PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Csak nem merted vállalni,most honnan a bátorság?
Majd az elsõ sikertelekn frissités után meggondolod amikor a tulaj számonkéri ha nem indul:most mi van,ilyenkor?
Akkor lesz a gubanc😄D
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
úgyhogy nem értem mirõl írnak akkor ezek a leírások... ráadásul láttam 3ezerért pandorázott akksit,tényleg nem lenne hülyeség belefogni😊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
65 üzenet...ilyen sok ember kapott psp-t,hogy megnõtt a forgalom?😄
szal ha van valaki aki tudna msn-en segiteni annak megköszönném...és kihangsúlyoznám a SEGITENI részt,mert nem okoskodásokat hallgatni,h ennek utána is nézhettem volna.
Netan, es ez tudom huje kerdes, de en meg regen PSP-ztem, akkor kezdodott a Devhook, szoval nem is tudom ennel hogy lehet allitani proci sebesseget, ilyesmit, lehet ott a gond, hogy 111-en megy 😉 Azt hogy, hol lehet allitani?
Bcsi ezert a lamar kerdesert 😞
a másik kérdésem a fólia: fel kéne egyet tennem, mert akárhogy vigyázok rá, minimális hajszálkarc már van sajna. kicsit visszatart az hogy nincs kedvem sz.rakodni vele és hát nem vagyok biztos benne hogy pöpecül fel tudnám rakni. pár hete voltam a speedshop-ban, és orr fel is raknák, de a srác váltig állította, hogy ami van psp fóliájuk az csak pufira jó (?). hiába mondtam hogy dehát u.akkora a képernyõ, aszonta hogy a pufin van kis szegély a képernyõ körül (??), ezért a slim-emre nem tudja feltenni azt a fóliát (???).
Visszakerestema forumban, de nem nagyon latom, hogy volt-e mar problema masnak Castlevaniaval. Folteszem, elinditom, es fekete kepernyonel megall, kesz tovabb nem, semmi. Kilepni tudok.
Mi lehet a gond? Volt mar masnak is ilyen gondja?
Koszi elore is a segitseget!
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Azoknak a fórumtársaknak, akiknek továbbra is gondot okoz a PSP-jük okosítása, találtam valamit. A teszveszponthu-n egy srác hirdeti magát, pontosabban a szolgáltatását. 2000 Ft-ért megcsinál mindent, legyen az feltámasztás,donwgrade vagy akár az új SLIM-ek pandorázása.A legérdekesebb része, hogy ha kell, akár postán is elküldi a kellékeket, majd msn-en segít a folyamat véghez vitelében. Természetesen miután végeztél a munkával,illik visszaküldeni a csomagot😊 Nincs személyes tapasztalatom az illetõvel,így nem tudom mennyire kamu a dolog. Szerintem akinek a környezetében nincs "szakember" annak javaslom hogy vegye fel vele a kapcsolatot, már csak azért,hogy lecsekkolja nem-e valami szélhámosról van szó.
8k a dlink az electro wódben, akinek trógerebb kell.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sp2es windowst meg csakezért nem akarok felrakni,mert most van egy csomó minden a gépemen,dvdíróm most nem jó,szóval nem tudom kiírni õket,szóval kellene vmi más megoldás...
PSP-FirmWare verzió: 3.70
- Beállítások: Új gyári témák használata a "Themes" alatt (.ptf kiterjesztéssel). Amelyeket a Memory Sticken a PSP/THEME mappába kell helyezni. (A kiválasztott témát a PSP Flash-memóriája tárolja, így a MemoryStick kivétele esetén is mûködik.)
Szal valszeg 3.60-nal marad a flash0-ba valo irkalas...
Vagy probald meg ki ezt:
http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=20983
Hátha...
Egyáltalán van olyan 802.11b/g router amivel NEM MEGY?
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2