40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • greg benz
    Ja,én is csodálkoztam rajta amúgy:DDD
    Kicsit utánanéztem de aztán már biztos voltam benne,hogy kamu..

De hogyan csinálták meg a videókat?Mert ott nem annyi van,hogy felvette videóra a játékot és berakta lejátszásra a psp-n..rendesen belépett meg minden szar
  • LeventeV
    greg es kaszaN most bocsassatok meg de ezt ki kell mondjam... aki meg hisz ezeknek a videoknak az HULYE
    a GTA 4 egy kozel 14 gigas jatek. ahhoz hogy normalis fps mellett futtasd minim 2 magos proci kell es 512 megas (de ajanlott az 1 gigas) vkari. na most kerdem en hol all ez a psp-tol? a san andreas ugyszinten... a ps2-nek 128 bites procija van... a mostani emulatorokkal is 2 magos proci kell minim 3 ghz-en hogy par jatek futtathato legyen.

SE GTA 4 SE GTA SA NEM LESZ PSP-RE AMIG A ROCKSTAR UGY NEM DONT, HOGY PORTOLJA OKET
  • greg benz
    San andreasról találtam leírást
  • greg benz
    Hát engem azért a futtatás is eléggé érdekelne bazz:OOO
  • KaszaN
    Ezt hogycsinálta meg? Mármint nem az, hogy psp-n futtatja hanem ezt.
  • greg benz
    A fülescsere már megvolt:)
    CS@: Köszi,majd kipróbálom akkor ezeket
  • Xtian
    Én úgy tudom hogy a psp fülhallgató van hardweresen lehalkítva! Szóval egy fülescserével orvosolhatod a problémát.
  • LeventeV
    a GT-vel kapcsolatba meg annyit, hogy hogy a fenebe gondoltak, hogy kihagyjak a karrier modot??? el se tudom kepzelni hogy mi jarhatott a fejukben. mennyivel foglalt volna tobbet a jatek? 100 Mb max. csak egy menupontot kellett volna berakni meg egy sorrendet a palyaknak, vagy nem is tudom... de kikeszitett az biztos. a sony-rol meg meg annyit, hogy ha tovabbra is igy folytatjak akkor az a psp halalhoz fog vezetni, pedig lathattuk nem egyszer, hogy mire is kepes a psp (GOW, CC, Dissidia, vagy a bleach soul carnival 2-t nem tudom hanyan jatszottak innen, de az is nagyszeru:otvozi az rpg-t a megfelelo mennyisegu akcioval es 20-30 oras jatekidovel). en meg azt is elkepzelhetonek tartom, hogy az olyan jatek mint a gow jelenjen meg 2 umd lemezen... utobbi idobe ugyis divatba jott a memkarira valo telepites.
  • KaszaN
    És azt már nemlehet meghackelni?
  • OptimusPrime
    A GOW-ot én is visszatettem egy kicsit, a baj tényleg az, hogy bár ezek remek játékok, de ilyen év, mint amilyen ez igérkezik, még 2011-ben is GOW meg CC lesz meg GTA:CW lesz az etalon játék, amivel abszolút semmi baj nincs, csak amíg a nagy konzolokra ömlik ki minden (még a sz*r is, persze), addig a PSP így kéziféket kap, nem lett egy jó GT-nk, ami azért szerintem mindenkinek szívfájdalom, holott a PS2-es verziót röhögve ki lehetett volna hozni a gépből karrier-móddal, mindennel.
    Rossz irányba tart a Sony, a Go! nem fogja megváltani a dolgokat, még ha Timbaland azzal is szerkeszti a zenétit a Beaterator-ban...
  • OptimusPrime
    Nekem is az a csomag van, 5.03-as OFW volt ha jól emlékszem, ment rajta a csirke is rendesen, de most 5.50 van rajta, most nem megy! :(
  • CS@
    Szerintem a „LightMP3” –at és a „GAME MUSIC GEAR MX” –t is próbáld ki.
    A LightMP3 -ban nekem nagyon tetszik, hogy a kijelző kikapcsolása esetén is működnek a gombok(anélkül hogy visszakapcsolná) és sztem lényegesen nagyobb hangerőt tud leadni, mint a GMGearMX. Viszont az utóbbi sokkal kényelmesebb kezelőfelülettel rendelkezik szinte minden funkciót arra a gombra rakhatsz ahova neked tetszik. A GMGearMX -el messze jobb hangzást tudok csinálni, mint a LightaMP3al ez köszönhető annak is, hogy itt van grafikus EQ, míg a Lightban ezt sokkal macerásabb megoldani(egy fájlban kell 32 helyre meghatározni az értékeket 1-5ig).

LightMP3 –ban azért próbálkoztam valami értelmes hangzást kihozni ezzel az editálással, de számomra eddig semmi elfogadható nem jött össze, úgyhogy ha valakinek igen, akkor légyszi ossza meg.
  • greg benz
    Az avls-re rögtön gondoltam,de ha az offon van akkor is halk:(
    És mi az a lejátszó amivel megoldható,mi a neve?
  • LeventeV
    mire gondolsz? ha arra, hogy lehet-e feljebb hangositani mint a max akkor csak kulon zenelejatszoval. ha a masikra gondolsz akkor meg settings> sound settings> AVLS off.
  • greg benz
    Sziasztok!

Egy egyszerű kérdésem lenne: "ki lehet ütni" valahogy a psp-ben a hangerőszabályzást? Egyszerűen számomra zavaróan halk:(
  • KaszaN
    Nemtudja valaki, hogy a "Ratchet & Clank Bundle - PSP"-ben milyen firmware van? A psp ami bennevan elvileg egy 3000es.
  • LeventeV
    engem ami nagyon elkeserit az az, hogy a sony nem ad ki semmi jatekot. de a mini jatekokkal is nagyon jol el lehet szorakozni, es a CC-s huzas is abszolut jo... en pl most a god of wart tolom, csak kar hogy egy delutan alatt vegig lehet vinni.
  • triplet
    A dantes inferno PSP-s változata mennyire rosszabb mint az X360-as vagy a PS3-as? Szóval mennyire lebutítottabb?
  • OptimusPrime
    Én is pont néztem, hogy elvileg augusztustól októberig hivatalosan két játék van megjelenési dátummal felruházva, nevetséges. Mondjuk a PSN fejlődik, sok játék - igaz, hogy mostanság csak minik - de onnan tölthetők - gondolom a Go! bukása erre vezeti a Sony-t! :( De tényleg siralmas. Lehet megint nekiállok inkább a CC-nek, azzal hetekig elvan az ember.
  • LeventeV
    gyorsan vegiglapoztam a megjeleno psp-s jatekok listajat, es azt kell mondjam, hogy szomoru vagyok. a tavalyi evhez kepest eleg siralmas a felhozatal. azok a jatekok amelyek megerdemlik a figyelmet az a Blazblue, Persona 3, Kingdom hearts, Metal gear Solid, God Eater es talan a Naruto, bar ezt meg ne hamarkodjuk el. na de ha optimistan is tekintek az evre (prince of persia(nem hiszem, hogy a psp-s verzio fogja megvaltani a vilagot), iron man 2(az elso kritikan aluli volt)) es ha beleszamolom a silent hill-t es a dante's inferno-t akkor ez 10 cim. nagyon siralmas ez az ev a psp-nek, foleg hogy 2009ben mennyi jatek latott napvilagot es ezek kozul sok kapott 8 vagy annal nagyobb ertekelest. ja es arrol ne is beszeljunk, hogy lesz 3 honap amikor egy jatek sem fog megjelenni.
  • triplet
    Bocsánat a warezért, de nincs valami videó magyarul vagy akár angolul hogy hogy lehet felhackelni a psp-t?
  • LeventeV
    chichen majd 5.00 m33-6 vagy 5.03 m33 es miutan megvetted az eredeti UMD jatekot keszithetsz egy .ISO formatumot belole, igy nem kell mindig magaddal hordanod a lemezt es az nem karosodik
  • takiati1989
    miért nem ezzel kezdted hogy 4.05-ös OFW van rajta. Hát az persze hogy meglehet.
  • CaviaR
    zsír, ezt kerestem
    köszönöm!
  • Miley Cyrus
    Grand Theft Auto: Chinatown Wars
  • CaviaR
    Hali!
    Valaki meg tudná mondani mi annak a játéknak a neve ami olyan felülnézetes mint a GTA 1-2? Asszem itt olvastam róla, de nem találtam meg újra a hszt.

Köszi!
  • F1re
    Mennyibe adod?
  • Miley Cyrus
    Helo.
    Még annyi hogy psp 2004 8c 4.05ös ofwvel, ezt se lehet flashelni?
  • takiati1989
    Ha 8c-s akkor biztosan új alaplapos. ÉS igen sztem az kamu
  • Miley Cyrus
    Hmm..pedig youtube-n, és a pspslimhacks forumon van video/leirás pandora akksi és MMS használatávan downgrade 6.10ofwröl 5.50Cfw-re.
    Kamu lenne?:O Psp 3000 sorozatra irták, és 'TA-088V2'-nél lejjebb.
    Nem vagyok kezdö psps, volt már 4db=), de honnan tudom meg hogy az enyémnek, psp 2004 8c, milyen alaplapja van?
    köszi=)
  • öregharcsa
    fura..jah..de igaz..
  • Miley Cyrus
    Aham.
    Hmm..tényleg?
    Fura..
  • takiati1989
    A feltörésre gondolsz? Az 5.03-nál nagyobb OFW-ket még nem lehet törni. Úgyhogy még neked várnod kell egy darabig
  • Miley Cyrus
    Helo.
    Psp Slim 2004 8C-s, 6.10 OFW.
    Hogy induljak neki?
  • Jamirofan89
    nagy nehezen találtam kábelt.amúgy olyan kicsi a kijelzője xD (slim)
  • Jamirofan89
    Ma megérkezett az első PSP-m végre... a dobozban nincs usb kábel :(
    Csak akku töltő.
  • lbazso
    Eladó 2010.01.26.án vásárolt, kifogástalan állapotban lévő Sony PSP slim 3004, fekete színű, Gran Turismo csomagban volt. Külföldön vásárolt, számlával, dobozában, minden tartozékával és fekete bőrtokkal és természetesen az eredeti Gran Turismo játékkal. Nagyon keveset használt, összesen 2x volt feltöltve az akkuja. Extraként adok hozzá egy komponens kábelt is amivel LCD Tv-re kötheted. Érdeklődni: [email protected] vagy 06 30 388 74 73.

• F1re
    mi már meg tapasztaltuk :D
  • 5c0rp330n
    ilyen nick-el egy ilyen jatekot/konzolt eladni? ejha :)
  • Doomista
    Szerintem is. Csak a topik házigazdája offline 1 hónapja :(