixelem se nyugi, pedig a hőnszeretett megbízható Ósönödben vettem.
    AZ hogy a barátaidnak volt attól az még nem egy alap dolog, bármelyik PSP-nél előfordulhat.
    A kijelzője meg full ugyanaz, csak nagyobb fényerejű a Slimé, mert újabb.
    Anyagát tekintve meg ugyanaz a kettő, csak a slim borítása metál, és így ujjlenyomatos marad (ez csak a feketénél van így)
  • lowdog
    sztem fölösleges ezen rágódni, és fat vs slim-en vitázni, nincs jobb/rosszabb, újabb és régebbi van.

Ha űjat akarsz, akkor a slim marad, és nem fogsz vele rosszabbul járni mint egy fattal, ilyen egyszerű.
  • MaSzKa
    amúgy most vettek tőlem Hori Japan fóliát slimre és mivela fólia 2mm túllog és kemény a felület meg nem egyenes így nem fekszik fel a slimre rendesen
  • lowdog
    akkor én tévedtem mégse odajártál, bocs :)

kicsit úgy tűnt mintha védenéd azt a szart :)
  • MaSzKa
    amúgy a Fat is 2.00 és 2.60-as gyári FW-vel jöttek azok voltak a legjobbak pixelhiba szempontjából
  • MaSzKa
    próbáld ki

menj be 1 olyan helyre pl este a szobába ahol nincs villany semmit se látsz

a psp fényerejét a legmaximum-ra állítsd

nézd végig a 4 alapszínt és a feketénél nem e világít 1 fehér pont

elötte tisztítsd le szemüvegtisztítval
  • Doog
    Neked slimed van ?
    A tiéd nem pixelhibás ?
  • Prince of Máté
    Oké maszka ha te mondod :)
  • MaSzKa
    a slim gagyibb anyag-ból van

a régi Fat Japan-ba készült a Slim kínába

eddig volt 3 Slim-em mind 3 pixelhibás volt

5-6 ismerősőmnek is mindenkinek kivétel nélkül pixel hibás

• Prince of Máté
    pedig az lesz...
    A slimnek nincs semmiféle hátránya(kivéve infra), előnyei meg le vannak írva a FAQban.
    Egyébként meg kijött 30-án a 3.90 M33-3!
  • Doog
    Jólvan most nem veszekedést akarok belőle nyitni,
    csak részletes információt szeretnék kérni a konzollal kapcsolatban,
    hogy tudjam miért adok ki 50-60 ezreket.
  • Verseghy
    Most irták hogy nincs semmien pack silmbe. Emellett azokra is találunk érvet, hogy az miért jó. Szerintem vegyél egy alap slimet.
    disz iz dő fjúcsör..:D
  • Prince of Máté
    Nem csak abban jobb...
    Mindenben jobb, kivéve nincs benne infra.
    Az meg hogy jobb a fogása hülyeség.
    Kinek mi.
    Slimnek jósolok nagyobb jövőt, 64 meg ramot több progi fogja majd használni. Most mindjárt jönnek az okosak, és leordítanak...
  • Doog
    Tehát akkor most Slimet vegyek vagy sima PSP-t ?
    Mert azt már eldöntöttem hogy Base Pack-ot veszek.

Melyiknek jósoltok nagyobb jövőt ?
    Mert attól félek, hogy most megveszem
    aztán kiadják az újabb változatát és már nem is adnek ki rá játékokat majd.

Én mondjuk egy kicsit hajlok a slim felé mert lehet TV-re kötni meg van Skype.
  • Prince of Máté
    Én nem ezt mondtam? :/
    Mind1, a szándék a fontos
  • Verseghy
    Úgy beszélsz mintha a barátnődet sértettem volna meg, hogy minden picsa olyan mint őő:D:D:D Durva.... Sztem akkor is jobb igy hogy olcsóbb, de csak a PSP aztán mindenki vesz hozzá azt ami kell keni.
  • lowdog
    "A füles meg direkt olyan, hogy nem károsítja a füled, max hangerőn még épp hogy jó..."
    teis a sony marketing szakjára jártál? :)

már bocs, de egy hangszigetelt, sötét szobában valóban épp hogy jó a max hangerő... és tegyük hozzá hogy nem azért ilyen, mert kutaragi azt mondta hogy vigyázzunk a zemberekre, hanem valami idióta törvények/szabványok miatt, hogy a kis John szülei ne pereljék be a sonyt ha három hétig max hangerőn ratatázik és tompul a hallása pettyet...
  • Prince of Máté
    nincs MÉG hozzá pack, de ne általánosíts a fatről, mert abból is van base pack, amit azért csináltak, mert a giga és Value pack drága volt...
    Az a tok amit hozzáadnak tényleg gagyi, semmitől sem véd...
    A füles meg direkt olyan, hogy nem károsítja a füled, max hangerőn még épp hogy jó...
    Csuklópánt, kinek kell. Hasznos de nincs sok értelme, mert a PSP nehéz.
    Törlőkendője meg szerintem mindenkinek van otthon.
    A value packos 32 megás kari csak mentésekre jó, az 1 gigás meg játékokra kicsi.
  • lowdog
    egyébként tényleg jobban jársz a base pack-kal, én giga pack-ot vettem:
    - psp fejhallgató -> szar (halk)
    - tok -> szar (kicsi -> egy NDS pont belefér viszont)
    - usb kábel -> hurrá, x+1 miniB kábelem van most már
    - memóriakártya -> na ez legalább eredeti háj-szpíd, de ez is nagyon lassan ír

mondjuk akkor még nem volt base pack :(
  • Verseghy
    De a slimhez is vannak külömböző packok? Mert nemtudok róla..
  • lowdog
    kezdetben csak azokat lehetett..
  • Doog
    Egyébként én úgy számoltam hogy olcsóbban kijövök,
    hogyha csak a Base packot veszem meg,
    és olyan tartozékot veszek mellé amilyet szeretnék.
    Mert nekem van memóriakártyám,USB kábelem, meg veszek egy tokot neki, füles meg nekem nem kell.
    De mindenki maga válogatja.

Egyébként a Value, és a Giga pack-ot lehet már kapni M.O.-n ???
  • Prince of Máté
    Ez hülyeség, hogy a régihez járt ez meg az.
    A Value pack meg a Giga Packban vannak tartozékok, de a Base packban csak a PSP van!
    Egyébként van magyar leírás.
  • Doog
    És a slimhez van magyar nyelvű leírás ???
  • Zan
    Sziasztok!

Valaki meg tudna mondani,hogy hogyan lehet az Xvid4PSP prgramban egymás után sorba állitani a konvertálandó filmeket.Sorozatokat akarok konvertálni,többet,de nem vagyok ithon egész nap,jo lenne ha ha tudnám,hogy lehet egymás után sorbarakni öket!
  • Voltan
    Egyszer nálam is produkálta ezt. Sokaknál előjött a dolog, nálam az első pályán. De azóta semmi gond, nyomd csak tovább. Néha előfordulhat, ne törődj vele, nem a PSP-vel van a baj.
  • evil 007
    jáccok a god of warral memcard nélkul aztán egyzser csak lefagy:s eredeti game 3 napja vásárolt psp slim 3.80 as a FW sztetek miért volt ez a fagyás?:s
  • wordsworth
    Már megin a slim és fat téma. Most van nálam mindkettő, speciel a fat nekem azér jön be jobban mert szerintem jobb a fogása, de ezt tenyér válogatja.
  • Anubys
    A távolság is fontos (értelemszerűen minden kivégzésnél más, pl Sub Zero-val teljesen közelről kell csinálni asszem mindkettőt)... www.gamefaqs.com -on van egy csomó movelist hozzá, azok tuti mennek. Átváltani "Fatality" módba csak arra jó, hogy nem mászik el a karakter, ha beáltál a helyes távolságra, de amúgy megy anélkül is.
  • vixo
    Hi all!

Vkinek megvan a a mortal kombat unchained game? Fatality-ket nem tudja vki,h hogyan kell behozni,ugyamis találtam a neten fatality kombókat,de nem tudom behozni őket,pedig a finish him után átváltok fatality-re és próbálom a kombókat de nem csinál semmit :S
    Ha vki tudja,h hogyan kell előhozni őket,akkor ossza meg velem pls!
    Előre is thx! ^^
  • the1gabor
    áhhh kösz hogy szolsz maj elfelejtettem...:D
  • evil 007
    amugy majd olyat szeretnék csini hogy le downroagelem vagy mit (tuggyátok hogy viszi a memcardra tertt gamekat) szal majd valaki segitsen már ha oda kerul a sor addig vegyetek fel vagy aki segitene az irjon majd pm et elore si kossz (msn: [email protected])
  • evil 007
    slim jobb nekem is az van XD:D
  • Prince of Máté
    Még kifelejtetted hogy a FAtnak dupla akkora a felbontása, és Blu ray meghajtó van benne.
  • Verseghy
    Silm psp-hez nem kapsz semmit. Én 2 hete vettem, volt hozzá leirás jósok nyelven, töltő meghát még azért a PSP-t is hozzáadták:D Ezért ilyen olcsó, mert a régihez járt tok is meg fülhallgató stb..
  • lowdog
    szerintem sem jár hozzá kábel, de jó hozzá bármilyen USB MiniB kábel, sok digitális fényképezőhöz és egyéb eszközhöz adnak ilyet!