40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Prince of Máté
    ja és hogy begyorsulnak a hullámok!
  • MaSzKa
    nekem 1 hónap volt onnan
    de megérte mert ők a legolcsóbbak

• aribazsy
    Sziatok,

Onreklam, de inkabb kerdesnek indul ;) Hol hirdessem meg elado PSP-met? Apronet-re gondoltam, de az katasztrofa, boltok telenyomjak a sajatjukkal allandoan :(

(Amugy privatban akit erdekel nyugodtan szoljon! Slim fekete,plusstok,2giga,5dvd,karcmentes,40-re gondoltam)

Koszi a segitseget elore is, es bocsi a lamar kerdesert! (de tenyleg tanacstalan vagyok)
  • Sipka
    Rendelt valaki a DigitalMixtől memória kártyát?
    Április 6-án rendeltem, szállítási idő: 1-10 nap (munka- vagy naptári nap?!), eddig még nem ért ide... :(

Valaki a #29036-ra?
  • gazgoblin
    jo a banner
  • csum666
    Még felvetődött pár kérdés
    Ha megvolt a frissítés az update mappát törölhetem benne a 390pbp stb?
  • csum666
    Nah siekrült a firm frissítés sztem a leírások elég szarok és sok helyről kellett keresgetnem ennél sokkal jobbakat is lehetne írni de azért sikerült
  • csum666
    ez megvan
  • rnd
    És kábé ennyit arról hogy melyik frissítésnek mennyi értelme van
  • 5c0rp330n
    egyébként ha vki még nem ismerné: 3.90 M33-3-ba van egy kis easter egg: állítsátok a dátumot április 2-re (aka. március 33:) ), aztán teljes kikapcs és bekapcs, System Settings/System Information, jó kis dolgokat ír ki :)
  • csum666
    olvasgattam utána és láttam hogy 3as update kell viszont nekem 2es van rajta és nem tom hogy 2esről hogy lesz 3as vagy 4es az a lépés is érdekesen van leírva 3:33:33 nál vna vmi ... kis segítség elkelne köszi
  • CaviaR
    nem, sőt a 3.90 fel se menne legalább 3.52 nélkül. A 3-as update is kelleni fog, de majd ez mind le lesz írva ha majd ott tartasz.
  • amdrula
    3.90 M33-ra nem, de ha originalt akarsz, akkor kell, ha jól tudom...
  • csum666
    Csak 1 kérdésem lenne nem vilgáos számomra.

Ha a psp-n 3.52 m33 as firm van akkor nem kell downgradelnem hogy frissíthessem 3.90 esre? köszi
  • rnd
    ebay?
  • evil 007
    tud valaki olyat aki olcson tudna erdeti psp ganmekat? vagy esetleg elcserélné velem a God Of WAR vagy a DAXTER játékot vm,ire? mert ezeket már kijácottam és kellene valami jó ha van akkor DRAGON BALL:P
  • Verseghy
    Én azt gondoltam, hogy ez a kép:#29071 és valahogy ilyesmi lenne a felirat csak szebben.
  • edios

Persze lehetne fokozni az élvezeteket, ha pl lenne egy psp-s fontom..
  • Verseghy
    Silm szebb!!
  • Verseghy
    Tessék akkor fat-.-
    Pedig haladni kéne a korral:D
  • edios
    Összedobtam slimre. Kicsit gány minőségű volt az alapkép, de nem vészes szvsz.
    (Fat design nekem is jobban tetszik)
  • BobaFett
    Csak azt nem értem, hogyhogy itt lehet warezolni orrba-szájba, minden más topicban meg tiltott :)
    Csak nem PSP fan az admin ? :D
  • Énvagyokazapád
    ez tetszik, sztem megfelel, és jó a fat :]
  • avengir
    A fat szép, a slim csúnya
  • edios
    Én csak a többségre gondoltam.. Egyébként ma végre leváltottam szegény kövér pspmet egy slimre. Tényleg könnyű
  • Verseghy
    Legyen már slim psp a bannerba:D
  • wordsworth
    ez jó :)
  • edios
  • rnd
    Átment rajta egy kamion...
  • amdrula
    De miért nyomott az a psp a képen?:D
  • drater

Tudom hogy nem ez volt a feladat kép csak arra nem tudtam kitalálni semmit ! 1 próbát megér :D
  • Voltan
    "Tudsz olvasni? Ismered az arab betűket? "

LOL, miért, te ismered őket? Kétlem. :DDDD
    A számaink arabok az ABC latin.
  • Énvagyokazapád
    hát nekem nemigazán tetszik
  • 5c0rp330n
  • Verseghy
    Legyen ráírva ugyanez csak PSP-s betűtipussal.
  • 5c0rp330n
    mindenképpen maradjon a mostani cím. elé lehet írni, hogy Sony, de teljesen értelmetlen, mindenki tudja. a játékok topiccímeibe sincs benne a kiadója/gyártója a cuccnak. ha pedig kiírnánk, hogy PlayStation Portable, az egyszeri ember meg nem találná, mert csak a rövidített nevén ismerik a legtöbben, a Sony is egyébként PSP-nek szokta csak nevezni mindenhol, nem véletlenül.
  • Énvagyokazapád
    majd összedobok vmit
  • CaviaR
    Akkor sztem inkább a bannert kéne lecserélni, ez már uncsi.

alapnak sztem ez jó lenne, erre kéne dobni vmi feliratot. Vállalkozó kedvű photoshopperek is beszállhatnak aztán eldöntjük melyik a legjobb.
  • amdrula
    Én is PSP-re szavazok :P
    Rövid, könnyű kiszúrni...

BTW elkezdtem komolyabban a Lego StarWars 2-őt (PC után PSP-n is), nagyon király, teljesen ugyanolyan, és ha jól olvastam a Lego Indiana Jones is jön psp-re nem soká... :D
  • Verseghy
    hát jó