40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Prince of Máté
    Már írtad egyszer.
    Még egyszer beírod bannolva leszel :)
    Egyébként így hibásan kb 20-at ér meg egy hülyének!
  • léri16
    [spoiler] ELadó a psp-m!
    -2 gigás sony memorystick
    -tokom nincs hozzá
    -kis repedés az alján+a kijelző alján!(nagyon meg lett huzva a csavar és emiatt megrepedt)de ujj előlapot lehet rá venni)7k
    -182 játék nem eredeti
    -eredeti játékom nincs hozzá csak 1 demó umd-m
    - a gépen 3.90 m33-3 as cf van(azaz viszi a letöltött játékokat
    -a psp kb 1 éves lessz juni 8.án
    -jah és ez egy pufi psp
    -logitek vákumos fülest is adok hozzá!!
    ÁRA: 33 000 [spoiler]
  • zsolltikka
    a PSP IGO 2008 3D vel kapcsolatban:

hír egy

hír kettő

de énmég mindig úgy tudom, hogy magyar map nem lesz offiszielle
  • madgp
    Itt vettem egyébként és még most is van nekik:
    Globalgame.hu
    De én már jó sok ilyen kártyát láttam különböző helyeken. Őszintén szólva örülök h ezekszerint nem a PSP-m hibázik, mert azért az nagyobb szívás lenne
  • MaSzKa
    High Speed -es Sony nincs is

100% hamis a karid ne csodálkozz
    nekem 2-ő is tönkrement :(
  • Prince of Máté
    Szóval fake.
    Egyébként kinnt van PSp-re is az Ironman!
  • madgp
    Hát már ezis felmerült bennem, hogy kamukártyám van. Ez egyébként egy High Speed-es Sony kártya. Még a 2gigás is megvan, ami ugyanaz a féle/fajta, csak 2-es. Mindezt azért említem, merthogy éppen a kisebbikről(amelyik eddig jó volt) kezd kopni a festék és nem erről...
  • MaSzKa
  • Prince of Máté
    Persze biztos Ultra 2-t vett.
  • MaSzKa
    gondolom hamis szart vettél

vagy sandisk 10év garis?
  • Énvagyokazapád
    köszönöm.
  • Prince of Máté
    Grat, Sonyt microsoftért :D
  • madgp
    Üdv Mindenkinek!

Szeretném kikérni véleményeteket problémámmal kapcsolatban!

A gondom az, hogy a mai napon ismét eltűnt a PSP-mről az összes adat, amelyet a 4 gigás kártyámon tároltam. Bekapcsoltam és kiírta, hogy a képek/zenék..stb alatt nem található semmi. PC-re csatlakoztatva is ugyanez a helyzet, ott is csak azt lehet látni, hogy tele kéne lennie az eddig megszokott cuccokkal, mivel mindössze 17mega maradt szabadon.
    Ez a jelenség már egyszer előfordult, mikor megvettem Novemberben a második PSP-met, a Slim változatot. Rögtön az első pillanatban, a friss rendszerszoftver letöltését követően kiirtotta a teljes kártya tartalmát. Nem tudom, hogy ez minek köszönhető, mert az első PSP-m az utolsó két hónapot leszámítva 2gigás kártyával volt használva és az teljesen problémamentes időszak volt.
    Kérdés, hogy az adataim, amik rajta voltak vajon elvesztek-e vagy sem…?!?!

Ha tudtok valamit a témával kapcsolatban, kérlek írjatok!

Köszönöm!
  • greg benz
    Valamelyik nap megnéztem a Scarface ( sebhelyes arcú ) című filmet,és baromira tetszett...utánanéztem és kiderült,hogy van Scarface játék PSP-re,na megörültem:) hát emberek..ilyen sz*al rég nem játszottam:S
    az egész játék annyi,hogy valami buzi térképen kell összevissza nyomkodni egy csomó ideig,azt sem tudtam mit csinálok,utána bejátszik egy animációt hogy lövöldöznek egymásra a faszfejek,aztán szeva! mondhatom kitettek magukért a készítők:S:S
  • Énvagyokazapád
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eladó Sony PSP 3.90 M33

2x2gb memóriakártya
    keménytok
    logitech kihangosító
    töltő +autóstöltő
    gyári fülhallgató
    papírok/doboz

PM
  • NEOreg3
    1. ha nem custom firmware-d van, akkor nem fogod tudni soha a büdös életben elindítani a GTA-t memory stick-ről, de más játékot sem
    2. ha sikerülne is elindítanod a GTA-t szaggatna, mivel nem ajánlott cso-ba tömöríteni (kevés ilyen játék van, hogy tömörítés után szaggatna, de ez speciel olyan)
    3. kattints a gyakran ismételt kérdésekre és olvasd át (nem árt), és ha jobban megfigyeled az egy hozzászólás egy fórumon. Na azon a fórumon sok-sok ember van, aki meg tudja neked csinálni a pandórázást, de apróhírdetések között is akadnak jópáran, a PSP vagy a downgrade szavak segítségével egyketőre megtalálhatod a megfelelő embert
  • amdrula
    Pedig tényleg az FAQ a megoldás.
  • Kockazone
    Hy! Írtam már egy csomó (csak psp-vel foglakozó oldalra) válasz: faq válaszom: a jó édes ***** :D

Szal lécci segítsetek!Psp Slim-em van 3.71-es (nem tom mivel) 512Mb memóriakártya van bent.Letöltöttem a gta vcs-t (.cso) létrehoztam a főmappában egy (iso) mappát átmásoltam oda a játékot (400mb kb) bemegyek a menübe ott a játékok mappára de azt írja ki nincs ott fájl ! De miért nincs? Ha nem akarok ilyen pandóra (vagy mi) stb... megcsinálni hova vigyem el?
  • 5c0rp330n
    Syphon.Filter.Combat.Ops.EUR.MULTi7.PSP-EXTRAS

elméletileg az eddigi legjobb multis játék PSP-re.
  • 5c0rp330n
    ez lesz életed legrosszabb döntése
    [előre szólt]
  • PoisonChihuahua
    Már félve kérdezem meg, de egy Killzone party, most? Valaki?
  • MaSzKa
    kár hogy nincs X-Box Portable

tutti azt vennék mert utálom a SOrrNYt :d
  • wordsworth
    megéri fosboxra lecserelni a psp-t xD
  • Énvagyokazapád
    vszeg holnap adom el a pspt xboxért cserébö :D
  • MaSzKa
    se játszok sokat vele

csak éppen villámlik és nem tudom használni a pc-t

vagy valaki ráragad a gépemre
  • greg benz
    HeheEgyébként nem kizárólag azért érdemes megvenni a PSP-t.. én mióta megvan azóta tolom (ugyan lassikán,van hogy 2 hétig rá se nézek) a Liberty City stories-t és még mindíg csak 35%-nál tartok benneDe marha jó.. a vice city stories-ban is eljutottam 1x már 30%-ig,csak bátyám sikeresen megsemmisítette a mentésemet,utána meg nem volt kedvem újra kezdeni így inkább elővettem a LCS-tÉs akkor ez még csak két játék,milyen sok van még:)
  • MaSzKa
    én GT4 for PSP-ért vettem PSP-t

beperelem a sonyt
  • greg benz
    Jézusom
  • Prince of Máté
    A PSP-s GTről annyi hír van, hogy vagy 2009 vége felé, vagy SOSE :(
  • greg benz
    Sziasztok!

Csak egy kérdés,mert nem igazán szokott sehol sem téma lenni,de azért mégis csak érdekelne a dolog:) Szóval PSP-re ígért GT4-ről semmi újdonság,semmi hír?nagyon nagy a csönd
  • domez128
    Sziasztok !
    Egy kis segítségre lenne szükségem ! Vettem egy PSP290 GPS receviert , de nem igazántudom hogyan kellene használni .Illetve azt tudom , hogy kell hozzá a GO Explorer , amitsikerült már letöltenem , igaz , valami spanyol nyelvű , ha igaz , de pl nem tudom , hová kell betennem, 1 cso fájl 290 mega . Melyik firmwarret rakjam fel . Ha tudna valaki segítani nagyon megköszönném . A gépem egy USA kiadás 2.0 firwarrel .
  • SpeedXHUN
    nagy lenne az fix
  • Prince of Máté
    Nincs bejelentve, de sztem lassan az is kijöHET.
  • SpeedXHUN
    xboxon a gta 4 k*rva jó:D psp re mikor jön mondjuk a san andreas story?:D
  • 5c0rp330n
    na ja, van azért egy szint, ami alá nem megyünk :)
    bár a film még jó is lehet, de a játék biztosan komolytalan, ezt most megmondom.
  • Prince of Máté
    Azért a vasembert tuti nem veszem meg :D
  • amdrula
    "és légy is büszke rá!" xD
  • Prince of Máté
    PS2-re kinnt van warezon az Ironman, lassan PSP-re is meglesz.
  • léri16
    ELADÓ A PSP-M 35k-ért!(az alján megvan repedve a ház mivel a csavar nagyon meg lett huzva emiatt a kijelzőn is van 1 pici repedés!de nem vészes!mármint a burkolat kijelzőén!adok hozzá demodiscet,2 gigás sony ms,1 genius vákumos füles! [spoiler] 184 tört játék [spoiler]
  • Prince of Máté
    és légy is büszke rá!