PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
Bár ott zene és videók szerepel, de minden mást ugyanúgy kell csak máshová...
Az untold legends unalmas? Nem játszottam még vele, de nem tûnt rossznak. Amúgy a Dungeon Siege: Throne of Agony-val (hû de szépen leírtam)nem játszottál még? Nekem nagyon bejött (legalábbis az eleje, mert a haverom most a monster huntert erõlteti nagyon <#smile>#smile>.
Az untold legendsrõl írj pár dolgot, kíváncsi vagyok (még játékos véleményt nem hallgattam meg)
Akkor szerintem egyébként a progival van a baj, más már nem lehet
találtam ''házi'' játékokat is....pl tyrian..... ezeket hogyan lehet elindítani?
Szerintem akkor is az lehet a baj...
2 ikont tesz ki: a snestyl (fekete alapon a 4 nintendo pötty)ikont plusz alá tesz még egy corrupted data ikont is :/
vmi nem stimmel......
Úgy néz ki az én játékom majd a Final Fantasy Crisis Core lesz, csak jelenjen már meg végre. Még márciusig kell várni asszem.
Addig veszek egy 4 GB-os high speed kártyát 9000-ért, ez a mostani iszonyat lassú, és szerintem benne van abban hogy néha kicsit megakad egy játék.
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Elõreláthatólag 2008. február a hivatalos európai megjelenés.
Amúgy meg google a te barátod is...😊
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Ha igen, akkor nézd meg az emulatornál hogy hogyan kell instalálni, ha ez ok, akkor meg lehet hogy a FW nem passzol össze. Remélem sikerült segíteni <#vigyor4>#vigyor4>
Desperta Cementario, ilyet keress a pspfilez.extra.hu-n...
Am próbáltam egy egyedi XMB témát felrakni csak nem jött össze! valaki elmondja h. tudom visszarakni pandora nélkül?? írtak olyat h. felül kellene írnom a 3.71 M33-as CFW-t de nem tudom h. kell! Kérlek segítsetek! Köszi elõre is! 😊
Kapcsold ki a PSP-t úgy,hogy a Power gombot hosszan nyomod a kikapcsolás irányába,amíg le nem áll a gép. (ne csak egyszer fel,mert akkor csak "elalszik". Utána lenyomva tartod az "R" gombot (jobb ujjadnál,átlátszó), miközben bekapcsolod a Power gombbal.
Kut-ku egyébként annyira nem gáz, tehát azt meg lehet nyúzni egyedül i, de a majmot rohadt nehéz. Én a majdmos küldetést tegnap csináltam meg a hverommal, és nem is volt olyan gáz ketten.
POÉN: Amikor a majommal küzdesz, és megfordul, akkor jobb futni. Hogy miért? :
Igen ez elég poén, sajnos beleküldi a babot a képedbe <#nyes>#nyes>. De egy laza Deodorant-al, amit fel tudsz szedni az 'Item-Box'-ból, le lehet nyomni a szagát és akkor újra tudsz mindent csinálni.
Lényeg: a majdmot csapatmunkában kell lenyomni
Syphon Filter-el játszik valaki? Elakadtam annál a küldetésnél ahol a szerelõ csávóval a szervereket kell visszaállítani.. aztán jön 2 köcsög aki elkezd tüzelni rá,de nem tudok felmenni a tetõtérbe és fellõni sem igazán.. találtam egy gránátot a szekrényben,elvileg azt kell feldobni és azzal kinyírni õket?
Born to win
Ja igen, és ha nem isoban kapod meg a játékot akkor PSP/GAME mappába tedd bele a mappájával együtt (SCExxxx), mert akkor még jó hogy nem tudod elindítani. Remélem összejön, és tudtam valamiben segíteni <#eljen>#eljen>
Aki durva zúzós, értelmes (<-ész kell hozzá), lehetõségekben gazdag RPG-re vágyik, akkor Monster Hunter Freedom 2 ! Tetves jó, haverommal tegnap lenyomtunk vele 3 órát, és a teljes játékidõ 400 óra multiban (most komolyan.. egyébként nincs az az ember aki végig viszi, ha mindennap játszanánk 4 órát, száz nap alatt lenne kész, és azért 4 óra nem kész perc fõleg minden nap). De minden esetre ha megunjátok félúton, nem gáz, mert nincs története, csak háttérstory-ja. Nagyon izgi, és társaságban nagyon jó játszani.
Na sorry csak ennyi volt folytassátok <#wave>#wave>
ISO mappaba bemasoltam a jatekot, miutan elinditom kiirja a szokasos 80xxxx-es uzenetet. Lehet a hamis memorys. az oka? Ti mit gondoltok?
Born to win
ISO mappaba bemasoltam a jatekot, miutan elinditom kiirja a szokasos 80xxxx-es uzenetet. Lehet a hamis memorys. az oka? T
Born to win
PSN: berghold
Egyébként nekem OFW van a gépemen, de már én is tudom hogy GTA-nál CSO=NO ISO=YES. <#vigyor2>#vigyor2>
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Megtudja valaki mondani,hogy az új PSP Slim hálózati töltõjével a régi FAT psp-t lehet tölteni?Ugyanaz a kettõ?
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX