40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Verseghy #29150 Hát nem találtam így első ránézésre semmi szemet verő változást. Bár kell lennie:) -
#29149 és?
mi változott? -
Verseghy #29148 Most updatelem a PSPmet 3.95ös FWre. -
#29147 amerikából rendelnéd vagy előrendelnéd az EU-megjelenést? -
#29146 tudtok adni vmi linket, ahonnan meg tudom rendelni eredetiben? -
#29145 nem, nem gondolom hogy velem van a baj. kthxbye :) -
#29144 jól teszed mert kitűnő játék! :)
úgy látom nem csak ebbe a fórumba vannak konfliktusaid...
nem gondoltál még bele, hogy lehet nálad van a próbléma?
nem bántásként írtam nehogy rámförmedj! Béke -
#29143 jaja, pár hónap múlva Európának is lesz, ha minden igaz.
itt a topicja. -
#29142 Kata már kb 3-4 hete :D -
#29141 van má angol CC? :O -
#29140 Crisis Core nagyon odabasz
kezdek egyre jobban belemélyedni. -
#29139 Slim. (De a fat akkoris szebb)
Tudtátok-é, h Crisis Core tv-n teljes ps2-s élményt nyújt? Csak annyi a különbség, hogy a kontrollert közvetlenül a tv-re kötöd. Nem hittem volna, hogy ilyen szép képet fogok kapni.. -
#29138 ok slim lesz csak most ezzel h "azt vedd amelyik tetszik" nem mentem sokra :D azért kösz a figyelmeztetést :P:D (éss nem kötözködök!) -
rnd #29137 -
Verseghy #29136 Vigyázat flémveszély! -
#29135 Szerintem most keress fedezéket, mert flamecunamit fogsz kapni az okos kérdésekkel. Azt vegyed amelyik jobban tetszik. ennyi. -
Verseghy #29134 Honnan veszi mindenki ezt a Phat-et? Ma látom másodszor:D
Én a Slimet, de túl sok külömbség nincs csak, hogy vékonyabb meg újabb. -
#29133 őőő nem kaptam választ, elolvastam faq-t de egyenlőre nem naon sikerült értelmeznem, de had kérdezzem már meg hogy: TI melyiket ajánljátok? Slim vagy Phat? -
Verseghy #29132 Szerintem jó ez a mostani. -
#29131 Végülis mind a két tábort kielégíti.:D -
Blackrav3n #29130 nekem tetszik:) -
#29129 jaok. -
Verseghy #29128 Inkább hagyd. rndnek volt hozzűfúznivalója azt töröltem és akkor már a tied is, mert így fair. -
#29127 ezt a hsz-t mondjuk nem értem, hogy miért törölted, mivel gyakorlatilag ezzel tettem volna pontot a vita végére, így most megint kinyílt a kapu és mehet a vita orrba-szájba. sok másik hsz-t törölhettél volna, de azt az egyet nem. -
#29126 Szép estét, énis szerkesztettem egy bannert, de látom már megvan az új:(, azért megmutatom, hátha tetszik a népnek!
-
S8DJ #29125 király az uj banner és legalább fat psp! -
#29124 Köszönjük rnd, már hiányoztál :)) -
Verseghy #29123 Még egy válasz és törlöm-.-
Idióta flém... -
lowdog #29120 nem unjátok még? lehet ám ezt privátban is... múltkor is több mint 1 oldalt sikerült megtöltenetek... -
rnd #29119 Öööö... miért is? o_O
Ja... hogy a 3.93 popstation kompatibilitás javítása lófaszt se ér neked mert varezolsz, de az no umd driver kompatibilitás javítása maga az istenkirályság??? -
#29118 légyszíves ne kezdjük el megint és lásd be qrvagyorsan, hogy milyen kolosszális baromságot mondtál már megint. kthybye -
rnd #29117 2% feature + 98% április elsejei tréfa.
te szaroztad le a 3.93as firmware-t, na ez kábé ugyanaz a kategória. -
#29116 ezt most nem nagyon fogom. ez egy easter egg, amit a többi újítás mellé tett be DAX, poénból. gond vele? -
#29115 v persze dvd-re kiírtakat
-
#29114 Heló gondolkodom hogy veszek 1 slimet de nem lenne pénzem a játékokra úgyhogy valahogy meg kéne vele oldani hogy vigye a gépről rátöltött játékokat. Vmi tájékoztatást pls adjatok hogy hogy is megy ez. thx -
aribazsy #29113 hat de okes, es 42 alatt nem annyira talaltam gepet, es akkor ramegy a memoria mindenkinek legalabb, persze hogy 40ert propbalja eladni.
Reszemrol nezve, ahogy kitalaltam, 42 alatt Slimet oksoitva nem lattam, 4 a kartya, 2 a plustok, 3-4 honapos, annal kevesebbet hasznalt, szoval szinte uj, akkor ez kb otodevel kevesebb. Az nem real? -
Verseghy #29112 Hát mivel az új slim annyiba kerül mint a fat így mindegy:) De azért irtam FAT-et mert az már legalább fél éves, de általába egy vagy több. És én például nem inkább adnák egy 10essel többet, de legalbb új. Haverom csak egy psp-t akar venni, és nem talál olcsón, mert mindenki 40ért árulja, mert ad hozzá játékot meg mindent, de neki nemkell csak a psp. A játékot meg külön is el lehet adni. -
aribazsy #29111 jaaa Slim, elfelejtettem irni. akoris? -
Verseghy #29110 Csak én gondolom hogy sok a FAT PSPért a 40e? Szerintem inkább 30 körül.. De mivel 35 volt eddig a legalja amit láttam, biztos én vagyok hülye:D -
#29109 Ja nekem is 1 hónapba telt, de nemrég tudtam meg, hogy az egy bolt és nem internetes! (szal nem muszály rendelni)
A házhozszállítás az gyors volt (1nap) csak arra kellett várni, hogy raktáron legyen a cucc!