40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    Egyébként magyarázd már el nekem (csak nekem, csak most) hogy mi a kénköves lófaszért fáj neked hogy a 3.93-as firmware a legfrissebb és nem a 3.90-es? Függetlenül attól hogy mi más benne... csak úgy... a sztori kedvéért...
  • rnd
    Kútúra kattog szépöcsém...
  • 5c0rp330n
    ?

és akkor asszem most zárjuk be az állatkert kapuit.
    akinek nem tetszik, annak gtfo.
    és asszem kitehetjük banner elá az ilyen faszoknak, hogy a legújabb CFW valójában a 99.99, mivel át lehet azzá is írni ezt az információt.
  • bubu13
    Most hol a legolcsóbb a psp és mennyibe kerül?
  • lowdog
    javaslom a FAQ 8-as pontját ("Video-kódolás"), és a hozzászólásaid tagolását.
  • rnd
    Dobj rá még egy lapáttal, fog ez még jobban is menni...
  • amdrula
    Igen, okos vagy, 3 ember vagyok, lebuktam :D
  • 5c0rp330n
    most itt egy embert láthatunk 3 nicken vagy tényleg ennyi buta ember jár ide?
  • amdrula
    Ez mondjuk tényleg hülye válasz, akkor inkább hívjad DFW-nek, mert a CFW az nem csak azt takarja...
  • amdrula
    Ha ezt kevésbé """"jól"""" fogalmazod meg és a google-be írod be, már tudnád a választ...
  • rnd
    Hát tényleg bazi nagy szakembernek hangzik a haverod meg te is ha egy *hivatalos* *sony* *firmware* cfw változatát képtelenek vagytok elfogadni legújabbnak ha nem látjátok DA aláírását a readme-ben. Szép. Mongyuk gondolom azonnal megváltozna a véleményetek DA abbahagyná az ipart és más csinálná. Akkor az vóna az istenkirályság azonnal, gondolom...
  • Énvagyokazapád
    lolmá ez már sokk :l
  • evil 007
    faq an nemtaláltam magyarűázatot szal azt tudom hogy létrehozom a vifdeo mappát meg van egy avim is de meik programmal konvertáljam át hogy jó legyen????????????????????
  • Verseghy
    Eeehhhh.....
  • Énvagyokazapád
    neeee :[[[[[[[[[
    milyen régóta szegény Cold volt a házigazda, most meg ááá :[[[
  • tihs
    vvvvvvvvvvvvvvvvváááááááááááááááááááááááááá
  • lowdog
    meg, ha jó áron van (és töltőt is szerzel hozzá) de esélyes, hogy "kétes" forrásból származik.

gyakran ismételt kérdések környékén nézz körbe a játék kérdést illetően!
  • Prince of Máté
    Na egyedül ezzel a Cloak Me-vel bejön, de gyó lassan, még a PSP is sokkal gyorsabb!
    AMúgy kisgabó miért adod el a psp-det?
  • 5c0rp330n
    ez érdekes. én megpróbálnám még Operával is. ha azzal sem jó, próbáld meg például ezen az oldalon át elérni: link
    ha így sem meg, marad a google, elég sokféle hiba lehet sajnos..
  • kisgabo
    újabb warnt szereztél?
  • greenvelvet
    Hello! Megéri megvenni azt a pspt amihez nincs töltö, de van hozzá 1gb kártya,umd lemez és nem viszi a másolt játékot? ha igen hogyan kell megcsinálni hogy vigye?
  • Prince of Máté
    Az a baj, hogy már próbáltam IE-vel is, és ott sem müxik, sőt ott még ki is írja a hibát:

A webhely elutasította a lap megjelenítését
    HTTP 403
    A legvalószínűbb okok:
    A webhely megtekintéséhez be kell jelentkezni.

megpróbáltam tűzfal nélkül is, úgyse jó :(
    Bocs az offért de nem tudom hol kérdezzem meg!
  • 5c0rp330n
    ezzel a hangnemmel itt nem leszel sikeres. ignorálva leszel, hosszútávon bannolva ha így folytatod. ha pistike csinál egy fw-t, ami ugyanaz, mint az 1.5-ös, csak a verziószám át van írva 5.79-re, akkor szerinted azt fogjuk kiírni, mint legújabb fw? próbáld meg az értelmet keresni a dolgok mögött és talán egy fokkal közelebb kerülsz a világosság felé.
    egyébként nem a 3.93 cfw készítőjét akartam ezzel az egésszel fitymálni, minden tiszteletem a psp fejlesztőké.
  • 5c0rp330n
    nálam bejön. de ha psp-vel bejön, gépen is be kéne jönni. próbálj egy cache-ürítést. (FF-ban: eszközök/személyes adatok törlése, gyorsítótár, sütik maradjanak bepipálva)
  • Prince of Máté
    Egyébként nem tudjátok, hogy miért nem jön be a PSP Hungary oldal?
    PSP-ről bejön!
  • NEOreg3
    tényleg, coldi örökban-on van, vállalkozik valaki házigazda szerepre? én nem.
  • Prince of Máté
    Először is nyugodj le.
    Másodszor is, scorpeeon nem éppen hülye, van egy kis fogalma a PSP ről...
    Talán az is közrejátszhat, hogy a házigazda ki van tiltva, azért nem frissítette.
    Mi csak azt nevezzük CFW-nek, amit DA csinált, nem holmi sárgakutya.
    Egyébként mit is érsz a 3.93-mal?
    Japánoknak is lett skype, nagyobb támogatás a PSN-nek, és pár új rádió csatorna, érdemes volt kiadni.
  • tomi890125
    te sík hülye vagy!! atól mert szart se ér amit csinált meg stb attól még az a legújabb custom fw te nyomorék! akkor miért nem az a cím hogy
    " LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
    3.90 M33-2 amit Dark Alex csinált mert amit ő csinál az említésre méltó"
  • 5c0rp330n
    az eddigi beszólásaid után nem sokat jelent nekem ez a dícséret de azért köszi -.-
  • tomi890125
    te olyan okos vagy pff...
  • vixo
    1000 THX!!! (:
  • lowdog
    ha szorgosan utánaolvasol, akkor rá tudod rakni egyedül :)
  • Doog
    Nah kérlek most ne veszekedjetek.
    Inkább segítsetek, és tényleg ez lesz az utolsó idegesítő kérdésem mert már gondolom unjátok...

#28669 ----->
  • 5c0rp330n
    direkt b@szod az agyam? nyílván hogy meg tudta csinálni különben nem lehetne letölteni ha nem működne. jesszus. csak éppen szart sem ér amit csinált, DAX nem véletlenül nem csinálta meg. annyit ér, hogy 3.90 helyett 3.93-at ír ki. de ha ez a cél, akkor vagy egy program, amivel átírhatod 99.99-re is, ez szerez neked örömet..
  • tomi890125
    hmmm amatőr? érdekes mégis megtudta csinálni!
  • 5c0rp330n
    a 3.93-at egy amatőr csinálta és szart sem ér. ezért nem az van kiírva.
  • Doog
    Ha veszek gépet saját magam is rá tudom tenni a magyarítást ???
  • tomi890125
    valóban nem ő csinálta de attól még az a legújabb custom firmware! :)
    és miért nem a legmegbízhatóbb? próbáltad? nem mentek a játékok?
    "Dark Alex kijelentette, hogy a 3.93-ból nem csinál CFW(mivel nagy változást nem tartalmaz).
    Yellow_Rain viszont úgy gondolta, hogy meglepi a PSP-s közösséget egy új CFW-rel, a 3.93 m33-al.
    Dark Alex korábbi CFW-jeiben néhány fájlt szerkesztett név szerint a popcorn.prx-et és a vshctrl.prx-et így jött létre az új CFW."
    Psp Hunról idéztem!
  • Prince of Máté
    a 3.93-at nem Dark alex csinálta, és nem a legmegbízhatóbb...
  • tomi890125
    és nem a 3.90 M33-3-ra célzok :)