PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Lehetne egy olyan kérdésem, hogy vki elmagyarázná h hogyan is kell frissíteni a szoftvert a PSP-n?

Jah és honnan tudom leszedni a legujjabbat?

Köszi

Huawei Ideos S7 Slim ;)

öregharcsa
én ennyit találtam róla:

mûködõ és nem mûködõ akkumulátorok

http://pspfilez.extra.hu/

schrank
miért, lehet ? <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

LeventeV
lenne egy kerdesem. honnan tudom megallapitani azt, hogy egy aksibol lehet pandoras aksit csinalni szoftveresen (CFW segitsegevel), persze az aksi NEM eredeti.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Empty
Bizonyos CFW fölött már nincs menüben a GO! Messenger?

Empty
Mindjárt gondoltam öcsém! <#eplus2>

gend3 final bugos. D2 ami most jó + patchelgetés. Aztán csak jön végre már valami új CFW...
schrank
én nem a te két szép szemedért néztem meg a sega-t csak mert pont a minap felraktam mert kis helyet foglal aztán szembesültem a hibával ... amúgy most elvagyok a worms modernwarfarekettõvel <#hehe> a driver 76-ot meg majd otthon csöndben kipróbálom hátha jó gamma <#vigyor1>

Empty
Kösz, hogy nézted! Nos tehát GEN D3 CFW-n a Sega Rally és az F1 2009 is kifagy! Utóbbi karrier módnál! GEN D2 alatt viszont mennek! Valaki megnézné nekem még, hogy PSPVice C64 emulátorral a Great Giana Sisters II kifagy e? Mert nálam nem indítja! De úgy emlékszem régebben mintha ment volna!? Próbáltam régi CFW-n is de ott is kilõtte! Várnám a válaszokat már aki hajlanó megnézni! Köszönöm!

schrank
ja-ja nekem is kifagy közvetlenül a játékmód és a verseny indítása után <#rinya>

tomo05
Kösziii<#kacsint><#vigyor>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Empty
Hello! Sega Rally nektek sem megy GEN D-3 alatt? Nálam kifagy indításkor!

öregharcsa
jaja..nagyon jó kis játék...a többi stratégia hanyagolható(nincs is túl sok- Field Commander, Metal Gear Ac!d, Worms: Open Warfare stb) még a mostani Mytran Wars sem jó ennyire(robotos)(ráadásul magyarok csinálták)...itt figyelni kell minden egyes csapattagra mert különben megszívhatod az egész pályát...okosan kell fegyvereket választani, mivel befolyáslják a mozgásodat ill a lõtávokat...szóval ez rendben van szerintem...

Sir Quno Jedi
Most a Squad Command-ra gondolsz!? Mer az nekem is megvan, még az elején tartok, de az inkább osztag/egység alapú taktikai (mint pl. anno a Laser Squad).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rip
A kanalas.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Te valami igazán különleges nyelvet beszélhetsz...<#lama>

PSN: berghold

öregharcsa
warhammer 40.000

tomo05
tudna nekem valaki mondani egy jó stratégiai gémet<#kerdes><#kerdes>kösziii<#felkialtas>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

schrank
szleng szerint a flesselés az ideiglenes és kész

öregharcsa
csak hogy értsd miért flashelés minkettõ:

FLASH0 (F0) = A NAND Memória egy része, amely az aktuális FW-t, amely a PSP mûködéséhez elengedhetetlen.
FLASH1 (F1) = A NAND Memória egy része, amely registry-t és más személyes beállítást tartalmaz.

mivel a CFW a flash memóriákba írodik ezt(is) hívják itt psp körökben flashelésnek...
az egyiknél bemásolódnak a helyükre a fileok felváltva az OFW-t míg a másik csak kikapcsolásig létezik a gépen a flash memóriában(ebbõl 4 van)....

tehát mindkettõ flashelés, bár az egyiket CFW telepítésnek is hívhatjuk....<#vigyor1>

öregharcsa
mivel a flash0-ba írodik a CFW az is flash....nézz utána kicsit a dolgoknak...

egyébként pont jónak magyarázod...<#vigyor1>

schrank
a flash azért az mert csak a flah memóriában van tárolva ideiglenesen kikapcsnál elszáll míg a másik ... <#wave><#nezze><#puszis>

öregharcsa
mindegyiket fleshelik..ülj le 1-es..ahogy te írod...ennyit errõl..

Anyagminõségben,tartósságban.
Valamint ha egy kicsit nagyobb mancsokkal rendelkezel,mint pl.én még kényelmesebb is! <#mf2>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

schrank
a haveri alapra azt értettem hogy annyivel többet ér a fixen hekkelhetõ mint ezek a flesselt szarok ...

schrank
mirõl beszélsz ? 60k a go 41-2 már van a neten nagy multi áruházakban meg 40 és ott még jobb is venni mert a régi szériások vannak ...

LeventeV
haveri alapon persze, hogy olcsobb... haveroknak en is mindent olcsobban adtam mint masnak. de, hogy egy uj psp 40k (valsag elott annyi volt, en is annyiert vettem az elso slimet) az azert tulzas egy csoppet... van az 50-60 is. es az hogy nem te "okositod" az nem jelenti azt, hogy olcsobban kene adni... sot, megsporolsz egy csomo munkat (az elso okositott slim gepet ugyanannyiert adtam el mint amennyiert vettem hala az okositasnak).

schrank
20 -nál többet nem ér (pláne ha nem is te hack-eled otthon )egy ilyen mobil kacat így hogy 40 az új ára nem mondom hogy annyira értékvesztõ mint egy mobil de annyira igen mint egy általánosságba vett mûszaki cikk ....

tomo05
használtan vettem 24ért szept-be.akkor elég olcsó volt ennyiért...az h te 15ért vetted az nagy mázli volt!

NEOreg3
hát ez csodálatos.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

schrank
jja ééés régialaplapost ami haveri alapon is 5k plussz a teljesen maradan hack-elhetõség miatt <#nezze>

schrank
15k-ért vettem 2004-et NoComment ...

LeventeV
de lehet nemreg vette hasznaltan... es akarhogy is nezzuk akkor a fat olcsobb mint a slim.

schrank
és mióta pénzfüggõ ? amikor a fat volt a boltokba kétszer ennyibe került mint most egy új slim <#nezze>

tomo05
ki mondta hogy jobb???-_-' de azért mert nektek slimetek van attól még lehet jó a fat.erre volt csak pénzem.nem kell egybõl mutogatni mert ez primitív viselkedés jele!<#kacsint>

schrank
és még ius miben jobb mint egy régi alaplapos slim ? oké 1-es , leülhetsz <#mf1>

tomo05
az tény hogy vastag egy kicsit de piszok jó féltégla!!!

Totti5
féltégla!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

schrank
fat-ra bukik a bukakke bige , amúgy meg nem igaz hogy nem lehetett volna lefotosoppolni azt a barkóba átmenõ pajeszt ... <#taps>

tomo05

Én nem hagynám hogy összenyálazza!!<#vigyor><#vigyor><#idiota>

Ha emlékeztek még erre a beszélgetésre, akkor csak megjegyzem, hogy megjött a cucc és faszán bevált, úgyhogy ha törött tokú játékaitok vannak akkor nyugodtan írjatok neki. Vagy nekem, mert véletlen kettõt küldött és most 6 db van nekem, de csak egyet használtam el.
schrank
5.03 gen-c(full)
kámon hír

Prince of Máté
Most milyen tört fw verziód van?

schrank
honnan tudod hogy middel van a bajod ?! mondjuk én is két helyrõl töltikéztem le mire mûködésbelépett mert az elsõvel csak kikapcsolta a vasat de vissza nem a második fasza lett ...

Prince of Máté
Kössz hogy próbálsz segíteni, de ezt mind tudom, nekem a Chickennel van a bajom, nem a rendes dark-alex töréssel.

schrank
1. az iso mappát a gyökér könyvtárba kell tenni
2. nyomsz egy szelektet elõjön egy menü amin át kell állítani m33-ra vagy sony96xx-re az egyik sort
3. fel van téve neked a gen-C ????
csak azért nagyképüsködöm mert most szilveszterkor sikerült megpatkolnom a 2004-es elméletileg régi alaplapos gépemet és azóta már unásig gran turismo-tam magamat <#mf1>

szega96
nekem lejátszotta a video mappába is

schrank
nekem gyári 3.95-öt de még olvasgatok egy pár napig amíg hozzá merek majd nyúlni <#hehe>

Prince of Máté
System versionnál rendesen 5.03 chickent ír.

schrank
akkor biztosan állíthatjuk hogy a mondatod "megflashelte rendesen ..." része nem felel meg a valóságnak <#hehe>