40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
guppy #29068 Sztem maradjunk a mostaninál... -
Verseghy #29067 Szerintem tök gagyi.. PSP... olyan mintha pl GTA:VCS lenne a topiccim.. vagy épp PS3.. Azt is kiirták:) Csak a mienk ilyen gagyi:D Nindendo DS topic van, nempedig DS.. -
rnd #29066 Szerintem is jó ahogy van -
#29065 szerintem meg jó így ahogy van -
Verseghy #29064 Eddig 1-1
Én tartozkodom mert szerintem mind1:D Mind2 jó. -
#29063 Ha következetesek akartok lenni, mindenképp
PlayStation Portable
(v. PlayStationPortable) -
#29062 inkább sony PSP -
Verseghy #29061 Van valakinek ellenvetése az ellen, hogy a topic neve ne szimplán PSP legyen hanem Sony PSP vagy PlayStation Portable?
Na ha már ittvagyunk akkor melyik, Sony PSP vagy PlayStation Portalbe? -
rnd #29060 Mindent csinálj úgy ahogy a readme-ben van és nem lesz gond. -
#29059 igazán nincs mit! ;) -
Verseghy #29058 Köszi!^^ -
#29057 itt találsz! :) -
#29056 Bocsi tudom van leírás...
A pspmen 3.52 m33-2 es firm van ezt szeretném frissíteni 3.90 re még sose csináltam ilyet igy vettem... hogyan tudom megcsinálni??? tudom hogy sok leírás van de nem akarom elrontani mivel már ez van rajta innentől már kihagyható pár lépés nem?? és csak a 3.90 eset teszem rá?? 1 kis segítség elkelne köszi -
#29055 Nem letiltani szeretném, játékok mennek.
3.90 M33 van a gépen, mikor indítom a játék meg azt írja ki 3.80 M33 hun-mod - na ez nem tetszik annyira. :( -
#29054 univerzáis nokia töltő jó hozzá
5V
csak a polarítás is jó legyen -
Verseghy #29053 Van olyan hogy szivargyújtós PSP töltő? -
S8DJ #29052 Miért akarod letiltani? Nem indul a játék? -
#29051 Közben megnéztem: recovery menüben csak a sony logot tudom letiltani... :(
Szóval még nem oldódott meg...
Valaki a #29036-ra? -
#29050 a memóriakártya el van cseszve sztem. feltételezem, hogy hamis. -
Verseghy #29049 Talán van rajta valami és nincs elég hely? Más ötletem nincs. -
#29048 Van itt szakidani?
PSP-re másolnák egy 1.6gb-s filet (2gigas kártyára), és eljutt a feléig,de ott egyszercsak leáll psp-n a piros memo ledje,pc még másolna,de egy idö után hopp felugrik egy ablak,másolási hibával.
Most a memoria halt be,vagy psp-ben valami? -
#29047 Változó, 42 és 50 körül mozog az ára. -
#29046 Srácok lehet uncsiakérdés de egy alap PSP semm iextrával most mennyibe kerül? -
#29045 Kedves Geri, addig nincs recovery menü amíg nincs a psp-den CFW(PL: 3.99M33 ). A CFW-t a psp memóriájába (flash memória) kell felrakni és nem USB-n keresztül hanem bizony egy különleges eljárással, ehhez szükséged lesz egy Pandóra akkumulátorra és egy Magic MemoryStickre.
Pandóra akkumulátort 2 módon tudsz csinálni:
- szoftveresen(ehhez szükséged lesz egy olyan psp-re amin cfw-van(pl: 3.90M33))
- Hardveresen(ehhez hegesztgetni kell, az aksiban)
Ha minden feltétel megvan, pandóra aksi magic kari, AKKOR és CSAKIS AKKOR tudod felrakni a 3.90M33 firmware-t és akkor lesz RECOVERY MENÜD IS!!
Ha valamit nem tudsz akkor olvass utána, sokkal jobban megtanulod a dolgokat ha magad nézel utána és nem másokat zaklatsz. Nemhiszem hogy hülyegyerek lennél.
Sok sikert!
UI: Nekem is sokat segített a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK és az AMIRE SZÜKSÉGED LEHET link! ;) -
#29044 köszi a gyors választ! -
#29043 lehet vele videozni, itt egy teszt videó -
#29042 egy 5ösért már mindent megcsinálnak rajta, utánna csak használni, meg néha upgradelni, ami részletesen levan írva, ha jön ki új firmware, ha jókezekben van a psp, semmi gondja nem lehet -
#29041 PSP kamera videózni is tud! -
#29040 Valaki tudna informálni,h milyen ár között mozog a psp hackelése?
És egyáltalán megéri hackeltetni,nem készíti ki a gépet?
Előre is thx a helpet! -
1414geri #29039 valaki tudja melyik oldalon lehet letölteni a recovery mappát mert ami itt van ott valami problémát ír ki nem tudjátok? -
lowdog #29038 szia
úgy tudom, nem tudsz felvenni videót, csak fotót készíteni - bár a PSP kamerát nem próbáltam még. valaki majd kijavít ha tévedek :)
print screen: van ilyen program, a nevét nem tudom de google-ben megtalálod. ha jól emlékszem pluginként hozzáadható a cfw-hez
udv -
#29037 Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam választ.... Tehát a kérdés:
Tudok felvenni videót a PSP-en, amelyet PC-n meg is tudok nézni/netre feltölteni?
Esetleg a PSP-en jó minőségű képet "lopni", mint PC-n a Prt Scrn gomb pl.
A választ előre is köszi. -
#29036 Okosítva vettem a PSPt (3.90 M33), ha elindítok egy játékot megjelenik egy pár mp-es mozgókép+hang.
Utána olvastam FAQ-ban, ha minden igaz ez a gameboot(?). Látom, milyen fájlról van szó és azt is tudom hova kellene tenni.
Abban segítsetek legyetek szívesek, hogy az eredeti (gyári) gameboot-ot vissza tudom-e valahogy állítani?
Vagy ha valaki lenne olyan kedves és elküldené az eredeti fájlt, kérem írjon privit és ott megadnám a mail címem!
Köszi!
(Ha nem jön össze, max letiltom a gameboot-ot a recovery menüben, azt hiszem ott láttam ilyet...) -
#29035 Ja főleg a Multy! -
Verseghy #29034 GTA VCS-t bele kéne venni -.- Annál feelingesebb játék nincs. -
#29033 jó az új logod :D -
#29032 utolsó segítség -
#29031 Final fantasy: Crisis Core
God of war: Chain of Olympus
Patapon -
#29030 Szerintetek melyik a TOP 3 PSP játék??? -
#29029 Szűnj már meg létezni