PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Nyugodtan,hagyhatod benne amikor már csak 1 héten kb 2x játszasz akkor érdemes kivenni😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Prince of Máté
Ok kösssz mindenkitõl a helpet, mostantól csak akkor rakom majd be ha használni akarom.
EGyébként a GTA VCS van meg.

5c0rp330n
Sztem igen, akkor is jobban merül tõle, ha memkariról játszol, valamennyire sztem folyamatosan pörgeti a lemezt. Ha mindig benne van, nemhiszem, hogy károsít, viszont hosszabtávon nem tehet jót, az UMD olvasó többeknek szétment már. Amióta van tökéletes noumd, én nem használok UMD-t.

SpeedXHUN
de baj. 1.koptatja a lézerfejet
2.az akkumulátort ha nem használod az UMD_t kb 5% ot merít le(az a pár másodperc játék indításkor,mert akkor üzemeli be)
Sajnos ha memorólhasználod játék indításkor,ahogy írtad elkezd pörögni.
De hagyhatod benne az,hogy erõsen károsodik az kb 5 évet jelent míg észreveszed.Amúgy milyen UMD?

Prince of Máté
Egyébként az nem baj, ha mindig benne van az UMD-m a PSP-ben, nem károsít?
Ha benne van akkor gyorsabban merül le az akksi akkoris, ha memóriakártyáról játszok?
Ha elindítok memory stickról egy játékot 1-2 mp-re az umd olvasó is beindul de aztán leáll.

Triple H
igen, köszi!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

SpeedXHUN
Slimed van?akkor így

avengir
olcsó és HS <#nyes>... a fake-k nem hs-ek és nem Magicgate-esek, annyi a kulonbseg, hogy lassaban másolsz majd rájuk. Minden más csak legenda, melyet bõszen hírdetnek a "hozzáértõ" szakemberek.

https://hotshu.wordpress.com/

SpeedXHUN
és a kedvemért se próbálnád meg?😄

Prince of Máté
csak azért kérdeztem, mert slimen még nem lehet programokat futtatni, pedig szívesen elszórakoznék a psp tube-al

Triple H
hogyan kell 3.60 M33-mat felfrissíteni 3.71 M33-má?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

SpeedXHUN
PSPRadio is nagyon nagy jó zenéket nyomnak

SpeedXHUN
Fat 3.71 m33

öregharcsa
mármint hamis a memókártyád? annyit befolyásol hogy a tömörített (cso) iso file-ok szaggatni fognak lejátszás közben(mármint a játék)..a 2GB-os kártyánál ez csak nagyon ritka esetben fordul elõ...

http://pspfilez.extra.hu/

Prince of Máté
PSP slimed van?

Darkon
Udv elovlastam egypar FAQ-ot de vilagos valaszt nem talaltam, az a kerdesem hogy hamis MS mit befolyasol. Mert nekem van egy 4gb-s karim de videok meg mp3 fut rajta a PSP-m teljesen uj. Ha esetleg downgradelem akkor jatekok nem fognak rajta futni v. mi a kulonbseg. Koszonom

Born to win

SpeedXHUN
Felraktam a PsPTube(psp youtube) nevû progit nagyon jó sztem és gyors és videónézés közben lehet keresni😄

SpeedXHUN
arra szar mind1ik😄 mondjuk wii elég fasza fps-en.

wordsworth
Hmm ember te akkora fasságokat beszélsz, hogy nézni rossz 😊 Te egyaltalan megnézted a FAQot? inkabb ugy kerdezem, hogy egyaltalan ranyomtal a gyakran ismetelt kérdésekre? Tökéletesen le van írva minden. Vagy fogyatékos vagy? mer akkor ingyen is megcsinalja valaki...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

nem egészen értem. milyen ellentmondásra gondolsz?
Prince of Máté
Mondjuk fps-re nem a konzol a legjobb mûfaj...

avengir
Azért remélem te is érzed az ellentmondást.

https://hotshu.wordpress.com/

nem..
5c0rp330n
<#integet2>

az meg tok gaz h emulatorokra kell raflesselni,maarmint imadom en is a regi jatekokat,de ez pont arra mutat ra h a maiak mennyire szarok es kevesbe szorakoztatoak...es csak ezert ragaszkodni egy konzolhoz vagy portable temahoz sztem gyik..teny h mindne haztartasban kotelezoen ott kell porosodnia valahol a c64 tol kezdve ps3 ig minden jatekdoboznak,de ez azert megis fajo pont szamomra....
jovanna,vannak azer szorakoztato jatekok meg minden,de nem a igazi ..szamomra.. megegyforum ahova irnom kellett ez miatt..koszepen a segicseget,megyek olvasgatok ds rol..csa
ThugEdge
aszem sikerált,csak nemtom most kipróbálni,mert a melóhelyen van a psp
thx again

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

miert baj az h nem akarom minden apro reszletet ismerni?!?keccer,ra fel ala fole..ennyi nekem eleg,azt utanna masolgatok kesz..a faq uba gecire nem lattam ijet h marpedig nem lehet ala fw zni gyarit(bar gyanus volt)meg azt se lattam h nehogy frissicsd mert akkor megfogsz halni meg stb...szoval szarok ra h mitol ,csak mennyen...az a par lepes meg tenyleg az,igazabol tobbi nem erdekel...ezert ha akasztas jar akkor legyen...
egyebkent meg gecire nem jott be u h eladom a picsaba szarakogyon vele mas.... nehez is meg kurva kenyelmetlenek a gombok..egyebkent is csak fps ek miatt vettem meg amik nem jonnek ki masra csak psp mint cod meg moha,de fpst meg gecire nem psp re talaltak ki,u h kb nem is szorakoztato,inkabb geci szar... de biztos sok mas franko dolog letezik alla,de ezekre en mar nem fogok racsodalkozni!

nintedo dsse fog manifesztalodni szepen azt leszarom... nektek meg sok boldogsagot akkor
ThugEdge
na néztem,de még ebbe kéne a base meg a key file nem?

öregharcsa
mi nem megy ??

berakod a bin/cue v iso filet...megadod a tömörítési rátát..megadod hová mentse és indít..kb ennyi....ha lehúzod az általam magyarított ucsó verziót abban benne van minden ami kellhet neki...

psx2psp

Nem "baszhatsz" vissza régebbi fw-t, mint, ami fent van.
BTW én 0 napos psp tulajként is többet tudtam, mint te, ahogy látom, mert utána olvastam, hogy mit fogok venni.
Vidd el, csináltassad meg, fizess pár ezret (én is ezt tettem másik psp hiányában), aztán gyere kérdezni hogy hova másoljad az isokat...

PSN: berghold

SpeedXHUN
de most nem értem én is voltam 3 napos tulaj és amit nem tudtam addig olvastam amíg megértettem.
Ha tényleg ennyire nem érted mi sem bírjuk máshogy elmagyarázni,ajánlom vidd el egy "szakértõhöz" aki meghackali és onnantól kezdve csak a játékokat kell felmásolnod rá.

de az vagyok ... es 3 napos friss psp tulaj,viszont lehet butitani gyari fw t is ezekszerint?megaztan azt csak siman felul irom jelenlegivel es ennyi?!mert en ezt terveztem,az ugy jo az?! vissza baszok egy 2.60 ast vagy csak felfele lehet mar menni ?3.2 es ig?kosz
Ne legyél már láma, esetleg szedjél le olyan updatet, ami jó neked.

PSN: berghold

ThugEdge
sikerált,köszi a linket
má csak ebootot kéne belõle gyártani,de leírások alapján egyenlõre nem akarja

ize...most mi van?!2.81 es firmavenal baszhatom az egesszet?!?keresnem kell oan jatekot ami a downgredelheto verziojura aprgedeli?!? dejo ?!?
jolvanna ,jolvanna... szoval elolvastam a faqut.!szegyellem is magam most kicsit..

.kosz a segitseget
olvastam fakut ,de nem ertem mert huje vagyok...rakjak fel 1.5 firmwaret es Devhook kal minden megy rajta vegulis e?vagy 3.52 M33 nemtommit izzitsak es arrol minden megy frankon vagy mivan?a jatek amit tolnak readme jaba meg ez van 3.71 M33,akkormost hogyis van az?!
2.60 as volt a gep amikor hozzam kerult 2.81 re kellett upgredelni moha heros hoz..
ez annyit tesz h 1.5 rol devhook segitsegevel kikerulheto az upgrade igeny?!vagy mejik a legeccerubb megoldas akkor most vegulis?!?
koszonom a segitseget..
VLB
kula egy játék ez. 😛

(nekem még megvan cd-n psx korszakból, faja kis gém amúgy)

Lalikum

B.Ú.É.K. mindenkinek!<#idiota><#wave>
öregharcsa
ezt nézted?? igaz nem sok seeder van de hátha lejön..végül is csak 132mb..

itttttttt!!

ThugEdge
hát kerestem,de használhatót nem találtam😊

öregharcsa
torrent??

ThugEdge
kula world-öt keresném psxpsp isoban,van vkinek vmi ötlete?

Meg így ha magamnak állítom össze, nagyjából tudom mire számíthatok, nem úgy mintha készen venném...
Legalábbis remélem<#vigyor>

Nem úgy értettem..😊
Az utángyártott kínait használnám a PSP-ben,az eredeti meg menne Pandorának.Igaz manapság már minden Kínában készül😊)
Nekem már CFW-s gépem van,így ezzel már nincs gond. Sõt az OS Pandora Battery Tools-os ügyesség is megy, csak nincs kedvem mindig oda-vissza "pandorásítani" a gyári akssit😊

SpeedXHUN
de ha õ ide írt akkor te mért folytatod?😄
ezzel elárulod hogy te õ vagy xD😄

Saját magad mondtad hogy utángyártott aksit veszel... az nem kínai mi? <#vigyor> és a sandisk is kínában gyárt <#eplus2>
Emellett ha veszel egy tartalék aksik, még kell valaki akivel az eredetit pandorásítod (szép magyar szó <#nyes>) szóval kell egy ismerõs akinek már van tört slimje.
esetleg vki innen vett már karit? ha igen mik a tapasztalatok?[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=12]link[/url]
NEM... csak 2 en irunk egyröl ,..<#vigyor2><#vigyor2>mert nem tudott ide se regiszträlni<#buck> szöke szegeny... Tudok vmi jo konzolbolott? ha igen irjatok de minek közelebb