40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
warmaster #28987 az a baj hogy en nem magyarorszagon lakom:S -
Verseghy #28986 Hát én a formázás alatt az egészet értem:D Na mind1, lényeg hogy jó, aztán holnap suliba tolhatjuk:D -
#28985 jah, nem is gáz ha az ISO mappábol kitörtlöd a cuccokat, de ha az egészet az már igen :D
ok, már megcsináltam :] -
Verseghy #28984 Azt mondtad nemgáz:D -
#28983 hmm, talán nem kellett volna az egész gyökkönyvtárat tőböl letörölni :D -
#28982 na most megnézem mit sikerült elbaszni rajta :D -
#28981 Hol lakik bazdmeg ráküldöm az egész maffiát... -
#28980 hozdd el nekem megcsinalom neked 5000ért mert sírvafakadok amiket itt írsz :D hol laksz? -
guppy #28979 Vki próbál már két hangsávos filmet nézni a pspjén???
melyiket hozta be, lehet állitani? -
rnd #28978 Genyák vagytok... -
Verseghy #28977 Neeem? :ooooo -
amdrula #28976 Én pedig fel tudom rá másolni az egész vista dvd-t, de nem megy... :( -
warmaster #28975 ratettem a 3.90m33 es nem akarja elinditani pedig kicsomgaltom winrar.al -
Verseghy #28974 Vissza se kapod ^^ -
#28973 Versy ellopta a memkarim :l -
rnd #28972 Azt hogy "hogy kell", sztem inkább haggyuk. Neked annyira hiányoznak még a számítógépes alapok is hogy a siker esélye minimális és gondolom a psp-det tönkretenni te sem akarod.
A "ki tudjá"-ra pedig a választ megtalálod pl az apronet-en vagy kérdezősködhetsz itt is... hátha... ha esztergom környékén jársz 3 sörért megcsinálom neked... -
#28971 de ha eredeti a 3.90 fw nálad,akkor nem fog elindulni cso,se iso,se semilyen csak origi lemezt eszik akkor.
a rar meg csomagolt cucc,kell hozzá pl ez -
#28970 -
guppy #28969 -
warmaster #28968 es ki tudja ezt megcsinalni vagy hogy kell?
-
rnd #28967 Ajaj... ha nem tudod mi az a rar akkor ezt te BIZTOSAN nem tudod megcsinálni egyedül. Fordulj valakihez aki ért is hozzá mielött tönkreteszed a psp-d. Sokan foglalkoznak ezzel és max 3 ezer forintért megcsinálják. -
warmaster #28966 hol tudom letölteni a 3.71m33 slim-hez.nalam csak pbp frissitesek müködnek rar nem
-
#28965 Gyakran Ismételt Kérdések
[felül, közvetlenül a psp-s kép alatt, szép nagy betükkel, katt rá az egérrel a bal gombbal (ha balkezes vagy, jobb gombbal)] -
warmaster #28964 sziasztok nekem egy psp slim and lite-om van 3.90-es fw-vel es tettem a memkartyara cso jatekokat es nem müködnek es a haverom psp fat-jan müködik mit csinaljak hogy müködjön? irjatok vissza legyszi!!!!!!!! -
#28963 oK!
De SCAn nem találja meg a hálózatot! :S -
rnd #28962 Az SSID nem kulcs, hanem azonosító pl a routered neve (vagy amit beállítottál neki). Arra szolgál hogyha több csatlakozási pont is elérhető akkor ne kelljen véletlenszerűen választanod. -
#28961 PsP-men szeretném beállítani az internetet... De... honnan szerzek a saját oitthoni WLAN hálozatomnról SSID kulcsot? -
rnd #28960 Ez? -
#28959 UMDGen kiírja ha megnyitod az isot vele. -
Keti #28958 Sziasztok! Tudnátok olyan oldalt mutatni, hogy különböző psp játékok hányas FirmWaren futnak? Régebben volt valahol egy lista, de már nem találom sehol. A másik a GYIK-ban nem találtam, hogy a pap doboz hátulján nincs-e feltüntetve hogy mely PSP-FirmWare verzió tartozik hozzá? Lehet-e valamiből következtetni? -
Verseghy #28957 Valami milliomospalánta:D -
#28956 Gondolom nem magyarok mi? -
rnd #28955 Ez a #28951-re akart menni....
És erről jut eszembe: nem érdekel valakit egy jó állapotban lévő Metal Gear Acid? -
rnd #28954 Ez nem bolt, magángyüjtemény. Van nekik blogjuk is ahol lehet olvasgatni hogy melyik konzolra milyen játékaik vannak/hiányoznak. Van amelyiknek megvan az a pár ezer ps1/ps2 játék mindegyike ami megjelent -
rnd #28953 Ez ilyen. Nem tetszik a "rendszer", nem veszed meg. A te döntésed.
De gondolom akkor a rinya sincs hogy "jaajjj ez a játék milyen szar"? -
#28952 és ott az egyik legnyomósabb indok. ha ezer forintér adnák megvenném. Többet nem adnék érte. Most lehet avval jönni, hogy jogdíj meg dolgoztak rajta. Ja igen és akkor amit a dolgozó emberrel csinálnak, meg mennyit lehúznak róla ilyen-olyan jogcímen, akkor még legyek én becsületes? -
Verseghy #28951 Boltba? -
rnd #28950 Azért van egy szint ahol már kicsit beteg a dolog...
-
#28949 hiszen ő még csak kislány, haggyátok -
rnd #28948 Aki megengedheti magának örüljön neki.