PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Ez a legjobb 4 gigás kártya, High SPeedes!
Sonyból nincsen, csak hamisított ami nem High speedes csak rá van írva.

Bedibeni
Szevasztok! Azt szeretném kérdezni mi a vélemyénetek a : SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II kártyáról?? Van valakinek ilyen vagy esetleg van róla valami teszt a neten vagy stb.. ??? És hogy gyorsan másolja fel a dolgokat?? Elõre is thx

GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥

Prince of Máté
Talán hibás az ISO

Triple H
enyémen sincs, de vki válaszolna?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Az enyémen egy darab sincs.SLIM gép egyébként.

tényleg annyira gyakori a pixelhiba? mert eddig szinte mindegyik psp-n láttam, ami a kezembe akadt :S
Triple H
Miért nem megy a GTA LCS? minden UMD ISO módot kipróbáltam, de egyikksel sem megy! mit tegyek?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

NecroJoe
Mint leendõ PSP tulaj kérdezném milyen arányban mûködik a NO-UMD funkció a CWF-kben, mert ahogy olvastam nem minden játék megy vele.

Necro

impala
lehet, hogy az lesz a megoldás.
csak bosszant, hogy van egy jogtiszta játék, és nem lehet használni.

Azt írtad CFW van. Tõccsél le ámerikai verziót, ahhoz nem kell.
Triple H
oké, meglesz!😉

SpeedXHUN
jaa oks😄 nem olvastam oksa örülök,használd egészséggel

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
megjött a kari?

impala
nem írtam, de Killzone lett megvéve, hogy legyen mivel kipróbálni😊
most az ragaszkodik a NAC-hoz.
ahogy látom, sok Killzone tulaj sír netszerte.

Triple H
és milyen javítások vannak a 3.80 óta?

5c0rp330n
3.80 M33-4 kint van egy ideje amúgy.

Ehm... elõször furcsa volt hogy mi a rák az a Network Access Code, de már utánanéztem. Nekem OFW-s a PSP-m de sose kellet. És:

You only need a network access code if you have a European version of the game, because it takes you to the European servers. The North American version does not need one.
Triple H
igen, sikerült, és jköszi SpeedXHUN, hogy feladtad a kártyát, megkaptam!<#vigyor><#vigyor>

impala
szevasztok!
FAQ-t elolvastam, szívbõl hálás vagyok megalkotójának. rengeteget segített, hogy a fiamnak karácsonyra vásárolt PSP-n, már CFW van, és mennek a játékok online is. a FAQ nélkül nem tartanék itt.

pontosan emiatt futottunk bele a következõ problémába:
szükség lenne egy un "Network Access Code" -ra! ez bizonyos játékok online futtatásához kell.
sok google-ozás után már tudom, egy piros kártyán kellett volna benne lennie a PSP csomagban, szerintem mi nem kaptunk.
rengeteg emberkének ez a baja, de a megoldást sehol nem találtam, érdekes módon, aki azt állítja, hogy kapott új kódot, mind azt írja telefonált a helyi Sonynak.
hogy mi van? fejlõdünk visszafelé?

szal, aki tud valami infot, kérem írjon, köszönettel veszek minden tanácsot.
közben azért írtam mailt a Sony Magyarországnak is 😊

öregharcsa
ja..pláne ha olvasnál néha FAQ-t is...<#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

nyamm nyamm <#finom>

Grodyann
Na ez egy publikus üzenet!

Emberek, február végén fog megnyílni a pspjatekok.uw.hu (addig már pspjatekok.hu lesz). Majd várunk mindenkit szeretettel, nagyon jó kis designt csaptunk össze, jó tesztek lesznek meg jó közösség.
Ha van kedvetek majd nézzetek be, már csak egy hónap <#smile>. Most büszkék lehettek magatokra mert nektek reklámozom elõször <#nevetes1>

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

Grodyann
Kicsit odavágósak ezek a tanórák <#smile>. Sikerült megcsinálni a burnout-ot?

Triple H
köszi, itt sokat lehet tanulni😄

home = otthon, brew = fõzés/kotyvasztás, homebrew = házilag kotyvasztott
Általában azok a programok amit nem hivatalosan adnak ki (szoftvercégek). Legtöbbször felelõsséget nem vállal értük senki, és ha az adott eszköz védelemmel rendelkezik akkor törni kell hogy futtathatók legyenek. stb. stb.
Triple H
hogyha így belegondolok... IGAZAD VAN MESTER! de mi az a homebrew? (nem akarok faq-t olvasni, szal ha nincs kedved elmagyarázni, akkor nem kell.)

dzsedi
úgy értem, hogy nem magyarítok.. de azért nem ennyibõl áll a homebrew ... Ha nem magamnak csinálnám, akkor, hogy adtam volna tanácsot ifjú padawan<#vigyor4>

Triple H
de hogy érted, azt, hogy te nem foglalkozol ilyesmivel? neked vki más csinálja meg az ilyesmit?

Triple H
okés mostmár mindegy, mert hát ahogy írtam megcsináltam.😄

Triple H
kösz a linket, meg is csináltam!<#zavart1><#vigyor2><#nyes><#vigyor>

dzsedi
Nézd... mint írtam én nem foglalkozom ilyesmivel. De a psphungary azért elég megbízható brigád. De mivel a sötét oldalra álltál be jobb, ha tudod mindent csak a saját felelõségedre csinálsz...és ezt minden rosszindulat nélkül írom

Triple H
és ez biztos jó 3.80 M33-ra?

dzsedi
Itt

Bár nem tudom, minek kell magyarosítani az XMB-t (igaz, annak aki megcsinálja, legalább van benne kihívás)<#zavart1>
Személy szerint arra a pár másodpercre, amíg elindítok egy zenét/játékot/filmet tökéletesen jó az angol. Legalább megtalálok mindent😊

Triple H
*CFW-re...

Triple H
ezek közül vmelyik jó 3.80 M33-mas FW-re?

NecroJoe
Nem tudom mennyire függ SD/HD-ségtõl de a TVre kirakott játékok elég otromba fekete kerettel jelennek meg. (Ezen nem segít a CFW?)

Necro

Prince of Máté
Még1:
lnk

SpeedXHUN
Slim tulajoktól:Valaki tudna képet beilleszteni,hogy néz ki SD tv re felkötve 1 játék?

SpeedXHUN
jaja,csak kár hogy nincs value pack igy pár dolgot külön kell megvenni😞(
én már láttam fat gépet 60k ért 1gb memoval és semmi mással

2008 tavaszról volt szó, ami március-április-május-t jelent. A csillagászati tavasz pedig június 21-én ér véget <#vigyor> Szóval van még idõ...

Ehun van-e a "hivatalos" "bejelentés" január nyócadikáról...
gabxux
Valakinek van info-ja a Go!Explore navigációs kütyürõl, mert mindenhol csak augusztusi infok vannak, abban pedig jan-febr. megjelenést irkálnak. Azóta semmi...

tapasztalataitok szerint mi az amit elengethetetlenul szukseges felpakolni vagany psp-ve szetapalasahoz a mocsok sok hw prog kozul?mi az amit igazan ki tudsz hasznalni,es van is ertelme?!? kosz...

Grodyann
Karajjj akármilyen kérdésed van írj nyugodtan én válaszolok rá, mert én is rohadt kíváncsi voltam mielõtt megvettem a psp-met. Írj bátran ha hülyék is a kérdések <#smile>

köszi az infokat mindenkinek<#worship>
NEOreg3
mennyivel barátibb lett a MoH mérete miután töröltem a 600 megás padding fájlt😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
whoooha! sajátgépbõl másolva simán felment a memorystickre és el is indult a játék=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Triple H
Grodyann! gyere fel MSN-re hogy megbeszéljük a dolgokat!

Grodyann
Ja amúgy tényleg vannak olyan bolondságok, de hát a hülyékbõl kell magad megszedni nem? <#smile> Hát ha valaki tényleg annyira pénzes hogy nem néz utána tetû alaposan, hogy "mennyi az annyi", hát az meg is érdemli az ilyen hülyeségeket.

Amúgy ha van még itt MONSTER HUNTER-es! Nem tudjátok hogy hogyan lehet átadni cuccokat a haveroknak? Elõre is köszi!

5c0rp330n
720*480-at nem visz sztem, az lehet a gond.