PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Na tudjátok már meséltem a hamarosan megnyíló honlapomról. Az egyik srác kilépett a tesztelésbõl, így most nagyon sok munkám lesz vele, szerintem nem nagyon fogok gyakran fórumozni, de leheth ogy majd pár dolgot azért néha bepötyögök. További jó fórumozást (már csak 5 hét és megnyitunk <#smile>#smile>)
U.I.: már csinálom amegnyitó videónkat, majd belinkelem ide is!
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
Szerintetek hol vegyem, és milyen márkájút?
Segítségét szeretném kérni, aki külföldrõl rendelte, (pl ebay,amazon) hogy mivel kell fizetni?
Bankkártyáról?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Van itt olyan akinek 3 vagy tobb eredeti jateka is van nem csak a warez?
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
"ujara kene rakni a rencert?"
e?
viszont a recovery menuben meg amikor 1.5 es 3.71 kernelt valtok akkor kozben 3.52 t ir ki allul de fent meg 3.71 et?! ez igy jo ez igy?!
hogy lehet elolrol kezdeni hogy ujra megcsinaljam?!kosz
PSN: berghold
plusz még le kell tölteni az official 3.71-et, és azt át kell nevezni?
Elöször 3.52 fölötti fw-t kell felrakni (pl a 3.71-et), utána mehet a 3.80
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Úgy lehet mint a slimemet 3.71 m-33-ról csináltam 3.80m-33ra?
Sürgõs!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tudtok nekem mondani olyan game-t ami hasonló a moh:heroes-hoz mármint hogy 32 online játékos vagy hasonló csak legyen online-ba játszható.
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
írtam nekik, és meglepõ gyorsasággal megküldték az új kódot 😊
idepésztelem a levelüket:
"This email was sent by the Customer Careline in response to your request for a replacement Network Access Code.
Your replacement Network Access Code is: xxxxxxx xxxxxxx
You can now use this Network Access Code to register a Network Gaming Handle by going to www.yourgamingname.com. Once you have registered, we recommend that you keep this code safe, as it may be needed in the future.
If you have any questions or need assistance, please call the Customer Careline.
The Network Gaming Team.
Note: This is an auto-generated email. Please do not reply. If you have any questions or need assistance, please call the Customer Careline or go to www.playstation.com"
azért az új kódot itt inkább nem írom ki 😊
örülök, mert a gyereknek nehezen magyaráztam volna meg, hogy nem tud használni valamit, amiért az utolsó kanyit is kiperkáltuk.
https://hotshu.wordpress.com/
Igazi f*sz lehet aki ennyi pénzért 4 gigás kártyát vesz.
Persze ez nem egy olcsó mulatság, ennyibõl simán kapsz 8 gigás ultra ii-t, annyival meg nem gyorsabb.
Mivel slimhez nincs demo UMD jó lenne tudni, hogy van e olyan játék ami az új CFW-ak alatt nem megy ha nincs bent UMD.
Necro
nekem 3.72-m33-3-on mûködik, mondjuk én úgy játszok, hogy egy demo UMD mindig van a gépben😛
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2