PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
megfelel?😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

öregharcsa
megújult a pspfilez fóruma!

pspfilez

http://pspfilez.extra.hu/

Mert szerinted ha bent van és nem használod akkor pörög? <#shakehead>
Asszem feladom...
5c0rp330n
Az elõbbi. Hogy fogyasztana már kevesebbet, ha bent van a lemez? 😊

Na fussunk neki mégegyszer... <#rolleyes>

Melyik fogyaszt többet?
- tört PSPvel memóriakártyáról játszol mikozben az UMD meghajtó üres
- tört PSPvel memóriakártyáról játszol mikozben van bent egy UMD lemez

És a fenti kettõ közül melyik UMD meghajtónak lesz hoszabb az élettartama? <#nemtudom>

5c0rp330n
Most hogy mondod: Ez valóban qrvanagy 😊 Kicsit összenyomhatnád, Coldf 😊

öregharcsa
figyi..én próbáltam már elég sok szart és nem olvasgatok hanem a saját tapasztalataimat osztom meg a jónéppel...az hogy most már vannak gyorsabb fake kártyák azt nem tagadom...és nem cso-t futtatok...nincs rá szükségem 😉
az hogy te a neten olvasgatsz ezekrõl az meg a te problémád...

avengir
Mert te ezt tapasztaltad, mert fake kártyát használsz amin csak és kizárólag cso-t futatsz és nem tudsz játszani. Azért ne essünk már bele abba a hibába, hogy mindent elhiszünk amit a neten írnak...

https://hotshu.wordpress.com/

gondolom nehezebb beolvasásnak nincs köze az olvasási sebességhez <#ravasz1>

öregharcsa
kisebb nem volt??<#vigyor1>
egyébként jó..eccerû, de jó...

öregharcsa
mert a tömörített játékot(cso) nehezebben olvassa be, mivel közben ki is kell csomagolnia...az iso! kiterjesztésû játékok nem szaggatnak...

Triple H
SpeedXHUN, amit adtál címet, arról a lapról letörölték az 1ik címet, így nem tudtam letölteni, szóval MSN-en vagy vhogy nem tudnánk megbeszélni? ja és fel tudtad adni a kártyát?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Akkor mi okozza az egyes fake kártyáknál a játékok szaggatását?

Prince of Máté
Figyelj nekem sohasem volt és soha sem lesz fake kártyám, így az internetrõl olvasott dolgokról írok.
Többen írták hogy akadnak a játékok.
Azt meg én is tudom h lassabb az írási sebessége-_-

avengir
Sztem meg egy akkora bõdületes marhaságot mondtál, mint állat.... Nem szarabb a fake kártya olvasási sebessége, mint a nem fake-é, az írási sebessége lassabb...

https://hotshu.wordpress.com/

Prince of Máté
lol lame

zsolltikka
Van egy 5letem a lámák eltüntetésére csak ki kell rakni ezt a GYIK mellé:
!!MSN-es segítségnyújtás ingyen a nap 24 órájában csak neked!!

SpeedXHUN
Semmi😄 már visszaírtam😄
még vok fél órát sztem

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

5c0rp330n
Igen, valóban biztosan inicializál akkor is, ha nincs benne lemez. Ennek a fogyasztása viszont közel nulla, míg egy UMD-t pörgetni nem kicsi aksiétvágyú, a memóriakártya sokkal kevesebbet eszik. És mivel mozgó alkatrészekrõl van szó, bizony valóban elhasználódhat az évek múlásával, több olyanról hallottam már külföldi fórumon, akinek nem látja az UMD lemezeket a meghajtó.

Skype-al kapcsolatban: nincs semmilyen PSP-ben hardveresen mikrofon, a webkamera viszont tartalmaz mikrofont is, gondolom ez lesz az alapfeltétele a skype-nak. Illetve ahhoz, hogy beszélni is tudjál, írogatáshoz nem kell semmi ugyebár. Amúgy örülök a dolognak, ez tényleg hasznos funkció, jól jöhet.

bocs hogy megint írok csak küldem 1 pü-t majd lécci nézd meg. thx<#vigyor0>
SpeedXHUN
Tudod mit...... letépem<#alien>

Nyisd ki az UMD meghajtó ajtaját <#vigyor2>
SpeedXHUN
Így már minden tiszta,és akkor mi a legjobb megoldás? A motor kiszedése😄😄

SpeedXHUN
Nekem a Vice City(1,6gb) a legnagyobb viszi mint a vajat sztem ez a leggyorsabb fake memória amit kaphatsz.😊

nem kell kép köszi 😊 nekem elég ha tényleg azt mondod maximálisan elégedett vagy vele 😊 még annyi hogy a nagy méretû játékokkal sincsen semmi gond?
Nem, ha nem használod akkor 5 mp után leáll, függetlenül attól hogy van benne lemez, vagy hogy nincs... tehát pl ha lemezrõl játszol, de épp nem kell tölteni, akkor sem pörög a lemez, leáll, hogy spóroljon az akksival. Van olyan játék ami emiatt egész durván megakad néhol, mert várni kell hogy a lemez felpörögjön olvasáshoz.
SpeedXHUN
Azt vágom,hogy bekapcsoláskor igen.
De játék indításkor is pörgeti?

Voltan
A Multiformat / ról ki mit tud mondani? Látom a 4 gigás high speedes kártyák 12-be vannak. Vett már itt valaki cuccot? És itt downgradeltettem anno a psp-t és korrektek voltak, még játékot is tettek rá, de nem vettem ott még kártyát. Valaki?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SpeedXHUN
Tessék
tényleg nagyon ajánlom,másnap itt volt a csomag buborékosba csomagolva vadi új.gyorsan másol,nem szaggat semmi gond nincs,ha nagyon nem hiszel benne le is fényképezhetem ahogyan másolja fel a gameket😊

Muszáj hogy pörgesse, különben honnan tudná hogy nincs benne lemez?
Egyébként ha az "UMD meghajtó" ajtaját nyitva hagyod akkor sosem pörgeti <#ravasz1>
mindenféleképpen érdekelne 1 jó megbízható hely ahonnan téll nyugottan megvehetem,mert nem nagyon szeretnék kísérletezgetni ugyanis akkora keretem nincs hogy vegyek vagy 3-mat<#vigyor>
SpeedXHUN
Én is a pozicionálásra gondoltam nem a lézerfényre.Viszont sok psp tulaj mondta,hogy jobb ha nincs benne.
Azt viszont nem tudtam hogyha nincs benne lemez akkor is pörgeti játék indításakor.<#rolleyes>

Nincs😞

A másik meg: miért is kell kivenni a lemezt a PSPbõl ha nem használom?
Ez nem olyan mint a szalagos meghajtó, hogy lemágnesezõdne ahol éppen áll...
Leírom lassan, hátha hozzád is eljut: ha memóriakártyáról játszol, NEM forog semmilyen motor még akkor sem ha van lemez a meghajtóban, inicializál és megáll, de ezt akkor is csinálja bekapcsoláskor ha nincs benne lemez... tehát ugyanaddig bírja az akksi vele mint nélküle... és a LÉZER NEM KOPIK! <#idiota> (valszeg valami másra gondoltál...) A fej pozicionálása válhat pontatlanná (mivel ígyis úgyis inicializál, ezért ez ugyanannyi idõ alatt fog megtörténni ha van benne lemez mintha nincs, feltételezve hogy memóriakártyáról játszol) és az optika is "elöregedhet" (de mivel csak inicializál a meghajtó így ez is ugyanannyi idõ alatt zajlik le lemezzel mint nélküle, feltételezve hogy memóriakártyáról játszol) sõt a lézer fényforrás is behalhat (de ez pl megtörténhet az elsõ használatkor is, annak ellenére hogy pár ezer üzemórát kell bírnia, szával...). Nem kell rémisztgetni...
SpeedXHUN
Az fix,hogy lassabb az eredetinél,de nekem ilyen van és nem szaggat egyáltalán.(mért szaggatna?) Ha kell adok linket kitõl vettem 10 ezer volt kereken.

SpeedXHUN
és egyáltalán nem szaggat.

SpeedXHUN
Nekem 4gb os high speedes van valszeg fake mert olcsó volt 1,6 gb os vcs 4 perc alatt megvan
10 perc alatt az egészet feltöltöm😊

zsolltikka
Hardverice nincs mikrofon.

Meg kell várnunk a sajtóanyagot (CES 2008 - Jan 7-10 ), hogy megtudjuk a "mûszaki részleteket".

SpeedXHUN
576.hu?

SpeedXHUN
De,és ezt már sok psp tulaj megírta.
Azért nem gondolod,hogy a memorytstick többet fogyaszt mint amikor forog 2 motor a psp ben?

Nem tud valaki eladó Playgear Pocket-ot?Új,bontatlan jó volna...

SpeedXHUN
nincs

Prince of Máté
PSP-ben van mikrofon?
Egyébként fasza a baner!

zsolltikka
Prince of Máté
2 gigásat nem érdemes venni, nem sokkal marad el árban a 4 gigástól.
Sztem ne Faket vegyél mert szaggatHATnak a játékok, és egy 1 gigánál nagyobb játékot akár 10-20 percig is másolhat!
Javaslom a SanDisk 4 GB Ultra II Memory Stick PRO Duo kártyát, ezt jobb helyeken 15ért megtalálod, sztem ennyit megér!
Szerintem úgyis egyszer veszel kártyát, akkor meg inkább a jobbat vedd.

Engem különösebben az nem zavarna hogy lassabban másolok rá meg hogy nem Magicgate-es. Viszont az már annál inkább ha itt tartunk, hogy fake kártyákon a gamek,vidik szaggatnak? és persze most is a 2gb,4gb-os kártyákat értem ezalatt. elõre is thx <#vigyor0>
Hogy mit koptat? <#guluszem1> Ezt ugye nem gondoltad komolyan...
Az aksi merítésrõl meg annyit, hogy a memóriakártyának is táp kell, hogy olvasni/írni lehessen, az UMD pedig 5 mp-el pörög tovább mint ameddig olvas, utána azonnal leáll. Ha nem használod az UMD-t, akkor csak inicializál (alapállapotba áll) a meghajtó, de ezt akkor is megteszi, ha nincs benne lemez, csak akkor nem hallod, mert nincs benne lemez <#bee1>
ColdFire
merészkedtem egy új bannert csinálni, remélem tetszik

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.