40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38954 Eladó egy PSP FF CC limited edition gép, nagyonmegkímélt, kettő darab aliglátható hajszálkarccal a kijelzőn, FFCC játékkal....
Privibe ha lehet, ha kő valakinek, vagy ha akármivan... :) -
F1re #38953 sztem de -
#38952 Legújabb CFW nem az 5.50GEN-D3 final? -
#38951 Keresek Eladó Psp-t 20k körül. 200x Slim szériát részesítem előnyben , de lehet akár fat , ha szép állapotú... (esetleg tudnék a 20k mellé dobni eredeti x360 gameket , érdeklődőknek meg lista.) -
Balázs 17 #38950 hi
az miért lehet, ha rádugom a gépre, akkor lekell formáznom a kártyát?
ha leformázom pspről, akkor utána is ez van
felismeri majd kihőzom visszadugom és vége..
vmi ötlet?:( -
#38949 Kijött a Dante's és még pár game! Hurrá! -
#38948 Kösz meglett! A húsboltba kell bemenni és onnan go! :) -
#38947 Ha jól emlékszem, az egyik szakadék melletti épület ajtaja nyitva van (valami kisebb bolt) oda kell bemenni és a hátsó kijáraton kimenni.
De ha biztosra akarsz menni keress egy végigjátszást, mert nagyon régen játszottam már vele. -
#38946 Ilyen PSP extended battery kit-et lehet Mo.-n kapni? -
#38945 Silent Hill Originsbe miután kijöttünk a kórházból merre tovább? Mindenhol leszekadt utak! ?????? -
#38944 Hi.
Ma psp.zone nevű műsor játékhírekkel és LIVE játékbemutatóval.
( Assassins Creed és Puzzle Chronicles )
Chips & Cola - psp.ZonE
A műsornaptárban megtaláljátok a kezdés időpontját.
Jó szórakozást ! -
#38943 oké értem.köszi! -
#38942 lehet tolteni akar usb-rol akar toltorol, csak ne szedd le a hatlapjat es ne tavolitsd el az aksit a psp-bol... azaz keruld el, hogy ujrainduljon (ne szedd ki az aksit, VSH menubol ne restartolj majd, ne hagyd, hogy csontig meruljon es kikapcsolaskor csak epp nyomd meg a gombot (ha hosszna nyomod, 3-4 masodpercig nyomva tartod akkor teljesen kikapcsol)) -
#38941 köszi a választ! hogy hogy ne szedjem ki az akksit? csak számítógépről lehet tölteni vagy mi? -
#38940 nem. a cfw a flash memoriaba irodik, nem pedig a memoriakartyara. egyeduli dolog amire vigyaznod kell az az, hogy ne meruljon le teljesen es ne szedd ki az aksit belole. ha jo allapotba van a psp es az ara is megfelelo akkor vedd meg. -
#38939 Sziasztok! Gyors válaszra lenne szükségem! Nagyon fontos!
Vennék egy PSP 3000-et amin már az m33-as firmware van.
Az eladó azt állítja,hogy nem pandora módszerrel csinálta mert "ezt a fajtát nem lehet pandorázni".
kérdésem: ha egy picike 128mb-os magic sticket használ a géphez,de én 4GB-os kártyát vennék hozzá akkor a flashelés nem vész el a gépről? -
Pitypang18 #38938 Eladó egy szép állapotban lévő slim PSP. 5.0 M33-6 van rajta. 4 Gb-os kártyával 36.000, kártya nélkül 34.000.
Tel.:20/2224-137 -
#38937 a fatnek 100%os a hackelese. a legujabb firmwaret is fel tudod ra tenni gond nelkul ezaltal az osszes ajtek fut rajta. -
krunyec #38936 és még annyit hogy a flashelés hogy működik a régi fatnek?ha új gamet teszek rá futni fog?pletykák szerint nem -
krunyec #38935 köszi szépen -
#38934 az 100x szeria az Fat... ugyhogy ez na. gyorsasaga?... ez konzol... minden jatek mindegyik psp-n ugyanugy megy. a betoltesi ido jatektol fuggo (grafika, meg a betoltendo dolgok stb.). meg olvasgass utana egy kicsit a dolgoknak. -
krunyec #38933 Sziasztok! vásárolnék egy Sony PSP 1004 slim-et! pár szóban jellemeznétek pls a gyorsaságát és egyebeket?előre is köszi -
zole72 #38932
Eladó egy Sony psp slim fekete magyar menü-s
amiket még adok.
-psp puha tok
-csuklópánt
-2x4GB-os memória kártya + egy gyári 32mb-os memória kártya
-pandora akksi + 2gb-os memória kártyán a program.
-usb kábel,hálózati töltő
pár kép:
http://kephost.hu/image-6806_4B67FA4E.jpg
http://kephost.hu/image-50E8_4B67FA4E.jpg
http://kephost.hu/image-FF3E_4B67FA4E.jpg
érdeklődni:[email protected]
-
#38931 pandora vagy chickhen. keress ra google-on, vagy a psphungary.hu-n. szep leirasok lattak mar napvilagot errol a ket modszerrol, de elobb olvasd el ennek a topiknak a FAQjat (Linkek-re rakattintasz aztan valogatsz, a lenyeg, hogy ertsd meg, hogy mi a kulonbseg a sony altal kiadott official firmware es egyeb programozozk altal kiadott custom firmware kozott). ennel tobbet sajnos nem mondhatok, meg nekem is utana kene olvassak, de azt te is megteheted. amugy meg csodalkozok, hogy meg nem kaptam buntetopontot es hogy BB7 kollega meg nem torolte egy hsz-emet sem... -
takiati1989 #38930 Már formataltam de nem jött be :( és a psp-m 2000-es. LE tudnád írni mik kellenek hozzá hogy megcsináljam? És hogyan? -
#38929 psp 3000esed van es sikeresen elrontottad a flash-t. ha te hackeltetted akkor ajanlatos ujrahackaltetni, viszont ha igy vetted akkor elotte ALAPOSAN NEZZ UTANNA A DOLGOKNAK. elmeletileg nem lenne baja a psp-nek ha olyan ember csinalja aki ert egy kicsit hozza. de ha neked gondjaid vannak a formatalas fogalmaval (ezt nem sertesnek szantam) akkor szerintem ne nyulj hozza. -
takiati1989 #38928 Van egy psp-m. 5.00 m33-van rajta. Ha elindítom és megynomom a select-et akkor ott véletlenül rámentem hogy Restart Device. És újraindította :@
Most megnézetem és azt írja hogy system software: version 5.03.
Ezt hogyan tudnám kiflashelni? Lehet egyáltalán? Ha lehet 5.00 m33-at szeretnék rátenni.
Fenn áll a veszélye hogy elromlik? -
#38927 Privi ment! -
#38926 nem is tudom... hamarabb fog jonni a jezuska vagy talan mert akkor ha ujra felteszed a jatekokat akkor fogsz tudni vele jatszani? -
takiati1989 #38925 Mire jó ha megformatálom a memóriakártyát? -
#38924 vagy decryptelt jatekokat szedsz le, vagy felteszed az 5.50 GEN-D2-t. google a te baratod, vagy ha letoltod a customfirmwaret akkor altalaban van benne readme ami leirja, hogy mit hogyan es hova. -
#38923 Sziasztok.
5.50 GEN-B (Full)
ez van a gépen de 10 játékból 2 ha elindul rajta.
Mit kéne rátenni,és hogyan?
Köszi -
#38922 settings/system settings/format memory stick. A MENTESEID MASOLD FEL A GEPRE ELOTTE!!! -
#38921 (írtam...) -
takiati1989 #38920 ha megfomataltam és működne és újra lefagyna egyszer akkor újra fomataljam meg? -
takiati1989 #38919 hogyan formataljam meg? -
#38918 formatald a memkarit es probald ujra feltenni a jatekokat. ha a cfw fentmaradt akkor azt nem kell piszkalni. -
takiati1989 #38917 Sziasztok!
már voltt flashelve a psp de lefagyott egy játéknál és valamiért nem látja a játékokat. Mit kéne csinálnom?
És linket is kérnék arról hogy milyen linkről kell letölteni a hack-et. A system software-nél pedig ezt írja: 5.00 m33. De régen 4.05-öt írt csak feltörték és megváltozott erre.De miután lefagyott nem látja a játékokat de még mindig a system software-nél 5.00 m33-at ír. Mit kéne tennem? visszabutítani az eredeti 4.05-re és újra feltenni az 5.00 m33-at vagy feltenni újra az 5.00 m33-at úgy hogy most a system software-nél még mindig az 5.00 m33-at írja.
Kérlek segítsetek.
Előre is kösz
Üdv -
#38916 sziasztok!
Vekem egy PSP 3004 Slim MistIK Silver Eladó God Of War játékkal! Akit érdekel írjon nekem a linken megadott fórumon! -
#38915 PSP-t keresek 20-30K (3004 slim előnyben) között... az sem baj ha már moddolt..
üdv