40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Brinn #28947 Negativ diszkrimináció... :D -
Verseghy #28946 Ottvan a GYakrak Ismételt Kérdések felül, klikk rá!:) De szerintem ha akármelyikönkre ráirsz privibe segít.:) -
Emcsyke #28945 sziasztok! most kaptam egy PSPt Spanyolból. Lenne egy pár kérdésem. aki tudna nekem segíteni, írjon légyszi privibe.. :) lenne egy jópár kérdés... előre is köszi :) -
#28944 nyilván így van az esetek 99%-ában, csak van 1-2 elkényesztetett pöcs akinek a szülei milliárdosok és amit kér azt megveszik neki. az ilyeneknek hiába eredeti minden játéka, ugyanúgy nem tudja értékelni őket. -
rnd #28943 Általában a minden játék megvétele az ember pénztárcája miatt nem szokott sikerülni -
Verseghy #28942 Azért nem lenne rossz, ha lehetne másolni:D -
#28941 Ja okos döntés volt ez az UMD védelem szempontjából meg warez ellen is, mert másolni ugyan nem lehet, de biztonsági mentést lehet róla készíteni :D -
Verseghy #28940 Ja és használt UMD lemezt még meg is éri venni, mert a tok miatt nem sérül a lemez. Még a hanyag embernek sincs baj az UMD cédéjével..:D -
Verseghy #28939 Hát úgy indultam hozzá, hogy megcsinálom, aztán lusta voltam hozzá, mert sokat kéne utánaolvasni és inkább maradtam az eredetinél. Jó ez így még, majd ha lesz vele még bajom akkor megcsinálom:D
Amugy ha nem eredeti lenne pl a VCS nem látnám, hogy a benne lévő leírás eleje úgy van megoldva mint valami régi magazin és amikor kinyitom és azt látom, hogy egy részeg csóka áll rajta és a felirat: The aliens stole my brain... and drank my liquor. Ezért megérte megvenni:D Külömben is használt volt és olcsó.. -
#28938 ez így van, valóban. sokkal jobbat tesz élményben néhány játékban sok idő eltöltése, mint a belekóstolgatás mindenbe. meg eleve hogy megvetted, ad egy plusz érzést és nem fogod otthagyni ha nem tetszik egy pálya. persze ha minden játékot megveszel, az ugyanolyan, mintha mindet letöltenéd élmény szempontjából. -
#28937 Ez igaz...
PL amikor megvettem a PSP-m, már volt vagy 20 letöltött játékom, nem tudtam melyikkel játsszak, mindegyikbe belekezdtem és az volt a vége, hogy csak néhánnyal játszottam. -
rnd #28936 Ha veszed a játékokat rájössz hogy akkor nagyobb az értékük. Ha csak fogod és letöltöd a netről semmi értéke nincs. Bármikor tölthetsz 100 másikat. Sőt... gyorsan ki kell pörgetni mert jelennek meg újak. Nem is beszélve a celfoántépkedés élményéről
A kipróbálásról meg: kábé 3 képernyőfotóról és egy 3 soros leírásból meg tudom mondani hogy érdemes-e azzal a játékkal foglalkozni vagy sem. -
#28935 nem értem a hozzáállásod, cfw-vel ugyanúgy fut minden umd, semmi változás, csak pl a magyarországon nem kapható játékot is kipróbálhatod -
Verseghy #28934 Én ilyen törvényes vagyok:D De ennyit tényleg nem ér... -
#28933 Mármint a kártyás kérdésre, vagy én értem félre a dolgokat. -
#28932 szerintem is de mind1, és akkor kicsit jobban bele is látnál a psp rendszerébe úgymond, ha magad csinálnád, és ilyen kérdésekre is tudnál válaszolni -
#28931 Szerintem meg warezold le az egészet nem éri meg ezt a szenvedést nem gondolod? :) -
rnd #28930 Nem tudom. De ha a kártyaszámot jól adtad meg, de a többi rossz vagy valami nem klappol akkor ez szokott történni. -
Verseghy #28929 Jolvan de akkor miért foglalja le, ha nem fogadta el a kártyát:D Most itt az a bajom, hogy nem fogadta el. -
rnd #28928 Nem vesz le pénzt. Csak lefoglalja. A számládon marad a pénz, csak zárolásra kerül. És mivel 15/30 napon belül nem "kérik el" ezért a bank automatikusan fel is oldja majd. Ez így működik. -
Verseghy #28927 Többszor is leellenőriztem.. De a sony miért veszi le úgy a pénzt, hogy nem fogadte el a kártyám? -
rnd #28926 Jól adtad meg a CCV kódot? A paypal már régesrég elérhető magyarországról, tehát valszeg az adataiddal nincs rendben valami. -
rnd #28925 Ne aggódj vissza fogod kapni. Ez csak egy rutin ellenőrzés hogy valód kártyaszámot adtál-e meg. Banktól függően 15 illeve 30 nap elteltével visszakapod. Ez kábé olyasmi hogy lefoglalózzák a pénzed, majd nem emelik le ezért a kötés feloldódik. -
Verseghy #28924 Most hivtak a bankból hogy a Sony levette annyiszor 160 forintot (egy dolcsit) ahányszor megpróbáltam vásárolni. Ami 7 alkalom volt, mert variáltam a nevemmel, de nem engedte. Ja meg a PayPal se fogadta el valamiért a kártyám, az is levett még egy dolcsit... Beszarok..:D Kibasztam az ablakon a 6 dolcsit, de játék nincs érte.... -
Verseghy #28923 Ennyit szarakodni egy 6 dolcsis játékért:D Lehe hogy majd ez lesz:D Köszi^^ -
rnd #28922 *tudsz -
rnd #28921 De a paypal-nek van virtuális bankkártyája, amit te magad hozhatsz létre. Fel kell rakni a toolbar-t és ott van egy gomb amivel mastercard kártyát tutsz létrehozni, igyért... -
Verseghy #28920 Csak ezekről lehet berakni:
American express
Discover
MasterCard
Visa
Szóval még a PayPal se működne..:( picsába... -
Verseghy #28919 Moneybookersről tudom megpróbálni, mert tesomnak ott van regje, de Paypay-ről nemtudnék mert nemvagyok még 18:) -
#28918 Házigazda: Verseghy :o -
rnd #28917 Paypal virtuális kártyát próbáld esetleg... -
Verseghy #28916 Na mind1, azért köszi a helpet:) -
rnd #28915 Nemtom... lehet... -
Verseghy #28914 Nekem MasterCard. Tán számíthat? -
rnd #28913 Közben próbáltam a gúglival is valami megoldást nézni. Amit találtam: páran azt mondják hogy a születési dátumnak a PSNen és a kártya tulajdonosnak egyeznie kell. Aztán ezt gyorsan cáfolták. Volt olyan aki már fél éve használt egy kártyát, törölte hogy másikat vegyen fel, nem fogadta el, ekkor gondolta hogy visszaírja ami volt, de már az se sikerült neki. Hmmm.... érezzem magam szerencsésnek? Juteszembe: neke Visa kártyám van. -
Verseghy #28912 Akor én olvastam jól és a tied rosszul:D Nem itt van a hiba:(:(
Feladtam:D Fogalmam sincs mi a baja.. -
rnd #28911 Minden nélkül, egybe KELL írni. És egy nap max 3x próbálkozhatsz... -
rnd #28909 Ránéztem a billing info-ra, az egyetlen ami izgalmas lehet, hogy a kártyaszámot kötőjelek/szóközök nélkül kell megadni. -
rnd #28908 Nekem is vannak ékezetek is nélküle teljesen jó volt.
Dombornyomott bankkártyával próbálkozol? (ne hurrogj le ha igen) -
Verseghy #28907 The credit card information is not valid.
Lehet hogy a nevembe köt bele, mert Ádám vagyok és Á kéne neki, hogy jó legyen, de azt meg nem enged irni, akkor meg ismeretlen karakterek vannak benne az a baja:D