PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soul Calibur IV trailert látta már valaki? Benne lesz a játékban Darth Vader (ps3-on) és Yoda (X360)... <#idiota>#idiota>loál<#idiota>#idiota>
On:
Mennyivel jobb lenne, ha lenne psp változat is (lásd Tekken DR) és mi kaptuk volna a "kis" Yodát a "kis" gépünkre😊
X-re meg mehetne obi wan kenobi<#nezze>#nezze>
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
köcc még 1x
-Bekapcsol a gép
- wlan bekapcs.
- Network menüpontban
- Internet radio
- X gomb megnyomi
- about Internet radio
- X gomb megynomi
- Kiválasztod a beállitott kapcsolatból az éppen élõ wifi kapcsolatot
-bejön az internet radio képernyõje
2 választható menüpont about internet radio és az ADDING AN INTERNET RADIO PLAYER
- egér oda mozgat és x gomb nyomi
- Bejön az internet radio adding and internet radio player
- A képen aláhúzva Internet radio player 1
- lefelé gomb megnyomásával lentebb megtalálod a Add the player memory stick duo media gombot , x megnyomni
Bejön a license szerzõdés elfogadó oldal lent accept gombon nyomi
bejön a do you want to save this file
- Yes gomb x nyomi
- gomb nyomi save
save complet
ettõl kezdve a rádio menüpontban lesz egy külön menü Internet radio player , ha azon is x gombot nyomsz akkor megy .
HAF Rigel - köszönöm a tartalmas leírásodat😊 se verzio szám se hogy honna nszedjem le korrekt volt 😊
de majd megoldom!
. internet radio player 1 , és letöltöd telepited , aztán már csak elinitod és megy , persze wlan kell
meg egy kis kommentet hogy mit merre miért!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
a youtube ból pedig a legújabb verzió kell,hogy azt hogy kell beüzemelni hát olvass vissza kb 1 heteírtam.
vagy ez is olyan kamu mint a ypu tub os progi mert az sem akar mûxeni a k...a istennek se!!!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
SEMMIT sem csináltam vele, igaz hogy csak 1-2 mm-t mozog de zavaró!
Gondolom ezt sem lehet megoldani-.-
persze nem sakkról vagy tetrisrõl <#bee1>#bee1>
Például, aki a Silent Hill Origins cikket írta, az ziher, hogy nem ismer egyetlen Silent Hill játékot sem, de még nem is hallott róluk. Ez még nem baj, de még hasonlóval sem találkozott a cikk alapján, és a Survival Horror kifejezést hírbõl sem ismeri. Biztosra veszem, hogy a Resident Evil, és az Alone in the Dark sorozat is abszolút ismeretlen a számára. Ez fõleg abból derül ki, hogy hiányolja a multiplayer módot, meg hogy szerinte túl sötét a játék. Hát LOÁL. És hasonló problémákat vettem észre más cikkekben is, bár ez volt a leg szembetûnõbb.
Ez önmagában nem baj, díjazom a lelkesedést, de nem ártana, ha pár "hozzáértõ" ember is írna az oldalra...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De itt mindenkinek van (vagy lesz 😄)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
PS3/X360 user: Infernohun
psp érdekességek
sok sikert nekik
Grodyann: hajrá!
Azt hiszem, érdemes a hárombetûssel foglalkozni. Tényleg tud valaki valami adatot, hogy hány psp van üzemben itthon? Akár nagyságrendet? 1k? 10k? 100k?
Adott egy Fat PSP, 3.71 M33-4-el.
Olyant csinál hogy nem hajlandó tölteni az akksit ha rádugom.
Töltõ és akksi jó,mert másik gépben mûxik.
A gépben mi hiba lehet?Full alaplap csere?
Volt már valakinek ilyen?
te...akarsz sokat keresni?
mert akkor elbújok<#idiota>#idiota>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
link
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Ma már 2-3 ezer forint egy domain+közepes méretû tárhely _éves_ díja.
Na mint ígértem vissza is tértem (idézek magamtõl: ,,Holnap fogják kikódolni a psp-met, tehát már alig várom, hogy kipróbálhassam a game-eket rajta, na meg az ebook olvasót. Na majd holnap írok, hogy mi lesz 😊''), nagyon COOL a gép, amikor még megvettem nem hittem volna hogy ennyi mindent tud majd 😊
Most 3.71 es van rajta (ki van lockolva). Remélem azért itt (új vagyok még) az nem olyan gáz hogy valaki kilockoltatja a PSP-jét <#smile>#smile>...
Szerintem nagyon jó hogy tényleg akármit meg lehet hozzá szerezni és fél-egy óra alatt letöltheted. <#eljen>#eljen>
Ja meg még valami tényleg! Haverommal fogunk csinálni egy PSP-játék tesztelgetõs honlapot, amibõl valszeg még egy kis zsebpénz is jönne be ha jól csináljuk (nem kell sokra számítani, de biztos hogy lesz). Valakinek nincs kedve esetleg tesztelgetni? Ha valaki jól tud írni, meg bizonyos szempontok alapján értékelni valamit, akkor írjon, legalább bõvül a kör!
(Egyébként elég komolyra tervezzük a weblapot, és az elsõ bevételek a domain-regisztrációra mennének rá, azaz hogy xy.hu -s honalpunk legyen, ne pedig 'xy.extra.hu' vagy 'xy.uw.hu'. Na írjatok, tök jófej társaság lenne! <#wink>#wink>
Minősítés: Monster Hunter FAN :)