PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
<#wave>

Born to win

Prince of Máté
Egyébként sztem Yoda azért X-es, mert zöld és fehér mint a Box, Darth Vader meg fekete mint a PS3

dzsedi
Off:
Soul Calibur IV trailert látta már valaki? Benne lesz a játékban Darth Vader (ps3-on) és Yoda (X360)... <#idiota>loál<#idiota>
On:
Mennyivel jobb lenne, ha lenne psp változat is (lásd Tekken DR) és mi kaptuk volna a "kis" Yodát a "kis" gépünkre😊
X-re meg mehetne obi wan kenobi<#nezze>

HAF Rigel
nem , én nem törtem fel meg ilyenek . 2-3 progi van amit játszok (azt meg meg tudom venni eredetiben , pl 3990 moto gp) egy ps3 mellet tényeleg csak akkor használom ha megyek valahova. Meg zene halgatás , és a Gps miatt szereztem be ( vagyis kaptam a kedvesentõl karácsonyra , mert beszéltem neki róla hogy ilyet szeretnék , bár én a pirosra gondoltam 😊 )

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Röfikapitány
Köszi a részletes leírást majd kiprószálom holnap után akkor leszek olyna helyen ahol van wlan net!
köcc még 1x

Prince of Máté
HA 3.80 akkor gondolom nem CFW ugye?

HAF Rigel
nekem slim gépem van és a 3.80 rendszer , .
-Bekapcsol a gép
- wlan bekapcs.
- Network menüpontban
- Internet radio
- X gomb megnyomi
- about Internet radio
- X gomb megynomi
- Kiválasztod a beállitott kapcsolatból az éppen élõ wifi kapcsolatot
-bejön az internet radio képernyõje
2 választható menüpont about internet radio és az ADDING AN INTERNET RADIO PLAYER
- egér oda mozgat és x gomb nyomi
- Bejön az internet radio adding and internet radio player
- A képen aláhúzva Internet radio player 1
- lefelé gomb megnyomásával lentebb megtalálod a Add the player memory stick duo media gombot , x megnyomni
Bejön a license szerzõdés elfogadó oldal lent accept gombon nyomi
bejön a do you want to save this file
- Yes gomb x nyomi
- gomb nyomi save
save complet
ettõl kezdve a rádio menüpontban lesz egy külön menü Internet radio player , ha azon is x gombot nyomsz akkor megy .

sikerült végre nem gondoltam , hogy csak be kell másolni a game mappába..... ííííí... <#nyes>
sziasztok! valaki meg tudná mondani, hogy hogyan játszhatok ps játékokkal psp-n? bocs, hogy csak így rákérdezek, de 2 napja nem jutok elõre 😞 nagyon köszönöm. bye
Prince of Máté
De hová tegyem??
Olyan kicsi helyek vannak hogy nem férne be semmi a kiálló mûanyag mellé

Röfikapitány
Igen nyomtam olvastam a leírást semmi ne mtörtént és egy idõ után meg ujraindult vagy cask fekete kép és nekem kellett kilépni!

HAF Rigel - köszönöm a tartalmas leírásodat😊 se verzio szám se hogy honna nszedjem le korrekt volt 😊
de majd megoldom!

HAF Rigel
belész a rádióba , 2 választás közül az alsóra kattinta töltöd le a progit
. internet radio player 1 , és letöltöd telepited , aztán már csak elinitod és megy , persze wlan kell

Röfikapitány
megosztanád velem a progidat hátha azzal jó lesz !!!Köcc
meg egy kis kommentet hogy mit merre miért!

SpeedXHUN
selectet nyomtál psp tube elinditása után?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

HAF Rigel
én nekem mükszi a rádiós dolog , belépek van 2 progi is azt letöltöm és már megy is. ÉS van rajta minden féle csatorna

Röfikapitány
azt tettem fel (youtub) és szart sem csinált!!!
RAdionak adok még egy lehetõséget.

SpeedXHUN
nekem megy mind a 2. a radiot nehezebb használi elkell olvasni a readme-t
a youtube ból pedig a legújabb verzió kell,hogy azt hogy kell beüzemelni hát olvass vissza kb 1 heteírtam.

Röfikapitány
hi!valakinek mûxik a raido progi psp-n? nekem nem akar (természetesen netre vagyok csatlakozva)
vagy ez is olyan kamu mint a ypu tub os progi mert az sem akar mûxeni a k...a istennek se!!!!

5c0rp330n
Tegyél be alá vmit (papírlapot pl). Nálam phat-nél nincs ilyen jelenség.

NEOreg3
próbáld meg a réseket kitömni fogkrémmel😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Slimem van, és tök idegesítõ mert kicsit lötyög az akksifedél!
SEMMIT sem csináltam vele, igaz hogy csak 1-2 mm-t mozog de zavaró!
Gondolom ezt sem lehet megoldani-.-

SpeedXHUN
Fat 3.71 M33<#wave>

zorrobomber
tegnap voltam auchanban de csak egy széttépett psp-s dobozt találtam, 40k-s akciót már nem nagyon 😊

SpeedXHUN
de van én használtam is,de már a nevét nem tom kb 6-7 oldallal vissza megvan amit írtam róla😊

zorrobomber
Nekem ha küldtök egy psp-t szívesen írok game teszteket!! <#nyes>

<#integet2>
Én a rövid leírások helyett végigjátszásokat írnék...
persze nem sakkról vagy tetrisrõl <#bee1>
VLB
http://www.psp-hacks.com/category/26

jó szemezgetést(remélem zeldához kell az emu😛 )

Lalikum

VLB
ridge racer dettó.

Lalikum

Voltan
Jópofa ez a PSP játék kritika honlap, legalábbis az alap ötlet. De olvastam érdekes dolgokat 😄
Például, aki a Silent Hill Origins cikket írta, az ziher, hogy nem ismer egyetlen Silent Hill játékot sem, de még nem is hallott róluk. Ez még nem baj, de még hasonlóval sem találkozott a cikk alapján, és a Survival Horror kifejezést hírbõl sem ismeri. Biztosra veszem, hogy a Resident Evil, és az Alone in the Dark sorozat is abszolút ismeretlen a számára. Ez fõleg abból derül ki, hogy hiányolja a multiplayer módot, meg hogy szerinte túl sötét a játék. Hát LOÁL. És hasonló problémákat vettem észre más cikkekben is, bár ez volt a leg szembetûnõbb.
Ez önmagában nem baj, díjazom a lelkesedést, de nem ártana, ha pár "hozzáértõ" ember is írna az oldalra...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
<#wave>
De itt mindenkinek van (vagy lesz 😄)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Grodyann
Kérlek titeket hogy ne hurrogjatok már le egybõl, amikor azt sem tudjátok mirõl beszéltek. A tesztekért nem fogunk pénzt kérni, hanem a honlapon fogunk reklámokat kitenni

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

greg benz
<#wave>

zsolltikka
Tegye fel a kezét akinek van psp-je, Coldfire meg összeszámolja.

<#wave>

5c0rp330n
Szerintem reklámot akarnak kitenni az oldalra, nemhiszem, hogy pénzt kérnének a tesztekért...

5c0rp330n
10k szerintem egészen biztosan van. Ha tudnám a PS2 eladásokat, onnan egyszerûbb lenne megmondani. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy ahány PS2-t adtak el itthon, fele annyi PSP már talán lehet.

Inferno
Sziasztok, véletlen nincs psp NES emulátor ? Ha van honnan lehet le szedni ? Eõre is köszönöm ^^ !

PS3/X360 user: Infernohun

zsolltikka
lelkes psp game tesztelõ arcok

psp érdekességek

sok sikert nekik

Grodyann: hajrá!

Azt hiszem, érdemes a hárombetûssel foglalkozni. Tényleg tud valaki valami adatot, hogy hány psp van üzemben itthon? Akár nagyságrendet? 1k? 10k? 100k?

Hello!

Adott egy Fat PSP, 3.71 M33-4-el.
Olyant csinál hogy nem hajlandó tölteni az akksit ha rádugom.
Töltõ és akksi jó,mert másik gépben mûxik.
A gépben mi hiba lehet?Full alaplap csere?
Volt már valakinek ilyen?

BECKHAM7
OFF:
te...akarsz sokat keresni?

mert akkor elbújok<#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

CaviaR
Lol, pénzt akarsz kérni a tesztekért? 😄 Hát sok sikert, de ebbõl attól tartok nem fogtok meggazdagoni..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Prince of Máté
Én innen szoktam:
link

csá! honnan lehet témákat letölteni a pspre?

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

avengir
Évi 2000 Ft, hogy ne .extra;.uw... stb honlapod legyen.

https://hotshu.wordpress.com/

Ha télleg komolyan gondolod az extra.hu/uw.hu-t felejtsd el.
Ma már 2-3 ezer forint egy domain+közepes méretû tárhely _éves_ díja.
Grodyann
HM-hm hm hm!

Na mint ígértem vissza is tértem (idézek magamtõl: ,,Holnap fogják kikódolni a psp-met, tehát már alig várom, hogy kipróbálhassam a game-eket rajta, na meg az ebook olvasót. Na majd holnap írok, hogy mi lesz 😊''), nagyon COOL a gép, amikor még megvettem nem hittem volna hogy ennyi mindent tud majd 😊

Most 3.71 es van rajta (ki van lockolva). Remélem azért itt (új vagyok még) az nem olyan gáz hogy valaki kilockoltatja a PSP-jét <#smile>...
Szerintem nagyon jó hogy tényleg akármit meg lehet hozzá szerezni és fél-egy óra alatt letöltheted. <#eljen>

Ja meg még valami tényleg! Haverommal fogunk csinálni egy PSP-játék tesztelgetõs honlapot, amibõl valszeg még egy kis zsebpénz is jönne be ha jól csináljuk (nem kell sokra számítani, de biztos hogy lesz). Valakinek nincs kedve esetleg tesztelgetni? Ha valaki jól tud írni, meg bizonyos szempontok alapján értékelni valamit, akkor írjon, legalább bõvül a kör!

(Egyébként elég komolyra tervezzük a weblapot, és az elsõ bevételek a domain-regisztrációra mennének rá, azaz hogy xy.hu -s honalpunk legyen, ne pedig 'xy.extra.hu' vagy 'xy.uw.hu'. Na írjatok, tök jófej társaság lenne! <#wink>

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

zorrobomber
Nem vennék mérget a márciusi premierre, kicsit csúszni fog az 😊

Sziasztok! Megpróbáltam regisztrálni a psp-t, de mit értenek biztonsági kód (security) kód alatt? A tipus szám megvan, a serial szám hosszú, ami kiemelt, még van egy date code az lenne az, szintén kiemelve? Köszi a segítséget!
SpeedXHUN
na szép.....

NecroJoe
Kérdés:

Auchanban még mindig 40k a PSP?

Necro