40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
aribazsy #29191 Hat azert a Fat pl nekem nem all annyira a kezemre; kecsesebb, igaz ez csak latvany, de "jo a szemnek";elvileg az akksija tovab birja, ez mondjuk nekem nem tunt fol ugy szignifikansan, de egy tuti, a japan 1001-esemhez kepest nem melegszik annyira, ez tenyleg feltuno; es azert ne felejtsuk hogy a nagyobbik fokozatban jocskan jobb a fenyereje, ami nappal, feny mellett igen hasznos!
Szoval van azert ott kulonbseg, jo persze a "szepsegeert" jocskan kell fizetni, de van ott vmi technika is. -
#29190 Ma már 40-43 körül is lehet kapni újonan, csak körül kell nézni. A Fat amúgy kissé masszívabb, és nehezebb. Örök törvény, hogy ami nagyobb és nehezebb az tartósabb is, de a különbség elég minimális a PSP esetében.
Nem hinném, hogy igazi minőségi különbség lenne a kettő között.
Én még tavaly júniusban vettem a FAT PSP-met a "M.M." nevezetű üzletláncnak volt valami jubileuma, és anno 39 ropiért szereztem be kedvezményesen. Így utólag visszagondolva qrva jó vétel volt :D -
#29189 OMG. Pedig kell 1 psp csakkk ezek az árak elég húzósak. :S -
#29188 szvsz újonan már nem kapsz... -
#29187 és mennyivel is olcsóbb 1 fat? :S -
#29186 jobb a töréstesztje! :P -
#29185 arra céloz, hogy több benne a nem fém cucc, valamint kivulről nem mattos a slim, nekem ugy jött le, hogy olyan mint ha a slim utánzat lenne a PSP-hez képest, amit odaadnék egy 5éves kezébe, de a FAT az vmien szinten elegánsabb, vagy nemtudom :) -
#29184 Hátulról jobb tapizni a kövéreket.. -
#29183 és mit ért az alatt a GYIK írója hogy saját véleménye szerint a slimnél az anyagminőség rosszabb. mire céloz? :S -
#29182 Klikk a Gyakran ismételt kérdésekre!!!
Mi a különbség a PSP Slim ill. az alap PSP között?
PSP Slim szemszögéből...
részletek ott!
-
#29181 a FAT PSP-t is lehet TV-re kötni csak oda 14eFt az átalakító
a slimhez 6eFt de van után gyártott 4eFt-ért -
#29180 lol :D:D:D ezt nem tudtam :D de sztem akk is drágák :S
légyszi valaki írja le pontosan hogy mit tud a slim amit a fat nem :S mert nem tudom teljesen pontosan :S -
#29179 a 08-as az már pont az, amit kihagytam az előző két rettenet miatt :) két képet megnéztem róla és elolvastam pár véleményt, ennyi elég volt arról, hogy meggyőzzem magam, hogy továbbra is a PES lesz a nyerő PSP-n is. -
#29178 slim psp-t is kötheted TVre! ;) -
#29177 kösz a linket dee kérdés:
ki szerint nem drágák a psp játékok? :| mert szerintem naon erősek ezek az árak :S annyiba kerül mint 1 középkategóriás PS2 játék :S amit 80000 colos tv-n is játszhatok :D -
#29176 pl. nézd meg itt! :) -
#29175 nem tudtok adni vmi címet ahol meg tájékozódni tudok h kb milyen árkategóriában mozog a psp játékok ára? :S bontatlan játékokra gondolok. -
#29174 a 08-as fifa egy-az egyben ugyanaz volt mint a PS2-es, csak magyar kommentár nélkül, és egy kicsi grafikai butítással.
Uefa meg kb mint a 08! -
#29173 a mostani UEFA-val nem játszottam, csak a képek alapján mondtam (nem túl meggyőzőek), de az eddigi FIFA-k, amiket próbáltam PSP-n (06, 07) iszonyat, hogy milyenek voltak. a PC-s változat és eléggé buta volt, de a PSP változat még annál is butítottabb volt. A PES pedig majdnemhogy ugyanolyan, mint PC_n, csak kicsiben (ez persze az idei verzióra már nem vonatkozik, mivel a PC-s PES nexgen motort kapott) -
#29172 PC-re megértem a felháborodásod, de PSP-re is szebb a PES mint a FIFA/UEFA? -
#29171 asszem maradok a PES-nél, gyalázat már, hogy hogy van képük ilyen játékot kiadni ezeknek.. -
#29170 úgy volt hogy márciusban :/
De engem is érdekelne. -
#29169 Nem tudni mikorra várható a 4.0-és fw? -
#29168 a közönség arcáról szinte le lehet olvasni az arckifejezésüket, azt az örömöt :D:D -
Verseghy #29167 Ez teccik! -
rnd #29166 Gondolom pont amiatt ment BMPbe mert bár nagyobb, de nem kell tömöríteni, tehát gyorsabb is... -
#29165 Kipróbáltam az UEFA-t, nem is rossz :)
Képek:
Ez a képlopó is jó dolog, de nem lehet beállítani, hogy ne BMP-be mentsen?
Átkonvertáltam jpegbe, 5-öd akkora méret és full ugyanolyan képminőség!
plusz még kevesebb időt is venne igénybe. -
rnd #29164 Asszem hangjegy kell neki, de kipróbálod és kiderül... -
#29163 Akkor tévhitben éltem, mert egy fórumon azt olvastam hogy 1.50 kernel kell hozz :/
Itt a hangjeggyel vagy a fényerőállítással lehet képet lopni? -
Verseghy #29162 Coldi: CFW nélkül is jó az élet:D Főleg ha pénzmosással foglalkozol.
Maszka: Csak azért, hogy elmondhassam, hogy nekem 3.95ös FW-m van:D ennyi:D
rnd: Hihetetlenül feldob, hogy ki tudom kapcsolni a nemlétező PS3amat^^ -
rnd #29161 Miért ne működne? o_O -
#29160 UEFA_Euro_2008_PROPER_EUR_PSP-ACCiDENT....
ha valaki megmondja, hogy slimen müxik-e a print screen plugin, és hogy honnan lehet szerválni akkor rakok be képeket! -
#29159 tudja valaki, hogy a gameboot közben megjelenő feliratot melyik fájl tartalmazza? -
rnd #29158 Hogy te semminek nem tudsz örülni. Gondolom akkor az a hír se csal mosolyt az arcodra hogy a 3.95fw-s psp-ddel ki tudod kapcsolni a ps3-ad? -
#29156 hogy azért se tudjon cfwre váltani -.-
nem értem ezt a hozzáállást -
#29155 minek? -
#29154 cfw nélkül szar az élet :D -
#29153 gimme CFW gimme CFW :) -
Verseghy #29152 Hát ha tudtam volna tölteni PS1eseket hasznát venném:) -
rnd #29151 PS1 játékoknál tudod változtatni a gombkiosztást...