40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
rnd #28906 Nekem teljesen jól működött kamu címmel... -
Verseghy #28905 Nem tudom megvenni mert a Coloradói kamu cimet akarja beirni a kártya cimének is...:( De nem is lehetett kiválasztani, hogy Hungary mert akkor az oldalra se léphetek be.. Basszus..
Nemtudtok valami más oldalt, ahol magyarok is tudnak venni ilyet? -
Verseghy #28904 Zsir, köszi:):)
Nem lesz gáz, hogy a bankkártya adatok nem stimmelnek a regisztrációs adatokkal? Meghogy az magyar? -
rnd #28903 Ha internet explorer-t használsz akkor a régió ellenörző script nem működik -
Verseghy #28902 PLAYSTATION®Store is not available in the selected country or region.
-
rnd #28901 Tessék! -
Verseghy #28900 Amerikaira regisztráltam eredeti adatokkal, eddig nemvolt gond vele. Ezt szeretném leszedni, de nemigazán találom hol kell, meg hogy. Azt irja hogy PS3/PSP. Vagy csak rossz helyen járok? -
rnd #28899 Ajánlom hogy hamis amerikai (vagy japán) adatokkal regisztrálj. Ott van a legtöbb cucc... -
rnd #28898 Az USA például itt...
Még egy dolog lenne amire nem árt figyelned: minden ország PSN-jében más más dolgok vannak. DE egyszerre csak egy PSN-t használhatsz, igaz regisztrálni regisztrálhatsz több országéba is (más más email címekkel). Ha letöltöttél egy játékot pl az angol PSNről, majd utána egyet az amerikairól, akkor az angol nem fog működni, és egyszeri fizetéssel max 5 alkalommal töltheted le ugyanazt a játékot.
Remélem értehető a zagyvaság amit írtam... -
Verseghy #28897 Nemigaz, elöbb megtaláltam PSN-en hogy hol vannak a PS-es játékok PSPre, regisztráltam és sehol se találom... -
Verseghy #28896 Áááh van Crash:D Imádtam régen:D -
rnd #28895 Hiába van meg a ps1 játékod, *hivatalosan* nem tudsz kezdeni vele semmit (nem-hivatalosan: igen). A PSN-en megveheted viszont pár ps1 játék (talán 15 van jelenleg) pspsített verzióját. Végülis egy eboot.pbp-ért és egy document.dat-ért kell fizetned, így lehet eladni ugyanazt a terméket többször... -
Verseghy #28894 De várjunk már, és ha nekem van PS1es játékom? Mit kell vennem?:D nem vágom -
rnd #28893 900-1000 forint egy játékért nem sok szerintem...
És nem kell ps3 sem hozzá, pécéről is lehet tölteni... -
Verseghy #28892 Fenébe, mindenért fizetni kell:( -
evil 007 #28891 #28878 ???
-
rnd #28890 Oké, utána néztem, nem lehet -
rnd #28889 Úgy nem lehet hogy az eredeti PS1 lemezt berakod a PS3-ba és arról áttolod a PSP-re? Igazából nem tudom, ezért kérdem... -
#28888 ezen még a vak is látja h kamu!
De amugy faszán nézne ki egy ilyen :D -
#28887 én ugytom csak hackelten lehet ugy, hogy itthon a lemezről készitesz release-t, aztán feldobod és a többi... -
#28886 Na várj, de nem úgy, hogy csak felteszed a memkarira és kész! Legálisan csak PS3-on keresztül lehet rá tölteni, azt is úgy hogy elötte pénzért megveszed a Store-ban, letöltöd PS3-ra aztán PSP-re átteszed! -
Verseghy #28885 Zsir:) Huu még emlékszem régen milyen nagy öröm volt a amiker megkaptuk a PS1et:D Aztán mostmár a kezembe fogva játszom a régi játékaim dejóó^^ -
#28884 Nem! Gyárin is mennek. -
#28883 legyél! szóljak a moderátoroknak? sürgős jegy a banamákra rendel. -
Verseghy #28882 Hát miért nemvagyok még házigazda:D:D:D -
#28881 de kitörölném :] -
bazsi123 #28880 te még hiszel a mesékben? ;-) -
evil 007 #28878 pandorázni szeretnék szoftveresen segitene vki ebben nekem ha szépen megkérem? -
evil 007 #28877 3.80 a FW uj psp slim memcardom is less benne nemsokára 512 es most 32mb os van benne hogyan kell "butítani" faq ban nem találtam kérem valakit magyarázza el akár msnen is vagy pm ben [email protected] -
Verseghy #28876 Birom azok az idiótákat, akiknek nem rég óta van internetük és amikor meglátnak egy fehér porschet ráphotoshoppolva a rendőrség feliratot, váltig állítják, hogy az ORFK rendelkezik porsche autókkal és az autópályán cirkálnak. Ugyanez a srác akar Mini PSP-t venni. -.- nemtudtam még lebeszélni... -
Verseghy #28875 Amugy a PS1es játékok csak hackelt PSP-n futnak nem? -
Verseghy #28874 szivi:D -
#28873 Aha! Köszi:) -
Verseghy #28872 Igen!
Kipróbáltam. PSP\COMMON\-ba raktam be és beirtam a böngészőbe, hogy file:/psp/common/xyz.swf és behozta fasza! -
#28871 Áljálj, ezekszerint a commonba kell tenni nem a VIDEOS mappába?:O -
Verseghy #28870 Hát csak nem html hanem swf. De szerintem is valahogy igy kéne. -
#28869 Nem műxik:( -
#28868 sztem swf-et csak böngészőn keresztül játszik le. szóval írd be a böngésző címébe a file útvonalát, pl: "file:/psp/common/screen.html" -
#28867 Videó
* MPEG-4
* MPEG-4 Part 2
* MPEG-4 Part 10 (H.264/AVC)
* SWF (firmware v2.70-től)
FW ez fölött van jóval... -
#28866 Jó mappába raktam, és a GyIK azt írja tudja futtatni. Nekem nem is érzékeli hogy a kártyán rajta van...:/