PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"According to various rumours, Sony will shortly announce (in a few regions of the world) some new software to allow you to make and receive phone calls with your PSP via wifi, which may or may not be based upon the popular Skype platform.

That's nice, but there are a few flaws:

It's not yet clear how much it will cost to obtain the software, to subscribe to the service, and to make calls
It's not likely to be available in all countries
It's rumoured to only run on the PSP Slim - what about all those loyal early-adopters?
It will probably only support a limited subset of possible voice platforms - e.g. maybe just Skype, which is notoriously bad at interoperating with other networks."

Olvass figyelmesebben.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

tomy8614
skype-ra írta

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

avengir
"It's not likely to be available in all countries"

https://hotshu.wordpress.com/

SIP phone on PSP

Na, a homebrew-sok gyorsan összekalapáltak egy fat-en is mûködõ alternatívát.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Mint ahogy azt a Youtube-on is irták, a jobb alsó sarokban látszik a DivX kodek logója az elsõ 10 másodpercben, meg is próbálja a csóka eltakarni az ujjával... szimpla videót látszta a psp-n....
öregharcsa
majd tesznek róla hogy ne csak azon legyen elérhetõ<#hehe><#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

avengir
fake... de ha akarod, én elfuttatom neked rajta az uj unrealt is 😄

Sziasztok!

Pár hete érdeklõdtem, hogy a PSP-n szerintetek elfutna-e a Trackmania. Akkor egyértelmûen azt mondtátok, hogy nem. Én elhiszem nektek (pláne azért, mert én abszolút kezdõ vagyok), de akkor ez kamu, amit ma találtam?

http://www.youtube.com/watch?v=Vafks_vek-k

Engem elgondolkoztatott (még csak nem is szaggat!). Mi a véleményetek? Mert ha mégis valahogy meg lehet oldani, nekem fájna a fogam rá... ;-) Légyszi, válaszoljatok! Köszi!
zsolltikka
Friss:

Csak a Slim&Lite PSP-re lesz elérhetõ a hivatalos Skype szoftver.

Hivatalos Sony bejelentés itt

Ja, és január végén érkezik a firmware update.

Mert a PSP-n nincs F meghajtó, és ezt a GTA tudja xD

PSN: berghold

most próbálod elterelni a figyelmemet, de nem dõlök be ilyen trükknek. 😊

5c0rp330n
Ömm.. Milyen topicban is vagyunk? 😊

Triple H
szerintetek miért van az, hogy a Medievil simán fut az F:\ISO-ból, a GTA LCS meg nem? semmi ötletem sincs!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

mondta valaki, hogy psp-s cod-ról van szó? 😊

5c0rp330n
Szerinted hány cod van psp-re? 😊

Y's
Gurumin
Jeanne d'Arc
hátha valakit érdekel

TYRIAN for PSP 0.9

Grodyann
Köszönjük hogy megosztottad 😄
Akkor mindjárt lejön! Hány amúgy 1-2?

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

öregharcsa
akció!rpg..

http://pspfilez.extra.hu/

SpeedXHUN
cod 95% nál van és 150 el jön lol😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Üdv akkor!
Várunk az m33 as csapatban😄

Prince of Máté
Hát ha jól tudom az Untold Legends RPG!
Mondjuk már régen játszottam vele.

Grodyann
RPG? Dehogynem, van sok!
Monster Hunter
Dungeon Siege : Throne of Agony
Untold Legends
Dungeon Explorer <- ez gagyi, de nagyon nagyon
Final Fantasy

Ha kell még akkor szólj és összeszedem a dolgokat

Grodyann
CSÁÓÓÓÓ!!!! Na végre visszatértem, most már komolyan fórumozni fogok <#vigyor>
Holnap fogják kikódolni a psp-met, tehát már alig várom, hogy kipróbálhassam a game-eket rajta, na meg az ebook olvasót. Na majd holnap írok, hogy mi lesz 😊

Sziasztok!
Valaki egy jó (!!!) RPG-t nem tud PSP-re??? Mostanában elkezdek játszani és minden akció szart megunok egy óra alatt.

SpeedXHUN
Én nyáron viszem a psp-t + notebookot az összes játékommal😄

5c0rp330n
Mit nem adnék egy ilyenért 😊 Ennyi pénzem nincs most erre sajna, nyárra, meg elutazásokra nagyon jó lenne egy ilyen, sok cucc felfér rá.

SpeedXHUN
Burnout Legends
mennyiért adnád?

SpeedXHUN
pff marha drága😄

MaSzKa
az eredeti memkarira 5év gari van a hamisra meg semmi
nekem fél év alatt 2 gagyi ment tönkre
olvasás az gyors az írás az marhalassú

amúgy meg nekem ezek vannak feleslegesen (kézikönyv tok új):

Prince Of Persia Rival Swords

Burnout Legends

Burnout Dominator

Wipeout Pure

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
végre valaki leírta

az a lényeg a sok looser összekarcolja a kis umd-t és össze is tapogatja így nehezezbben olvassa be

megsokan dobálják is így nem tesz jó az olvasó fejnek sem elállítódhat tönkremehet stb

MaSzKa
ilyet is lehet kapni a digitalmix.hu-n
SanDisk 8GB Memory Stick PRO DUO Ultra II 28600Ft
még nem hozták meg az én ugyanilyen 4gb-osomat 😞
de lehet még a végén ezt veszem meg

Triple H
ja már nem áll az ajánlat, ugyanis letöltöttem ISO-ba...

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

kisgabo
nálam. 😊

Triple H
ja és elcserélném Ridge Racer 2 (Platinum) játékomat, Medievil Resurrection-re. vagy 4000 forintért vihetõ! postázom is ha kell! kíváló állapotban van, mindene megvan, karácsonyra kaptam. akit érdekel, írjon privátot!

Triple H
mi az msn címed???

SpeedXHUN
Nekem fake sonym van vaterán vettem 10k ért olvass vissza mit a tapasztalataim.

Voltan
Vagy nem gáz, ha fake a kártya?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
A fenébe.
Tudtok akkor mondani helyet, ahol arán ylag jó áron tudnék venni egy gyors 4 gigás eredeti kártyát?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hi, egyenlõre csak egyben szeretném eladni, de ha változik a szitu akkor értesítelek.
SpeedXHUN
Látom senkinek sem megy a PSPTube:

1.Ezt letöltöd
2. Bemásolod a PSP/GAME mappába
3. a játékok közül elinditod és csatlakozol a wifidhez.
4.megnyomod a select gombot és a bal felsõ sarokban átvált favoritról sima youtubra,ezután megnyomod a 'O' gombot és beirod a keresendõ szót.
( a négyzet megnyomásával tudsz nézetet váltani,és a "R" és "L" gombbal lapozni a találatok között.

psp én a interneten youtube nem jáca le a videokat hogy tom meg csinálni hogy menjen ? Vagy is hogy lelehesen jácani
avengir
semmi, tökeletesen jo és az a cikk egy fake

NEOreg3
videók játékok szaggathatnak tõle meg lassabban lehet rá másolni, de ha semmi iylen problémád nem volt eddig, akkor valszeg nem is lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

HAF Rigel
A hamisitott MS nek mi a hátránya ? mert még a cikk elött vettem és szerintem hamis , minden opció illik rá ? Mi lehet a hiba ha ezt használom ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

5c0rp330n
Az új változatokkal már nem kell dev id és több dologban is javult. asszem 20071229 a legújabb változat.

NEOreg3
psptube nem akar bufferelni, miért csinálja ezt?😞 webbrowser tökéletesen mûködik és a memory sticken is van 350 mega helyem a cache-nek:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
nah már megtaláltam, my account-on belül kellett keresni:|

NEOreg3
developer id-t hogyan lehet csinálni youtube-on? psptube-hoz kéne, de az istennek se találom😞 az írják a youtube.com/dev oldalon lehet létrehozni, de ott semmi ilyesmit nem lehet csinálni, vagy vak vagyok:|

CaviaR
az nfs-ért mit kérsz?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!