PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
That's nice, but there are a few flaws:
It's not yet clear how much it will cost to obtain the software, to subscribe to the service, and to make calls
It's not likely to be available in all countries
It's rumoured to only run on the PSP Slim - what about all those loyal early-adopters?
It will probably only support a limited subset of possible voice platforms - e.g. maybe just Skype, which is notoriously bad at interoperating with other networks."
Olvass figyelmesebben.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
http://pspfilez.extra.hu/
https://hotshu.wordpress.com/
Pár hete érdeklõdtem, hogy a PSP-n szerintetek elfutna-e a Trackmania. Akkor egyértelmûen azt mondtátok, hogy nem. Én elhiszem nektek (pláne azért, mert én abszolút kezdõ vagyok), de akkor ez kamu, amit ma találtam?
http://www.youtube.com/watch?v=Vafks_vek-k
Engem elgondolkoztatott (még csak nem is szaggat!). Mi a véleményetek? Mert ha mégis valahogy meg lehet oldani, nekem fájna a fogam rá... ;-) Légyszi, válaszoljatok! Köszi!
Csak a Slim&Lite PSP-re lesz elérhetõ a hivatalos Skype szoftver.
Hivatalos Sony bejelentés itt
Ja, és január végén érkezik a firmware update.
PSN: berghold
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Gurumin
Jeanne d'Arc
Akkor mindjárt lejön! Hány amúgy 1-2?
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Várunk az m33 as csapatban😄
Monster Hunter
Dungeon Siege : Throne of Agony
Untold Legends
Dungeon Explorer <- ez gagyi, de nagyon nagyon
Final Fantasy
Ha kell még akkor szólj és összeszedem a dolgokat
Holnap fogják kikódolni a psp-met, tehát már alig várom, hogy kipróbálhassam a game-eket rajta, na meg az ebook olvasót. Na majd holnap írok, hogy mi lesz 😊
Valaki egy jó (!!!) RPG-t nem tud PSP-re??? Mostanában elkezdek játszani és minden akció szart megunok egy óra alatt.
mennyiért adnád?
nekem fél év alatt 2 gagyi ment tönkre
olvasás az gyors az írás az marhalassú
amúgy meg nekem ezek vannak feleslegesen (kézikönyv tok új):
Prince Of Persia Rival Swords
Burnout Legends
Burnout Dominator
Wipeout Pure
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az a lényeg a sok looser összekarcolja a kis umd-t és össze is tapogatja így nehezezbben olvassa be
megsokan dobálják is így nem tesz jó az olvasó fejnek sem elállítódhat tönkremehet stb
SanDisk 8GB Memory Stick PRO DUO Ultra II 28600Ft
még nem hozták meg az én ugyanilyen 4gb-osomat 😞
de lehet még a végén ezt veszem meg

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tudtok akkor mondani helyet, ahol arán ylag jó áron tudnék venni egy gyors 4 gigás eredeti kártyát?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
1.Ezt letöltöd
2. Bemásolod a PSP/GAME mappába
3. a játékok közül elinditod és csatlakozol a wifidhez.
4.megnyomod a select gombot és a bal felsõ sarokban átvált favoritról sima youtubra,ezután megnyomod a 'O' gombot és beirod a keresendõ szót.
( a négyzet megnyomásával tudsz nézetet váltani,és a "R" és "L" gombbal lapozni a találatok között.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(