PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomy8614
menni fog 32-n is 😉

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

CaviaR
Akkor lehet h nekem a rongy miatt lett tele hajszálkarccal a fogkrémes trükközés után.. 😊
Egyébként a felsõ lyukakat nedves fogkefével pillanatok alatt ki lehet tisztítani akármilyen beleszáradt szutykot.

(Kiváncsi vagyok mire lehet még használni a fogsejmet, szájvizet, fogmosópoharat, törölközõt és társait... 😄 )

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

narumon
Húúú ezt már nagyon várom. Ezért nem vettem idén (izé tavaly) GPS-t 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

VLB
xboxpárti vaggyok hehe, hát ez jó...
az hogy zelda van a logómon nem zavar? :p

namind1, fogkrém télleg psp-re nem az igazi, de nem azért mer még karcosabb lesz tõle, épp ellenkezõleg, nagyon szépen eltünteti a karcokat, de nem idõtálló, ugyanazok a karcok, 1hónap mulva, vagy elsõ képernyõtörlés múlva elõjönnek. másik gond hogy ha óvatlan vagy, bemegy a fogkrém a képernyõ feletti kis lyukakba, amit onnan az életbe nemszedek ki(tapasztalat)

amúgy nemtom ti mit cisnáltok a psp-vel hogy ilyen karcos, én 2 éven keresztól szartam, nem vigyáztam rá, eccer se töröltem le a az elõlapot, alig volt tokban(inkább simán kabátzseb) és mégse lett rajt egy nagy karc sem, csak szemmel alig láthó 10000 nanokarc amita kutya se szar le, hisz bekapcsolt kijelzõnél nem látod. amúgy haver psp-jén a nagy karcokat se láttam bekapcsolt állapotban.

Lalikum

zsolltikka
Egyesek saccolnak egy 120 EUR körüli árat, azaz nálunk kb. 37kHUF (brutto). Ez az ár vlószínûleg a GPS modul és az UMD lemez együttes ára (kiindulva OEM régi igo árából és kint kapható GPS kütyü árából).

zsolltikka
Március elején jön iGO8 a PSP-re.
forrás

Vajon az iGO8 esetében is meglesz a 32MB RAM vs. 64MB RAM mizéria???

CaviaR
Fogkrémmel tényleg lehet karctalanítani, ez már õsrégi dolog. 😊
Viszont PSP-re nem javasolnám, mert a nagy karcokat hiába hozza le, millió apró karc lesz tõle rajta amitõl homályos lesz.

Van itthon egy szétharapott psp elõlap, azon próbálgattam a polírozási technikákat. Alkohol, lakklemosó, nitrohigító erõsen ellenjavallott, bútorápoló mehet. Egyébként a legpuhább pamut is felkarcolja, ami csak lámpafényél látszik, de akkor nagyon.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Smithie
Komolyan,ez a hónap vicce lesz.Colgate-el a karcok ellen!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ja mer a legtöbb fogkrém alapanyaga mészkõ vagy homok ami azé jól öszekarcoja majd sztem

5c0rp330n
Persze, csak Collgate-el lehet. Már látom is a jövõ Colgate reklámját:
"Itt az új Colgate! A legjobb PSP karctalanító! Mellesleg fogrém is." <#idiota>

SpeedXHUN
Sztem csak ugrat életemben nem láttam még itt és amint látom xbox párti.....+ ha poliroznád még karcosabb lenne😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

NecroJoe
Auchan nincs Debrecenben 😞 Tescoban is volt 40K-ért még ünnepek elõtt, gondolom 2 nap alatt elkapkodták.

Necro

Smithie
Vaterán is nézd meg,haverék onnan vették a gépest és no problémó!😊 <#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Triple H
ja és ha lehet, akkor csak colgate-tel?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Prince of Máté
Auchan 40k, én ott vettem.
Egyébként akkor fogkrémmel karctalanítani lehet?

NecroJoe
Valaki tudna mondani olyan boltot ahol jó áron van slim? Mert ahol néztem:
-MM 50K
-EW 50K
-Tescóban nincs
-576 48K
-Cora ?? (nem másztam ki a világ végére megnézni, viszont hirdetnek akciós (?) platinum Tekken-t 3990-ért)

PSPfilez-on hirdetnek 45ért újat okosítva, de nem tudom mennyire érdemes "távolról" venni a pixelhiba és a (gagyi) memóriakártya hibák miatt.

Necro

SpeedXHUN
Nekem kedztekek óta rajta van a fólia az már elég karcos lett örülök hogy nema kijelzõ+ logitech tok mert a szövettok szinte alig ér vmit.
Elõlap cserével helyrehozható

VLB
polír. sok sikert. amúgy tegyél rá kevés colgate fogkrémet(az eredeti régi féle fehér krém), dörzsöld bele ronggyal és kész(nemkamu)

Lalikum

Akkor mégegyszer, mert félreérthetõ volt az elõzõ megfogalmazás.
Slim Playstation 2-t cserélnék leharcolt Fat PSP-re. Csak ne legyen kijelzõtörött. Aki váltani akar hordozhatóról asztalira,keressen PÜ-ben.

NEOreg3
azt sehogy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Triple H
dehooogy! csak megjegyeztem!😄

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Prince of Máté
A minap észrevettem a kijelzõn egy kicsi karcot :/
Ezt ki lehet valahogy javítani? :S

Ettõl még jó lehet Skype-al... azt amig nincs Skype nem tudhatjuk...
kisgabo
priv.

:-(
Pedig már kezdtem reménykedni...
Köszi a felvilágosítást! Helló!
Ez a mikrofon Talkman nevû nyelvoktató "játék" alaptartozéka...
Aki ezen felbuzdulva le akarja cserélni a FAT gépét SLIM-re, az dobjon egy PÜ-t. Keresek Fat PSP-t, lehet lestrapált is, csak a kijelzõ ne legyen törött. Mindenképp cserélném, a csere tárgya egy szinte teljesen új slim PS2.

avengir
Én már annak is orulnek, ha legalabb annyira megtoltenek, mint 1 DVD-t.

https://hotshu.wordpress.com/

Nem hülyeség mer nem tölthetik meg teljesen. Amúgy lehetett volna erre számítatni nem dísznek duplázott a Sony.

dzsedi
Most olvastam hogy David Bishop, a Sony Pictures Home Entertainment elnöke azt nyilatkozta, hogy terveik szerint a blu-ray lemezeken forgalomba hozott filmeken gyárilag lesz psp másolat a filmrõl. Azaz ps3-ról direktbe lehet lementeni a filmet a lemezrõl konvertálás nélkül...szerintem ez jobban beválik majd mint az umd filmek. Fõleg ha a Warner stúdió végül a Blu-Ray mellé áll.

zsolltikka
Egyesek úgy gondolják, hogy a hivatalos Skype azért megy csak az újabb PSP-n, mert több RAM-ja van.

A mikrofonra meg itt a válasz:
Katt

Ja, meg megy a SOCOM headsettel, meg a Go!Cam kamerával

tomi890125
pályázol a lányára? 😄
amugy kösz az infot 😊

The Only One!

Triple H
komoly...én is 14 vok!<#idiota>

öregharcsa
37 leszek..2 lányom van, a nagyobbik 14 a kicsi 7 éves..<#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

Triple H
akkor ez nagyon király! hány éves vagy h lányod is van?

Maximum write speed: 80 Mbit/s (High Speed PRO Duo)
Tehát max olyan 10000k/sec.
Az én Sandiskemre is 5000 körül másol.
(A fake High Speedesek nem High Speedesek, csak rá van írva...)

PSN: berghold

öregharcsa
tomi890125!

a 2db adapter volt 5430 ft biztosítással együtt Hong Kong-ból..(ebay)

rnd!

minden úgy mûködik ahogy kell..tehát mintha erdeti(v fake) sony kártya lenne benne, csak elöször a formázást kell megejteni egy pc-n

10 dollár ahogy nézem, postával... eBay-en Hong Kong-ból....
Prince of Máté
Ezt most nem értem...
A haverom 4 gigás Sony kártyájára 5-6 ezerrel másolja a cuccokat! 😮
Saját szememmel láttam.
Akkor most a high speedes mennyivel másol?

Öööö... és írni is tudja vagy csak olvasni? ((csak mert írtad hogy formázni nem)) Meg a fájlokat PC > USB > PSP > kártya rá lehet tenni?
Egyébként én is kerestem már hasnolót, csak nem találtam... SD sokkal ócsóbb... ^_^
tomi890125
mennyibe volt az adapter és honnan tudok rendelni? 😊

The Only One!

öregharcsa
Hello!

A minap megérkezett Hong Kong-ból a Memory Stick Pro Duo - Micro SD Adapter.
Mivel alapos ember vagyok(vagyis annak tartanak) a bizti kedvéért rögtön 2db-ot rendeltem, mert ugye az ördög nem alszik és egy adapter az nem adapter.
íme az adapterek:

Majd elszaladtam és vettem 1 Micro SD kártyát (2G😎 amiben volt + 2 átalakító(mini sd ill sd-re).
ez 4500ft volt.
Tudom hogy lehet olcsóbban is szerezni, de most csak próbaképpen vettem, és itt volt 1 percre tõlem.

sajnos nem rendelkeztem a hozzávaló olvasó szerkezettel így beszereztem azt is.(2600ft)
Már úgyis nyaggatott a lányom egy ilyenért..így volt rá okom hogy megvegyem 😊

így felszerelkezvén nekiláttam, hogy munkára bírjam az adaptert benne a micro SD kártyával.

szerencsére a kártyaolvasó készülék rengeteg formátumot/gyártót támogat, így nem volt gond a kártya behelyezésével.

Reader csatlakoztat(usb-n)-> be a kártya ->kártyát formáz fat-ra ->kártya ki,psp-be berak ->gép indít ->kártyát látja, és felajánlja a formázást -> formázás indít ami hibaüzivel elszáll!! hoppá!!

na mégegyszer próbáljuk meg...
erdmény ugyanaz....hmmm itt valami gebasz van...elõszedtem a másik adaptert hogy megnézzem nem-e a másik cucc a szar..szinte ugyanazt produkálták....na mondom itt más a bibi...

és igen!
a kártyát FAT32-re kell formázni és utána tökéletesen müxik a psp-ben!

FIGYELEM!
a Micro SD kártyát PSP-ben ne formázd meg!!!

1.nem tudja megcsinálni!(és veheted ki a psp-bõl,rakhatod be a reader-be és win alatt formázhatod megint)
2.elbaszhatod a Micro SD kártyát!

A kártya sebessége elfogadható szinten van, pontosan a duplája a 2GB-os Fake MSPRODUO kártyának.

a PSP-be berakva kíváncsi voltam hogy milyen infot ír ki a kártyára.
ime:

Ez a megoldás igazából azoknak éri meg, akiknek olcsó és "gyors" kártyára van szükségük a PSP-be.
Mellesleg nem Fake csak más..
Amint hozzájutok egy 4GB-os Micro SD kártyához arról is leírom a tapasztalataimat.

SpeedXHUN
lol😄
szegény maszka😄

5c0rp330n

16GB, március, 300 dolcsi 😊

Triple H
király!

Darkon
Tudnatok olyan boltot mondani ahol downgradeles-t vegeznek(BP) rendesen,megbizhatoan.

Elolvastam mar jopar oldalt a forumba de nem nagyon talaltam

Koszi

Born to win

SpeedXHUN
A héten érkezik a karid😊

SpeedXHUN
1. és ma toltam vele 10 % nál tartok csak de vmi isteni hangulatú😊

Értem én, de F meghajtó akkor sincs a PSP-n, tehát nem futhat onnan.
Mellesleg ezt így senki sem fogja neked megmondani...
Adhatok tippeket:
-töltsd fel az akksit 😄
-formázd a memkarit és próbáld újra
-szedjél le másik GTA verziót
-vedd meg a GTA-t
-vegyél normális memory sticket
-vedd meg az én gépemet sokszoros áron, mert itt megy 😄
-állíts be másik noumd-t

PSN: berghold

Triple H
de maga a PSP volt az F meghajtó...akkor elmondom újra: akkor a PSP-n az ISO mappába beletettem az ISO-t, és semmi sem történt! mi a baj?