PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Settings - Theme Settings - Theme

Triple H
létrehoztam, beleraktam a file-t, és semmi...sehol sem találom a PSP-n...hogyan kell beállítani? egyébként meg semmit se csináltattam a PSP-vel, olyan mintha új lenne...

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

De tudod...😄
Downgredelhettél volna,megkértelek de most már....😄
Csak nem merted vállalni,most honnan a bátorság?
Majd az elsõ sikertelekn frissités után meggondolod amikor a tulaj számonkéri ha nem indul:most mi van,ilyenkor?
Akkor lesz a gubanc😄D
greg benz
Asszem vatera-n láttam vagy psphungary-n az adok-veszekben

Bedibeni
Hol láttad helyileg?? Rendelni lehet vagy valami kis üzlet volt?

GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥

SpeedXHUN
fennt van a faq!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

de lécci valaki segíthetne !!nagyon megköszönném!!!elösször is hogy tok a sima aksimból pandora aksit csinálni?

SpeedXHUN
jaja
😄

greg benz
Nekem nem is külön psp-vel csinálta a srác,hanem egy akksival (gondolom pandorázva volt)

úgyhogy nem értem mirõl írnak akkor ezek a leírások... ráadásul láttam 3ezerért pandorázott akksit,tényleg nem lenne hülyeség belefogni😊

SpeedXHUN
Komolyan mostmár én is otthon 2 ezerért downgredelni fogok😄

valaki lécci segítsen downgredelni a psp-smimemet !!!nem akarom elcseszni!!!!nagyon nagyon szépen kérem!!!!!!PLS!!!HELP :S:S

Pro Evolution Soccer 2008-at csak én nem találom meg t.....t oldalakon keresve?
1000 koszonet!!!igy kesve is..

greg benz
Most van szezon a psp-hackereknek,kaszálnak😄D Még szerencséjük is van,visszajön a karácsonyi pénz egy része..

SpeedXHUN
én segíthetek msn en(írj privátot),de nem vok éjjel nappal fennt😊

SpeedXHUN
Grat😄
65 üzenet...ilyen sok ember kapott psp-t,hogy megnõtt a forgalom?😄

SpeedXHUN
mi a neved ,majd mehetnénk hülyülni,csak nagyon fogyasztja a gépet.

hy! Most kaptam egy PSP-t és nem azt mondom,h nem tudok bánni vele...de hát meg kell hagyni,h nagyon kifogott rajtam ez az egész...és hát elkélne 1kis segitség pl.játék,video felrakásnál...tudom,h 1bõl azzal jönne mindenki,h nézzek utána google-el de már kerestem és úgy sem tudtam megoldani...1ébként nekem 3.71-esem van.
szal ha van valaki aki tudna msn-en segiteni annak megköszönném...és kihangsúlyoznám a SEGITENI részt,mert nem okoskodásokat hallgatni,h ennek utána is nézhettem volna.
greg benz
Vééégre meghackelte egy srác a psp-met<#nyes><#merges2>

Ahham, hat mar 3 verziot probaltma 😞

Netan, es ez tudom huje kerdes, de en meg regen PSP-ztem, akkor kezdodott a Devhook, szoval nem is tudom ennel hogy lehet allitani proci sebesseget, ilyesmit, lehet ott a gond, hogy 111-en megy 😉 Azt hogy, hol lehet allitani?
Bcsi ezert a lamar kerdesert 😞
hát nekem slim 3.71m33-3-mal elindult, szóval megy az, esetleg tölts le egy másik változatot. a játék amúgy -sztem- karcsú.
van sztetek olyan psx játék ami érdemes kipróbálni? pl. gran turismo - nem jött ki psp-re. mondjuk ezt kipróbáltam és hát khm a grafika felett kicsit eljárt az idõ.

a másik kérdésem a fólia: fel kéne egyet tennem, mert akárhogy vigyázok rá, minimális hajszálkarc már van sajna. kicsit visszatart az hogy nincs kedvem sz.rakodni vele és hát nem vagyok biztos benne hogy pöpecül fel tudnám rakni. pár hete voltam a speedshop-ban, és orr fel is raknák, de a srác váltig állította, hogy ami van psp fóliájuk az csak pufira jó (?). hiába mondtam hogy dehát u.akkora a képernyõ, aszonta hogy a pufin van kis szegély a képernyõ körül (??), ezért a slim-emre nem tudja feltenni azt a fóliát (???).
Halitok,

Visszakerestema forumban, de nem nagyon latom, hogy volt-e mar problema masnak Castlevaniaval. Folteszem, elinditom, es fekete kepernyonel megall, kesz tovabb nem, semmi. Kilepni tudok.
Mi lehet a gond? Volt mar masnak is ilyen gondja?

Koszi elore is a segitseget!
whoa, köszi a fáradozást!
valaki pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prince of Máté
Akkor létrehozol

de a pufi n már custom fw -van!ugy vettem !és most a slimet ki kellene downgredelni!!

Csinálni kell egyet...
hali valaki HELP!PSP slim downgred!!!top hogy van faq a psp-filezen!de én abból semmit nem értek!!!valaki msn-en elmagyarázhatná!!nagyon megköszönném!!!van pufi psp-m is

Triple H
és hogyha niincsen olyan mappa?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Hello!

Azoknak a fórumtársaknak, akiknek továbbra is gondot okoz a PSP-jük okosítása, találtam valamit. A teszveszponthu-n egy srác hirdeti magát, pontosabban a szolgáltatását. 2000 Ft-ért megcsinál mindent, legyen az feltámasztás,donwgrade vagy akár az új SLIM-ek pandorázása.A legérdekesebb része, hogy ha kell, akár postán is elküldi a kellékeket, majd msn-en segít a folyamat véghez vitelében. Természetesen miután végeztél a munkával,illik visszaküldeni a csomagot😊 Nincs személyes tapasztalatom az illetõvel,így nem tudom mennyire kamu a dolog. Szerintem akinek a környezetében nincs "szakember" annak javaslom hogy vegye fel vele a kapcsolatot, már csak azért,hogy lecsekkolja nem-e valami szélhámosról van szó.

kisgabo
linksys, fõleg a GL nem csak a psp-nek, hanem a hálózatnak is sokkal jobb. nem ezen kéne spórolni.

8k a dlink az electro wódben, akinek trógerebb kell.

Banyapapa
katt ide

Aztán a "free"-re,és kod beir,és tölt

NEOreg3
akarhonnan, google a baratod

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vixo
És azt honnan tudom beszerezni?

Hmm, nem kell ujrarakni a windows, csak az service pack 2-t kell ratelepiteni...

vixo
ez az usb port is biztos,h mûködik a bluetooth-t is felismeri,az ipodom is felismeri,infrát is felismer csak a psp-met nem akarja felismerni,pedig tesóm laptopja semmi perc alatt felismeri és nem vágom,h most a gépem miért nem ismeri fel :S
Sp2es windowst meg csakezért nem akarok felrakni,mert most van egy csomó minden a gépemen,dvdíróm most nem jó,szóval nem tudom kiírni õket,szóval kellene vmi más megoldás...

Hat ize, ugye FAQból:
PSP-FirmWare verzió: 3.70 (Szeptember 11, 2007. Japán, USA és UK változat)
- Beállítások: Új gyári témák használata a "Themes" alatt (.ptf kiterjesztéssel). Amelyeket a Memory Sticken a PSP/THEME mappába kell helyezni. (A kiválasztott témát a PSP Flash-memóriája tárolja, így a MemoryStick kivétele esetén is mûködik.)

Szal valszeg 3.60-nal marad a flash0-ba valo irkalas...

Triple H
#26051 valaki segítsen plz!

Jaja, szedd le az SP2-t, csak nyersz vele...
Vagy probald meg ki ezt:
http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=20983
Hátha...

Xp alá nem kell driver, sztem neked valami más bajod van. Próbáltad másik USB portra dugni, ami biztosan mûködik? BIOS beállításokat nézted már?
Triple H
de most komolyan hallod simán fel tudod frissíteni a windows-odat sp2-tesre, csak letöltöd a file-t a microsoft oldaláról...én is úgy csináltam!

Triple H
3.60-as fw-rel hova kell bemásolnui a témákat? PSP Slim...

vixo
nah valaki tud mondani egy drivert nem sp2es windowshoz,h felismerje az usb kapcsolatot a psp és a számítógép között,fontos lenne valaki help pls!

Egyébként miért van ez a "melyik router megy psp-vel?" téma?
Egyáltalán van olyan 802.11b/g router amivel NEM MEGY?
Én ezt használom és tuti jó: D-LINK DI-524.

gondolom...
Bedibeni
Szevasztok azt szeretném kérdezni,hogy ti mien wifi router-t használtok ami tuti joo a psp-hez! elõre is thx

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

http://depo.hu/netgear/wgr614#rinfo EZ az ?

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2