40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • bboyatty
    Jaja azt fogom. Jobb otletem nincs nekem se.
  • flamerPUG
    sziasztok
    lenne egy kérdésem, végülis nem is nekem hanem a psp-m vevőjének, de továbbitom, hátha Ti tudtok segiteni ...
    pufi gépről lenne szo, megoldhato valamilyen modon hogy ki legyen vezérelve a tv-re? tudom hogy a slim és a fölöttiek ezt már tudják.. viszont a pufira bármilyen megoldás létezik?
    minden megoldás érdekelne !
    elöre is kösz
  • Madball
    Nem igazán vagyok biztos benne,hogy el fog indulni, de ha nem adsz rá nagyobb feszt, akkor vesztenivalód nincs vele, ha megpróbálod.Üdv
  • bboyatty
    Koszi! Akkor elmeletileg ha kap egy pluszt meg egy minuszt elindul a PSP? Vagy erzekeli hogy nem rendes aksi van benne?:-?
  • Madball
    Hy!
    A középső az akksi töltöttségi szintjét, és a típusát figyeli. Valamint referencia pontnak használja a töltéskor. Üdv
  • bboyatty
    Koszi! Az aksira lehet ra van de a PSP-be en nem lattam hogy ra lenne irva. Epp ezert erdekelne mert megprobalok valami aksit osszehozni ha sikerulne.
    De 3 erintkezo van...Akkor a PSP-be a jobb az +, a bal az - es akozepso???
  • CaviaR
    rá van rajzolva.. :P
    (bal+, jobb-)

• bboyatty
    Hello!Valaki nem tud mutatni egy rajzot psp-aksirol... Erdekelne, hogy a harom erintkezo kozul melyik plussz minusz. Mar keresgeltem de rajzot sehol se talalok rola csak kepet es ott nem irja hogy mi milyen toltesu. Vagy ha valaki meg tudja mondani az is jo...Koszi elore is!
  • 5c0rp330n
    gondolom valami kinai szar lehet a cucc ami legfeljebb papiron 3600, a gyakorlatban a fele sincs meg. 2200-as a legnagyobb amit hivatalosan arulnak, abbol is sok a hamisitvany.
  • toza #39025
    koszi!
    (kozben vettem gyorsan egy 3600mha ast:D
    az maskor is bevalt.. mongyuk en nemigen tapasztaltam a 7-8 ora jatek idot azzal sem,inkabb csak stabil 5.vagy kicsit tobb volt meg .. de mostmar mindegy:D )
  • LeventeV
    probald meg azt, hogy kiveszed az aksit a psp-bol, es ha ugyis lemerul akkor aksi hiba. ez lehet attol, hogy mar regi az aksi amit hasznalsz.
  • toza #39023
    fat psp..
    fullra toltott aksival kikapcsolt(hosszan nyomom,nem csak sztendbaj mod)allapotban kb 2 het utan lemerul az aksi.. szoval asztalon fexik hasznalat nelkul .. ez termeszetes?!volt korabban maisk pspm es nem erre emlexem.. uj aksi tovabb birna esetleg?!valaszt koszonom
  • LeventeV
    ez nem csak a sonyn mulik, es pl az assassins creedbe van ilyesmi. ha osszekotod a psp-st a ps3-assal akkor kapsz uj fegyvereket.
  • OptimusPrime
    Igen tudom, de ezek másodlagos dolgok, PC-ről is tudok PSP-re másolni, az nem kunszt, hogy érdemben foglalkozni kéne vele. De mit tudom én, lehetne olyat, hogy PSN-ről leszedek PS3-ra valamit, bármit, mondjuk egy Mirror Edge DLC-t, és mondjuk azzal a lendülettel megkapnép egy 2D-s Mirror Edge játékot PSP-re, mennyivel jobban össze lehetne kötni a dolgokat, csak mondom, a Sony nagyon rossz irányba halad, holott a handled konzoljai már szép számmal forgalomban vannak, kicsit nagyobb hangsúlyt fektethetne a házon belüli megoldásokra. De lehet ezek tényleg az én vágyálmaim maradnak! :(
  • Ákos90
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám a psx játékok futtatásával psp-n. van 1-2 játék ami tökéletesen elindul és vannak olyan játékok amik nem indulnak el.(PSN STORE-s) annyira elindul hogy ki írja a szokásos agymenős szöveget hogy ne nézd közelről a képernyőt óránként pihentesd a szemed 15 percig meg stbstb de utána nagy feketeségés és kikapcsol automatikusan a masina.5.50-gen D3 van fent a psp-n. valami program vagy plugin létezik hozzá hogy elindítsam?
  • LeventeV
    hat a lejebb mar emlitett funkciok mellet emg tudsz adatokat masolni ps3-rol psp-re: zeneket, videokat, kepeket.
  • OptimusPrime
    Félreértettetek! :) Nem PSP miatt kacsintok PS3 felé, ill. a megvétele nem a PSP miatt fog történni, mert magában is tetszik a dolog! :) Éppenséggel csak kiváncsi voltam, hogy házon belül menyire van jó kapcsolatban egymással a PS3 és a PSP, de ahogy látom, közel sincs kihasználva minden lehetőség, amit a két rendszer nyújtani tudna egymásnak.
  • LeventeV
    hat ha az idei evet nezzuk akkor katasztrofa... de a tavalyi evre igazan nem lehet panasz. mondjuk egy god of war 3 megdobta volna 2010et.
  • kisgabo
    azért ágyban punnyadva, nézve a kálámbót, jó a psp, még mindig. de játékok terén elég gyér a holmi.
  • underground2
    és 4 játékkal
  • underground2
    Sziasztok!
    Van nekem egy PSP 3004 Slim Silver amelyre már nincs szükségem! Akit érdekel a doloog az itt tud érdeklődni! http://hardverapro.hu/apro/psp_jatekok_olcson_5/hsz_1-50.html
  • Sir Quno Jedi
    Osztom a nézetet, de annyi jó játék jelent meg nagygépekre és annyira semmi sem a PSP-re, hogy marokra nem jut idő 1xűen. Pedig most nálamis be van tárazva pár jobb cím PSP-re (nekem jobb), sikerült ócsón beszerválnom párat.
  • LeventeV
    egyetertek... ne psp miatt vegyel ps3-at. a ps3 amugy meg egy nagyszeru konzol szerintem.
  • amdrula
    Nekem van PSP és PS3, poén a remote play funkciót kipróbálni egyszer, de én pl. sosem használom.
    "tartalmak akkor szabadon szerkeszthetőek" ez alatt nem tudom mit értesz, ha azt, hogy a PS3 legtöbb funkcióját tudod használni, akkor igen.
    Van olyan játék, ami ad valami pluszt, ha megvan a PSP és a PS3as verzió is (pl PSP resistance, Assassin's creed...) de semmi lényeges valójában.
    Szóval ha PS3at akarsz venni azt az arra készült játékok miatt vedd, ne a PSP-d miatt.
  • OptimusPrime
    Mondjuk én jó, ha 3 naponta fel tudok ide mászni, de az "5 új üzenet" felirat az tényleg lehangoló! :(
    Más:
    Egyre jobban foglalkoztat amúgy a nagy testvér megvétele, nem tudom, használja e valaki úgy, hogy PS3 és PSP összekötve? Elvileg ugye a tartalmak akkor szabadon szerkeszthetőek, meg ilyesmi. De olvastam olyat is, hogy van 1-2 játék (talán a FIFA-k), ahol este játszol a nagy gépen, és van olyan mód, hogy össze lehet szinkronizálni a PSP-vel a játékot, de azon nem tudsz úgy játszani, csak ilyen csapatfelállást, meg cserelehetőségeket tudsz elvégezni, teszed mindezt napközben és hazaérve a PS3 importálja az új beállításokat és úgy kezdődik a meccs, ahogy te napközben letervezted. :)
    Vagy ezt csak én álmodtam valahol? :D
  • LeventeV
    visszavontak a hibas 3000es szeriakat meg az elejen, szoval ettol mar nem kell felj. masra esetleg arra figyelj, hogy olyat vegyel amelyikhez olyan jatekot adnak amelyik neked jobban tetszene. en a tekken 6-os es a dissidias csomagokat tudom ajanlani.
  • Jimanszky
    Sziasztok!
    Régen jártam erre, talán még valaki emlékszik rám(kék gépem volt)
    Ismét PSP-t fogok vásárolni, csak mostanában nem igazán tudom mire kell figyelni(pl melyik 3000es szériában csíkos a kijelző, egyebek)
    Ebben kérném a segítségeteket!PSP Go kilőve!!!
  • LeventeV
    amugy se lenne... egyszeruen nincs mirol beszelni... jatek nem jelent meg es a psp-je is mindenkinek mukodik.
  • kisgabo
    nincs warez, nincs téma. meglepő...
  • LeventeV
    kihalt a topik? mar 5 napja senki nem irt. nincs semmi kerdes?

amugy megjelent a Blazblue portable. kiprobalta mar valaki?
  • greg benz
    Hát csak érdekesség gyanánt betettem..de az ott található kommentek is világosan ábrázolják a helyzetet:D
  • 5c0rp330n
    az idoben visszalepes azt jelenti hogy elolvasod a cimet es 0,2 masodpercen belul kirohogod. te konkretan ide belinkelted, nem mint viccet :)
  • greg benz
    Én nem sétáltam bele,időben visszaléptem
  • 5c0rp330n
    pont azt elvezik hogy vannak (olyan naiv es tajekozatlan emberek) akik belesetalnak a csapdaba, mint most te, aztan kirohogik oket :)
  • greg benz
    Jah ez igaz,erre nem is gondoltam :/
  • dienesoft
    A vírusokat, spameket adatlopás miatt szokták általában létrehozni. Ha siekrül pont egy olyan adatot lopnia, amibe benne van a bankártyaszáma, már veszik le a pénzedet.
  • greg benz
    Azt amúgy sosem fogom felfogni,hogy emberek ebben mit élveznek..mármint ilyen fake szarokat terjeszteni. Tudom van aki vírusokat szór így szét (bár azt sem értem mások gépének megfertőzésében mi jelent örömöt),de aki pl youtube videókat csinál,az még csak nem is vírusok miatt csinálja..szóval gyökerek,ez a lényeg.
  • Rip
    Természetesen fake.
  • greg benz
    pedig mekkora flash lenne
  • LeventeV
    vagva van a video vagy nemtudom... de azt garantalom ,hogy nem igazi