PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
EGyébként a GTA VCS van meg.
2.az akkumulátort ha nem használod az UMD_t kb 5% ot merít le(az a pár másodperc játék indításkor,mert akkor üzemeli be)
Sajnos ha memorólhasználod játék indításkor,ahogy írtad elkezd pörögni.
De hagyhatod benne az,hogy erõsen károsodik az kb 5 évet jelent míg észreveszed.Amúgy milyen UMD?
Ha benne van akkor gyorsabban merül le az akksi akkoris, ha memóriakártyáról játszok?
Ha elindítok memory stickról egy játékot 1-2 mp-re az umd olvasó is beindul de aztán leáll.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
https://hotshu.wordpress.com/
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
http://pspfilez.extra.hu/
Born to win
PSP user n\' soon ps3 user too :)
jovanna,vannak azer szorakoztato jatekok meg minden,de nem a igazi ..szamomra.. megegyforum ahova irnom kellett ez miatt..koszepen a segicseget,megyek olvasgatok ds rol..csa
thx again
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
egyebkent meg gecire nem jott be u h eladom a picsaba szarakogyon vele mas.... nehez is meg kurva kenyelmetlenek a gombok..egyebkent is csak fps ek miatt vettem meg amik nem jonnek ki masra csak psp mint cod meg moha,de fpst meg gecire nem psp re talaltak ki,u h kb nem is szorakoztato,inkabb geci szar... de biztos sok mas franko dolog letezik alla,de ezekre en mar nem fogok racsodalkozni!
nintedo dsse fog manifesztalodni szepen azt leszarom... nektek meg sok boldogsagot akkor
berakod a bin/cue v iso filet...megadod a tömörítési rátát..megadod hová mentse és indít..kb ennyi....ha lehúzod az általam magyarított ucsó verziót abban benne van minden ami kellhet neki...
psx2psp
BTW én 0 napos psp tulajként is többet tudtam, mint te, ahogy látom, mert utána olvastam, hogy mit fogok venni.
Vidd el, csináltassad meg, fizess pár ezret (én is ezt tettem másik psp hiányában), aztán gyere kérdezni hogy hova másoljad az isokat...
PSN: berghold
Ha tényleg ennyire nem érted mi sem bírjuk máshogy elmagyarázni,ajánlom vidd el egy "szakértõhöz" aki meghackali és onnantól kezdve csak a játékokat kell felmásolnod rá.
PSN: berghold
má csak ebootot kéne belõle gyártani,de leírások alapján egyenlõre nem akarja
.kosz a segitseget
2.60 as volt a gep amikor hozzam kerult 2.81 re kellett upgredelni moha heros hoz..
ez annyit tesz h 1.5 rol devhook segitsegevel kikerulheto az upgrade igeny?!vagy mejik a legeccerubb megoldas akkor most vegulis?!?
koszonom a segitseget..
Legalábbis remélem<#vigyor>#vigyor>
Az utángyártott kínait használnám a PSP-ben,az eredeti meg menne Pandorának.Igaz manapság már minden Kínában készül😊)
Nekem már CFW-s gépem van,így ezzel már nincs gond. Sõt az OS Pandora Battery Tools-os ügyesség is megy, csak nincs kedvem mindig oda-vissza "pandorásítani" a gyári akssit😊
ezzel elárulod hogy te õ vagy xD😄
Emellett ha veszel egy tartalék aksik, még kell valaki akivel az eredetit pandorásítod (szép magyar szó <#nyes>#nyes>) szóval kell egy ismerõs akinek már van tört slimje.