40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#29232 az a baj, hogy nem játszok annyit a psp-vel, hogy most megérje nekem tartani, végigvittem a crisis core-t és ennyi volt, a többiben játszotam 1-2 órácskát azt törlés, nem adja vissza nekem a feelinget, jah igen meg még a legend of dragoon ps1 gamet végigtoltam rajta, de van ps1-em szal... -
#29231 a psp rovására én nem vennék semmit, még ps3-at sem, de ahogy gondolod. mindenesetre egy 2 gigás kártya nem nagypénz már mostanában, de 4-es sem vészesen sok. -
#29230 Mellesleg en most h eltunt a 2GBos kártyám gondolkozom, hogy eladom a psp-m, és veszek inkabb ps3-at -
Verseghy #29229 Hol lehet venni ilyen kábelt? -
Verseghy #29228 Mert mind elvitték:D -
#29227 Ezért írtam, hogy a jelenlegi TV-jével maximum ennyit tud tenni. Ha nincs komponens bemenete gondolom scart azér van benne és ha mindenképpen a TV-jére akarja kötni akkor más lehetősége nincs. -
#29226 koszonom szepen a valaszokat,rendesek vagytok :) -
rnd #29225 A kompozit (sárga-piros-fehér dugók) és a képen is látható scart kábellel csak a menü és a filmek rakhatók ki tévére. Játékokhoz mindenképp komponens (5 dugó) kell és olyan tévé ami tudja az EDTV felbontást. -
#29224 Az az öt dugó egy komponens kábel. (vörös, zöld, kék színek és bal-jobb sztereo hang) Attól, hogy komponens, még nem azt jelenti, hogy csak HDTV-re lehet rákötni. Keress olyan kábelt, amivel a te tévédre is rá tudod kötni. Ennyi.
Véleményem szerint, egy ilyennel tudnád kihozi a TV-d ből a maximumot:
-
#29223 nem sok esélyt látok rá hogy megcsinálnák, ha eddig nem sikerült.. -
#29222 Remélem majd erre is érkezik javítás, hogy ne kelljen minden oldanyitás után beállítani a betűkódolást! -
#29221 javascriptet tiltsd le, ha sg-zni akarsz psp-n -
#29220 bizony bizony erre gondoltam, figy én BME-n órán szoktam netezni ami nem szar na. és kb az sg-t 5-10 perc alatt hozta be, és akkor nem számoltam a hibásan megjelenő betűket... -
rnd #29219 Mármint úgy lassú hogy mire összerakja a weboldalt a képernyőre az lassú... -
rnd #29218 Ráadásul a három funkció nem mehet egyszerre... vagy net, vagy skype, vagy video... -
#29217 Arra gondolt, hogy lassú a PSP webböngészője, de ez a következő FW-ekben javítva lesz!
-
#29216 nem biztos, hogy azonosak az igényeink :) egy lassú net mit jelent? nekem otthonról max 128kbájt/s, gyakorlatban nincs ennyi, mégis tökéletes, nagyszerűen Skype-olok. a wifi szabvány az 11Mbit/s-ot tud, ha jól emlékszem. az kb. 1400kbájt/s, ami alsó hangon is gyorsabb, mint az asztali gépen... gyakorlatilag tud-e ennyit, vagy nem? vagy tud-e annyit, mint az asztali gépem? :P
gondolom a Skype úgy megy, h egy mikrofonos fülhallgatót dugok bele és hotspotokon lógok a weben.
email kliens gondolom van rá... de nem lámáskodok, hanem megyek és RTFM, nameg Google -
#29215 a psp-t SD tv-re is ra lehet kotni? :-? azert kerdem,mert vettem,es kaptam tv kabelt is hozza.. de azon 5 dugo van :-?
remelem segit valaki
koszi :) -
#29214 Hellósztok!
akinek 3.90-es CFW van a gépén, úgytom azon volt először Olnine rádió vagy mi a szösz a neve, na azzon mienn rádiókat lehet hallgatni? van magyar is esetleg? -
#29213 Nos: Kezdem a nettel: nem éri meg. Hiába van a PSPben wifi, lassu mint a szar, ergo ebböl arra következtetek, hogy a skype sem jobb rajta.
Videó nézegetés: Nagyon szép a képe tényleg jó rajta videót nézni :) Viszont buszon zötykölődsz, még ha nem is süt a nap akkor sem látsz belőle semmit, este viszont franko ( de ez minden lcd szirszarrol is elmondható)
Zene: Ha nem vagy nagy váltfül akkor megéri. Viszont mp3 lejátszóval szemben a hátránya az, hogy ezt bizony nem fogod zsebrevágni :D nagy, és idiótán néznél ki egy ilyennel a zsebedben. -
#29212 Seemit nem tudok a PSP-ről.
Elolvastam a GyIKot (még azért nem egészen).
Nem értek belőle annyit, amennyit szeretnék, ráadásul nem is ez érdekel a dologból.
Arra lennék kíváncsi - véleményeket várok, jó sokat, tapasztalatból - jó választás-e egy ilyen eszköz ha én Skype-olni, webet nézni, videot, MP3-at lejátszani akarok menet közben a városban. Hozzá lehet jutni kb. 40kHUF-ért. Ennyiért hasonló mobilszirszart nem biztos hogy találok ilyen jó kis LCD-vel.
Kell a francnak mobilszolgáltató - a fizetős Skype is olcsóbb mint bármelyik tarifája lassan. Ki használja ilyen dolgokra ezt a gépet?
Előre is a válaszokért! -
#29211 viszont szerintem felporszivoztam a 2GBos karim, mert nem találom sehol - . - -
#29210 God of war, Crisis core, Patapon, sztem -
#29209 ja.. es legyszi ajanljon nekem valaki valami jo jatekot.. elegge lemaradtam,par honapig elo sem vettem a psp-met.. aztan mostmar ketto van :p -
#29208 hello.. a psp-t SD tv-re is ra lehet kotni? :-? azert kerdem,mert vettem,es kaptam tv kabelt is hozza.. de azon 5 dugo van :-?
remelem segit valaki
koszi :) -
#29207 TERHES MACSKA!!!!!!!!!!!!! XD -
#29206 csak ismételni tudom magamat :(
"Ilyenkor, kell fognod egy terhes macskát meg egy ásót. Figyelj mert gyors vagyok és nemtudom, hogy már két lábra emelkedtél-e...
Szóval fogod az ásót és ásol egy kuv@ mély gödröt. Utánna pofánvágod magad a terhes macskával, hogy bizonyítsad mindenkinek, hogy az IQ-d éppenhogy meghaladja a 40-et és pont ezen okok miatt beszélsz olyan szaggatottan, és ezért vagy ennyire buta kedves barátom :)
Ha ez megvan belefekszel a gödörbe és utánna elkezded ordibálni, hogy tök sötét vagyok a PSPhez olvasni nem vagyok hajlandó, de nembaj mert a fórumon vannak olyan hülyék akik úgyis a pofámba rágják, vagyis csak azt hiszed :)
Szóval miután elástad magad, keresd meg felül a Gyakran Ismételt Kérdések felíratot és kattintsál rá.
<-- A halálfejek jelzik azokat akik ezt érdemlik :)
-
#29205 -
#29204 Talán a Gyakran Ismételt kérdések menüpont az oldal tetején? -
#29203 psp-n lehet hivatalos fw-t frissíteni, ami természetesen nem jár gari vesztéssel. Mit nem lehet ezen érteni? Frissítést és flashelést ne keverjük már össze! -
#29202 nem értem a dolgokat :S ha ezt a Firmware-t frissítem a psp-n akk ugrott a garancia? :S -
#29201 ez a dolog régiófüggetlen? -
Geccoka #29200 No warez...
Old meg valahogy. -
#29198 tudod miért van a slimből kevesebb? :P -
#29197 addig nem lesz ennyi pénzem :'( -
#29196 Kösz ez most jól jött! :D
éss VOltan neked is kösz a válaszod:P -
#29195 "elvileg az akksija tovab birja"
ez így nem igaz, épphogy rosszabbul bírja, maga a gép fogyaszt jóval kevesebbet így lehetséges, hogy gyengébb aksival tovább bírja kicsit, mint a phat. -
Verseghy #29194 Kecskeméti electronics tele van Fat PSP-vel de mellette van Slim is két színbe. -
#29193 40kHUF ért újSLIM -
rnd #29192 Ha magyarországon (boltból) akarsz játékot venni akkor irreálisan drágán fogod megkapni. Importálva sokkal olcsóbb.
A friss megjelenés viszonylag egyszerű: 40 dollár (~6500Ft), illetve pár egyszerűbb játék (pl Patapon, valamint a "platinum" is ide van árazva) 20 dollár (~3300Ft). Erre még rájön a posta, ami 5 és 15 dollár között mozog (800~2500Ft). Általában érdemes 4-5 hónapot várni mert nagyot es(het)nek az árak. Akkor már 1500-4000Ft között mennek és ebbe már a posta is benne van soxor, és természetesen új játékokról beszélünk. Ki kell fogni.