40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
palyti #29432 Hi!
Én tudok segíteni az fw felrakásban. Vegyél fel msn-re: [email protected] -
Gabosh #29431 Hi!
Nemrég hallottam valami olyasmit hogy slimre nem ajánlatos .cso kiterjesztésű játékokat tenni, valaki tud erről valamit? :) -
rnd #29430 Esetleg a pspd füzetét lapozd át... abból kiderül hogy memory stick kell a pspbe nem sd... -
lowdog #29429 egyik se.
memory stick pro duo kell bele.
microSD-hez elképzelhető, hogy van adapter, de jobb a békesség :) -
evil 007 #29428 Kingmax 2GB SD memóriakártya: Használható minden olyan készülékben amely támogatja az 2GB-os méretet, illetve SD memóriakártya foglalattal rendelkezik. ált: fényképezõgép, mp3 lejátszó stb. Méretek: 32x24x1,4mm 9pines csatlakozás.
MicroSD Memória kártyák
Kingmax 1GB MicroSD memóriakártya: Használható minden olyan készülékben amely támogatja az 1GB-os méretet, illetve SD és MicroSD memóriakártya foglalattal rendelkezik. ált: telefon, fényképezõgép, mp3 lejátszó stb. A termékhez tartozik egy SD kártya adapter is amivel tudja használni SD kártyát igénylõ készülékekben is.
meik kártya a jobb pspbe? vagy eggyik se megy bele? s -
lowdog #29427 hát ha már így megkérdezted, szerintem kurvára mindegy hogy melyiket veszed, ha van rá pénzed, újat (=bontatlan, garanciás stb) vegyél és kész. -
Gabosh #29426 hi!
Tudom hogy találhatok sok információt külön slimről meg fatról, de inkább megkérdezem minthogy rosszul döntsek. :)
Szerintetek slim vagy fat éri meg jobban? Azt tudom hogy Fat elvileg jobban bírja, talán több rá a homebrew progi ( infraportnak is hála amit slimből kivettek) , de slimnek meg ott a skype funkció, és talán lessz több dolog is ami only slim.
Szerintetek melyik éri meg jobban? -
#29425 utólsókomenntem ehhez a témához annyi,hogy a permban után figyelmeztettem Coldfire-t ,hogy miért nem húzza meg magát 1-2 hétig a ban után és majdan fórumozhat tőlem nyugodtan, ehejett jött a flemga beszólások stb..
Tegnap este szóltam neki,hogy vegye le a permbanos logóját merthát nemigazán illendő a régi logóval vagánykodni egyből , erre jött a válasz (igaz levette a logót):
© Énvagyokazapád A felhasználó átmenetileg ki van tiltva.
ma 01:56 | privát | válasz erre | #15909
tudnám hogy téged ez mét zavar, erre nem tudod kicsapni sajnos :-C
Válasz 'SHADOWEYES7' üzenetére (#15908)
Húzom a gázt csikorog a kerék, húzom csak húzom ebből sosem elég.
Dübörög a motor, dolgozik a gépezet ilyenkor érzem csak igazán, hogy létezek.
SHADOWEYES7 - VIP 2006. 02. 18. óta regisztrált VIP fórumozó2006. 02. 18. óta regisztrált VIP fórumozó2006. 02. 18. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 01:52 | privát | galéria | válasz erre | #15908
Cseréld le a logód!
Válasz 'Énvagyokazapád' üzenetére (#15907)
█▓▒░ A pénz olyan, mint a láb vagy a kéz. Vagy használod, vagy elveszíted.░▒▓█
ha valki kicsit gondolkodik nem így reagál 1 moderátori figyelmeztetésre.
Téma lezárva ha valakinek ezzel gondja van irjon a [email protected] címre. -
lowdog #29424 innen -
#29423 off/
belőled személyes ügyet csinált, gondolom leste az ip cimedet.
arra azért én is kíváncsi lennék, minden esetben jogos e a moderálás, vagy keveredik bele némi személyeskedés... ellenőrzi valaki a moderátori munkát?
on/ -
Sn00thy #29422 Hali!
Gyári 3.9-es fw-t honan tudok letölteni? Sony oldalon csak 3.95-öst találtam :(
[szerinte nem warez kérdés ;)] -
Anonim Nick #29421 sedózáj nem tudja kiélni magát, csak az sg-n, erre csak ennyit tudok mondani, érdekes más modit nem érdekelt csak őt, egyszerű, pofára osztja a pontokat, és ezáltal azt hiszi hogy híres/vicces lesz, sajnálom az ilyet... Ezzel nem lenne semmi gond, csak fekvőgipszben csak sg-zni tudok, mostmár gyakorlatilag neki, köszönöm neki. -
rnd #29420 A yourgamingname regisztráció csak és kizárólag európai "találmány". A netes multihoz csak európában kell ilyen hercehurca. És innentől kezdve nincs is mit összekapcsolni: a világ többi része boldogan él amíg meg nem hal.
-
#29419 Igazából a gond az volt, hogy a globális PSN accounttal nem lehet játszani PSP-n legalábbis én nem tudok róla. Játszani a yourgamingname-essel lehet. Viszont akkor miért nem a yourgamingname-est és a PSN-est kapcsolják össze, hogy legyen egy globális PlayStationos accountom? Ez nekem ésszerűbb lenne, de valószínüleg problémába ütközik ha nem így jártak el.
Valójában problémám nincs ezzel, csak gondoltam írok a fórumra hátha valaki átlátja ezt a rendszert és felvilágosít. -
S8DJ #29418 jöhetne már valami új fps -
rnd #29417 Akkor asszem nem értem mi a gond. Csak az európai játékoknál kell használni a yourgamingname.com-ot hogyha egy játékkal infrastructure módban akarsz játszani, amerikaiaknál nem. Nem az volt a bajod, hogy túl sok helyre kell regisztrálni? o_O -
#29416 Attól sajna még nem lesz könnyebb ha az amcsi verziót veszem meg, régió szempontjából nem a játékot figyeli, magyarul ha megvenném, akkor is Európába tartoznék és erre az alábbi leírás érvényes:
My Killzone.com logon does not let me logon to Infrastructure mode.
Unfortunately at present your Killzone.com login details cannot be used to login into Infrastructure mode as they operate on different servers. You must, however, use your Killzone.com login details to access the site when selecting Killzone.com from the menu.
To log into infrastructure mode, North American users should create a new handle and European users should use their www.yourgamingname.com handle. Users who do not have their network access code should contact Sony customer support via that website. -
rnd #29415 Erre csak azt tudom modani: vedd meg az amerika verziót a játékból
Európában valami vadbarom vezeti a céget és ezért van ez a külön kódos szarakodás aminek egyébként értelme nem sok van. Az amerikai verziók mindenféle extra regisztráció és kódirkálás nélkül mennek. Gondolom az ő kényelmük érdekében találták ki a PSN összefűzést. -
Verseghy #29414 Dátum: 2008.05.04. 01:59 Adta: SHADOWEYES7
Permban megkerülése más nickkel.
-
#29413 Egy kis segítség kéne!
Amikor megvettem eredetiben a Killzone:Liberation-t, letöltöttem hozzá a Chapter5-öt és az Infrastructure módot az internetes játékhoz. Amikor csatlakozni akartam akkor kiírta, hogy regelni kell. Gondoltam felmegyek a Killzone.com-ra és csinálok egy accountot, de nem működött, nem engedett be így se PSP-n. Utánanéztem a neten és a yourgamingname.com oldalon kell regisztrálni a Network Access Code-dal amit a PSP dobozában mellékeltek. Előbányásztam a kódot, regeltem, működött. Akkor mi a gond? A probléma az, hogy a napokban kaptam egy üzenetet, hogy "linkeljem" össze a PlayStation Network-os accountomat a Killzone.com-ossal. Mondom oké, amúgy is jobb ha a két accountom össze van kapcsolva. És itt jön a lényeg: a killzone.com-on kell belépni, ez gond nélkül ment és ott kell beállítani a két account összekapcsolását, de a PlayStation Network-ba nem engedett belépni, így nem tudtam megcsinálni. Miért nem engedett be a PSN-be? Azért, mert a fent említett yourgamingname oldal nem egyenlő a PSN-es accountommal. A Killzone.com-on lévő regemmel nem lehet játszani, mert az a weboldalhoz tartozik, eddig ok, de kérdem én, ha direkt ezért van egy Network Gaming Service akkor azt miért nem lehet egyesíteni? Ha regelek a PSN-re akkor össze tudom linkelni azt a KZ.com-ossal, de minek ha a yourgamingname-es ugynúgy "egyedül" marad? Akkor nincs értelme a kapcsolásnak! Az már csak hab a tortán, hogy most akartam belépni a yourgamingname-be és nem enged, mert azt mondja hogy nem érvényes account! Valóban??? Akkor hogy a fenébe játszottam én 10 perce a Kz:liberationban, ha NEM killzone.com-os account mivel azzal nincs összelinkelve, NEM yourgamingname-es mert "nem érvényes" és NEM is PSN-es hisz oda nincs is regelve???
Bocs a hosszú hsz-ért és a sok kérdésért, de nagyon hálás lennék ha valaki rendet tenne PSN ügyben. -
#29412 ez hülyeség
van 5féle mód is kb -
rnd #29411 Esetleg ha kiforrasztod a flash memóriát és forrasztassz bele másikat amin CFW van? -
#29410 szal csak pandorával lehet -.- -
#29409 elviszed hozzá és pénzért megcsinálja, egyszerű ez kérem :D -
#29408 és hogy? -
#29407 üzletember a srác ;) -
#29406 én is adok a pspd-ért ps1-et :D -
#29405 kaptam egy vicces levelet :D
"nem számolsz be 1 ps1-et de úgy lenne jó ha nem fizetnek senki csak csere" -
#29404 hajaj! :D -
#29403 lehet
én tudok :D -
#29402 mégis?
valami közelebbit plz -
rnd #29401 Nehezen -
#29400 kérdezném hogy: hogy lehet pandorázás nélkül le downgrade-elni a psp-m 3.95 ről! -
#29399 Tudtok valami jó helyet ahol előlapokat lehet kapni? /Akár neten/ -
guppy #29398 sztem csinál meg az előlapot és ugy add el ... jobban jársz -
#29397 az meg a másik dolog :D -
#29396 Plusz kétlem,hogy eme párbeszéd után van olyan agyhalott ember a föld nevű bolygón aki megvenné tőle -
#29395 hát ja... -
#29394 "egy nagyon baleknak akár 35 ért is eltudnám adni!"
rossz helyen jársz. -
léri16 #29393 persze 20 ér meg egy olyan emberrel aki kereskedik vele!és netán van hibás psp-je otthon amivel vmi van de a ház viszont jó!szal aki kereskedik vele annak 20 at ér hogy többet akasszon rajtam!kül is 7000 ft ért lehet rá előlapot venni!egy nagyon baleknak akár 35 ért is eltudnám adni!