PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
nekem nem szaggat ugyanolyan gyors mint a 2gb os

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

és ugyebár a mostani 4gb high-speedes kártyákon a játékok,videók már nem szaggatnak? vagy inkább vegyek 2db 2gb-osat?
Végül is...ennyiért tényleg nem sok.
Bár ha azt nézem,vettem egy 512-es Sandisk Memstick-et 2000 Ft-ért (vadi új), meg veszek egy utángyártott SLIM akksit 4000-ért, a gyári akksit meg Pandorázom...akkor kijövök 6000-bõl. Így meg tuti nem kínai😊

5c0rp330n
Én mondjuk ott vettem egy 2gigásat, nem is gyanúsan olcsón, éshát magicgate az nincs, pedig a csomagolás szerint van, szóval eléggé fakegyanús. A másolási sebesség szerencsére csak kicsit lassabb, mint kéne és komolyabb baj nem volt még vele. Biztos a legjobb fajta hamiskártyát árúlják 😊

h-h nem megbízható? esetleg tudsz másikat ajánlani?
öregharcsa
megbízhatót kértek...ez pont nem az!!

http://pspfilez.extra.hu/

SpeedXHUN
CoD roads to victoryt honnan lehet leszedni?(enyém sérült😞

SpeedXHUN
psp hacksen rajta van minden.

(((((ha 3.71 re felrakja onnan áttudja rakni 3.71m33 és akkor no pandora?)))))

Triple H
www.konzolstudio.hu

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

hi!
én most tervezek új memóriakártyát venni 2 vagy 4 GB-osat.tud esetleg vki ajánlani egy megbízható elérhetõséget ahonnan be lehetne ilyet szerezni? engem nem zavar az se ha fake csak téll jó minõségû legyen. jah és természetesen high-speedes kellene. elõre is thx
eBay-en 23 dollárért van pandora kit slimhez (aksi + 1 gigás memkártya 3.71M33-2-vel, valszeg kínai gagyi mindkettõ), 9 dollár a posta tehát 5500 forintból a fiókban van....
Sziasztok! Valaki csinál downgradet Debrecenben? (Az az igazság, hogy nem akarom elb*szni 😊
Triple H
ja, és melyiket töltsem le?
(bocs az akadékoskodásért, csak nem akarom elbaszni...)

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Triple H
te a 16 éves csajszi vagy nem?<#idiota>

Triple H
köszi! és hogyan tudom rárakni?

Hali!!! Azt szeretnem kerdezni hogy hol csinaljak meg a psp-t h nagyobb FW legyen rajta, a törtgame futatasa stb!!!minnel közzelebb kene!!!Tapolcähoz!!!Meg hogy mennyi idö ez az egesz?es mennyi? LEGYSZIVES IRJA meg valaki PLS!!!! Nagyon kene!!! PLSPLSPLS Köszi elöre is csäooo<#help><#help><#help><#wave>
Prince of Máté
Itt tuti fennt van:
link

Bennem ilyenkor mindig ugyanaz a kérdés fogalmazódik meg (mint annak idején a fat esetében):
A mostani "utángyártott" SLIM akksiknak vajon írható az "agyuk"?
Csakmert mindenképpen akarok otthonra egy Pandora szettet a fiókba,mert ugye az ördög nem alszik, és hát a haveroknak is szívesen segít az ember😊De nem akarom mindig a saját SLIM akksimat alakítgatni, jó lenne inkább egy második "okos" akksi...Új,gyári SONY fogalmam sincs mennyi és nem is tudom lehet-e kapni, utángyártott meg már most van annyi mint a szemét...

Na,ez az...
Végre valami kis elõrelépés SLIM ügyben is,FAT gép nélkül..😊))

öregharcsa
egy kis olvasnivaló a slim psp tulajdonosainak!

Slim psp feltörése OS Pandora's Battery Tool 0.4-gyel Slim PSP-n!!!

öregharcsa
de..keresd Pat-ot a pspfilez oldalán..õ megcsinálja neked...(mond hogy én ajánlottam)<#vigyor1>

Triple H
nincs itt vmi pesti gyerek, aki megcsinálja nekem Jan. 2-án?

Triple H
rohadt szar kibaszott 3.60, és nem tok rá rohadt témákat tenni...felb@szta az agyamat ez a szerencsétlenkedés! honnan tölthetem le a NORMÁLIS 3.71 fw-t?

Triple H
bazz de nem merem szétszedni az akksit, de másik PSP-m sincs...most mi a sz@rt csináljak?<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

SpeedXHUN
Milyen fw-d van?

SpeedXHUN
Igazad van bocs,csak mindig rokonoknál voltam.Jövõhéten tényleg feladom

Triple H
fasza!

Triple H
mondtam, h kell, és aszondtad h feladod ezen a héten! de hát már nem tod feladni, csak jövõhéten!

öregharcsa

Akkor ez egy taktikázós LÁMA! ÁÁÁÁÁÁÁ! Egyre okosabbak lesznek és csak jönnek és jönnek! NEEEEEE

SpeedXHUN
de akkor kell a memória?

avengir
Ha gyárit akarsz frisssíteni akkor csak letöltöd az updatet, bemásolod, futatod.

https://hotshu.wordpress.com/

Triple H
hogyan kell felfrissíteni a 3.71-re?

Röfikapitány
Hali!Meg lehet csinnálni hogy a psp-s böngészõ behozza a honfoglalo játékot? Chat oldalakat?Elörre is köszi!

Prince of Máté
õ egyébként krisztián csak szórakozik😛

3.71

??? ez lenne az ???<#merges2>
5c0rp330n
Jaja, tuti hogy valójában egy unatkozó 50 éves sörhasú bácsi 😊

ColdFire
aztahejua 😄
loál, gyanus, szerintem csak azért írta hogy csaj, met így biztos felfigyelnek rá 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Triple H
XD

Szerintem némi -nem anyagi- ellenszolgáltatás fejében sokan vannak itt akik örömest emgcsinálják neked <#vigyor1>
avengir
Ilyen szintû tudásnál sztem jobban jársz, ha keresel egy konzolboltot a közelbe, ahol átlag 3-5 ezer HUF ért megcsinálják neked a custom fw és a downgradet, sõt még a kérdéseidre is válaszolnak. 😉

avengir
Igen lehet, nem nincs ilyen.

avengir
Nézz körül az aproneten.

Triple H
miért? én nagyon szívesen segítenék neki...<#idiota>
csakhát nem tudok!<#szomoru1><#szomoru1>

ColdFire
nah, jött egy csaj, erre írok a topikba, huwow 😄
nah már ki van fizetve a szgépem, jöhet a gyüjtés pspre 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
képet rólad, am nincs segítség 😄

Smithie
ja,kezdem én!😄 Najó,megyek má' aludni...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

5c0rp330n
Ömm.. Gondolom feltétlenül fontos volt megosztani a nemedet és hogy hány éves vagy, tökmind1, így majd biztos többen fognak segíteni. <#idiota>
Naszóval amit ajánlok: Ezzel kezdd.
Aztán pedig ezzel folytasd.
Aztán ha valami nem világos, valaki biztos szívesen felvesz msn-re és elbeszélget veled webkamerával <#idiota>

zsolltikka
Analóg stick kalibrálás:

System information -ban (ahol sw verzió meg MAC cím van) végkitétérsbe kell huzogatni a kart.

Ezt milyen gyakran kell elvégezni?
Tapasztalat?

Prince of Máté
lol