40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
rnd #29272 Most beszéltem velük telefonon. Csak "normál" vagy "gaming" (2,4 gigás) Sandisk lesz belátható időn belül. Amit most hajtok: Sandisk Ultra II 4 gigás 6990Ft -
#29271 egy próbár megér, akad néha horogra láma :) -
#29270 www.digitalmix.hu
Ja és bocsi, most nézem, hogy csak 8 ezer a 4 gigás!
Kapják be, miért ilyen cigányok?
Megveszem azt rá 1 hónapra féláron vehetném :(
El kéne adnom kb 14-ért és megvenni ezt :) -
#29269 április 6-án rendeltem én is egy kártyát a digitalmixtől, múlt péntek rájuk telefonáltam, hogy mi a helyzet? Közölték, hogy a rendelések elvesztek... Ez már csak azért is érdekes, mert mail jött, amit megerősítettem. Ja, ígérték megnézik mikor jön kártya és telefonon visszaszólnak. Azóta is itt tartunk... :( -
#29268 persze a microsd alapból sokkal olcsóbb, mint a memstick, egy 4 gigás 6,5k pénz. csak gondoltam lehet h ennél is van olcsóbban vhol :) -
#29267 melyik ez a hely? microsd is ilyen olcsóért van? :) mostanában éppen azt akarok venni telómba, 4 gigásat. -
#29266 ja :/
és az a legjobb az egészben, hogy megvettem 15,5 ezerért a 4 gigást, ami most 12ezerve kerül... -
#29265 csak 20k? :o -
#29264 De van 8 gigás sandisk Ultra 2, 20 ezerbe kerül, múlthéten vett az egyik ismerősöm . -
#29263 eladtam a sandisk ultra2-met 4gb-ost
most akarok venni 8gb-osat és sajnos nincs a digitalmixnél
http://www.sandisk.com/Products/Item(1970)-SDMSG-4096-A11-SanDisk_Gaming_Memory_Stick_PRO_Duo_4GB.aspx
http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1195)-SanDisk_RapidGX_Memory_Stick_PRO_Duo.aspx
ahogy nézem sokféle van gaming és hd és ultra 2 egyárba van
az ultra 2-nél lassabbat nem szeretnék
http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1062)-SanDisk_Ultra_II_Memory_Stick_PRO_Duo.aspx
nehéz lesz dönteni -
#29262 És ha már a j játékoknál tartunk: ahhoz képest hgy nem vagyok valami nagy repülős guru, újabban elég jól elvagyok a Ace Combat X Skies of Deception-val!
Apropó, valami jó helikopteres játékot nem tudtok ajánlani PSP-re? -
#29261 Szerintem is jó játék, vannak benne húzós küldetések, nem megy mind elsőre... Tetszik! :) -
Verseghy #29260 Ez a Pursuit Force: Extreme Justice-ot egyre jobban kezdem megkedvelni:D Főleg, hogy magyar szinkronnal van:D -
#29259 az sem nagyon érdekel :D -
#29258 meglested... és? ennyi volt? :o -
#29257 pataponnak már vége, gow tipusú játék nem érdekel, cc-t is meglestem már :l -
#29256 Patapon-GoW-CC:FFVII mind megvoltak? -
xido #29255 Nem legfrissebb játék,de most futottam csak bele..Free running:))..Leköt,bejön..az a fajta stílus,amit már Prince of Persiában és egyéb-főként-Ubisoftos játékban megszerettem..az akrobatikus ügyességi:)..Tony Hawk-Matt Hoffman grafikával egy parkour "yamakasi" játék:) -
#29254 megint csak ismételni tudom magamat :(
"Ilyenkor, kell fognod egy terhes macskát meg egy ásót. Figyelj mert gyors vagyok és nemtudom, hogy már két lábra emelkedtél-e...
Szóval fogod az ásót és ásol egy kuv@ mély gödröt. Utánna pofánvágod magad a terhes macskával, hogy bizonyítsad mindenkinek, hogy az IQ-d éppenhogy meghaladja a 40-et és pont ezen okok miatt beszélsz olyan szaggatottan, és ezért vagy ennyire buta kedves barátom :)
Ha ez megvan belefekszel a gödörbe és utánna elkezded ordibálni, hogy tök sötét vagyok a PSPhez olvasni nem vagyok hajlandó, de nembaj mert a fórumon vannak olyan hülyék akik úgyis a pofámba rágják, vagyis csak azt hiszed :)
Szóval miután elástad magad, keresd meg felül a Gyakran Ismételt Kérdések felíratot és kattintsál rá.
<-- A halálfejek jelzik azokat akik ezt érdemlik :) -
evil 007 #29253 öcsém ki akarom flashelni a slim pspm de nemtudom sehogy miért van ez segitsetek már nemtuttok eger környékén egy csávot aki ki tuggya slimem van a közelemben senkinek sincs fat je please help -
guppy #29252 megjöhetne már a memkarim -
#29251 jöhetne már valami igényes játék... -
#29250 Tehát a fat psp-n is mini usb van.
Köszi, és bocs az előző hsz miatt! -
guppy #29249 az USB csatlakozonak több féle "végük" van ami mind szabvány ahogy a mini usb is ami a psp-men hordozható winyom-on mp3-amon van, de ha nem ez volt a kérdés akko
PEACE... -
Verseghy #29248 Itt az ideje, hogy begyél egy nagyobb kapacitású memókarit:D 4-8GBset^^ Amugy nem szánnád rá magad:D -
#29247 Ha láma vagy vedd meg 15k-ért meg is érdemled ;)
Létezik külföldről rendelés is, 3 nap alatt ott van nálad 8-9 ezerért, majd ha kijátszottad / meguntad elcseréled valakivel. -
#29246 komolyan?! ahhoz képest a nyomtatómon, fényképezőmön, pda-on különböző usb csatik vannak és egyébként sem ez volt a kérdés... -
#29245 PS3-ra meg még nincs meg az összes pénz, meg amugy sem szeretek pénz nélkül maradni, meg öszintén szolva jólenne ha nem 15k-ért kellene gamet vennem, hozzá, hanem másoltat, ezért is várok min masfel-2 hónapot. :) -
#29244 Azért nem volt a PSPben, mert van 1GBos karim, amin a zenék vannak, és a 2GBos amin a game (aka god of war cirsis core ami nagyobb mint 1GB)
És anyám feljött a lakásomba, két szintes a ház, felül én lakom, és az asztalomon lévő dolgokat elkezdte kikukázni, és ugye memstic tartóban volt a kártya, és valszeg azt is kidobta, sőtt biztos.
Ez volt csütörtök este, mikor még dolgoztam, És tegnap reggel kellett volna, UEFA miatt a 2GBos és látom sehol. És itt Pénteken járnak a kukások, és már elvitték a szemetet. szóval így jártam :) -
#29243 Ezt nem lehet megjósolni, bármikor jöhet valami akció!
Azt a 2 hónapot csak felvetőlegesen írtam, lehet hogy 5 hónap de lehet hogy 1.
A memkártyád meg mért nem a PSP-dben volt?! -
#29242 Aztarohadt, ez nem semmi:D Én kicsit ki lennék akadva... -
#29241 Most jól értem, hogy a kukások vitték el a 2 GB-os karit? -
#29240 közben kiderült, hogy anyám volt a hibás, ugyanis feljött lakásomba és pakolászott, és kidobta, ráadásul még csak kikukázni sem tudtam volna, mert a kukások el is vitték a szemetet még aznap...
De mindegy vesz másikat, ha nem akkor őt fogom memsticként használni :) -
guppy #29239 a mini usb mindig u. akkora ... az 1 szabvány -
#29238 nem most azonnal akarom megvenni, hanem kb masfel honap mulva, de kérdezgettem ps3 forumon aztmondtak ennel nem igazan lesz olcsobb 2-4 honapon belul. -
#29237 Jól gondolom, hogy a fat és slim psp mini usb-n csatija egyforma, csak ha jól emléxem a fat nem tölt azon keresztül?
FAQ-t olvastam, de nam találtam benne... -
#29236 ennyi erővel soha ne vegyünk meg semmit, mert 2 hónap múlva úgyis olcsóbb lesz... -
#29235 Én várnék vele az biztos, megveszed, azt rá két hónapra 20ezerrel olcsóbban megkaphatod :/ -
#29234 hát nemtudom ps3 terén nagyobb akció nem várhato, nézehettem árakat 40gbos 80-90 között mozog, a 60as meg olyan 96-100 körül -
#29233 Sztem ne add el a PSP-d, csak szimplán vegyél egy PS3-at (már ha van rá elég pénzed)
Mondjuk én a PS3 vételével várnék kicsit, míg nem lesz valami nomrális akció.
A 40 gigás már "csak" 90k, de azzal nem lehet PS2-s játékokat futtatni, a 60 gigás meg 100 fölött van :(
Ha úgy veszel, hogy megtartod a PSP-t, akkor majd próbáld ki a Remotre Controlt! :D